televizyonum parcalandi

Bunu söylesem para istiyor diye yorumlayabilir, bir de daha küçükken oğlu, bakıcısi "oglun bana vurdu" dediğinde konduramamisti. Yani para istemeyeceksem konuyu da açamam diye düşünüyorum. Diyorum bazı arkadaşları seçersin, bazıları da iş arkadaşın olur, komşun olur, bir şekilde idare edersin

İçmeyen içenin halinden anlamaz diyorlar bide :) onada akıl sır erdiremiyorum. hani içersinde çocuğun var bebeğin var be kadın höh yani bi dur bi ara ver bi sakin ol :) organik yedirme takıntıları yok mu bide çocuklarına, sen önce çocuğunu bi zehirlemeyi bırak sonra efil efil organik ara :)

Hayir yani bir de lafa gelince dil bir metre masallah cok biliyorlarmis gibi dindar gecinir bana fetva verirler once bi durun da halinize bakin dimi ama saygisizlar

Sağa sola asayla şov yaparken arkadaki tvye sürtmus birkaç kez. Amaç tv değil ama arkanin değip degmemesini onemsememis
Yanlislikla yapmis anlasilan. Dikkatsizlik, bu durumda para istemek de haliyle ayip olur. Soyleseniz de annesi istemeden olmus diye uste cikar.
Cok can sıkıcı bir durum ama ayni kazayi kendi cocugunuz da yapabilirdi.
Canavar gibi kut kut tvye vuran bi cocuk olsa karsinizda haliyle sikayet etmeniz de mantiklisi olurdu.

6 yaş küçük bir yaş değil tv ye zarar verdiğini farkedecek büyüklükte.. arkadaşınız verdiği zarar hakkinda en azindan özür dilemeli.. yoksa araniza mesafe koyun

Bence kesinlikle arkadaşınıza söyleyin.
3 çocuk doğuruyorsa, ilgilenmeyi de bilecek, cezasını çeksin.

Bu kadar ihmalden cocuklar hayatini bile kaybediyor hanfendi.
Benim is arkadasimin oglu, tepesine televizyon dusurdugu icin engelli kalmis. Zira daha once de televizyon altinda kalip olen cocuk haberleri izledim. Siz herkesten once kendinize ve misafir ettiginiz cocuklu kadina kizmalisiniz. En buyugu 6 yasinda bir suru cocugu basibos birakmissiniz, televizyon da parcalanir, baska kazalar da olur. Hayir, bu bir haylaz misafir cocugu konusu degil bana gore. Bu ihmalkar ebeveyn konusu.

Televizyon duvara monte edildi. Düşme riski yok. Odada kesici bir alet de yoktu. Asayı içerden getirmişler. Çocuğu suclamadim zaten, annesi haydi kahve yap misafirine diyince, çocukları çağırdım ama gelmediler. Ben de kahvesini yapıp içeri girdim, hatta sen burda dur ben kahveni hazırlayim dememe rağmen, o oturma odasından balkona çıkmış, mutfaktayken bir de baktım balkonda. Ben ne yapabilirim ki? Neden çıktın çocuğunu diye azarlayamam ki misafiri :/

Valla pişkinligin bu kadarinada pes arkadasinizda..cocuga terbiye evde verilir oh oyle saldim cayira mevlam kayira olmaz..cocugun yaptigindan paşalar gibi mesul olur o zaman..ben olsam esiyle ikisini cagirirdim ve izletirdim goruntuleri tv nin tamir masrafi neyse oderlerdi..ister kırılsın ister darılsın..sonucta o esyalar kolay alinmiyor..para basmiyo kimse neticede

5 çocuk bir evde olmaz.Arkadaşınızla dışarıda bulusmalisiniz.3 çocukla misafirliklik olmaz. 3 çocuklu bir arkadaşımı evime davet etmem.dışarıda buluşmak en uygun bence

Olan olmuş ama bu şekilde kalmamalı bence mutlaka durumu anlatın,gerekirse kamera kayıtlarını izletin,ihmalkarlığının sonucunu görsün. Bu kadın öğretmen bir de, pedagojiyi en iyi bilmesi gereken kişi. Okulda öğrencileri de böyle başıboş bırakıyorsa vay haline çocukların. Kim olursa olsun söyleyin çekinmeyin ilişkilerimiz bozulursa gibi bir kaygınız olmasın.O şahsın öyle bir kaygısı yok gibi görünüyor çünkü

4 çocuğu yalnız nasıl bıraktınız benim 1 oğlum var nereye gitse peşindeyim bu nedenle misafirliğe falan gitmek hiç istemiyorum arkasından gezmekten bi şey anlamıyorum yorulduğumla kalıyorum

5 çocuk bir evde olmaz.Arkadaşınızla dışarıda bulusmalisiniz.3 çocukla misafirliklik olmaz. 3 çocuklu bir arkadaşımı evime davet etmem.dışarıda buluşmak en uygun bence
Annesi yanında olup sahip çıkarsa 3 değil 5 çocukla bile gidilebilir. Benim bi arkadaş grubum bir araya gelince 10-15 çocuk aynı evin içinde cirit atıyor, sorun da çıkmıyor

Evet, aynı okuldayız. Bir daha yalnız birakamayacagimi söyleyecegim çocukları. Aynı okula giderken nasıl reddebilirim ki?

reddetmeye gerek yok mesafenizi koyun. 3 çocukla keyfinden, ziftlenmesinden vazgeçmiyorsa siz uyarın. bak çocuklar biz kahve sigara keyfindeyken neler yapmış diyin ki belki utanır sıkılır önlem alır.
oğlum bakar hadi sen kahve yap ne demek. yetmemiş üstüne bir de sigaraya balkona çıkmış. hanım içeride kontrolsüz 5 küçük çocuk var.
ne kuduruk çocuklar ne de onlarla ilgilenmeyen ebeveynleri hiç de başımın tacı değiller.

Oh ne ala ya, kahve içelim sigara mı içeyim çocuklar içeride kalsın. Bu ne rahat bir insanmış arkadaşınız. Yani başkasının evi orası, çocuklara birşey de olabilirdi. Kameradan izlemişsiniz, bence arkadaşınızı çağırın anlatın durumu. Eşinizin kızacağını söyleyin. Yaptırsın televizyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…