- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.761
yok hayır söylediğiniz elbette ki doğrudur ama böyle olmasına uzuldum bunu soylemek istemiştimİsterseniz ekran görüntüsü gönderebilirim
yorumunuz için teşekkür ederim evet byzmeleği arattım akşam forumda geleceği tutturamamış genelde bana da falı çok gelecek odaklıydı şu an ki durum için sadece olumlu değil demiş fal sonrası sorularıma da cevap vermedi ilginçtir farklı farklı hesaplardan fal atıyorum bir kere bile canlı fala çağırmadıGünaydın...Borellus80 tatlım senin adına cok üzüldüm....Onca falından biri cıkmıstır dıyordm en azından,aslında en cok Sardunya'dan ümitlydm. Sardunya'ya ben4-5 tane fal atmsmdr.Hıc ummadgm halde cıkan da oldu cıkmayanda. Mesela alakasız 1 bıcmde 1 seye cok uzulecegımı soyledıgı vb. bazı yormları oldu farklı yormlarnda farklı konlarnda.O an kaale almayıp cıktgnda bu muydu dedıgm 2 sey yasadm. Bır de Sardunya'ya ben ne zaman vakıt sorsam bana hep mevsımden bahseder. Genelde 1 mevsım gecer bunun olması ıcın, hep oyle oluyor der. AMA Sardunya'nın bir arkadasımın falında anı bildiği halde geleceği bilemediğini yuzde yuz bılıyorum. Çunku hem kızın durumunu hem de Sardunya'nın falını okumstm....Bende de bazı söylediklerının daha vadesi var o yuzden net konusamıyorm....
B Birain tatlım:) evet sana sormadım sen daha yenisin diyedir:)Borellus80 ablanız olur,o yüzden önceliği ona verdm ve aslnda cok da merak edyordm onu. Umarım tez vakitte gönlune göre bir iş bulur....umarım...
Bir de sen bana önerebılecegn falcı demişsin ya bak byzmeleği kesınlkle önermem,üşenme de arama butonundan falcı ismini araştır tembellik etme bakalım:) Neyse byzmelek,,herra,falcı alim,uyumsuz....ah daha gider de yorldm yazmaktan habıre burada..anı bilselerde gelecek cıkmaz...Ben de çıkmadı, bır de canlı fala cagrılıp daha cok para vereblr fazla 1 sey de elde edemeyeblrsn...Chıtra-Peralına dıyecegm....Allahm ılgnc bıcmde bu 2 falcı bana 1 ay sonrasını aynen bıldler ve olumlu dedıler....ok oyle oldu...1 ay 1 gun sonra kıyamet koptu...bak onu bılemedıler....Sımdı ben ne dıyeyım....Falın görüş alanına mı girmedi o durum acaba......Nurbanu ve falsepeti Bugra.....Temmuz sonunu beklıyorum.....Evet ıtıraf edıyorm Bugra için her yeni furyaya atlamayın dedım ama bır arkadasımın onerısı ve benım psıkolojık durumumun dıbe vurması sonucu....amannnnn boncuklarım mı dökulur alt tarafı 30 tl dedım.......Anda bıldklerı oldu,iyi bır faldı. Sonra 2. dınleyısmde "o kıyamet koptktan sonra" amannnn bumuydu" dedım,çunku ınatla temmuz sonu demıs ya ben 2 dunya 1 araya gelse dıyorm cunku...........3. kez dınledıgmde......aslında adamın "o kıyamet kopusunu" söyledıgını ama benım kaale almadıgmı fark ettm. Neden? Çünku bana kavga,olmszluk vs. demems de son 1 sınavınz olacak ve bu karsı tarafın adımyla olacak demıs.......Anlamam normal......YINEDE temmuz sonuna ne kaldı burada onu da yazarım....Son kalemde kenarda Nurgamze var....O daha mart ayında dedi diyecegını....Temmuz sonu yıne 1 derleme yaparım gıbı artık...."
