Televizyondaki kadın ve eşimin tepkisi

Hassas bit Döneminde denk gelmiş eşin de patavatsızlık etmiş

Lorentz! Sizi konularinizdan taniyorum ve cok seviyorum. Ama neden dogumu beklesin ki? Kadinin agrisi vardir isteksizligi vardir bu ayri. Tabii ki kimse kole degil zorla olmaz. Ama ben 20 yil avrupada yasadim. Stres atmak icin riskli bir gebelik degilse doktorlar israrla sevisin diyorlar. Diger turlu annede de babada da gerginlik oluyor bu da bebecige yansiyor. Tabii dogum oncesi ve sonrasi erkege cok buyuk bir is dusuyor. O konuda size katiliyorum .

Konu sahibi hanimefendi; bence istegini acikca belirtememis ima etmeye calismis. Yolunu yapayim derken o arada da duzgun kelime secememis. Yani tek vukuati buysa bence problem yok. Ama adamin genel tavri buysa allah islah etsin.

Ben kesinlikle eşin haksız diyenlere katılmıyorum...
Sen haksızsın bana göre...

Yazdıklarından çıkardığım sonuç şu ki eşin seni aslında arzuluyor ve açık açıkda istiyor ama sen adama ters yapıyorsun. Bu sebeple adam da tv den gördüğüyle sana çaktırma yapıyor ama sen yine yok malesef anlamıyor ve farklı yerlere çekiyorsun konuyu, eğer böyle davranırsan beni aldatmış diye konu da açacaksın yakında emin ol...

Hamilesin hassassın anlıyorum ama adama seks konusunda inat ederek ters yapman mantıklı gelmedi bana...

Adam açık açık sevişelim diyor sen triple,inatla adamı itiyorsun...
Bence yanlışsın...

Hamileyken seks olmaz diyenler hangi kafada acaba? Asıl hamileyken yaşanmayan seks çiftlerin arasında tam bir soğuma sebebi o sürede uzak kalmayın ve sevişin diyor uzmanlar Ayrıca hamileyken kadın daha istekli oluyor, neden seks olmasın ki?

Ayrıca şu tv de pc de vs. Gördüğünüz şeylerden de bu kadar etkilenmeyin adam abartılı bir şey söylememiş espri yapmış, pis bir şekilde tvdeki kadını kendisine yakıştırsa sana hak veririm ama senin konunda abartılacak durum yok...

ya kuzummm saçmalama.... hamileyken alıngan oluyor insan....
bir de hormonlar tam sevişmelik oluyor.... ama bazı eşler hamile eşlerini seksi bulamayabiliyor...
kısacası onların da hormonları öyle çalışıyor.
bir keresinde hatırlıyorum tam seksin ortasında sen benim çocuğumu taşıyorsun, daha fazla yapamayacağım dedi... ve sonlandırdı...
anlayış tek taraflı değil, 2 taraflı olmalı...
bazen sen, bazen o alttan alacak... o dönemde belki alınsaydım ya da üzülseydim olayın sonrasında kollarında uyuyamazdım....
o gece sabaha kadar çok güzel uyuduk...
sıkma canını güzellik... sen en güzel ve en seksi hamişsinnn....

Aslinda konu sizin tvde uygun olmayan goruntulerle yakalanmanizdan basliyor...evet siz izlemiyor kanal degistirmeye calisiyordunuz fakaaatt esiniz durumu yanlis anlamis ve sizi kiskanip size sinirlenmiss ...sonrada sizin o kanali seyrettigini dusunerek sizi sinirlendirmek ve kiskandirmak istemis...ve ciplak kadin gormeyeli cok olmustu diyerek size olan sinirini cikarmis...siz durumu izah etmeli ve birbirinizi yanlis anladiginizi konusmalisiniz..ben sahsen takilmiyorum esinizin o kelimeyi soylemesinee cunku biranda sinirle soylenmis bir cumlee o..ayrica sizin hamile olmaniz ve kucuk bir cocugunuzun daha olmasi ikinizi birbirinizden uzaklastirmis..biran once toparlanmali konusmali iliskinizi duzeltmelisiniz...simdiden kendinizi salmayin daha yolun basindasiniz...birbirinize destek olmalisiniz her konuda...konusarak hersey duzelecektir..yeter ki araya saygisizlik girmesin..

Türk kanallarını izleyinn uyduyu ayarlayıp.. biz sadece haberler izliyoruz erkek sonuçta diline vurmasada içinden derdi ztn. Bizimkilerden farkı düşündüğünü dışına yansıtmış boşver böyle şeylere canını skma.

