- 1 Ocak 2018
- 432
- 648
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.641
Canım, eğer profili adını yazdığında hiç çıkmıyorsa engellemiştir. Sen kendin Google chrome ya da explorer yani herhangi bir tarayıcıdan o kişinin Instagram adını yazdığında eğer çıkıyorsa yine bilirsin.. Bazen listeden çıkartmak için,ilk önce engelleyip,daha sonra o engeli kaldırıyorlar.. Böyle bir durumda olabilir..Slm kızlar ya size bir şey sokak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.İnstagranda bubengellenme olayı nasıl oluyor takip listemden çıkmış.En yukarda keşfet kısmında ara butomunda ismini yazınca profili çıkmıyor ama engellese bile profili gözüküyor biliyorum.Engellendogimi nasıl anlarim
Ben kahve baktirmistım bilmisti ama kahvesi kapanmış bugün tarot attım onda da başarılı bakalım vadesi gelince göreceğiz
Sevindim senin adına,inşallah aşk kısmıda çıkar,belki vade uzamıştır,olmadı diye düşünme..Ayevinin bir dediği oldu kısslar tabiki aşk değildionun vadesi geçti olacağa da benzemiyor
bahsettiginiz falci kim acababaktırdım vadesini bekliyorum :*
Teşekkür ederim canım pek ihtimal vermiyorum ama hayırlısı herşeyin :) ben baktırdığımda çok yüksek değildi fiyatı şimdi uçmuş benceSevindim senin adına,inşallah aşk kısmıda çıkar,belki vade uzamıştır,olmadı diye düşünme..
Ayeviide Keşke biraz indirim yapsa
Telwede 150 fal sayısını doldurmadan, 15 TL den özel fal açmış.. Çok samimi gelmedi bana..Kizlar hevingazel cikan varmi
Ben baktirdm cok tozbembe konustu ve karakter analizimi bile yapamadi hic begenmedim maalesefKizlar hevingazel cikan varmi
Bende beğenmedim tahminler üzerine yorum yapmıştı hep nokta atışı yoktuKizlar hevingazel cikan varmi
Haklisin banada toz pembeydi.birde salak gibi dedim ki keske boyle bir hayat beklese herkesi.yinede bi teyit etmek istedim.ben baktirmiyorum artik ya milyar olmustur verdigimiz para hicbirnin dedigi gbi gecmemis senelerim.Ben baktirdm cok tozbembe konustu ve karakter analizimi bile yapamadi hic begenmedim maalesef
Nurbanu benim favori falcılarımdandır,ilk baktırdığımda herşeyi anlatmıştı,hiçbirşey bahsetmediğim halde,ve dediği gibi de tarihle beraber çıkmıştı ilk falı,tarot tavsiye ederim,ikinci falını bekliyorum şuan ,tabi enerji işi fal ama tavsiye ederim kendi adıma.Kizlarr byv nur banuyu nasil buluyorsunuz? Dusuncelerinizi bkliyorum
Bende baktirdim begendim falini tabi cikarmi bilmiyorum , insallah cikarNurbanu benim favori falcılarımdandır,ilk baktırdığımda herşeyi anlatmıştı,hiçbirşey bahsetmediğim halde,ve dediği gibi de tarihle beraber çıkmıştı ilk falı,tarot tavsiye ederim,ikinci falını bekliyorum şuan ,tabi enerji işi fal ama tavsiye ederim kendi adıma.
esin karaca binnaz da ama o :/bahsettiginiz falci kim acaba
esin karaca binnaz da ama o :/
Benim fallarimMerhaba, eskilerden kimler buralarda bilmiyorum yeni arkadaşlara da selam olsun :)) Anda iyi olan falcıya ihtiyacım var. Uygun fiyatlı gündemde kimler var acaba? Geysu’ya çok fal atan biri olarak geleceği patlak olduğundan istemiyorum gizemhatunu yakalayamıyorum.
Yeni falcı falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?