Bugra bence de iyi benim de beklemede ama onun falini anlamak cok zor hatta 5-6 kere dinleyip de anlamadigim yerleri oldu keske daha sadelestirip anlatabilse, fazla agdali konusuyor ama bos oldugunu dusunmuyorum bana da tam da soyle hissedeceksin dedigi sekilde hissettigim bir donem oldu ve tekrar dinledigimde evet burayi bilmis demistim, vade olarak o da digerler gibi Agustos demisti bana bakalim bilecek mi...Günaydın...Borellus80 tatlım senin adına cok üzüldüm....Onca falından biri cıkmıstır dıyordm en azından,aslında en cok Sardunya'dan ümitlydm. Sardunya'ya ben4-5 tane fal atmsmdr.Hıc ummadgm halde cıkan da oldu cıkmayanda. Mesela alakasız 1 bıcmde 1 seye cok uzulecegımı soyledıgı vb. bazı yormları oldu farklı yormlarnda farklı konlarnda.O an kaale almayıp cıktgnda bu muydu dedıgm 2 sey yasadm. Bır de Sardunya'ya ben ne zaman vakıt sorsam bana hep mevsımden bahseder. Genelde 1 mevsım gecer bunun olması ıcın, hep oyle oluyor der. AMA Sardunya'nın bir arkadasımın falında anı bildiği halde geleceği bilemediğini yuzde yuz bılıyorum. Çunku hem kızın durumunu hem de Sardunya'nın falını okumstm....Bende de bazı söylediklerının daha vadesi var o yuzden net konusamıyorm....
B Birain tatlım:) evet sana sormadım sen daha yenisin diyedir:)Borellus80 ablanız olur,o yüzden önceliği ona verdm ve aslnda cok da merak edyordm onu. Umarım tez vakitte gönlune göre bir iş bulur....umarım...
Bir de sen bana önerebılecegn falcı demişsin ya bak byzmeleği kesınlkle önermem,üşenme de arama butonundan falcı ismini araştır tembellik etme bakalım:) Neyse byzmelek,,herra,falcı alim,uyumsuz....ah daha gider de yorldm yazmaktan habıre burada..anı bilselerde gelecek cıkmaz...Ben de çıkmadı, bır de canlı fala cagrılıp daha cok para vereblr fazla 1 sey de elde edemeyeblrsn...Chıtra-Peralına dıyecegm....Allahm ılgnc bıcmde bu 2 falcı bana 1 ay sonrasını aynen bıldler ve olumlu dedıler....ok oyle oldu...1 ay 1 gun sonra kıyamet koptu...bak onu bılemedıler....Sımdı ben ne dıyeyım....Falın görüş alanına mı girmedi o durum acaba......Nurbanu ve falsepeti Bugra.....Temmuz sonunu beklıyorum.....Evet ıtıraf edıyorm Bugra için her yeni furyaya atlamayın dedım ama bır arkadasımın onerısı ve benım psıkolojık durumumun dıbe vurması sonucu....amannnnn boncuklarım mı dökulur alt tarafı 30 tl dedım.......Anda bıldklerı oldu,iyi bır faldı. Sonra 2. dınleyısmde "o kıyamet koptktan sonra" amannnn bumuydu" dedım,çunku ınatla temmuz sonu demıs ya ben 2 dunya 1 araya gelse dıyorm cunku...........3. kez dınledıgmde......aslında adamın "o kıyamet kopusunu" söyledıgını ama benım kaale almadıgmı fark ettm. Neden? Çünku bana kavga,olmszluk vs. demems de son 1 sınavınz olacak ve bu karsı tarafın adımyla olacak demıs.......Anlamam normal......YINEDE temmuz sonuna ne kaldı burada onu da yazarım....Son kalemde kenarda Nurgamze var....O daha mart ayında dedi diyecegını....Temmuz sonu yıne 1 derleme yaparım gıbı artık...."
