tellwe.com'da bakılan fallar!

ruhani ben de baya bildi. hatta ilk kızdım ben, nişanlanıp ayrıldığımı vs bilincede kızmış olabilirim kdkdk bilemedim. aradan zaman geçti fallarda çıkmayanları siliyorum fal listemde olmayanada baktırmıyorum ruhaniyi görünce okudum. hepsi çıkmış sonra tekrar attım. sevgiliminkini bildi. bildikten sonra birdaha attım hatta manevi olarak iyi değildim vefk yapıp göndermiş. şimdi gene söledikleri çıktı baktırcaktım ama uzakta gözüküyor.

Hevingazelin 3 fali var ucunde de karsi tarafin bilgileri diyor.hayatimda aklimda biri yok ki nasil baktiriyoruz

Ben orda gecen Aralikta Denis’e baktirmistim cok kisa bakiyor detaya gormiyo, birkac bulusma gorusme zamanini bildi ama baska pek bilemedi zaten bir kac sey soylemis. Bugra’ya baktirdim bir de iki defa, sever misin bilemem konusmasi cunleleei cok uzatiyor ve ayni kelimeleri soyluyor o yuzden birkac defa dinlemek gerekiyor ama oldukca uzun yorumluyor ben sevdim pozitif bir enerji verdi bana. moralim bozuk oldugunda atmistim o yuzden iyi geldi yorumu. Ilkinde verdigi tarih 5 haftaydi ikinciyi 12 gun sonra attim 3 hafta dedi yani mantikliydi, bir onceki yorumuyla celismedi. 1-2 hafta icinde dedigi seyin olma ihtimali yuksek anda da kisi ozelliklerini guzel soyleyip icinde bulunacagim tutumi bilmis. Guzel bir tavsiye de verdi ki acaba boyle mi yapsam dedigim bir seydi yani yorum tarzini sevmeyebilirsin ama kotu gelmedi bana hisleri var.

Ruhani konusunda KOCAMAN ARTI BIR de benden gelsin......."Ruhani, dediği en basit olayları bile yaşamadığım bakımında da önemli bir ayrıntı vermeyen bomboş biri gibiydi bende."
Medyum kızıl ve Perasymra'nın tanıtım yazılarını google'da aratın.....Medyumkızılın tanıtım yazısı Binnaz Gizem Sitare'den diğeri de yine Binnaz'dan baska 1 falcının adını hatrlamyorm. Ve soyleyeyım mı ne demek......Sana yaptıgını baskasına yapmadıgı ne malum? Tabı kı soyleyeceksın....

ruhani için kızlar bi sakin olun herkesle enerji tutması mümkün değil. sevgilimin haberi bile yoktu onun için baktırdığımdan, 3 tane iş söyledi üstünden iki aya yakın süre geçti sevgilim bikaç iş yapıcam bunlar bunlar diye bana söyleyince bende falını gösterdim. bakın bunlar duru görü mü bilmem, ama öngördüğü şeyler oldu. ben daha benimkileri bekliyorum temmuzda ve aralıkta tarihleri benim. sevgiliminkiler oldu

Tellweden cevap geldi,falınız iade edildi,biz de falcı hakkında gerekeni yapıyoruz diye.Medyumkızıl aratınca çıkıyor mu hala,demin ben baktım çıkmadı yanlış mı yazdım acaba?

Tellweden cevap geldi,falınız iade edildi,biz de falcı hakkında gerekeni yapıyoruz diye.Medyumkızıl aratınca çıkıyor mu hala,demin ben baktım çıkmadı yanlış mı yazdım acaba?
Bende baktim simdi goremedim, ne guzel ilk defa dogru olani yaptilar mesela bana yapilan terbiyesizligin bir aciklamasi halen yok ilgilencez dediler okadar. Uyumsuz konusundan bahsediyorum.

Bende baktim simdi goremedim, ne guzel ilk defa dogru olani yaptilar mesela bana yapilan terbiyesizligin bir aciklamasi halen yok ilgilencez dediler okadar. Uyumsuz konusundan bahsediyorum.
Belki de bu medyumkızıl’ın ilk olayı değildi birkaç defa böyle bir şey yaşanmış olabilir, şikayet geldi belki daha önce de.

Kuzenimde ayevine gecen ay fal yollamisti su falı vadesi gerceklesmis birebir. Uff bana bakmiyo ya ısrarla onsan baska falı cıkanda olmadi kızlar bana iyi bi falci onerin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…