- 19 Eylül 2017
- 237
- 231
- 23
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.461
Evet bende baktım,ikisinin de profil yok olmuş,iyi olmuş.Fark ettiniz ni bilmem dünkümichigannn 'ın medyumkızıl ile ilgili paylaşımından sonra tellwede hem o hem de perasmyrna adlı falcının da profili ucmuş.....
perasmyrna benim promosyon falıma bakmıştım resmen destandı fal okurken sıkıldım ortasında başını unuttum falınEvet bende baktım,ikisinin de profil yok olmuş,iyi olmuş.
Sallamışta sallamış yani :)perasmyrna benim promosyon falıma bakmıştım resmen destandı fal okurken sıkıldım ortasında başını unuttum falın
Çok uzun fallar ordan burdan copy oluyor belli oluyor zaten mutlaka 1-2 yerde de olsa cümlenin akışını bozan bi anlamsız kelime ya da alakasiz bi cümle oluyor. Birkac kere başıma geldi anladım. Zaten bazı falcılar profil yazılarını bile ordan burdan çalmış nasıl güven olur ki. Benim çeşitli sitelerde yüzden fazla falım var hepsinden birkac cumle kopyalasam birçok kişiye ; buyrun falınız diyebilirim herhaldeperasmyrna benim promosyon falıma bakmıştım resmen destandı fal okurken sıkıldım ortasında başını unuttum falın
ben baktırdım.anda iyi vade bekliyorumBu arada hayatınyolunda'ya baktırdım dün,anda gayet iyi buldum,vadesini takip ediyorum bakalım,başka baktıranlar var mı? Pembeci mi acaba?
Olumlu muydu size de ? Bana çok olumlu olunca tereddüt ettim,bide dünkü medyumkızıl olayından sonra.ben baktırdım.anda iyi vade bekliyorum
Aynen ya bende kendime engel olamıyorumdestina mıdır ben de attım. bekliyorumçılgın gibi fal atıyorum
Bende de anı bilememiş hiç çok olumlu konuşmuş şaka mı bu die okudum falını :dDestinaefile baktırdım az önce,ama genel bi yorum oldu,ayrı olduğum kişiyle ilgili hiçbirşey bahsetmemiş,anı bilememiş malesef.
profilinde fotoğraf yok bu çok dikkatimi çekti daha önce fotoğraf zorunlu die okumuşum forumda die kalmış aklımda :/Aynen ya pespembeydi,bilerek genel aşk hayatım diye sordum,duvarında aşırı iyi yorumları görünce,bakalım bilecek mi diye,ama hiç bahsetmemiş bile.
kızlar çekeyim mi falı anlamadım iy mi kötü mü? yorumlar çok güzel diyoprofilinde fotoğraf yok bu çok dikkatimi çekti daha önce fotoğraf zorunlu die okumuşum forumda die kalmış aklımda :/
siz bilirsiniz ama çok iyi denecek bir fal almadım benkızlar çekeyim mi falı anlamadım iy mi kötü mü? yorumlar çok güzel diyo
kızlar çekeyim mi falı anlamadım iy mi kötü mü? yorumlar çok güzel diyo
çok şaşırdım şu an :/ acaba burasını mı okuyorçekmeme gerek kalmadıiade geçti
kız merak ettiğim için attım ya kötü niyetten değilçok şaşırdım şu an :/ acaba burasını mı okuyor
yok yok size öyle bir şey demedim yanlış anladınız sanırım kötü niyetten niye fal atasanız :) ben sadece iade etmesine çok şaşırdım çünkü bayaaa pespembe konuşan bir falcıkız merak ettiğim için attım ya kötü niyetten değil
bir şey kybetmedim o zaman ayevii ve ruhani adamdır. ruhani burayı okuyosan n'olur gelyok yok size öyle bir şey demedim yanlış anladınız sanırım kötü niyetten niye fal atasanız :) ben sadece iade etmesine çok şaşırdım çünkü bayaaa pespembe konuşan bir falcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?