Canım onca fal baktirdim Tellwe de altı ay boyunca,dediğin gibi beni en çok şaşırtan Sardunya olmuştu çünkü benden başka hiçbir kimsenin bilmediği yani sır diyebileceğim bir şeyi bana açık açık söyledi ve o an şok olmuştum!İş konusunda Haziran dedi ama ben vadelere çok takılmiyorum zaten.Bir de Perseis'in hakkını kesinlikle yiyeyem,beni en çok şaşırtan falcilardan biri de o olmuştur.Digerlerine gelince;Tasinma olayı sozkonusu bile değilken size taşınma gözüküyor diyen Rabik diye bir kız vardı.Bedrunisa da ben de çok iyiydi hatta üst üste iki fal atmıştım ona ama burda onerdigim bir iki arkadaş ta ta iyi değildi.Günaydın...Borellus80 tatlım senin adına cok üzüldüm....Onca falından biri cıkmıstır dıyordm en azından,aslında en cok Sardunya'dan ümitlydm. Sardunya'ya ben4-5 tane fal atmsmdr.Hıc ummadgm halde cıkan da oldu cıkmayanda. Mesela alakasız 1 bıcmde 1 seye cok uzulecegımı soyledıgı vb. bazı yormları oldu farklı yormlarnda farklı konlarnda.O an kaale almayıp cıktgnda bu muydu dedıgm 2 sey yasadm. Bır de Sardunya'ya ben ne zaman vakıt sorsam bana hep mevsımden bahseder. Genelde 1 mevsım gecer bunun olması ıcın, hep oyle oluyor der. AMA Sardunya'nın bir arkadasımın falında anı bildiği halde geleceği bilemediğini yuzde yuz bılıyorum. Çunku hem kızın durumunu hem de Sardunya'nın falını okumstm....Bende de bazı söylediklerının daha vadesi var o yuzden net konusamıyorm....
Canım onca fal baktirdim Tellwe de altı ay boyunca,dediğin gibi beni en çok şaşırtan Sardunya olmuştu çünkü benden başka hiçbir kimsenin bilmediği yani sır diyebileceğim bir şeyi bana açık açık söyledi ve o an şok olmuştum!İş konusunda Haziran dedi ama ben vadelere çok takılmiyorum zaten.Bir de Perseis'in hakkını kesinlikle yiyeyem,beni en çok şaşırtan falcilardan biri de o olmuştur.Digerlerine gelince;Tasinma olayı sozkonusu bile değilken size taşınma gözüküyor diyen Rabik diye bir kız vardı.Bedrunisa da ben de çok iyiydi hatta üst üste iki fal atmıştım ona ama burda onerdigim bir iki arkadaş ta ta iyi değildi.
Canım en son bayramda yüz yüze fal baktirdim memlekette,kadın fincanı açar açmaz senin bir iş beklentin var ama yaz sonuna doğru dedi.Onun dışında takir takir ne var ne yok anlattı,ben dumur vaziyette dinledim onu.En güzeli yüz yüze baktırmak,sene de bir giderim artık,kriz felan gelirse Tellwe de yenilere atabilirim vakit gecirmek için:)Bahsettiğin isimleri de deneyebilirim sağım solum belli olmaz:)))Tesekkur ederim.Bugra bence de iyi benim de beklemede ama onun falini anlamak cok zor hatta 5-6 kere dinleyip de anlamadigim yerleri oldu keske daha sadelestirip anlatabilse, fazla agdali konusuyor ama bos oldugunu dusunmuyorum bana da tam da soyle hissedeceksin dedigi sekilde hissettigim bir donem oldu ve tekrar dinledigimde evet burayi bilmis demistim, vade olarak o da digerler gibi Agustos demisti bana bakalim bilecek mi...
Borellus80 is ve kariyer konusunda sana falalem'den Medyum Fatima ve Gizem Hatun'u oneririm, eger son bir kez baktirmayi dusunuyorsan cunku her ikisine de gecen senelerde is konusunda danismistim, aylar oncesinden birebire nasil bir yere girecegimi, ne zaman ve nasil olacagini bilmislerdi, ikisine de tarot atmistim yanlis hatirlamiyorsam.
