tellwe.com'da bakılan fallar!

Bakılan falların kimin olduğunu ya da falcıysan bile fal baktırılabileceğini, aynı hesap değil yandaş hesap olabileceğini kimse düşünemez de, Ss alıp göndermişler. Ben Telwe'de falcının kendi duvarında yanlışlıkla müşterisinin fal sorusuna farklı bir hesaptan cevap verdiğini ya da falcıların sohbetlerini, hatta ekip olarak çalışıp farklı üyeliklerle övgü msjları attıklarını yakalamış insanım bu gözler neler gördü kaç yıldır.

Neyse BİR OYUNUN daha sonuna geldik.

Ben B Birain ve sunshine_16 'nın da daha yakın zamanda farklı falcılar hakkında yaptıkları yorumlara KARSIT tezle cvp verdım.....SONUÇ???? Kızlar sizi özellıkle etıketledım,cvp veriş biçimim sizi irite edecek,aşagılayacak,hakarete varan,falcı yanlısı gibi geldi mi??? Sonrasında sizin bana verdiğiniz yanıtlarla NE DE GÜZEL ANLASMADIK MI??? Paylaşamayacagımız 1 sey yok ki ortada...Kımse kımseyı kırmadı....Yahu neden kıralım....Babamızın oğlu mu bunlar???

Yani SIMDIYE DEK BENIM USLUBUMDAN GENELDE RAHATSIZ OLANLAR.....Aslında kılı kırk yarıp, dilimi tutmayıp ayagına bastıklarım....Hepimiz salagız....hepimiz....Evremdamla olayını bılmıyorlarmıs........:) Ayevi-Evremdamla-Ruhani....Ruhani sanırım dikkat dagıtmak için konmus demıstm ta en basından beri......Ip no'ları farklıymıs.....Yan yana otur..2 ayrı telefon kullan...bıttı.....Sıte lokasyonun aynı oldugunu bulsa bıle mısafırdı,tanısmıyorduk onceden de...Kk ne yapsın....Erkek kardeşim bile kız kardesim bize geldıgınde travian oynarken hemen cep telefonuna yapısıyor "temız ıp" dıye.....ohoo yol mu yok.........TOP kadar soru sorduk propofol123 ile ses yok......sonra dakıka dakıka, ard arda cevaplar......Ha evet falcılar hiç fal baktırmıyorlar dogru.....Sakamısınız...En cok onlar baktırıyor. Hatta bızden cok pıyasa arastırması ıcın,karalamak ıcın vs. gıbı nedenlerle baktırıyorlar.....

Bu arada propofol123 uslubunu hiç begenmedimfalcılar hakkında konusma oyle çok rica ederim...Bak küserim sonra

Dediklerinize katılıyorum fikir ayrılıkları olabilir tabiki önemli olan saygı çerçevesinde bunları oturup konuşabilmek. Siz cevap verdiniz biz de kendi fikrimizi söyledik ve konu kapandı. Bu foruma üyeliğim yoktu benim fal baktırmaya başladığım zaman bu amaçla üye oldum zaten. Bu forum olmasaydı falcıların ne anasayfalarına kanıp daha ne kadar boşa para harcardık belli değil. Diğer üyelerden birisi mesajımda ayevini kötülediğimden falan bahsetmiş yok artık demek istiyorum. Olan durumu söylemek kötülemek değildir. Bütün fallarınızı olabilecek en üst fiyattan açmıssanız bu sizin bu işe parasal açıdan gayette baktığınızı gösterir. Siz buna kötüleme diyorsanız ben daha bir şey demem zaten

Aynen oyle katiliyorum, yanlis anlasilmalar da olabilir hic onemli degil, dogru duzgun saygi cercevesinde konusarak ortak yol bulunur,anlasilir. ne diye kvga eder bir uslup alalim ki sonucta bu platformda ayni taraftayiz diye dusunuyorum. Sohbet ediyoruz birbirimize fal konusunda yardimci olmaya calisiyoruz. Umut edip fal atiyoruz birbirimizle paylasiyoruz. En basindan beri o iki hesap dikkatimi cekiyordu, surekli bir ayeviyi ovme cabalari. Sizleri tebrik ediyorum oyunlarini bozmussunuz :) Surekli bir falciyi bu derece ovmeek bana gercek ve samimi gelmiyor. Bir falci sadece bir ksiiye cok biliyorsa ve digerlerine bilemiyorsa ee ben o falciya ii falci diyebilir miyim??? Enerji de bir yere kadar. En azindan genel gecer pek cok insana tutmali ki o fal ‘aa tamam benle enerjisi tutmamis ama pek cok insana bilmis’ diyebilelim.

ne diye kvga eder bir uslup alalim ki sonucta bu platformda ayni taraftayiz diye dusunuyorum.

