slm öncelikle...
buraya üye olmadan önce bende bu telkin müziklerini araştırıyordum.ve 3 tane indirdim kendime dün akşamdan beri başladım dinlemeye.kendimi biraz sersemlemiş his ediyorum ama neyseeee
bu günde diyetisyen de tedaviye başlamak adına ilk adımımı attım ve yarın için bi takım tahliller yaptırıcam.umarım bu müzikler ve diyetisyen sayesinde yıllardır hayalini kurup burnumu çektiğim kıyafetlerin içine girmek istiyorummmmmmofff offf kadın olmak zor zanaat şekerim...
165 boy 52 kıolyum ben de kılo almak ıstıyorum
Arkadaşlar ada müziği çok kısa değil mi? 5 saniye falan sürüyo. Nasıl dinliyorsunuz siz?
Arkadaşlar merhaba... Tesadüf sonucu böyle bir sistemden haberim oldu... Ancak nasıl dinliyorsunuz müzikleri? Bana bu konuda biraz bilgi verir misiniz? Sözkonusu siteye üye olarak mı indiriyorsunuz müzikleri yoksa satın mı alıyorsunuz? Kısaca aydınlatırsanız sevinirim... Sevgiler...
Arkadaşlar merhaba... Tesadüf sonucu böyle bir sistemden haberim oldu... Ancak nasıl dinliyorsunuz müzikleri? Bana bu konuda biraz bilgi verir misiniz? Sözkonusu siteye üye olarak mı indiriyorsunuz müzikleri yoksa satın mı alıyorsunuz? Kısaca aydınlatırsanız sevinirim... Sevgiler...
Zuzuu hayatımdegiti.com dan indirdin dinliyosun di mi siteyi araştırırsan orada tkilerini anlatıyor kimisinde iştah kapanması kimisisinde baş ağrsı kimisinde tam tersi iştah açılma oluyor ama sabredip dinleyeceksiniz herşey sabır işi.Ben Nilda Ferhan Efeçınar'ın sitesinden sipariş ettim(quantumcoaching.com) kişiye özel telkin cdsi yapıyor kilo vermek telkin cdsi inşallah işe yarar hayatındeğişti.com u çook öncelerden biliyordum ama güvenemdim nedense bir de Nilgün'ün hipnomeditasyon cdleri var sağlıklı kilo verme diye yani elimde 3 tane kilo verme cdsi var.Haa Nilda Ferhan Efeçınar'ın sitesinden cd sipariş eden oldu mu acaba?3 gecedir dinliyorum..epey kısık oluyo sesi ama işe yarar umarım..3 gündür bende yemeklere karşı bi isteksizlik we çabuk doyma war..cidden işe mi yaradı psikolojikmi bilemiycim ama durumdan fazlasıyla memnunum..inşallah böyle dewam eder de bari bu bi işe yarar:)) haa bu arada eşimde ters tepti:) 3 gündür iştahı açıldı aşeren kadınlar gibi maşallah:) işe yaramassa sırf onun yüzünden yaramıycak götürüyo tatlıları herakşam:))
bide bende başağrısı yapmadı ama acaip fazla rüya görmeye başladım we çok net hatırladığım çok gerçekmiş gibi rüyalar..bide müziğin yükseldiği bi yer war,geceleri arada korkuyorum boş bulunup:) hani korku filmlerinde heh şimdi bişiy olcak müzikleri wardır ya onun gibi hissediyorum sanırsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?