Bedrunisa.....senin yazın üzerine fal attıgım falcılardan....Ilk cumlesinde şok oldum cunku daha önce fal attıgm 1 falcıya "falcı Seray" bu arada Seray anda bana muthıs olmasına ragmen hazıran ıcın dedıgı hıcbırsey olmadı......soyledgm seyı yazmıstı.....Once 1 ıkıde kaldım,hıslerıyle bılmıs olabılr dıye.....Olabılr de yanı 1 cumlelık bır seydı, hani kesin bu odur dıyemyorm sonraCanım onca fal baktirdim Tellwe de altı ay boyunca,dediğin gibi beni en çok şaşırtan Sardunya olmuştu çünkü benden başka hiçbir kimsenin bilmediği yani sır diyebileceğim bir şeyi bana açık açık söyledi ve o an şok olmuştum!İş konusunda Haziran dedi ama ben vadelere çok takılmiyorum zaten.Bir de Perseis'in hakkını kesinlikle yiyeyem,beni en çok şaşırtan falcilardan biri de o olmuştur.Digerlerine gelince;Tasinma olayı sozkonusu bile değilken size taşınma gözüküyor diyen Rabik diye bir kız vardı.Bedrunisa da ben de çok iyiydi hatta üst üste iki fal atmıştım ona ama burda onerdigim bir iki arkadaş ta ta iyi değildi.
Hımmm çok adiyim çok, bak bu yuz yuze fal deneyımın ve Sardunya'nın bana dedıgı mevsımsel tarıhler....umutlarımı tazeledı....Herseyden de kendıme pay cıkarmasam olmaz...Canım en son bayramda yüz yüze fal baktirdim memlekette,kadın fincanı açar açmaz senin bir iş beklentin var ama yaz sonuna doğru dedi.Onun dışında takir takir ne var ne yok anlattı,ben dumur vaziyette dinledim onu.En güzeli yüz yüze baktırmak,sene de bir giderim artık,kriz felan gelirse Tellwe de yenilere atabilirim vakit gecirmek için:)Bahsettiğin isimleri de deneyebilirim sağım solum belli olmaz:)))Tesekkur ederim.
Canim aslinda yuzyuze guzel oluyor fal dedigin gibi ama ne kadar yuzyuze fal baktirdiysam bana bilemediler anlik durumlari bildiler ama online fal bana daha cok cikiyor nedense...Elfin Demet, Medyum Fatima, Gizem Hatun bunlar bende gelecegi birebir bilenler oldu..Gizem Hatun oyle bir fal atmis ki is konusunda firmanin ismindeki harflere kadar bilmis, saniyorum kahve faliydi harf soyledigine gore. Doga Dan ve Zumra Lal onlar da anlik durumu cok iyi bildiler gelecek de dedikleri sekildeydi genelde ikisi de genel iliski yorumu yaptiklari icin yani birebir iliskinin durumuna odaklandiklari icin gelecek konusunda nokta atisindan ziyade gidisatini gorebiliyorlar..Tellwe Perseis, Okaliptus49, Falsepeti Bugra bunlar da anlik durumda genel olarak bildiler Perseis ve Okaliptus yakin gelecek bildi ve vadesi olan ongoruleri var ozellikle Perseis'in dedikleri olacak mi cok merak ediyorum cunku anda bende cok iyiydi ve Mayis basinda Haziran icin soyledigi sey birebir zamaniyla oldu.Canım en son bayramda yüz yüze fal baktirdim memlekette,kadın fincanı açar açmaz senin bir iş beklentin var ama yaz sonuna doğru dedi.Onun dışında takir takir ne var ne yok anlattı,ben dumur vaziyette dinledim onu.En güzeli yüz yüze baktırmak,sene de bir giderim artık,kriz felan gelirse Tellwe de yenilere atabilirim vakit gecirmek için:)Bahsettiğin isimleri de deneyebilirim sağım solum belli olmaz:)))Tesekkur ederim.
