- 29 Mart 2018
- 340
- 309
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.121
Bu da mı patladı?Yüz din defa yazdım onun dediği çıkmaz n ona yıllar önce kaç defa baktırdım ams tırt yani. Kibardır ama.
Defneseni veya zamazonu denesene oldukça iyilerBu da mı patladı?
Kredim var bakacak kişi bulamıyorum. Olacak iş mi bu ya?
Nakta bende anı bildi canım. Tutmamış mıydı sende? Bende nokta atışı yaptığı çok şey oldu. Geleceği daha söyleyemem ama an ve geçmişte bende iyiydi. Yeni baktırmasam baktırırım ona yineNakta bana anda bile bilemedi pek ksiilik analizi cok yapmamisti ama sormadigim alakasiz bir suru sey soylemisti saglikla ilgili konular da dahil.
Zamazon’a iyi değil demişlerdi diye anımsıyorum. Çıktı mı falın senin?Defneseni veya zamazonu denesene oldukça iyiler
Canım ben ordaki tüm falcıları denedim en iyisi atacaksan berildi ama o da anı bilmişti hicbirisinin gelecek yorumu da cıkmamıstı ve bir iki falcı var bana göre orda yorumlar usluplar bazen hep aynıydıKizlar fal kutusu deneyimi olan varsa beğendiğiniz bir falcı varmi orda?Dün rastgele attım birine begenmedim çok ta falcı yok zaten ama orda favori falcisi olan varmı?
Fal kutusu deneyimlerim;
Medyum Nalan ( Kahve Falı ): Aile ilgili durumları bilmiş. Esas konuya ise yakın zaman demiş.
Deniz İmralı ( Kahve Falı ): Kişiliklerimizle ilgili güzel nokta atışları olmuş. Özellikle iş durumlarımızla ilgili. Nisan ayı demiş zaman olarak bakalım yine.
Isabella ( Katina ): O da kopma nedenimizi ve yine karakterlerimizi iyi analiz etmiş. 14 - 21 mart demiş tarih olarak.
Anladim . Ben yüzyüze buradada baktirdim benim kendi falcimin dedikleriyle uyuştu söyledikleri ve verdiği tarihler. O yüzden yorum yaptimZamazon’a baktırmışım ben. Binnaz’da da Esma Sultan’mış kendisi orada baktırdım :)
Sana bir şey demedim canım bir arama yapınca forumda aynı olduklarını gördüm :)Anladim . Ben yüzyüze buradada baktirdim benim kendi falcimin dedikleriyle uyuştu söyledikleri ve verdiği tarihler. O yüzden yorum yaptim
Fenerden mutlaka sonucu bildir canım.Sardunya denersem mi acaba kızlar sizce
Canım Ben Ahu ve Medyum Nalan'i denedim,ikisi de kötü bence,Ben Ahu calismadigim halde isyerinde sorunlariniz var felan demiş.Medyum Nalan da masal anlatır gibi fal yorumu göndermiş.Ama o sitede ücretsiz fal baktirdim,öyle birsey bilmiski resmen ağzım açık kaldı.Ucretsiz fal da kimin baktigini yazmiyor ama.Canım ben ordaki tüm falcıları denedim en iyisi atacaksan berildi ama o da anı bilmişti hicbirisinin gelecek yorumu da cıkmamıstı ve bir iki falcı var bana göre orda yorumlar usluplar bazen hep aynıydı
Defneseni veya zamazonu denesene oldukça iyiler
Eskiden Şennur Abla ydi hatta ve ben çömezlik zamanı gondermistim, sorum aşk değildi iade etti bana. Sorduklarin falda çıkmaz dedi.Defnesen ve kiymetabla ayni kisiler:) sorun asksa "IYI SIKAR" ama sorun baska seyse bir sey bilemez. Kalip cumleleri herkese yaziyor sagolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?