- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.820
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.101
Ben Seruven'e iki sene once baktirmistim, bildigi tek bir nokta olmamis ne anda ne gelecekte.Kime elimi atsam uzakta oluyorEvremdamla uzakta, bir baktım Herra da uzakta.
Neyse seruven’i deneyen oldu mu aranızda?
Hiç atmayayım o zaman sağol canım :)Ben denedim ve bana hiç uymayan ve çoktan patlayan bir yorum yapmıştı.
Çok teşekkür ettim. Burada biri yazmıştı iyi diye sanki ondan bir tekrar sorayım demiştimBen Seruven'e iki sene once baktirmistim, bildigi tek bir nokta olmamis ne anda ne gelecekte.
Ben de buradan araştırarak kitap falı göndermiştim ve patladı. 1 yıldan fazla oldu göndereli, tellwe de ilk denediğim isimlerdendi, öngörüleri olmadı hiç. Ayrıca anlık durumda da bildiği bir şey herhangi bir nokta atışı olmamıştı.Kime elimi atsam uzakta oluyorEvremdamla uzakta, bir baktım Herra da uzakta.
Neyse seruven’i deneyen oldu mu aranızda?
tellwe de evremdamla fena degildi ama bence de 40 tl degmez en fazla 20 tl lik bir yorum bana gore. Yulee var cok kotu degil deneyebilirsin ama o da ozensiz ve sorulara cok donmuyor kisa cevapliyor falan.Çok teşekkür ettim. Burada biri yazmıştı iyi diye sanki ondan bir tekrar sorayım demiştim
Yulee’yi denedim canım. Fala özenli baktı gibi geldi bana kendi kartlarının sesini falanda duydum hatta ama soru kısmında haklısın cevap vermiyor sorulara.tellwe de evremdamla fena degildi ama bence de 40 tl degmez en fazla 20 tl lik bir yorum bana gore. Yulee var cok kotu degil deneyebilirsin ama o da ozensiz ve sorulara cok donmuyor kisa cevapliyor falan.
Hiç yollamayayım o zaman zaten krediside yüksek. Falcialim’i denediniz mi siz?Ben de buradan araştırarak kitap falı göndermiştim ve patladı. 1 yıldan fazla oldu göndereli, tellwe de ilk denediğim isimlerdendi, öngörüleri olmadı hiç. Ayrıca anlık durumda da bildiği bir şey herhangi bir nokta atışı olmamıştı.
Sen de tutabilir tabii belli olmaz.
Evremdamla ani çok iyi yorumluyor ama vade de patladı bende canim.Yulee’yi denedim canım. Fala özenli baktı gibi geldi bana kendi kartlarının sesini falanda duydum hatta ama soru kısmında haklısın cevap vermiyor sorulara.
Evremdamla girmiyor zaten hiç hep Binnaz’da sanırım.
Ay bir çevrimiçi olsa çok merak ettim kadını ama yok ortalardaEvremdamla ani çok iyi yorumluyor ama vade de patladı bende canim.
Fazla girmiyor girse de akşam saatlerinde giriyor genelde.Ay bir çevrimiçi olsa çok merak ettim kadını ama yok ortalarda
Bende de anda iyiydi Evremdamla ama nedense ona 40 tl vermek gelmiyor icimden. Gelecek soyledigi 1 sey var henz olmadi o olursa belki yeniden baktirabilirim.Fazla girmiyor girse de akşam saatlerinde giriyor genelde.
Aynen canim,ben de bir falciya o kadar para verilmesi taraftarı değilim,illaki tutturduklari biseyler olur ama yine de insanın aklında soru isareti kalıyor.Ben Sardunya'yi denemeyi düşünüyorum.Cok populer değil ama duvarini inceledim ve baya iyi yorumlar almis,pembeci değil demişler özellikle.Bende de anda iyiydi Evremdamla ama nedense ona 40 tl vermek gelmiyor icimden. Gelecek soyledigi 1 sey var henz olmadi o olursa belki yeniden baktirabilirim.
Hayır cnm Falcıalim i denemedim hiç, burada olumlu yorumlar okumuştum hakkında. Merak ettiklerim arasında kendisi, gönderir de memnun kalırsan yazarsın.Hiç yollamayayım o zaman zaten krediside yüksek. Falcialim’i denediniz mi siz?
de deneyebilirim Sardunya'yi okudum yorumlari iyi gercekten.Aynen canim,ben de bir falciya o kadar para verilmesi taraftarı değilim,illaki tutturduklari biseyler olur ama yine de insanın aklında soru isareti kalıyor.Ben Sardunya'yi denemeyi düşünüyorum.Cok populer değil ama duvarini inceledim ve baya iyi yorumlar almis,pembeci değil demişler özellikle.
Yollarsam haber edeceğim canımHayır cnm Falcıalim i denemedim hiç, burada olumlu yorumlar okumuştum hakkında. Merak ettiklerim arasında kendisi, gönderir de memnun kalırsan yazarsın.
Nakta bana anda bile bilemedi pek ksiilik analizi cok yapmamisti ama sormadigim alakasiz bir suru sey soylemisti saglikla ilgili konular da dahil.Ben Nakta gibi karşı tarafı analiz eden birini istiyorumda yok gibi sanırım o da
Yollarsam haber edeceğim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?