İŞTE...Onca sayfanın tek cümlelik özeti....Ancak bu kadar güzel özetlenebilir ve herşeye cevap olabilirdi.....

Selam hanımlar, ben de yesilcingene ye, parlakzel e, sedanur22 ye ve son olarak da dün gizemliefsun a baktırdım. yesilcingene çok olumsuz yorum yapsa da doğru çıktı, ilişki falı baktırdım ama öncesinde olumsuz yorumlara açık mısın diye sordu, bu yüzden düşük puan almamak için herhalde. şimdi tekrar okudum da aynı olumsuzluklar tekrar etmiş sürekli. diğer sitelerde de baktırdığım falların aksine o kişinin hayatında başka biri var diyen tek kişiydi. baharın gelişiyle hayatına girmiş dedi hatta. sonradan bunların doğru olduğunu öğrendim. ebced hesabı yapıyorum dedi. parlakzel gayet olumlu yazmış tam tersine. sedanur22 de katinayı iade edip kahve falı istemiş ama çok detay da yok gibi, bilmiyorum üç ay vade vermiş bekleyip göreceğiz . biraz aynı cümleleri çevirip çevirip yazmış gibi. gizemliefsun da en erken bir hafta en geç 15 gün demiş, su falı baktırdım . kafalar hep karıştı ondan sonra. baktırdığım kişinin hayatında biri varmış diye yazdım ama o olmadığını söylemiş. bunun doğruluğunu bilemediğim için de çok da yorum yapamıyorum açıkcası

yani hangi falcinin dedigi cikmis oldu?
hayatina biri girmis diyip bilen falci hangisi

Kızlar fal baktırmıyorum ama takip ediyorum ara ara sizi. Ayevi'nin ilk falının bir kısmı çıktı bende hatta o gazla ikinci falı attım ama ikinci faldan çıkan bir şey yok.
Ve lütfen capella79 burada yorumlarınızı yazın. Ben sizin yorumlarınızı beğeniyorum ve objekitf olduğunuzu biliyorum. Arada çıkan dikenlere takılmayın :)

İşsiz Sherlock Capella..... Birilerine kızdık....kırıldık....Buralardan gittik....Daha da yazmam dedik....Ama ben "arsız" çıktım Yazmadan duramadım......Hay ellerin kırılmasın Capella Zaten küs de git,sesini de çıkarma diye yapıldı ya onca sey....Ama siz de susmayın, gördüğünüzü söylemekten cekınmeyın ne olur. Ve hala falının copy-paste geldıgını anladıgı halde şikayet etsem mi...etmesem mi...diyen naiflikte üyeler var...Edin...Çekınmeyın...Kımse size 1 bardak suyu bedavaya vermior hayatta.....

Ve.....eskilerden ve şükür ki sesini kendine saklamayıp, yanlış gördüğünü söylemekten çekınmeyen propofol123 'a da tekrar teşekkur ederım....

Anam gören de der ki savaştan çıkmışız da savaş yaralarımızı sarıyoruz:) Olsun yahu bu da bizim şımarıklıgımız olsun. Sağol dodude ....

capella79 hesabımı şikayet edip kapattıemışsın ama üyelik için sms doğrulaması istendi. ikinci hesap olmaığım bu şekilde doğrulandı. bu birincisi.
ikinci olarak bakın ben tellwede fal bakacak kadar boş vakite sahip değilim. çünkü çalışıyorum. ayevii dediğiniz kişi benim mesai saatlerinde olduğum vakitte aktif. doğruya doğru yeri savunuyorum. para için yapıyor diyorsunuz, tabii ki bundan bi gelir sağlıyor. bu ne saçma bir söylem? ama indirim istediğinde yapıyor bu kadın.
nakta içimde anlık analizi güzel dedim woww hesabı yeni açmışsın falcı mısın? kızlar pardonda siz kendinizi sitenin kurucu üyesi falan mı sanıyorsunuz? ya da tellwe denen siteyi tek elle yönlendiriyor musunuz bilinciniz bu mu? bakın burdan gelip check ediyorum hesaba üyeliğim olmadığında da check ediyordum. sizin yorumlarınızla gittim baktırdım. B Birain eğer geçmişi ve şuanı iyi bilirse o falcı 5 veriyorum çünkü emek vermiş. 5 ay somra olacakları sen biliyor musun da herkese 5 veriyor diyosun? ben zaten özel fal adı altınd fal baktırıyorum. az çok uydurup uydurmadığını özel hayatımdan dolayı biliyorum. benimde beğenmediğim falcı oldu herkese 5 vermiyorum. iade ettikleri için yorumum düşüyor göremiyorsun. anlatabildim mi? dodude diken derken ? ne hakla böyle bi sıfat takıp konuşma gereği duydun? mesela ben sana yırtık dondan çıkar gb alakası olmayan bir yerde neden konuya girdin dedim mi? hayır?ya da demeli miydim?
lütfen bi kendinize gelin. edepten ahlaktan uslüptan haktan ve hukuktan bahsedip alttan alta pis cümle kuruyorsunuz. en azından ben biraz dobrayım. direkt pat diye söylüyorum. siz döverken yumuşak döveyimin derdinde olan insanlarsınız. buraya son kez yazışım. oda yukarlarda bi yerde aha hesap patladı haklıymışız diyen arkadaş utansın diye yazdım. utanabilirse tabi.

