- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.820
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.781
En sonunda bir soru hakkkin oluyor baska olmuyor, butun sormak istediklerini sor hepsine tek tek uzun uzun cevap veriyor hatta yeni kart secerek cevapliyormus.verdiği vade okaliptus kehanettinle aynı olumlu konuşmuş anladığım kadarıyla soruda açık açık sordum yalnız benim bu sitede üyeliğim yok kutucuklar doldu yeni kutucuk mu açılcak cevap verdiğinde mail falan geliyor mu ? onun dışında kişilik analizi cuk die oturmuş bence. yani bir yolculuğa çıkacağınızı görüyorum demiş aslında benimde fal atma amacım bu yolculuk konusundaki kararsızlığımdı ama soruda da hiç bir falcıya belirtmedim bunu. en azından bunu bilmesiyle sempati duydum kendisine. anlık durumlarda da fena değildi geleceğe yönelik bayaa bir detayı vardı yani 6.30 dakika ses kaydı kemküm etmeden uzun uzun edebi bir şekilde konuşmuş
evet sordum sorularımı bekliyorum :)En sonunda bir soru hakkkin oluyor baska olmuyor, butun sormak istediklerini sor hepsine tek tek uzun uzun cevap veriyor hatta yeni kart secerek cevapliyormus.
Sardunya0 ben de cok iyiydi. Hatta iki farkli kisi icin atmıştım. Sorularima da uzun uzun cevap verdi. Kisilik analizi hepsi cok iyiydi. Olumsuz konuşmuştu ama yine de sevdim. Bedrunnisa icin de şunu söyleyebilirim ileride olacak olan bir durumu o an yaşanıyor gibi anlatmis. Yani geri dönüp baktığımda anladım. Vadesi var ben de daha patladı diyemem ama şaşırmıştımkızlarımm Sardunya'dan bahsetmişsiniz hemen bi atlayım dedim
ya bu bahsettiginiz Sardunya0 değil mi?
eğer oysa 5 ay önce fal baktirmisim ona o an yeni bir iliskim vardi onla alakali baktirmistim kisacik bir faldi ve ustun körü bir faldı, yani genel geçer her ilişkisi olan kisiye uyacak türden.
ben hala universite okuyorum, o zaman iliskim daha 1 ay bile olmamıştı ilerisi için söz nişan gözüküyor demis
çok geçmeden ayrilmistik zaten oyle cok kuvvetli bir iliski değildi
falinda hic nokta atışı yok, ha bir tek eski sevgisiline olan tutumunu bilmiş nefret boyutunda hissi falan demis ama bunu da atıp tutturmak cok zor olmasa gerek
ve sonuc olarak iade almışım
enerji meselesi sanırım, ben hic begenmemistim
deneyimimi paylasayim dedim
bir de bedrunnisadan bahsetmissiniz;
pembeci, soru uzerinden ilerlenmiş bomboş bir fal aldım ondan 1 hafta önce
onda da sonuç hüsraaann
Buğra nerde ve ne kadara bakiyorarkadaşlar buğraya fal attım yorumlamış fakat ikidir dinliyorum ses kaydını tam anlayamadım normal mi ?
Fal sepeti 30 tl idi en sonBuğra nerde ve ne kadara bakiyor
Burda bir ara konusu geçmişti hep ayni ayları mi veriyorlar diye. Son baktirdigim bir kac tanesi her an olabilir demis :) yani aynı aylari da vermiyorlar onu da belirtmek istedimBugra sorumu cevaplamış gayet güzel bir cevap vermiş falı kardeşime dinlettim o da beğendi önerencapella79 nickli üyeye teşekkür ederim :) fallarımın çoğunun vadesi ağustos çıkan fal olursa yazarım benden bu kadar :)
Kisilik analizi yapmis mi peki onu begendiniz miBugra sorumu cevaplamış gayet güzel bir cevap vermiş falı kardeşime dinlettim o da beğendi önerencapella79 nickli üyeye teşekkür ederim :) fallarımın çoğunun vadesi ağustos çıkan fal olursa yazarım benden bu kadar :)
Ben de agustos demesine sasirdim temmuzdayiz ekime falan atar die beklemistim ama agustosa bir sey kalmadi ? Tek merak ettigim herkese mi olumlu konusuyor acaba ? Ben hevingazeli de fena bulmamistim kisilik analizinde ama fali hic cikmadiBurda bir ara konusu geçmişti hep ayni ayları mi veriyorlar diye. Son baktirdigim bir kac tanesi her an olabilir demis :) yani aynı aylari da vermiyorlar onu da belirtmek istedim
Hevin tamamen pembeci hatta bu topikte bunu ortaya çıkarmıştıkBen de agustos demesine sasirdim temmuzdayiz ekime falan atar die beklemistim ama agustosa bir sey kalmadi ? Tek merak ettigim herkese mi olumlu konusuyor acaba ? Ben hevingazeli de fena bulmamistim kisilik analizinde ama fali hic cikmadi
Ben tekrar dinledim. Olumlu konuşmuş ama beklemeyi sabretmeyi bilirsen demis. Su an olan bir durumu da vermis. Cok karişik konuşuyor evet. O zaman anlamamistim ama. Sürecin evrilmesi olumsuzluklarin zamanla aydinliga dönmesi gibi şeyler :)Ben de agustos demesine sasirdim temmuzdayiz ekime falan atar die beklemistim ama agustosa bir sey kalmadi ? Tek merak ettigim herkese mi olumlu konusuyor acaba ? Ben hevingazeli de fena bulmamistim kisilik analizinde ama fali hic cikmadi
evet bana da kendini biraz geri çek anca o zaman olabilir demiş ama sorduğum soruda gaz vermemiş istediğimi değil aslında olması gerekeni söylemiş. hayırlısı olsun yaşayıp görecez :)Ben tekrar dinledim. Olumlu konuşmuş ama beklemeyi sabretmeyi bilirsen demis. Su an olan bir durumu da vermis. Cok karişik konuşuyor evet. O zaman anlamamistim ama. Sürecin evrilmesi olumsuzluklarin zamanla aydinliga dönmesi gibi şeyler :)
capella79 hesabımı şikayet edip kapattıemışsın ama üyelik için sms doğrulaması istendi. ikinci hesap olmaığım bu şekilde doğrulandı.
Çıkan ya da patlayan önemli bir şey miydi? Bende beklemede olan bi konu var da merak ediyorum acaba sorudan yürüyüp uydurdu mu cidden fal bakıyor mu emin olamadim Poyraz'dankızlar poyraz15in dedigi bisey cıktı bisey de patladı soyliyim dedim...
Yuklersiniz ben 30 tl yukledim mesela.Fal sepetinde en Az 50 tl mi yükleniyor.buğra 30 lira Mesela.30 lira yükleyemez miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?