Televizyondaki kadın ve eşimin tepkisi

Sizi üzmek istemem ama
Bu nasıl bir insan ya hep böylemiydi?
Demek ki çok görüyodu, görmeyeli baya oldu demiş

Yok yani pembe bikiniliden ereksiyonu kapmış sonra gelmiş ağlayan karısına sevişelim mi diye soru yöneltiyor,, te Allaaam.

Ya adam ufff ne kadın ama keşke benim olsa falan dememiş laf sokmuş size tatlı sert.O kadar aglanıp dert yapacak bisey görmedim.Küçük çocuğunuz var üstüne 8 aylık hamilesiniz cinsel hayatınız sekteye uğramıştır ister istemez.Dert edebilir bunu herhalde siz de edebilirsiniz.

Özellikle bizim ülkemizdeki bu kadın hamile olayını da anlayamıyorum.Dünyanın her yerindeki kadınlar hamile kalabiliyor arkadaşlar çok lüks bi olay değil bizim kadar abartmıyor da pek çoğu.Böyle nazlı niyazlı davranmaya gerek yok yani adam gayet haklı

Aynen.

Evet
Evet ben de bunu yazdim yukarda ve esimle iliskimden ornek verdim ama laubali bir evliligim oldugu sonucunu cikardi arkadasin birisi.tam tersine esler arasindaki samimiyeti gosterir bu.hic mi birbirinize karsi hatriniz saka yapma takilma samimiyetiniz yok esinizle

Valla herkesin evliliği de, anlayışı da kendine. Tekrar okudum hatta yazıyı, yok yani beni irite etmedi, normal ve esprili, ilgili bir adam olarak canlandı gözümde.

Biz de hamileliğimde cinsel açıdan durgunluk yaşadığımız bir dönem geçirdik, normalde hamile iken son aylara kadar birliktelik önerilir, faydalı olduğu da söylenir. Benim durum biraz hassas olduğu için, eh bir de ilk gebelik ve pimpirikliyim, ondan biraz ara vermiştik. Benzer esprileri eşim de yaptığı (esasen çoğu kez ben yaptığım) için ve birbirimize katılıp güldüğümüz için, bilmiyorum, normal dışı, kaba bir şey gibi algılamadım konuyu. Hamileliğimde sürekli bi takılmaca, temas, muhabbet vardı cinsellik minimuma inse de. Ama başta dediğim gibi, herkesin kendi evliliği, birlikteliği. Eşinin bu tip esprilerden hoşlanmadığını bile bile, aralarında böyle bir dinamik yoksa, yadırganabilir. Üyelerden de evliliği laubali(!) olmayanlara tuhaf gelebilir.

Başta da dediğim gibi herkesin ilişkisi kendine, biz laubaliyiz de kime göre neye göre, kime ne? Diğerleri de bize göre samimiyetsiz, aşırı mesafeli, durgun. Eh bundan da bize ne, değil mi? :)

Dürtüyü tvdeki vermis ama bu o kadini arzuladigi anlamina gelmiyor bence. Aklina seninle sevismesini getiren o olmus. Kadin acisindan onur kirici algilanir ama erkek beyni duz iste ciplaklik seks nerde karim seviselim mi? :)

Adam tv deki kadını arzulamamışki ki, tvdeki kadını görüp eşine espriyle laf çaktırmış.
Ardından zaten eşine sevişelim demiş öyle olsa bu adam seksten uzaklaşır farklı arayışlara girer bu adam masumun da masumu...
Ne pislikler var, onların yanında bu adamn yaptığı hiç...

O kadını görüp, amacı sana laf çarptırmak bile olsa "çıplak kadın görmeyeli uzun zaman olmuş" demesi başlı başına bir saygısızlık. Al doya doya bak o zaman diyecektin.

Bu cümleyi edip, akşamına "sevişelim mi" demesi de ayrıca bir saygısızlık düşüncesizlik. Önceki yaptığı terbiyesizlikten sonra bu sefer sen o kadından etkilenip sana yaklaştığını düşüneceksin. Psikolojik olarak yani..

Eşinle mümkün olduğunda beraber olduğunu zaten yazmışsın. Bazı üyeler, eşine yaklaşmıyorsan adam haklı demişte..

Gebelikten dolayı son zamanlar ilişki olmaması çok normal bir durum. Hemen patavatsızlık yapmış, sindirememiş.

Sana tavsiyem, al karşına haşla. Güzeeel bir haşlama konuşması yap. Öğrenecekler canım, biz kadınlara doğru yaklaşmayı bir şekilde öğrenecekler..

Bu erkekler kendilerini kaf dağında sanıyorlar herhalde. Adam yapsın, kadın kıskansın.. Adam söylesin, kadına dert olsun. Düşünmeden davransın, kadına bir özürü çok görsün. Hoşşşşt..

Çok üzerinde durulacak bişey değil yersiz bir şaka gibi ama ben olsam ben de bozulurdum ve o an ciddi bi şekilde bunu söylerdim.
İçinizde büyütecek bir konu değil, alındığınızı anlatın ona.
Eşim böyle demişti, ima yaptığında laf soktuğunda vallahi anlamıyorum, direk söyle demişti ve gerçekten öyle yaptığımda daha güzel bir iletişimimiz oldu.

Hamilelik eger bir saglik sorunu yoksa cinselligi engelleyen bir durum degil.
Istemiyorsa, agrisi varsa o ayri mesele. Ama engel bir durum yok.

Hamilelik ve sonrasinda olusan hormon degisimi ile cinsellikten uzaklasabilirsin. Ozellikle o durumda bu "espri" diye zannedilen patavatsizligin hincini ben uzun sure alirdim acikcasi. Televizyonda gordugum her erkege sabrinin son damlasina kadar iltifat eder, buyuk bir patlama yasatirdim. Ben orda olay cikarsam "sin ni kidir kiskinc bi kidinsin" olurum. En iyisi empati kurdurmak.

Kızlar yorumlarınız için tşk ederi. Benimde takildigim nokta toparlamamasi ozur dilememesi herhalde pot kirdigini anladida kendine mi yediremedi diye dusunup durdum 2 gündür. Aramiz hala limoni, strese gelemiyor cocuga hemen sesini yükseltiyor tahammülü yok ne kadar yiprandigimi gormuyor. Anliyorum agir bir iş de calisiyor o da cok yoruluyor ama onun yarim saat dayanamadigi cocukla sabahtan gece yarisina kadar ben ilgileniyorum, iyice kaba saba bi adam oldu cikti ortaya...

Bence kötü bir niyet içermiyor söyledikleri. Canınızı sıkmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…