- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.141
Eskiden Şennur Abla ydi hatta ve ben çömezlik zamanı gondermistim, sorum aşk değildi iade etti bana. Sorduklarin falda çıkmaz dedi.
Ben 5 gun oldu Indira Gandhi anca 110 kredi birikti bende. 500 kredi nasil yaptin? Wow! Ama sonuç değmez diyorsun yani, o tarz uygulamalar var hani gerçek falcılar diyorlar ama en basta hazir metin oluşturmuşlar, kart yorumlatmışlar sonra falcı boot aslında...Merhaba kızlar Fal Hocasını deneyen topik de çok yok. Ben indirdim ve 1 hafta boyunca reklam izleye izleye 500 kredi yaptım. Cansu Umay a attım. Yorum diye birşey yok sonradan kredi geri yüklendi.
Pakize Soydan a attım sorumu hiç okumamış ve genel yorum yapmış. O da faladdin tarzı ve tespit hiç yok. Fal atacaksınız bile çok beklentiniz olmasın.
Cnm konu tellwe ise çakal olmayana şaşmak lazım. Bu arada benim yazdığım falcı grubu veya çoklu hesap yöneten kişi karakterleri içinde bence bu Defnesen ve Kıymet abla karakterleri de.ne cakal kadin ya hep ayni taktik, nedense ask durumu disinda bir sey cikmiyor falda:))) kizcagizi da kandirmis, kiz iki hesaba da fal yollamis, yi falci bildi saniyor. Komik olan benim kiymetabla falima defnesen imzasi atmis:)))
Cnm konu tellwe ise çakal olmayana şaşmak lazım. Bu arada benim yazdığım falcı grubu veya çoklu hesap yöneten kişi karakterleri içinde bence bu Defnesen ve Kıymet abla karakterleri de.
sardunya bana kesinlikle olmaz olumsuz o sana yazmaz sizin devamınız yok dedi 3 gün içinde erkek arkadaısm yazdı eskisinden de iyi bir ilişkiye başladık 4 aydır da sorunsuz devam ediyor ama soyle de bir sey var kadın hisli gibi gelmiştiSlm kızlar bu sardunya aklıma takıldı ama kahve mi yoksa tarotu mu iyi acaba bahsettikleri gibi o kadar ii yi mi
O video izleten uygulamalardakiler gerçek falcı değil canım,bana aynı falı üst üste başka falcı sandığım kisiler gondermisti:)Sonra Tellwe yi keşfettim ve yakayı pacayi kaptırdım.O mu daha iyi bunu daha iyi derken:)Ben 5 gun oldu Indira Gandhi anca 110 kredi birikti bende. 500 kredi nasil yaptin? Wow! Ama sonuç değmez diyorsun yani.o tarz uygulamalar var hani gerçek falcılar diyorlar ama en hastayadır metin oluşturmuşlar kart yorumlaymışlar. Sonra falcı boot aslında...
ben katina atmıştım bu arada bir kere de duvarında paramı alamazsın demiştin aldım alırsan duvarıma yaz demişsin gibi bir yorum görmüştüm hala duruyor mı bilmiyorumsardunya bana kesinlikle olmaz olumsuz o sana yazmaz sizin devamınız yok dedi 3 gün içinde erkek arkadaısm yazdı eskisinden de iyi bir ilişkiye başladık 4 aydır da sorunsuz devam ediyor ama soyle de bir sey var kadın hisli gibi gelmişti
Bisey diyecem, bir ara falinustasi vardı hatta burada çoklu hesaptan dolayı pasif edilen bir üye oldugu kanısına varılmıştı. Iste o kişi sardunya dan da bahsetmişti son zamanlarda, yanı falin ustası olmasın. Bana falin ustası nın falı da patladi.sardunya bana kesinlikle olmaz olumsuz o sana yazmaz sizin devamınız yok dedi 3 gün içinde erkek arkadaısm yazdı eskisinden de iyi bir ilişkiye başladık 4 aydır da sorunsuz devam ediyor ama soyle de bir sey var kadın hisli gibi gelmişti
Bisey diyecem, bir ara falinustasi vardı hatta burada çoklu hesaptan dolayı pasif edilen bir üye oldugu kanısına varılmıştı. Iste o kişi sardunya dan da bahsetmişti son zamanlarda, yanı falin ustası olmasın. Bana falin ustası nın falı da patladi.
Aynen cnm ya. Bu arada Leyla da artık hiç girmiyor Evrem damla olayından beri. Ben asıl onu özlüyorum.Ya ben withoutyou nun falci cikmasina epey uzuldum acikcasi, hic beklemiyordum ondan bunu
ya dediğin gibi çıkarsa inan hiç sassırmamYa ben withoutyou nun falci cikmasina epey uzuldum acikcasi, hic beklemiyordum o ndan bunu
Bulursan benide yeşillendir lütfen bende öyle birini arıyorumKızlar bana böyle karşı tarafın düşüncelerini aklından geçenleri çok iyi analiz edebilecek biri lazım gelecekle ilgili dedikleri tutmasa da olur vazgeçtim ondan zatiama karşı tarafın benimle ilgili ne düşündüğünü falan çok iyi analiz etmesi lazım kimi önerirsiniz?
Hepsi gitti ki, capella da stms de:SSS kizlar o olaydan ve yonetimin tutumundan dolayi ayrildilar tamamen. Cok uzucu, Leyla okuyorsan burayi "don adanadan":)))Aynen cnm ya. Bu arada Leyla da artık hiç girmiyor Evrem damla olayından beri. Ben asıl onu özlüyorum.
Yani o da mı yalan oldu şimdi fal sitesi değil resmen çete mafya gibi bişey bunlarBisey diyecem, bir ara falinustasi vardı hatta burada çoklu hesaptan dolayı pasif edilen bir üye oldugu kanısına varılmıştı. Iste o kişi sardunya dan da bahsetmişti son zamanlarda, yanı falin ustası olmasın. Bana falin ustası nın falı da patladi.
ya dediğin gibi çıkarsa inan hiç sassırmamfalınustasını da neden bu kadar övdüklerini bir türlü çözememiştim ozellikle withoutyou nun o zamanda demiştim canlıda hiç bir sey bilemediğini enerjim uyuşmadı diyip durdu
binnaz abla ailesi bu konuda çok iyi özellikle canan şeker her konuda kendisi yardımcı olan bir hanım efendi şuana kadar hep kendisine baktırmış oldukları mı yaşamış olduğum için burda belirtmek istedim çıkın gidin canan şeker çok tatlı bir hanım efendi tek geçerim fal konusunda kendisiniAranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
Fiyatlar çok daha ucuz diğer sitelere göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?