- 2 Temmuz 2017
- 185
- 176
- 23
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.181
Biri daha çıksa keşke40 lira vermeye de icim elvermiyor bir miktar hele ki öğrenci halimle
Hesapları silinmiş bir deneyeyim dedim yemedioyle yazılara inanma fake profil oluşturup kendilerine bakıyorlar daha once mercanteyze ve karadedeyi yakalmıstım hepsinin sifresi 123456 ydı ikiside aynı kiişi ve mesela fincan fotosu bile çekmeden masa atıyorum elini falan atarak fkglşsfbdfşjbdjnsn falan diye fal yorumu yaparak kendilerini övmüşlerdihatta kazandıkları krediyle falcılara fal baktırıp beğenmedim iğrenç 1 puan falan yapmışlardı
Aaa teşekkür ederim hemen iptal edelim
özelden birkaç kişiye yolladım bunu farkettiğimde forumdan bana zaten cok belli denemesemde fake oldukları yazmışlardı gerçekten de bağırıyordu fake oldukla
onlara övgüler yağdıran sozde kullanicilarin hesaplarına 123456 şifresiyle mi girdin? Doğru mu anladım? Tebrix koyuyorum sana. Brava!
Bu super olmuş:)) bunu önceden duymak isterdim. Ben de fark ettim ki bu şekilde fake yorumcular var, bir falcı 1 aldıysa bunlar hemen kurtarma mesajları.özelden birkaç kişiye yolladım bunu farkettiğimde forumdan bana zaten cok belli denemesemde fake oldukları yazmışlardı gerçekten de bağırıyordu fake oldukları
Ben de bir ara yollamıştım karadedeye. Sonra beklemek istemedim ve geri çektim. Iyiki öyle yapmışımneden böyle bişi yaptım biliyor musuncunku hiç inandırıcı gelmedi karadedeye kin tuttum hatta resmen falda dalga geçmişti bende arastırırlen bir baktım aynı kullanıcılar mercanteyzeyede yorum atmış hepsi de soyle ablamda sana fala yollucak eniştemde sana fal yollucak sen mükemmelsin falan bir denedim sifre 123456 tutmus bu falları da hep promosyon olarak bakmışlar nasıl buldularsa yolunu bilmiyorum
Aynen yaaane cakal kadin ya hep ayni taktik, nedense ask durumu disinda bir sey cikmiyor falda:))) kizcagizi da kandirmis, kiz iki hesaba da fal yollamis, yi falci bildi saniyor. Komik olan benim kiymetabla falima defnesen imzasi atmis:)))
Perseis iyi mi canım?Perseis geldiiii
Ben hiç baktırmadım bir kere yollamıştım geçen ay dört gün bekledim uzaktaydı geri çekmiştim o yüzden. Forumda ama iyiler arasında adı geçenlerdendi. Ss alıyorumda ben uyku tutmayınca. Merak ettiklerim arasındaydı o yüzden. Chitra’yı falanda öyle buldum ben. Birkerebir var o da övülmüş zamanında ama bir yıldır yokPerseis iyi mi canım?
Çok ilginç uzun süre girmeyen falcilar bazen beklenmedik şekilde girebiliyorlar sisteme.Ben hiç baktırmadım bir kere yollamıştım geçen ay dört gün bekledim uzaktaydı geri çekmiştim o yüzden. Forumda ama iyiler arasında adı geçenlerdendi. Ss alıyorumda ben uyku tutmayınca. Merak ettiklerim arasındaydı o yüzden. Chitra’yı falanda öyle buldum ben. Birkerebir var o da övülmüş zamanında ama bir yıldır yok
Biz fal atınca mail geliyormuş canım. İlk üye olduğumda Banu’yu çok beklemiştim ben ilk falımdı hatta desteğe yazmıştım Vıp +’ysa sms gider girerse girer demişlerdiÇok ilginç uzun süre girmeyen falcilar bazen beklenmedik şekilde girebiliyorlar sisteme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?