- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aynen.Ben kesinlikle eşin haksız diyenlere katılmıyorum...
Sen haksızsın bana göre...
Yazdıklarından çıkardığım sonuç şu ki eşin seni aslında arzuluyor ve açık açıkda istiyor ama sen adama ters yapıyorsun. Bu sebeple adam da tv den gördüğüyle sana çaktırma yapıyor ama sen yine yok malesef anlamıyor ve farklı yerlere çekiyorsun konuyu, eğer böyle davranırsan beni aldatmış diye konu da açacaksın yakında emin ol...
Hamilesin hassassın anlıyorum ama adama seks konusunda inat ederek ters yapman mantıklı gelmedi bana...
Adam açık açık sevişelim diyor sen triple,inatla adamı itiyorsun...
Bence yanlışsın...
Hamileyken seks olmaz diyenler hangi kafada acaba? Asıl hamileyken yaşanmayan seks çiftlerin arasında tam bir soğuma sebebi o sürede uzak kalmayın ve sevişin diyor uzmanlar Ayrıca hamileyken kadın daha istekli oluyor, neden seks olmasın ki?
Ayrıca şu tv de pc de vs. Gördüğünüz şeylerden de bu kadar etkilenmeyin adam abartılı bir şey söylememiş espri yapmış, pis bir şekilde tvdeki kadını kendisine yakıştırsa sana hak veririm ama senin konunda abartılacak durum yok...
Evet ben de bunu yazdim yukarda ve esimle iliskimden ornek verdim ama laubali bir evliligim oldugu sonucunu cikardi arkadasin birisi.tam tersine esler arasindaki samimiyeti gosterir bu.hic mi birbirinize karsi hatriniz saka yapma takilma samimiyetiniz yok esinizleBu çok büyütülecek, ağlanacak ve "Iyy, terbiyesiz hödük" vb. tepki verilecek gibi bir şey değil bence. Kaba da gelmedi nedense, bel altı espri gibi, samimi, karı-koca olmanın haricinde arkadaş gibi, içinde bulunduğu durumu eşine takılıp gırgıra vuran biri gibi geldi.
Bir şey mi kaçırdım diye yazıyı bir daha okuyayım bari. Olumsuz gelmedi ne bileyim, hani eşiniz tvde kadın denk gelmese, açar telefonundan, pcden filan bakar istediği kadar çıplak kadınlara. Demek ki bu tarz biri değil, cinsel manada biraz uzak kalmış olsanız bile, diliyle, size takılmasıyla, sizi esasen ne kadar arzuladığını şaka yollu vurgulamış sanki.
Evet
Evet ben de bunu yazdim yukarda ve esimle iliskimden ornek verdim ama laubali bir evliligim oldugu sonucunu cikardi arkadasin birisi.tam tersine esler arasindaki samimiyeti gosterir bu.hic mi birbirinize karsi hatriniz saka yapma takilma samimiyetiniz yok esinizle
Kocan ağır bir sağlık sorunu geçirdi varsayalım, hamilelik, doğurmak, sonrası şeklinde erkeğe entegre edelim.
1 senedir vücudu değişik çalışıyor, sevişmek arzusu var, ama olmuyor.
Saygı duyup, iyi olmasını beklerken yardımcı olur musun? Yoksa bana yanaşmıyor, sevişmiyor, o zaman başka erkekleri beğendiğimi söylemek hakkım mı dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?