- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.621
O kadar çok giriyor ki bu ara hep mail geliyor bana sen nasıl yakalayamadın anlayamadım vallaşu bergüzarı yakalayanlar nolur sölesin butun gun pc basında sayfasını yenilemekten ellerim nasır tuttu artık
canım benim anlayamadığım bişi var mail adresime bildirimleri açtım sizin teledonunuza mail ekrana falanmı düsüyor benim düsmüyorki 2-3 dk sonra görünce tıklıyorum tıklayana kadar ofline oluyorO kadar çok giriyor ki bu ara hep mail geliyor bana sen nasıl yakalayamadın anlayamadım valla
Bende bitane yeşil çingeneye attım o vazgeçilmezim çünkü 2 günde 2 kişi indi 10 küsür insan daha var sıradaAlrisha’da ekmek kuyruğu vardı vazgeçmiştim o yüzden ben
Yok canım ekrana düşmüyor mail sesi gelince bakıyorum online olduğunu görüyorum hepcanım benim anlayamadığım bişi var mail adresime bildirimleri açtım sizin teledonunuza mail ekrana falanmı düsüyor benim düsmüyorki 2-3 dk sonra görünce tıklıyorum tıklayana kadar ofline oluyor
Evdeki internetin hızlı mı,yani sayfayı çok beklemeden yeniliyebiliyorsan yakalarsın.. bu gece soruları yanıtlayacağım yazmış profilineşu bergüzarı yakalayanlar nolur sölesin butun gun pc basında sayfasını yenilemekten ellerim nasır tuttu artık
Bende Chitra’yı öyle beklemiştim. Bir arada Banu Yılmaz’ıBende bitane yeşil çingeneye attım o vazgeçilmezim çünkü 2 günde 2 kişi indi 10 küsür insan daha var sırada
pusudayım valla kahve iciyorum ahaha uyumamak icinEvdeki internetin hızlı mı,yani sayfayı çok beklemeden yeniliyebiliyorsan yakalarsın.. bu gece soruları yanıtlayacağım yazmış profiline
Zaten bu kahveler bitiriyor bizi :) hemen içince fal kapatıyorum :)pusudayım valla kahve iciyorum ahaha uyumamak icin
Atasım var :) hayırlısıİkisinide denemedim. Kahinbabavanga nöbetçi ben denedim tatlış biri
bana ses falan gelmiyor simdi butun maillerimi okundu yaptım gmail uygulamasını indiriyorum bildirim nasıl kurabilirim biliyormusunYok canım ekrana düşmüyor mail sesi gelince bakıyorum online olduğunu görüyorum hep
Telefon ayarlarına gir, orada telefon modeline göre ses ayarları olmalı. Mesela SMS sesi ,zil sesi gibi, oradan bak.bana ses falan gelmiyor simdi butun maillerimi okundu yaptım gmail uygulamasını indiriyorum bildirim nasıl kurabilirim biliyormusun
Bir de bu işi yapanlar para için yapnaz,Allah rirasi için yapar bunu iyi ayird edebilmek lazım canım,biz o zaman öğrenciyim bundan 15-20 sene oncesi idi biz para vermek istiyoruz felan kafAynen öyle canım. Özene özene bakılıyor o yüzden herkes bakamaz. Kaybetmediysen o kadını bence ona baktır canım hiç bunlarla vakit kaybetme bence
Yaaa abelz'' çok merak ediyorum biliyormusun,dün piyasaya çıktı heralde.Tellwede atasım var Birine.. ama güvenemiyorum ki... 5 TL lik atarsam kriz geçer belki
Online Gohdeablaa, bide yeni biri abelz diye biri var
Canım Kahin Baba boş değil bence de,ben öylesine atmistim ama şaşırttı beni.Canım bir erkek figürü eksik hayatında dedi bana baba, erkek kardeş vs.. doğru bu baba kaybım var. Bu nokta atışı hoşuma gitti ki sorumda yer almıyordu bu konu. İki hafta demiş esas meseleye birde farkında olmadığım bir kişi daha var demiş ama orada attı bence
Canım Kahin Baba boş değil bence de,ben öylesine atmistim ama şaşırttı beni.
Gozun aydin:) Chitraya yeni mi baktirdin uzakta gorunuyo da cok girmiyo bu arageysu'yu da cok merak ediyorum denk gelemiyorum limiti dolmus oluyo ben girdigimde denk gelirsen ama ins denemek istiyorum
kahve atıyorum ben cunku kahve attığında yanında her türlü tarot acarak yorumluyor ama sadece ilişki acılımı dersen tarot derim.Yeşilçingeneye fal attim 2 kere ikisinde de iade etti. Geysuya ne fali atmali.hangisinde başarili
Çok Teşekkürler ederimkahve atıyorum ben cunku kahve attığında yanında her türlü tarot acarak yorumluyor ama sadece ilişki acılımı dersen tarot derim.
eski fallarımı okudum bu arada geysunun gelecek zamanda olacak dediği bir seyi aslında gecmişte yasamısım.
Bende Seni merak ediyordum.Nasilsin?Sevgili capella yazımı görünce lütfen bana ulaş cidden hep aklımdasın seni çok merak ediyorum. Üyeliğini sildirdiğin için sana nasıl ulaşacağı mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?