- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.261
Aynen öyle canım isteklerimiz çok biri olmasa diğeri olur gibisindeninşallah istediğin olur güzel şeyler seni bulsun güzelim
Çok haklısın güzelim herkesin ayrı ve farklı derdi varSenin de sekerim. Hayir bir kac milyoncuk isimi gorur, cok bir sey istemiyorum kiPP Herkeisn derdi baska iste, kimimiz ask, kimimiz para pesinde:)
Çok haklısın güzelim herkesin ayrı ve farklı derdi varkim ne istiyorsa ona kavuşsun diyelim o zaman seninde eline gönlündeki gibi bir para geçsin canım ama bunun için miras filan kalmalı gibi sanırım bu arada e devlette miras sorgulama başlamış bilginize kızlar
Bizde de miras kalma durumu hayal kıt kanaat geçinen insanlarmış dedelerimiz ninelerimiz filan.Loto istiyorum, miras anca tasli toprak bizde:))) Misir'li buyuk buyuk dayilar yok ne yazik ki, Anadolu'ya cakili bir aileden geliyorum, tasli tarladan baska bir sey yok bizde:)))
Bende gönderdim gelsin falım karşılaştıralım beybigelecek_habercisi’ne baktırdım. başka baktıran varsa falları karşılaştırmak isterim :))
gelecek_habercisi’ne baktırdım. başka baktıran varsa falları karşılaştırmak isterim :))
Bende gönderdim gelsin falım karşılaştıralım beybi
memnun kaldın mı semgelecek_habercisi’ne baktırdım. başka baktıran varsa falları karşılaştırmak isterim :))
Tellwenin sistemi Binnaz abla uygulaması gibi değil Binnaz ablada 150-200 krediyken 350-500 kredi yapabiliyor falcı kredisini ama tellwede 150 tane fal bakmadan falcı fiyatını yükseltemiyor 5 tl'ye bakmak zorunda ama 150 tane baktıktan hemen sonra kendi istediği fiyatı belirliyor kimisi 10 TL kimisi 20 TL yapıyor kimiside 30-40 vs. İsteyende 5 tl'ye bakmaya devam ediyor ama ben 2 senedir kullanıyorum tellweyi birkaç falcı dışında hepsi 150 tane fal bakıp sonra yükseltiler fiyatı,bu bahsettiğin falcının sayfasına baktım demin 157 tane bakmış yani 150 den fazla baktığı için arttırmış haliyle,ama kendisinin yorumunu bilmiyorum yorum almadım kendisinden yani o falcıya fal filan baktırmadımKadinlar gununuz kutlu olsun arkadaşlar,Dün gece bir arkadasin bana ajan muamelesi yapması çok sinirlerimi bozdu,ben Ayevii ne bes kredi iken baktirdim ve yorumu hoşuma gitti ve burada paylaşmak istedim.Yok ben bahsettim diye bir günde fallarin hepsine zam yapmış ya bilmem ne,oöncelikle şunu belirteyim ben Telwwe deki hiç bir falciyi tanımıyorum ve bu konuda hiçbir çıkarım olamaz.Yaptigi etik değil tabiki yedi kredi olan yildizname bir günde elli kredi olmuş.He bundan sonra baktirirmiyim baktirmam.Bu işi tabiki para için yapıyorlar ama bu kadar fahis bir rakam olamaz.İyidir kötüdür o ayrı mesele.Gelecek_Habercisine gelince ben de bekliyorum sizin gibi heyecanla çünkü normal bir falcı dan farklı oldugu aşikar.Gorucez bakalım.
Tellwedeki yeni olan falcılara 150 tane fal bakmadan fal yollayın yoksa fiyatları çok yükselebilir ben genelde yeni olduklarında 5 krediye kahve falı baktırıyorum cogunaEvet canım aynen bahsettiğim gibi, örneğin betulunkehaneti, Evremdamla bunlar 150 den sonra fahiş zamlar yaptılar,evet Ayevii iyi bir falcı inkar edemem ama birkaç gün evvel yedi kredi iken yildizname gonderdim ve iade etti.Ertesi gün hoop elli kredi oldu açıkçası birden bire bu kadar yükseltmesi insanların aklında art niyet uyandiriyor.Ben yeni falcilari denemeyi tercih ediyorum genellikle,gizli kalmik Cevherler olabir her zaman.
Yani kredisinin yükselmesi seninle alakalı bişey değil canımEvet canım aynen bahsettiğim gibi, örneğin betulunkehaneti, Evremdamla bunlar 150 den sonra fahiş zamlar yaptılar,evet Ayevii iyi bir falcı inkar edemem ama birkaç gün evvel yedi kredi iken yildizname gonderdim ve iade etti.Ertesi gün hoop elli kredi oldu açıkçası birden bire bu kadar yükseltmesi insanların aklında art niyet uyandiriyor.Ben yeni falcilari denemeyi tercih ediyorum genellikle,gizli kalmik Cevherler olabir her zaman.
Teşekkür ederim canım,işte ben de bunu anlatmaya calisiyorum.Herkezde bir paranoyak lik,bir dedektifcilik:)Yani kredisinin yükselmesi seninle alakalı bişey değil canım
Bu arada kısa bir süre için kahve falini beş kredi yapmış:)))Teşekkür ederim canım,işte ben de bunu anlatmaya calisiyorum.Herkezde bir paranoyak lik,bir dedektifcilik:)
Geldi herkese farklı konuşuyor galiba ama sonucu olumlu demiş sende nasıldıgelecek_haberci sine fal atan arkadaslar geldi mi sonucunuz, nasıl buldunuz?
benimde geldi karşılaştırdık bizde.Ama sonuç her zaman ki gibi hep olumlu sadece beklemek kalıyor:)Oda hep yaptığımız şey Zatengelecek_haberci sine fal atan arkadaslar geldi mi sonucunuz, nasıl buldunuz?
bana da olumlu konusmus bildiği detaylar vs olmus mu bende gelecekle ilgili degisik yorumlarda bulunmustuGeldi herkese farklı konuşuyor galiba ama sonucu olumlu demiş sende nasıldı
genel olarak hep olumlu mu konusuyo acaba bilemedimB
benimde geldi karşılaştırdık bizde.Ama sonuç her zaman ki gibi hep olumlu sadece beklemek kalıyor:)Oda hep yaptığımız şey Zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?