Telkinle zayıflama yöntemi

hayatımdeğişti sitesini ilk 4-5 sene önce görmüştüm. yalnız şöyle birşey biliyorum(yanlış da hatırlıyor olabilirim.) direk kilo vermeyle ilgili olan telkinlerden başlarsanız eti süresi uzayabiliyor. aşama aşama dinlemeniz gereken telkinlerden sonra kilo verme telkinini dinlerseniz daha etkili olabilir. aynı zamanda hem film izleyip, müzik dinleyip hem telkin dinleyebilirsiniz. çünkü telkinin sesini sonuna kadar açsanız bile aynı etkiyi yaratıyor. tabi yine söyleyeyim çoktandır bakmadığım için unutmuşda olabilirim. ama site benim de çok hoşuma gitmişti. hatta ilgilenenler varsa neredeyse her ay çeşitli yerlerde seminerler yapıyorlar.

kopiketcim ben de söylediklerini okumuştum.dedğin gibi diğer telkinlerle birlikte dinleyince etkili oluyormuş aslında öyle yapmakta fayda var

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. Bende bu telkin müziklerini indirdim ve dinliyorum ama bende acayip mide bulantısı yapıyor. İştahımı da kapatıyor. Üstelik uyurken dinlemiyorum. Küçük kızımla aynı odada kalıyoruz onu da etkiler diye. Üstelik açken dinlediğimde açlığımı falan unutuyorum.

Birde aynı zamanda lahana diyeti ve elma sirkeli ballı su içiyorum. 7-8 kilo vermem lazım. Artık hangisi işe yararsa. Hepsini bir arada yapıyorum.

canım bu telkinleri mp3player a atıp kulaklıkla dinleyebilirsin.yada bluetooth ile telefonuna atıp binleyebilirsin.kulaklıkla dinleyince kimse rahatsz olmaz

aranıza yeni katıldım. yazıları uzun süredir takip ediyorum.dün bu konuyu görünce hemen araştırdım ve dinemeye başladım. vize haftasındayım arka fonda bu müzik eşliğinde ders çalıştım. geced dinleyerek yattım. arkadaşlarım inanmadı dalga ble geçti ama ciddi bi tokluk hissediyorum . paylaşan arkadaşımm çoook teşekkürler

işte bu siteyi bu yüzden seviyorum.ihtiyacımız olsun veya olmasın ne kadar güzel şeyler öğreniyoruz.harikasınız kızlar çok ilgimi çekti ben de deneyeceğim bunu.

kızlar yazılanları hayretler içinde okudum.nolur bana da yardımcı olun.29 yaşındayım.kilo sorunum var-güvensizlik-antidepresan kullanıyorum dozuda yüksek.zayıflama için ve diğerleride varsa banada atabilir misiniz.

lütfen naturel yöntemler kullanmaya gayret edelim ..bu işin alfabesi ...spor ve beslenmeden başlar .diğerleri psikolojimizi odaklamamıza yardımcı olan yöntemler bence ..hareket ve bilincli beslenme

Rica ederim. İşe yaraması güzel değilmi. İnşallah istediğin kiloya ulaşabilirsin canım.

Yaa bi' an tereddütte kaldım

Bu büyü tarzı bi'şey değil değil mi sevgili ablalarım

illahi ya müzikle büyümü olur kısss:)
bilinç altına msj vererek telkinlerde bulunarak zayıflamaya yardım edio canım hiç merak etme öyle bişi değil

Ehehe, cahil olunca böyle olunuyor :78:

Ama rahatladım, çookk teşekkür ederimm :))

kızlar; etki görenler en çok hangisini dinlio ve günde ortalam kac saat
8saat dinlesem ucarım gerci ben:)
ben bu arada klasik müzik olanını dnliyorm
doğa sesi tuvaletimi getirio su sesi fln :)
ney de biraz bunalım geldi

canım ya ben buldum ama indiremedim şu adayı okudum ama müziği nerde yapamadım yardımcı olurmusun kilo vermek için

canım siteden ücretsiz indiriyorsun.ben her gece yatarken dinliyorum.3 kilo verdim

ne kadar zamanda verdi canım 3kilo bitek yatarkenmi dinliyosun ben mesela koşu bantında falan yüürken dinlesemmi sporada başplıycamda karar verdim zayıflamak istiyorum aşırı bi kilom yok ama yardımcı olursan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…