televizyonum parcalandi

Yani geçmiş olsun ama resmen kreş ortamı oluşmuş
Sizde arada gidip kontrol etseydiniz keske !ihmal var burada
Arkadaşına ayıp olsun yani 2 dakika tek dursun mutfakta
Öyle birşey bana gelse zaten çoluk çocuktan tedirgin olur devamlı bakardım diken üstünde olurum hani
Arkadaşında çok vurdum duymaz ondada var ne olursa olsun misafirliğe gitmişsin git kontrole etsene çocuklarını!!!!
Sigara kahve keyfi yapacağına resmen salıvermiş kendini.....

Bence direk söyle belki çocukların sorumluluk sigortası vardır o zararı karşılar, benim iki oğlum var ikisine de sorumluluk sigortası yaptırdık böyle durumlarda sigorta karşılıyor zararı.
Geçmiş olsun canım

Bence bilmeli hem başka yerde dikkatli olur hem de çocuğunun düşündüğü kadar zararsız olmadığını öğrenir

Kamera varmış hem de çirkefe bağlarsa istersen bak dersiniz olur biter

Para mi istiyorsun dersen de hayır dersin X de daha çocuk küçükleri emanet etme başlarına bir şey gelir diye söyledim dersin

parasını istemek falan yakışık almayabilir, ben isteyemezdim.ama bu durumdan haberdar etmelisiniz. bilsin çocuklarındaki zarar verme potansiyelini. zaten duyarlı biriyse o size teklif eder zararını karşılayayım diye. ama nedense o kadından bunu beklemiyorum, kayıtsız bir tip olduğu belli.

sen bu kadar pasif olduğun sürece bu kadın senin evinden çıkmaz. çocuklarını salar ortalığa, kahve sigara keyfi yapar. 3 küçük çocuğunun gözü üzerinde olması gerekirken, çıkmış balkona keyif yapıyo. rahatlığa bak

Geçmiş olsun, olan olmuş.. Aradaşınıza söyleyin bence, parası için değil, daha tehlikeli şeyler olabilirdi.. Yani belki orada o asayla çocuklara vurabilirdi yada başkasının evinde de yapabilir diye.. Kötü niyetli olmadığınızı belirtmelisiniz.

Sadece kahve yapmak için girdim mutfağa, çocuklar var diye cezve bile kullanmadım. Kahve makinesinde yaptım, toplam 3 dk sürdü. O da odada bekleyememis 3 dk , çıkmış balkona içiyor. Mutfaktan gördüm. Zaten ben evhamladikca sürekli " bir şey olmaz " diyen bir tip. Sanki benim malım ya da çocuğum kıymetli gibi hissetmemi sağlıyor. Anlayacağınız 3 dkda oldu her şey. Ben o başlarında duruyor saniyordum

3-4 dakikada olmuş, vurma değil çizmişler. Kameradan izledim az önce oğlan 6 yaşındaki oğlan yapmış. Ben içeri girince fark etmedim. Gidince fark ettim

Ara söyle yeni tv alacaklar bu kadar basitm hem kamera kaydi da varmış. Kamera olmasa o kadar çocuk emin olunamayabilirdi. Bir de kırık değil çizik belki daha onceden de vardı diye düşünebilirdi. Ama kayıt var isteyin zaten düzgün bir insansa mahçup olup hemen telafi etmeye çalışacaktır.

bence sizde vurdumduymazsınız.arkadaşınızda siz olunca bu kadar rahat.
bende sizin gibiydim,ordan biliyorum.misafir gelince kendimi unuturdum..kahveler,çaylar..çocuklar saldım çayıra durumu...evimdeki zararları burda anlatmaya utanırım:)
yumuşak başlı olduğunuz sürece devam eder bu tür olaylar.ben evine gittiğim arkadaşları izleyerek kurtuldum bu durumdan açıkcası .sizde deneyin..

Yok inanın salmadim cayira. 3 dk makinede pişirip içeri gelecektim. Sen bekle dedim. Bi baktım balkonda. 3 dk sonra icerdeydim. 2 yaşındaki hariç hepsi okula gidiyor yani ortam da sakindi aslinda

Yok inanın salmadim cayira. 3 dk makinede pişirip içeri gelecektim. Sen bekle dedim. Bi baktım balkonda. 3 dk sonra icerdeydim. 2 yaşındaki hariç hepsi okula gidiyor yani ortam da sakindi aslinda

Çocuklar işte...anlık olur herşey..çok kereler bu duruma düştüm bende..zararamı üzüleyim,eşimin tepkisi ne oluramı bilemezdim..anlıyorum sizi..geçmiş olsun

Bence misafir anne sigara içmeyip 3 çocuğunun başında dursaydı iyi olurmuş.

O bakıcısı şikayet ettiğinde bakiciyi suçlayan biri. Öğrenmek istemeyeceğini düşünüyorum. Oturdum yerime , herkese ders olsun

Bence ders olsun diyip oturma. Eğer öyle yaparsan şu anda bir sıkıntı yaşamayıp konforunu bozmayacaksin. Bu cok kolay bir tercih. Onun yerine kadınla konuş korkma ayıp olmaz. Sakince soyle ve cekil onun tepkilerini izle, kendini onun yerine koyup onu rahatlatmaya calisma. Biraz sıkılırsın ama iste o zaman gerçek bir deneyim ve ders yaşamış olursun.

Hiç teklif etmediler mi?

Canim bu kadın ile her türlü konuşmanın lazım. En önemli sebebi parası değil. Kadınin bilmiş ve seni eleştiren tavırları. Kadın sana bebeğini bırak 4 çocuğun yanına benim oglan bakar diyebiliyor. Basiretin baglansa guvensen biraksan allah bilir ne olacak. Sana surekli bişey olmaz diyor, sanki sen herseyi abartiyormussun gibi davranıp kendi anneligini hiç sorgulamiyor. Bu kadının bu tavırlarına zaten senin cevap vermen lazım. Bir daha bu kadar rahat olmasın en azından sizin evde. Bunu hiç bilmezse zaten aynen devam edecek .

Çok çok haklisiniz ama işte normalde babası da oluyor evde ya da bakıcı. İlk kez böyle tek kaldım. Bir daha böyle ortam olmaz diye yok saymak istedim . Bu konuda beni bağlayan şey de okuldan arkadaşım olması. İş ortamı nedense beni geriyor. Sadece komşum olsa boşveririm. Yaptığım doğru değil, biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…