Çocuklar ve cocuklular başımın tacı. En başta bunu belirtmek isterim. Dağılması önemli değil ama bu sefer çok kötü oldu. Yüksek fiyata aldığımız smart tv gitti. Olayı kısaca anlatayim:
Arkadaşım çocuklarını alıp, bana geldi. 6 yaşında oğlu, 4 yaşında kızı ve 2 yaşında oğlu var. E bende de 2 tane var. Mutfakta kahve, balkonda sigara içmek istedi. Benimki çok küçük , içerde hepsiyle bırakamam dedim, bişe olmaz , oğlum bakar , haydi sen kahve yap dedi. Ben bebeği güvenli bir yere alıp, ona odaklandim. Diğer çocuklar ne yapıyor bakamadım. Sesler yüksekti ama dediğim gibi bebeği korumaya alabildim sadece. E bir de misafiri yalnız bırakmamak için onunla ilgilendim. Bebek ve mutfak arasında mekik dokurken oturma odasına giremedim hiç. Onlar gittikten sonra fark ettim ki kızımın asasiyla tvnin camını paramparça etmişler. Derin derin çizikler var. Senin çocuğun yapmış olabilir diyeceksiniz ama ama onun öyle huyları yok. Ben şimdi bunun üstüne bir bardak su içip oturayım mi? Eşim de kızacak, bir de onun suratını çekeceğim akşam
Dipce: benim kızın yapmadığına emindim o yüzden kameradan bakmaya gerek duymadan yazdım ama baktım şimdi onun oğlu yapmış. Belki sizinki yapmıştır diye düşünebilirsiniz, ona ithafen yazıyorum. Aklıma gelmedi, böyle bir şeyle karşılaşacağım
Bunu söylesem para istiyor diye yorumlayabilir, bir de daha küçükken oğlu, bakıcısi "oglun bana vurdu" dediğinde konduramamisti. Yani para istemeyeceksem konuyu da açamam diye düşünüyorum. Diyorum bazı arkadaşları seçersin, bazıları da iş arkadaşın olur, komşun olur, bir şekilde idare edersin
Sadece kahve yapmak için girdim mutfağa, çocuklar var diye cezve bile kullanmadım. Kahve makinesinde yaptım, toplam 3 dk sürdü. O da odada bekleyememis 3 dk , çıkmış balkona içiyor. Mutfaktan gördüm. Zaten ben evhamladikca sürekli " bir şey olmaz " diyen bir tip. Sanki benim malım ya da çocuğum kıymetli gibi hissetmemi sağlıyor. Anlayacağınız 3 dkda oldu her şey. Ben o başlarında duruyor saniyordumYani geçmiş olsun ama resmen kreş ortamı oluşmuş
Sizde arada gidip kontrol etseydiniz keske !ihmal var burada
Arkadaşına ayıp olsun yani 2 dakika tek dursun mutfakta
Öyle birşey bana gelse zaten çoluk çocuktan tedirgin olur devamlı bakardım diken üstünde olurum hani
Arkadaşında çok vurdum duymaz ondada var ne olursa olsun misafirliğe gitmişsin git kontrole etsene çocuklarını!!!!
Sigara kahve keyfi yapacağına resmen salıvermiş kendini.....
3-4 dakikada olmuş, vurma değil çizmişler. Kameradan izledim az önce oğlan 6 yaşındaki oğlan yapmış. Ben içeri girince fark etmedim. Gidince fark ettim
Hiç sanmıyorumBence direk söyle belki çocukların sorumluluk sigortası vardır o zararı karşılar, benim iki oğlum var ikisine de sorumluluk sigortası yaptırdık böyle durumlarda sigorta karşılıyor zararı.