ANLATAMIYORUM GALİBA AYEBİNİ ÖVMÜYORUM NE OYUN VARDIDA BOZULDU ALLAH AŞKINA? NEYİ İSPATLADI Kİ @capella79 ? AÇIKLAMAMI YAZDIM, ÜŞENMEZDE ÖN YARGILI OLURSAN OKURSUN. AYEVİ DEDİĞİNİZ KADINA 4 FAL ATMIŞIM. BU KADIN BENİM TRAFİK KAZASI GEÇİRMEME KADAR BİLDİ. İLK FALINDA SÖYLEDİKLERİNİN AYNISINI YAŞADIM. HALİYLE 2Yİ ATTIM ONDA DA GERÇEKLEŞEN ŞEYLER VARDI BİRKAÇ HELİŞME OLUNCA 3ÜDE ATTIM. SAVUNMADIM BANA ÇIKTI DEDİM. PARA İÇİN YAPIYOR DEDİLER AMAÇ ZATEN GELİR ELDE ETMEK SENDEN BENDEN PARA KAZANIYOR BU TABİİ Kİ PARA İÇİN YAPIYOR. AMA İNDİRİM İSTEYİNCE DE KIRMIYOR İNDİRİYOR. BUNU SÖYLEYİNCE NİYE KÖTÜ OLUYORUM ANLAYAMIYORUM !?

Sizi halen gercek bulmuyorum. Bu da benim fikrim istedigimi dusunurum dediklerimin de arkasindayim. Niye utanayim allah askina ya bu forumda herkes yanlis bir siz mi haklisiniz??? tonlrca insan size karsi bisey soyluyor insan oturur dusunur acaba benim yanlislarim neler diye!! Surekli falci avukati gibi davranmaniz gerekmiyor , ‘bana gore dersiniz bence dersiniz’. Surekli siz o kisiyi ovup diger falcilari yerin dibine sokma egiliminiz var. Ayrica ayeviyle ilgili en ufak bir elestiride kendi uzerinize aliniyorsunuz . Birazcik uslubunuza dikkat edin surekli su kavgaci halinizden bir uzaklasin yahu cok onemli bir mevzuymus gibi sinirlenmeye gerek yok alti ustu fal.. su tavirlarinizi duzeltirseniz size karsi onyargiyi da kirarsiniz belki...

Kızlar, ayevi daima geç mi bakıyor fallara, günlerdir yorum bekliyorum da daha ne kadar bekleteceğini merak ediyorum

Sen birtanesin yorumlarını beğeniyle okuyorum dobra dobra

Bu platformdan sogudum ama baska hesabim yok sikayet ettinz ama aklandim hesabin acildi gorunüp utanin diye yaziyorm bi siz zekisiniz zaten. Uslubunuz bozuk konusmaya tartismaya bile degmez.

Selam kızlar :) tellwe’de fazla deneyimim yok ama baktırdığım 3 kişi için yazmak istedim :)
Yiramir çok tatlı, uzun uzun da yazmıştı. Vade vermemişti gerçi ama çıkmadı. İletişim olacak demişti, olmadı olacağını da sanmıyorum :)

Perasmyrna mıydı neydi ona baktırmıştım, evet iyi bakmıştı ama çok pembe bi faldı, ayrıca sorularımdan yola çıkarak yorum yaptığını düşünüyorum. Ağustos ayında iletişim olacak demiş, çıkacak gibi gözükmüyor. Zaten siteden de gitmiş sanırım

DestinaEfil’e burada birkaç kişi iyi diyince baktırdım ama nedense artık o da yok sitede onun falı da çok pembeydi, aynı şekilde sorularımdan yola çıkarak bakmış, sorularım dışında ekstra bi yorum yapmamış açıkçası.

