tellwe.com'da bakılan fallar!

Eskiden Şennur Abla ydi hatta ve ben çömezlik zamanı gondermistim, sorum aşk değildi iade etti bana. Sorduklarin falda çıkmaz dedi.

ne cakal kadin ya hep ayni taktik, nedense ask durumu disinda bir sey cikmiyor falda:))) kizcagizi da kandirmis, kiz iki hesaba da fal yollamis, yi falci bildi saniyor. Komik olan benim kiymetabla falima defnesen imzasi atmis:)))

Ben 5 gun oldu Indira Gandhi anca 110 kredi birikti bende. 500 kredi nasil yaptin? Wow! Ama sonuç değmez diyorsun yani, o tarz uygulamalar var hani gerçek falcılar diyorlar ama en basta hazir metin oluşturmuşlar, kart yorumlatmışlar sonra falcı boot aslında...

ne cakal kadin ya hep ayni taktik, nedense ask durumu disinda bir sey cikmiyor falda:))) kizcagizi da kandirmis, kiz iki hesaba da fal yollamis, yi falci bildi saniyor. Komik olan benim kiymetabla falima defnesen imzasi atmis:)))
Cnm konu tellwe ise çakal olmayana şaşmak lazım. Bu arada benim yazdığım falcı grubu veya çoklu hesap yöneten kişi karakterleri içinde bence bu Defnesen ve Kıymet abla karakterleri de.

Cnm konu tellwe ise çakal olmayana şaşmak lazım. Bu arada benim yazdığım falcı grubu veya çoklu hesap yöneten kişi karakterleri içinde bence bu Defnesen ve Kıymet abla karakterleri de.

Iyi gelirleri var, 30 lira faldan 10 lira aliyorlar. Gunde 10 tane baksa al sana 100 lira. Kotu para degil isin acikcasi.

Slm kızlar bu sardunya aklıma takıldı ama kahve mi yoksa tarotu mu iyi acaba bahsettikleri gibi o kadar ii yi mi
sardunya bana kesinlikle olmaz olumsuz o sana yazmaz sizin devamınız yok dedi 3 gün içinde erkek arkadaısm yazdı eskisinden de iyi bir ilişkiye başladık 4 aydır da sorunsuz devam ediyor ama soyle de bir sey var kadın hisli gibi gelmişti

O video izleten uygulamalardakiler gerçek falcı değil canım,bana aynı falı üst üste başka falcı sandığım kisiler gondermisti:)Sonra Tellwe yi keşfettim ve yakayı pacayi kaptırdım.O mu daha iyi bunu daha iyi derken:)

ben katina atmıştım bu arada bir kere de duvarında paramı alamazsın demiştin aldım alırsan duvarıma yaz demişsin gibi bir yorum görmüştüm hala duruyor mı bilmiyorum

Bisey diyecem, bir ara falinustasi vardı hatta burada çoklu hesaptan dolayı pasif edilen bir üye oldugu kanısına varılmıştı. Iste o kişi sardunya dan da bahsetmişti son zamanlarda, yanı falin ustası olmasın. Bana falin ustası nın falı da patladi.

Uzun muydu şimdi Tarot ve kahve bakıyor katına ti görmedim baktığını sıradan mi yoksa nokta atışı yaptı mi

Ya ben withoutyou nun falci cikmasina epey uzuldum acikcasi, hic beklemiyordum ondan bunu

Kızlar bana böyle karşı tarafın düşüncelerini aklından geçenleri çok iyi analiz edebilecek biri lazım gelecekle ilgili dedikleri tutmasa da olur vazgeçtim ondan zati ama karşı tarafın benimle ilgili ne düşündüğünü falan çok iyi analiz etmesi lazım kimi önerirsiniz?

uzun zamandır tek favaorim banuyılmaz devamlı ona yolluyorum burda paylaşmıstm bugun bir bakındım ne kadar cok insan türemiş ynei yeni iyi falcılar var mı tellwede merak ettim

Ya ben withoutyou nun falci cikmasina epey uzuldum acikcasi, hic beklemiyordum o ndan bunu
ya dediğin gibi çıkarsa inan hiç sassırmam falınustasını da neden bu kadar övdüklerini bir türlü çözememiştim ozellikle withoutyou nun o zamanda demiştim canlıda hiç bir sey bilemediğini enerjim uyuşmadı diyip durdu

Bulursan benide yeşillendir lütfen bende öyle birini arıyorum

Yani o da mı yalan oldu şimdi fal sitesi değil resmen çete mafya gibi bişey bunlar

Klasik falci yalani bu, enerjim uyusmadi:)))) gorende diyecek hepsi psisik yani:) bakan bakiyor valla, iki satir yaziyor ama hayatini dokuyorlar.

Aranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
Fiyatlar çok daha ucuz diğer sitelere göre.
binnaz abla ailesi bu konuda çok iyi özellikle canan şeker her konuda kendisi yardımcı olan bir hanım efendi şuana kadar hep kendisine baktırmış oldukları mı yaşamış olduğum için burda belirtmek istedim çıkın gidin canan şeker çok tatlı bir hanım efendi tek geçerim fal konusunda kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…