- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.241
benim de yorumum gelmis gerçekten cok ilginctii.. bulusup oturacagimiz cafenin neresinde oturacagimiza kadar detay vermis cidden basit bir fal değildi cok etkilendim kesinlikle denenmeli bence fiyati uygunken. gelecekle ilgili konustugu seyler kesinlikle genel gecer seyler degil farkli detaylar var ben memnun kaldim acikcasiGelecek_habercisinden çok ilginç, değişik bir yorum aldım,çok uzak gelecekle ilgili yorumlar var,ama öyle böyle değil.. işte sen mutlu Olcan, geçecek gelecek, arayacak tarzı değil,çok uç noktada yorum.. çok şaşırdım, lütfen senin fal nasıldı özel değilse detay verir misin? Özelden de yazabilirsin bana.. Ben sorumda detay verdim çok az.. anlık duygudan tutta da gelecek ile ilgili öyle yorumlar var ki.. yani gerçekleşse havada uçarım heralde..
Çok değişik hakikaten,benim apartmanın rengi,kapı rengi,hangi katta oturacağım belli :))benim de yorumum gelmis gerçekten cok ilginctii.. bulusup oturacagimiz cafenin neresinde oturacagimiza kadar detay vermis cidden basit bir fal değildi cok etkilendim kesinlikle denenmeli bence fiyati uygunken. gelecekle ilgili konustugu seyler kesinlikle genel gecer seyler degil farkli detaylar var ben memnun kaldim acikcasi
Falcı durumunu uzakta yapmış, duvardaki yazıları silmiş... ??Valla bazı insanlar tutturabiliyor,o yuzden ben çok şaşırmıyorum cunku dediğim gibi yaşadim bu durumu,belki olabilir.
Haydaa kizlar,çok esrarengiz biri bu, bakalım en yakın vade benimki galiba çıkarsa sizde olmuş bilin:))Falcı durumunu uzakta yapmış, duvardaki yazıları silmiş... ??
benim de yorumum gelmis gerçekten cok ilginctii.. bulusup oturacagimiz cafenin neresinde oturacagimiza kadar detay vermis cidden basit bir fal değildi cok etkilendim kesinlikle denenmeli bence fiyati uygunken. gelecekle ilgili konustugu seyler kesinlikle genel gecer seyler degil farkli detaylar var ben memnun kaldim acikcasi
denenmeli bence gercekten cok ilginc sasirtici :)Ya ben onu hep denemek istiyordum ama emin degildim acikcasi. Simdi sen de soyleyip aklimi celdin vallahi:)
denenmeli bence gercekten cok ilginc sasirtici :)
Burayı okuyorlar o zaman...Sizin ayevi ne yapmis oyle..siz bi soylediniz ayevi var diye yeni farkettim 7 tllik fallar hooop siz konustunuz bi baktim 20lere cikmis hayir olsun insallah..
Pek sanmiyorum belki icimIde bile olabilir..neler neler gorduk burada bilseniz..bi de o kadar ucuz bakan falci var telwede neden ayevi israrla dimi ama ?Burayı okuyorlar o zaman...
Evet ya bende bı kaç gün önce yildizname gonderdim ona yedi kredi idi o zaman iade etti,demekki fiyat artışı yapacaginaymis otuz kredi olmuş,kahve de onbeş.Sizin ayevi ne yapmis oyle..siz bi soylediniz ayevi var diye yeni farkettim 7 tllik fallar hooop siz konustunuz bi baktim 20lere cikmis hayir olsun insallah..
:)Evet ya bende bı kaç gün önce yildizname gonderdim ona yedi kredi idi o zaman iade etti,demekki fiyat artışı yapacaginaymis otuz kredi olmuş,kahve de onbeş.
En çok Betulunkehaneti adlı yorumcuya atamafigima yanıyorum,beş kredi iken ertesi gün bir baktım elli kredi olmuş.Yanlis anlaşılmasın ben ajan felan değilim,sadece düşük kredili olan yorumcuları takip ediyorum ve içlerinde en begendigim o olmuştu.Hic bir alakam yok kendisi ile,zaynen bütün fal deneyimlerimi ve beğenip begenmediklerimi paylastim burda.
hayir bana da hic o tarz bi seyden bahsetmedi buyu vs hic bu tarz seyler yoktuGelecek habercisinin profiline baktımda kendini doğru tanıttıysa hoca gibi bir şey bu adam. Muska falan yazıyor. Döndürürüz diyor. Size böyle bir şeyler teklif etti mi?
Banada öyle birşey teklif etmediGelecek habercisinin profiline baktımda kendini doğru tanıttıysa hoca gibi bir şey bu adam. Muska falan yazıyor. Döndürürüz diyor. Size böyle bir şeyler teklif etti mi?
Günaydın kızlarhepimizin Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun gônlünüzde ne dilekleriniz istekleriniz varsa kabul olsun inşallah
Aynen öyle canım isteklerimiz çok biri olmasa diğeri olur gibisindenSenin de guzelim. istek cok:) loto vursun bana ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?