Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. Bende bu telkin müziklerini indirdim ve dinliyorum ama bende acayip mide bulantısı yapıyor. İştahımı da kapatıyor. Üstelik uyurken dinlemiyorum. Küçük kızımla aynı odada kalıyoruz onu da etkiler diye. Üstelik açken dinlediğimde açlığımı falan unutuyorum.
aranıza yeni katıldım. yazıları uzun süredir takip ediyorum.dün bu konuyu görünce hemen araştırdım ve dinemeye başladım. vize haftasındayım arka fonda bu müzik eşliğinde ders çalıştım. geced dinleyerek yattım. arkadaşlarım inanmadı dalga ble geçtiama ciddi bi tokluk hissediyorum . paylaşan arkadaşımm çoook teşekkürler
Yaa bi' an tereddütte kaldım
Bu büyü tarzı bi'şey değil değil mi sevgili ablalarım
illahi ya müzikle büyümü olur kısss:)
bilinç altına msj vererek telkinlerde bulunarak zayıflamaya yardım edio canım hiç merak etme öyle bişi değil
Kızlarr süper bir yöntem ve inanın devamlı tok gezmeye başladım ve daha birinci günündeyim. ve işte yöntem. :)
Müzik dinliyorum. ister klasik ister ney isterseniz new age hangi türden hoşlanıyorsanız. Telkin yöntemi.
googledan hayatım değişti yi arayın bulun. öpüyorum hepinizi.
canım siteden ücretsiz indiriyorsun.ben her gece yatarken dinliyorum.3 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?