- 18 Haziran 2018
- 73
- 45
- 3
- 28
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.441
Bir kere fall attim ama cikmadi yakin vadeyide bilemiyor karakter analizine odakli begenmemistim benEfsunine yi denedin mi hiç ?
ne kadar sanslisiniz cikan bir falci bulmussunuz ben de baktirmistim mesela ayevi nisan demisti bi sey icin o patladi. haziran ayinda gecmisten senin kalbini kiran biri gelcek dedi, oyle bir olay da yasamadim dah bir benim mi enerjim tutmuyor falcilarla acaba, bana niye fallar cikmiyorsaKuzenimde ayevine gecen ay fal yollamisti su falı vadesi gerceklesmis birebir. Uff bana bakmiyo ya ısrarla onsan baska falı cıkanda olmadikızlar bana iyi bi falci onerin lütfen
denedim. iş ve aşk için baktırdım. ikisi de çıkmadı üstelik beni bi güzel tersledi faldaEfsunine yi denedin mi hiç ?
kötü enerji ile fal atıyorsan çıkmayabilir. kötü enerjiden kastım; sürekli olumsuz düşünmen. olumsuzu düşünerek olumsuzu da çağırıyosun. yapma.ne kadar sanslisiniz cikan bir falci bulmussunuz ben de baktirmistim mesela ayevi nisan demisti bi sey icin o patladi. haziran ayinda gecmisten senin kalbini kiran biri gelcek dedi, oyle bir olay da yasamadim dah bir benim mi enerjim tutmuyor falcilarla acaba, bana niye fallar cikmiyorsa
Ben o durumdaysam fal göndermiyorum çünkü tutmuyor ya da çok olumsuz oluyordenedim. iş ve aşk için baktırdım. ikisi de çıkmadı üstelik beni bi güzel tersledi faldaçıkan vardır belki, dedim ya enerji işi. güzel enerji alamamışta olabilir. çünkü kötü bi ruh haliyle göndermiştim.
Belkide enerjiniz uyusmamistir üzüldm ya ama maalesef bende kaybettim napsamda bakmiyo terbiyesizne kadar sanslisiniz cikan bir falci bulmussunuz ben de baktirmistim mesela ayevi nisan demisti bi sey icin o patladi. haziran ayinda gecmisten senin kalbini kiran biri gelcek dedi, oyle bir olay da yasamadim dah bir benim mi enerjim tutmuyor falcilarla acaba, bana niye fallar cikmiyorsa
DüsündürücüFark ettiniz ni bilmem dünkümichigannn 'ın medyumkızıl ile ilgili paylaşımından sonra tellwede hem o hem de perasmyrna adlı falcının da profili ucmuş.....
Yani onla cok alakali olduguna inanmiyorum acikcasi. Cunku zaten fal atarken guzel isteklerle duygularlaa atiyorum , olmayacak ise nie fal atayim zaten olmayacak diye umudum varki cok isitiyorumki atiyorum :)köt
kötü enerji ile fal atıyorsan çıkmayabilir. kötü enerjiden kastım; sürekli olumsuz düşünmen. olumsuzu düşünerek olumsuzu da çağırıyosun. yapma.
Yani onla cok alakali olduguna inanmiyorum acikcasi. Cunku zaten fal atarken guzel isteklerle duygularlaa atiyorum , olmayacak ise nie fal atayim zaten olmayacak diye umudum varki cok isitiyorumki atiyorum :)
Attın mı acabaMerhaba DestinaEfiL'e fal baktıran var mı? Bugün gelmiş kendisi?
Yani zaten kotu enerjiyle fal atmiyoruz genel olarak demek istedim :) ki yani genelde pembeye bagliyorlar, biraz gercek falci olmakla alakali gibi geliyor bana. Biliyoruz ki tellweede duzgun gercek falci bir elin bes prmagi kadardir ancak digerleri genelde sadece para kzanmak umut somuruculugu yapmakta en azindan benim fikrim bu.kendi düşüncen şimdi bişey diyemem :) ben pozitif enerjiye inanıyorum :)
Yani zaten kotu enerjiyle fal atmiyoruz genel olarak demek istedim :) ki yani genelde pembeye bagliyorlar, biraz gercek falci olmakla alakali gibi geliyor bana. Biliyoruz ki tellweede duzgun gercek falci bir elin bes prmagi kadardir ancak digerleri genelde sadece para kzanmak umut somuruculugu yapmakta en azindan benim fikrim bu.
Şimdi ben de attim bakalım bekliyorumElif attim gercegerç durum kisilik analizinde 10 numara , verdiği tarihlerde çok yakın bakalım vadesi gelince gercekleşecek mı? Olumsuz gordiklerinide tatlı dil ile yazmış enerjisi muhteşem... Pembe tablo çizmemiş
Bakalım umarım doğru falcımızı buluruz...Şimdi ben de attim bakalım bekliyorum
Evet ben de çok beğendim. Gayet başarılı uzun da bir fal yollamış. Inş söyledikleri de çıkar.Yorumları gayet iyi , herşeyin hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?