Bide böyle bişe olsa ben direk eşime bakma arkanı dön değişmiyor kanal derdim ısrarla bakarsa çekeceği olur Benden

Canim benim hamilelik cok guzel bir duygu .. bende olsam alinirdim ama bekarken en cok aldatilan kadinlarin hemilelr oldugunu duydugum ve cok kilo aldigim icin esime hep ilgili oldm. Tabiki her zaman olmuyor ilgi alaka ama erkekler bos birakilmaya gelmez ama bu o kadina bakma hakkinj vermiyor tabiki. Bende kadina oyle soylemesinden cok evden gitmesine takardim sanirim. Ben hamileligimde tam 30 kilo almistm ve gun gun suslenip puslenip makyaj yapar eve gelmesini beklerdim. Ve doguma gidene kadar da sorunum olmadigi icin birlikteligimiz oldu. Ama esimde bir kere bana kilo aldin demedi sagolsun. Tabiki olanlar hoş degil ama sende kirginligini konusarak.dile getir hoslanmadigini bir daha bunun tekrarlanmasini iatemedigini soyle.. bakilacak kadinlardan sen cok daha degerli ve guzelsin ki hem o kisinin eşi hemde iki cocugunun annesisin.. kendini sakin kotu hissetme ..

Evet bende size katiliyrm. Oyle kanallari bizde siliyoruz :) firsat vermemk lazim

Gebesin diye biraz fazla alınganlıkta olabilir. Bence bi tatil yapında iki açık kadın görsünler. Bişeyleri bastırdıkça o içgüdü duygular ortaya çıkıyor. Uzun zamandır hiç mi denize plaja vs gitmediniz bilemedim ki? Yanlışta anlasılmasın eşiniz kadınları dikizlesin anlamında değil bu ama erkekler bizden farklı diye diyorum onlar hep doyumsuz mahlukatlar

Sorun: eşinin sağlıksız libidosunun kütüklükle buluşması sonucu senin incinmen
Çözüm: 1 tvden kurtul
2 takip ettir kadından kutul
3 kocandan kurtul
4 sabır et düzelir diye bekle

Bence 4 şık

Bence böyle patavatsızlıkların üstünde durmak manasız. Onu önemsersen zayıf noktanı bilir ve oradan saldırır. Hiç bişey olmamış gibi de davranın demiyorum. Hepsi ölçülü olmalı.

Bu çok büyütülecek, ağlanacak ve "Iyy, terbiyesiz hödük" vb. tepki verilecek gibi bir şey değil bence. Kaba da gelmedi nedense, bel altı espri gibi, samimi, karı-koca olmanın haricinde arkadaş gibi, içinde bulunduğu durumu eşine takılıp gırgıra vuran biri gibi geldi.

Bir şey mi kaçırdım diye yazıyı bir daha okuyayım bari. Olumsuz gelmedi ne bileyim, hani eşiniz tvde kadın denk gelmese, açar telefonundan, pcden filan bakar istediği kadar çıplak kadınlara. Demek ki bu tarz biri değil, cinsel manada biraz uzak kalmış olsanız bile, diliyle, size takılmasıyla, sizi esasen ne kadar arzuladığını şaka yollu vurgulamış sanki.

hamilelik dönemi alınganlığı diyorum, eğer normalde de bu şekilde kuruntular varsa eşiniz için evlilik çekilmez hale gelecektir benden söylemesi...

kümandayı telefişına fırlatma aralığım ve Kocacıııma bir bir laf sokma aralığım arasında geçen o 2saniyeyi iyi göğüslemişsin canım sabrına alkış tuturım...

#benimki aşırı gelebilir ama hakkı budur...

bel altı espri ama yanlış zamandaaa

Oyle kanalları silsenız hem cocugunuz içinde iyi degil. Küçücük cocuk daha şimdidd cıplak kadınların çıplak adamlarım öpüşme,kucak kucaga oturma dizisini izlemesin

En iyisi hic evle ilgilenmiyceksn,yemek de yapmiycaksin.. bitek.cocukla.ilgilenceksin ve kendine bakcaksn...
Benim de 6aylik bebegim var ve esimle aramizda baya bi soguk ruzgarlar esmekte..iletisimimiz zayifladi resmen. Ev islerine de yetissem.beyfendinin.iftarini vs de hazirlasam ramazan.boyu,gene de.yaranamadim... birsey isteynce.sen.yapsaydin.keske.onu da,gibi bi hal takindi.
Tek.bekledikleri cinsellk galiba,cunku basit yaratiklar akillari ordan calisiyo... valla ben de bulasigi camasiri supurgeyi tozu brakcam.orta yerde gorcek.gununu....kalbimi kazanmadan arayi da.duzeltmiycem. napiyosa yapsn ..

Bence sen alınganlık yapıyorsun . Sanki adam tv deki kadının karşısına 31 falan çekti de tövbe tövbe ... Hormanlar hormanlar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…