Bunu söylesem para istiyor diye yorumlayabilir, bir de daha küçükken oğlu, bakıcısi "oglun bana vurdu" dediğinde konduramamisti. Yani para istemeyeceksem konuyu da açamam diye düşünüyorum. Diyorum bazı arkadaşları seçersin, bazıları da iş arkadaşın olur, komşun olur, bir şekilde idare edersinOlan olmuş geçmiş olsun ama söyleyin güzElce en azından bilip utansın.
Öyle anne çok rahat insan mı arasın
Geçen bizim sitede 7 çocuk bir evde en büyüğü benimki ve o kitle içerisinde uslu olduğu söylenir
ben kaç kere gittim baktım oğlum kaç kere gelip ev sahibine ve bana zarar veriyorlar söyledim dinlemediler dedi ama anneleri tınmadı bile
Hatta birinin 10 aylık bebeği vardı ben o başka odada uyuyor sanıyorum o da o kadar çocuğun arasında yerde imiş eline ayağına basacaklar
Sonra da bana seninki nasıl böyle uslu söz dinleyen oldu ne yedirdin genetik mi vs diyorlar ilgilenirsen çocuk da ona göre davranır bu kadar basit
Sağa sola asayla şov yaparken arkadaki tvye sürtmus birkaç kez. Amaç tv değil ama arkanin değip degmemesini onemsememisCocuk oynarken yanlislikla mi yapmis bariz kasitli mi vurmus?
İçmeyen içenin halinden anlamaz diyorlar bide :) onada akıl sır erdiremiyorum. hani içersinde çocuğun var bebeğin var be kadın höh yani bi dur bi ara ver bi sakin ol :) organik yedirme takıntıları yok mu bide çocuklarına, sen önce çocuğunu bi zehirlemeyi bırak sonra efil efil organik ara :)Bana da geldiydi oyle iki tane
Cocuklari sardilar benimle 10 gunluk bebegimin basina kendileri de ziftlenmeye mutfaga girdiler saatlerce ne cocuklarina gelip baktilar ne de yanimdan aldilar valla saclarini baslarini yolacaktim lohusa halimle
Bir de guya cocuklariyla kocalarindan gizli iciyorlarmis sigarayi
Hay ben oyle kocanin burnuna sokayim kokuyu da mi almiyorlar anlmadim
Hayir yani bir de lafa gelince dil bir metre masallah cok biliyorlarmis gibi dindar gecinir bana fetva verirler once bi durun da halinize bakin dimi ama saygisizlarİçmeyen içenin halinden anlamaz diyorlar bide :) onada akıl sır erdiremiyorum. hani içersinde çocuğun var bebeğin var be kadın höh yani bi dur bi ara ver bi sakin ol :) organik yedirme takıntıları yok mu bide çocuklarına, sen önce çocuğunu bi zehirlemeyi bırak sonra efil efil organik ara :)
Oha:)) naptin yaa:)))
Yanlislikla yapmis anlasilan. Dikkatsizlik, bu durumda para istemek de haliyle ayip olur. Soyleseniz de annesi istemeden olmus diye uste cikar.Sağa sola asayla şov yaparken arkadaki tvye sürtmus birkaç kez. Amaç tv değil ama arkanin değip degmemesini onemsememis
Sende fetva verHayir yani bir de lafa gelince dil bir metre masallah cok biliyorlarmis gibi dindar gecinir bana fetva verirler once bi durun da halinize bakin dimi ama saygisizlar
Valla saclarini baslarini yolcam bi daha gelirlerse dusun 3 ay gecmis hala sinirliyim ben de onlara karsiSende fetva ver
6 yaş küçük bir yaş değil tv ye zarar verdiğini farkedecek büyüklükte.. arkadaşınız verdiği zarar hakkinda en azindan özür dilemeli.. yoksa araniza mesafe koyunÇocuklar ve cocuklular başımın tacı. En başta bunu belirtmek isterim. Dağılması önemli değil ama bu sefer çok kötü oldu. Yüksek fiyata aldığımız smart tv gitti. Olayı kısaca anlatayim:
Arkadaşım çocuklarını alıp, bana geldi. 6 yaşında oğlu, 4 yaşında kızı ve 2 yaşında oğlu var. E bende de 2 tane var. Mutfakta kahve, balkonda sigara içmek istedi. Benimki çok küçük , içerde hepsiyle bırakamam dedim, bişe olmaz , oğlum bakar , haydi sen kahve yap dedi. Ben bebeği güvenli bir yere alıp, ona odaklandim. Diğer çocuklar ne yapıyor bakamadım. Sesler yüksekti ama dediğim gibi bebeği korumaya alabildim sadece. E bir de misafiri yalnız bırakmamak için onunla ilgilendim. Bebek ve mutfak arasında mekik dokurken oturma odasına giremedim hiç. Onlar gittikten sonra fark ettim ki kızımın asasiyla tvnin camını paramparça etmişler. Derin derin çizikler var. Senin çocuğun yapmış olabilir diyeceksiniz ama ama onun öyle huyları yok. Ben şimdi bunun üstüne bir bardak su içip oturayım mi? Eşim de kızacak, bir de onun suratını çekeceğim akşam
Dipce: benim kızın yapmadığına emindim o yüzden kameradan bakmaya gerek duymadan yazdım ama baktım şimdi onun oğlu yapmış. Belki sizinki yapmıştır diye düşünebilirsiniz, ona ithafen yazıyorum. Aklıma gelmedi, böyle bir şeyle karşılaşacağım
Olsun sakinlesmissinAy yazarken sinirliydim, baktım da harbi abartmışım
Televizyon duvara monte edildi. Düşme riski yok. Odada kesici bir alet de yoktu. Asayı içerden getirmişler. Çocuğu suclamadim zaten, annesi haydi kahve yap misafirine diyince, çocukları çağırdım ama gelmediler. Ben de kahvesini yapıp içeri girdim, hatta sen burda dur ben kahveni hazırlayim dememe rağmen, o oturma odasından balkona çıkmış, mutfaktayken bir de baktım balkonda. Ben ne yapabilirim ki? Neden çıktın çocuğunu diye azarlayamam ki misafiri :/Bu kadar ihmalden cocuklar hayatini bile kaybediyor hanfendi.
Benim is arkadasimin oglu, tepesine televizyon dusurdugu icin engelli kalmis. Zira daha once de televizyon altinda kalip olen cocuk haberleri izledim. Siz herkesten once kendinize ve misafir ettiginiz cocuklu kadina kizmalisiniz. En buyugu 6 yasinda bir suru cocugu basibos birakmissiniz, televizyon da parcalanir, baska kazalar da olur. Hayir, bu bir haylaz misafir cocugu konusu degil bana gore. Bu ihmalkar ebeveyn konusu.
Annesi yanında olup sahip çıkarsa 3 değil 5 çocukla bile gidilebilir. Benim bi arkadaş grubum bir araya gelince 10-15 çocuk aynı evin içinde cirit atıyor, sorun da çıkmıyor5 çocuk bir evde olmaz.Arkadaşınızla dışarıda bulusmalisiniz.3 çocukla misafirliklik olmaz. 3 çocuklu bir arkadaşımı evime davet etmem.dışarıda buluşmak en uygun bence
Evet, aynı okuldayız. Bir daha yalnız birakamayacagimi söyleyecegim çocukları. Aynı okula giderken nasıl reddebilirim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?