tellwe.com'da bakılan fallar!

Fatima'nın geçmiş yıllarda patlayan falları da çok oldu.

Falcı Seray' ın çıkan falı var mı? Kimseden çıkan fal haberi gelmiyor.
Bir tane falı var bende siteye yeni geldiğinde kısa diye hatırlıyorum falı kave faliymis sorumdan yola çıkmış zaman vermiş üç hafta diye tabi çıkmamış pembe tablo çizmiş patlamış

merhaba nur banu hangi sitede bulamadım :)

Ama 60 TL imiş fiyatı. Online için gereksiz yüksek buldum ben. Teşekkür ederim :)))

Fatima'nın geçmiş yıllarda patlayan falları da çok oldu.

Falcı Seray' ın çıkan falı var mı? Kimseden çıkan fal haberi gelmiyor.

falcı seray üç hafta vade verdi. vadesi doldu patladı.
hevin gazel üç hafta vade verdi. aynı şekilde patladı.
eflin4'ün de vadesi doldu ve patladı. Yıldızname bakan bir arkadaşıma gönderdim bana gönderdiği falı pek beğenmedi.
taraca dediği vade patladı.
uyumsuz temmuza kadar görüşme demişti bence patladı olarak sayabiliriz. diğer dediklerine zaman var.
lydian bir falında mayısta iletişiminiz düzelmeye başlayacak demiş bu da patlamış. asıl olay için hep ağustos demiş
ellynore iki ay içinde iş konusunda değişiklikler olacak vs demiş aşk için olumsuz görmüştü ama diğer konularda olumlu gördüğü her şey patladı.
loneer dedikleri çok olumluydu vadesi doldu ve patladı
yılmazabiniz bu da patladı.
vadesi dolmayanlar kehanettin, okaliptus, kahinbabavanga,banuyılmaz,
beyazçingene falı olumsuzdu başka birisini görmüş onla evlendirmiş beni çok uyduruktu bence falı
hatırladıklarım bu kadar.

Kızlar yaklaşık üç haftadır fal baktırmıyorum. Kriz geliyor mu nadir, arada bir. Bilerek kahveyi kapatamayacağım fincanlarda yapıyorum
Bu ü. haftada telefon faturasına verdiğim 300 TL ile gittim kendime uzun zamandır istediğim İpek Kirpik olayını yaptım. Sonra bir güzel alışveriş yaptım HM'den. İnanın daha iyi hissettirdi. Özellikle kirpikler :) Herkes soruyor ve çok güzel dönüşlerde bulunuyor.
Geçici çoğumuzdaki bu kriz biliyorum :) Bende bittiyse sizde hayli hayli biter.

Mrb eğer Uyumsuz Banu Yilmaz ise Banu tarihler konusunda iyi değil kesin konuşmuyor zaten bana 3-4 ay önce söylediği bir olay bu hafta oldu yani tarihi karıştırmış çok da spesifik bir şey atip tutturamaz.

Mrb eğer Uyumsuz Banu Yilmaz ise Banu tarihler konusunda iyi değil kesin konuşmuyor zaten bana 3-4 ay önce söylediği bir olay bu hafta oldu yani tarihi karıştırmış çok da spesifik bir şey atip tutturamaz.
Dediği gibi olursa burada belirtirim. Şahsen dediği gibi olmasını isterim :) uyumsuza attığım ilk falı çok beğenmiştim anlık durumda en iyi bilendi :)

Banu yılmaz tarihide salladı bende olayıda patladı yani birkaç hesabı var zaten işi bulmuş götürüyor

Uyumsuz bu sitedeki en berbat falcı. Hem sallıyo hemde ilgisiz alakasiz davraniyo soru sorunca da terbiyesiz ve uslupsz bir dille cevap veriyo. "Paramizla rezil oluyoruz" cümlesini yasatiyo.

Kızlar chitra bakmıyor mu uzun süredir fal? Güniçi aktif olmuş ama
Ayni seyi sormak icin
Kızlar chitra bakmıyor mu uzun süredir fal? Güniçi aktif olmuş ama
ayni seyi sormak icin giris yaptim direk sizin yorumunuzu okudum:) ben de kac sefer fal atmistim bekle bekle sira ediyo gibi gorunse de bana 1 kisi kalmis olsa da yorum alamadim ama gunici aktif de gorunuyodu ona guvenip atmistim. Baktigi biri var mi aramizda merak ediyorum bu ara sira eridigine gore

Yeni falcılardan iyi birileri var mı anda, kişilik karakteri ve düşünceleri doğru analiz etmede başarılı olan?
Geysu ve banu yılmaz hariç?

Yeni falcılardan iyi birileri var mı anda, kişilik karakteri ve düşünceleri doğru analiz etmede başarılı olan?
Geysu ve banu yılmaz hariç?
tatlım banu yılmaz ıyı mıydı? tarihlerde fln denedın mı sen? ben cok alakasız olacak ama fal diyari diye bi yerden ayseye baktırdım arkadasıma cıktı dıye (paralı) bugun ben de attım fena degıldı gorucem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…