Canım benim ya,insallah!Guzel dileklerin için çok tesekkur ederim,insallah senin de gönlünde ne varsa gerçekleşir:)Hımmm çok adiyim çok, bak bu yuz yuze fal deneyımın ve Sardunya'nın bana dedıgı mevsımsel tarıhler....umutlarımı tazeledı....Herseyden de kendıme pay cıkarmasam olmaz...Borellus...inşallah inşallah gönlune göre bir iş bulursun be tatlım. İnşallah.
Perseis ben de çok iyiydi canım,o an için soyledigi birşeyi birebir yaşadık!Ama pek online olmuyor nedenseCanim aslinda yuzyuze guzel oluyor fal dedigin gibi ama ne kadar yuzyuze fal baktirdiysam bana bilemediler anlik durumlari bildiler ama online fal bana daha cok cikiyor nedense...Elfin Demet, Medyum Fatima, Gizem Hatun bunlar bende gelecegi birebir bilenler oldu..Gizem Hatun oyle bir fal atmis ki is konusunda firmanin ismindeki harflere kadar bilmis, saniyorum kahve faliydi harf soyledigine gore. Doga Dan ve Zumra Lal onlar da anlik durumu cok iyi bildiler gelecek de dedikleri sekildeydi genelde ikisi de genel iliski yorumu yaptiklari icin yani birebir iliskinin durumuna odaklandiklari icin gelecek konusunda nokta atisindan ziyade gidisatini gorebiliyorlar..Tellwe Perseis, Okaliptus49, Falsepeti Bugra bunlar da anlik durumda genel olarak bildiler Perseis ve Okaliptus yakin gelecek bildi ve vadesi olan ongoruleri var ozellikle Perseis'in dedikleri olacak mi cok merak ediyorum cunku anda bende cok iyiydi ve Mayis basinda Haziran icin soyledigi sey birebir zamaniyla oldu.
Oldugu an tekrar aticam ben de bekliyorummPerseis ben de çok iyiydi canım,o an için soyledigi birşeyi birebir yaşadık!Ama pek online olmuyor nedense
Cok normal ben birazdan tekrar dinleyecegim cok karisik anlatiyor malesef 5-6 defa ve hic bir seye odaklanmadan dinlemelisin.arkadaşlar buğraya fal attım yorumlamış fakat ikidir dinliyorum ses kaydını tam anlayamadım normal mi ?
yalnız ben kendisini gerçekten hisli buldum anladığım kadarıyla en beğendiğim fal bu oldu şu ana kadarCok normal ben birazdan tekrar dinleyecegim cok karisik anlatiyor malesef 5-6 defa ve hic bir seye odaklanmadan dinlemelisin.
Sana net bir zaman vermis mi gelecek odakli yoksa anlik durumlarda mi begendin?yalnız ben kendisini gerçekten hisli buldum anladığım kadarıyla en beğendiğim fal bu oldu şu ana kadar
verdiği vade okaliptus kehanettinle aynı olumlu konuşmuş anladığım kadarıyla soruda açık açık sordum yalnız benim bu sitede üyeliğim yok kutucuklar doldu yeni kutucuk mu açılcak cevap verdiğinde mail falan geliyor mu ? onun dışında kişilik analizi cuk die oturmuş bence. yani bir yolculuğa çıkacağınızı görüyorum demiş aslında benimde fal atma amacım bu yolculuk konusundaki kararsızlığımdı ama soruda da hiç bir falcıya belirtmedim bunu. en azından bunu bilmesiyle sempati duydum kendisine. anlık durumlarda da fena değildi geleceğe yönelik bayaa bir detayı vardı yani 6.30 dakika ses kaydı kemküm etmeden uzun uzun edebi bir şekilde konuşmuşSana net bir zaman vermis mi gelecek odakli yoksa anlik durumlarda mi begendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?