Geçmiş olsun canım
Yok inanın salmadim cayira. 3 dk makinede pişirip içeri gelecektim. Sen bekle dedim. Bi baktım balkonda. 3 dk sonra icerdeydim. 2 yaşındaki hariç hepsi okula gidiyor yani ortam da sakindi aslindabence sizde vurdumduymazsınız.arkadaşınızda siz olunca bu kadar rahat.
bende sizin gibiydim,ordan biliyorum.misafir gelince kendimi unuturdum..kahveler,çaylar..çocuklar saldım çayıra durumu...evimdeki zararları burda anlatmaya utanırım:)
yumuşak başlı olduğunuz sürece devam eder bu tür olaylar.ben evine gittiğim arkadaşları izleyerek kurtuldum bu durumdan açıkcası .sizde deneyin..
Evet kıramadım, hatta bebeği de bırak içeri , benim oğlan bakar dedi, ben de olmaz dedim. Bebeği içeri götürüp, kahvr yaptım. Bu arkadaş okulumda Öğretmen bir de
Yok inanın salmadim cayira. 3 dk makinede pişirip içeri gelecektim. Sen bekle dedim. Bi baktım balkonda. 3 dk sonra icerdeydim. 2 yaşındaki hariç hepsi okula gidiyor yani ortam da sakindi aslinda
Bence misafir anne sigara içmeyip 3 çocuğunun başında dursaydı iyi olurmuş.Tv yi paramparça edecek kadar vurdularsa
hiç mi sese gidip bakmadınız
İhmal daha çok sizde gibi.
O kadar çocugu bir arada bırakıyorsanız sık sık kontrol etmeniz gerekirdi.
Allah korusun birbirlerine bile zarar verebilirler.
O bakıcısı şikayet ettiğinde bakiciyi suçlayan biri. Öğrenmek istemeyeceğini düşünüyorum. Oturdum yerime , herkese ders olsun
Cok tesekkur ederim. Oyle yakin samimi oldugum insanlar da degillerdi, akrabamin akrabasi gibi bisey, gezmeye istanbula gelmisler bana da ugramaya karar vermisler, gelmez olsalardi, arada hatir olunca bisey de diyemedim tabi bogazim dugumlendi kaldi, ama arkadas falan olsa soylenirdim en azindan, yine de direk isteyemezdim sanirim cok safim bu konularda, aslinda istemek lazim....
Parasını istemekmi ??? Vallahi hiç anlayamayacağim sizleri hanımlar ??şaştım doğrusu
Arkadaşlar bu tvnin malzemesi cam değil ya. Silince çizik gibi görünen şey azaldı ama tam yok olmadı. Özel sivisiyla sildim. Servis çağıracağım çıkan fiyata göre söyleyip söylememeye karar vereceğim. Eğer bu arkadaş bir daha odayı terk etmemi isterse ( etmese de pek ilgilenmiyor cocuklarla) bu olaydan bahsedeceğim. Eşim çok kızdı ama sılinince azalmasına hem şaşırdı hem sevindi.
Hadi bana kahve yap diyen birine coxuklarini da yanına al orda tv var diyemiyorsun. Yani benimkini yanıma alsam o yine orda bırakır kendininkileri. Bundan sonra daha az görüşeceğim artık, yapacak bir şey yok. Herkese çok teşekkür ederim
Çok çok haklisiniz ama işte normalde babası da oluyor evde ya da bakıcı. İlk kez böyle tek kaldım. Bir daha böyle ortam olmaz diye yok saymak istedim . Bu konuda beni bağlayan şey de okuldan arkadaşım olması. İş ortamı nedense beni geriyor. Sadece komşum olsa boşveririm. Yaptığım doğru değil, biliyorumCanim bu kadın ile her türlü konuşmanın lazım. En önemli sebebi parası değil. Kadınin bilmiş ve seni eleştiren tavırları. Kadın sana bebeğini bırak 4 çocuğun yanına benim oglan bakar diyebiliyor. Basiretin baglansa guvensen biraksan allah bilir ne olacak. Sana surekli bişey olmaz diyor, sanki sen herseyi abartiyormussun gibi davranıp kendi anneligini hiç sorgulamiyor. Bu kadının bu tavırlarına zaten senin cevap vermen lazım. Bir daha bu kadar rahat olmasın en azından sizin evde. Bunu hiç bilmezse zaten aynen devam edecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?