Diğerleri zaten bana göre çok pahalı, dünya kadar para harcadım zaten, elimde kocaman bi sıfır var, maddi ve manevi anlamda :) o yüzden diğer falcıları denemek gibi bir düşüncem kalmadı.

İnşallah fala ihtiyaç duymadığımız şeyler yaşarız. :)

bi üçüncü baskı olacak ya da beşinci ama ben ayevini baktığı falı veya ayeviyle alakalı bir başka şeyi savunmuyorum. burda ayevini siz önermişsiniz başlarda bende burdan görüp baktırdım. falcı olsam bana boşuna umut dağıtan insanlara neden 50 şer tl bayılayım, insanşarı kandırıyorum gerek var mı 50 tl yi fala yatırmama deriö. sorunumu çözemiyorum anlık duyguyu iyi okuyor diye nakta ve ayevini övdüğünüz için gidip baktırdım. ruhaniye ta 6 ay önce baktırmışım hatta söylediklerini de red ettim. ekran görüntüsü ekte. tarihi de mevcut. 6 ay içinde yaşadığım şeyler beyfendinin söylediği gibiydi. bu süreçte ayeviyle ilgili yazılarınız vardı. gittim ona baktırdım.oda ekte. yani insanlara siz yönlendirdiniz beni. sonra içinizden birisi çıkıp dedi ki url hatırlamıyorum ayevi indirim yapmıyor gönderdiğim falı iade edip fiyat yükseltti dedi. ben de dedim ki ben de kredi alamıyordum belirli kotası var dolmuş beklemem gerekiyor. krediyi indirebilir misiniz alamıyorum yazdım. oda indirdi. paragöz değil dedim. bu benim fikrim. anlatabildim mi? yoksa savunduğum yok. belki benden çok kazanıyor belki de sizin dediğiniz gibi pembe tablo çiziyor bilemiyorum. ama ben bana dediği tarihlerde yaşayacaksın dediği şeyleri yaşadım. keşke ihtiyaç duymasam fala ama duyuyorum. yapabileceğim bir şey yok. çünkü sorunum sıkıntım öyle pff deyip gidecek bir şey değil.
bakın altını çiziyorum savunmuyorum. beni de ilgilendirmiyor. ben şuan kendimi savunup size falcı olmadığıma ikna etmeye çalışıyorum.umarım anlatabilmişimdir derdimi.
demişsin ki başkalarını övmüyorsun benim yazdıklarımı okumamışsın demek ki çünkü beğendiğim diper falcıların isimlerini de verdim. anlıkta güzeldi diye. lütfen bak ondan sonra yorum yap olur mu

Eklentiler

• 20180701_184343.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 20180701_183714_1530459519075_1530460247043.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 57
NE COKLU HESABIMIZ VAR NE DE AYNI KISIYIZ KANITLADIK MI? KANITLADIK. Hesabi şikayet etmek zorla kapattirmak nasil bir rezillik nasil bir ele ayaga düsme seklidir cidden midem bulandi. Herseyi gectim insanlari bu kadar zan altinda n bu iki sahis her allem kullemi biliyolar bak bende MÜTHİŞ BİR ANALIZ YAPAYIM bu iki kisi muhtemelen ayni kisiler yada yan yanalar falcilar. Ben yazim tarzina ve uslubuna bakinca iclerinden birinin nakta oldugunu dusunuyirm cunku naktayi elestirdim ve suan seninde dedigin gibi alttan alttan saldiriyor caktirmadan dövmeye calisiyor AMA YEMEZLER CAPELLA79. O kadar güzel ele verdinki kendini falci reklamiymis baskalarini karalamaymis bende diyorumki yok artik bunca sey ne demek ama YAPAN BILIR ben ne bileyim. Cok güzel oturdu suan hersey kafamda o yüzden tartismaya deger gormuyorum sende nefesini bu kadar yorma daryajpeg aklandik mi aklandik. Utanmasi gerekenler belli tabi iclerinde vicdan kaldiysa. Salla gitsin

Yaşamışsınki biliyorsun nasil bu kadar detay verebiliyosunuzki copella ile ya ayni kisisin yada yan yanasinz hatta bence falcisinizda her türlü dalavereyi biliyosunz msjlarinizi okurken yok artık diyorum. Dedigim gibi YAPAN BILIR. Bak ben kendimi gayet kanitladim ve geldim istedigin kadar sikayet edin insanlari zan altinda birakip istemediginiz bi yorum geldiginde atamazsiniz burasi sizin ciftliginz degil. Anlatabiliyo muyum? Sizde IP adreslerinizi kontrol ettirin ispatlayin. Ispatlayamazsinz iste o zaman OYUNUN SONUNA GELIRIZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…