tellwe.com'da bakılan fallar!

En sonunda bir soru hakkkin oluyor baska olmuyor, butun sormak istediklerini sor hepsine tek tek uzun uzun cevap veriyor hatta yeni kart secerek cevapliyormus.

Sardunya0 ben de cok iyiydi. Hatta iki farkli kisi icin atmıştım. Sorularima da uzun uzun cevap verdi. Kisilik analizi hepsi cok iyiydi. Olumsuz konuşmuştu ama yine de sevdim. Bedrunnisa icin de şunu söyleyebilirim ileride olacak olan bir durumu o an yaşanıyor gibi anlatmis. Yani geri dönüp baktığımda anladım. Vadesi var ben de daha patladı diyemem ama şaşırmıştım

Burda bir ara konusu geçmişti hep ayni ayları mi veriyorlar diye. Son baktirdigim bir kac tanesi her an olabilir demis :) yani aynı aylari da vermiyorlar onu da belirtmek istedim

Kisilik analizi yapmis mi peki onu begendiniz mi

Evet kişilik analizi vardı doğru gibi geldi dedikleri yani ama kart mı çekti die hissettim kişilik analizini dinlerken ne yalan söyliim ama güzeldi keşke biraz daha basit konuşsa :/ elif1310

Burda bir ara konusu geçmişti hep ayni ayları mi veriyorlar diye. Son baktirdigim bir kac tanesi her an olabilir demis :) yani aynı aylari da vermiyorlar onu da belirtmek istedim
Ben de agustos demesine sasirdim temmuzdayiz ekime falan atar die beklemistim ama agustosa bir sey kalmadi ? Tek merak ettigim herkese mi olumlu konusuyor acaba ? Ben hevingazeli de fena bulmamistim kisilik analizinde ama fali hic cikmadi

Ben de agustos demesine sasirdim temmuzdayiz ekime falan atar die beklemistim ama agustosa bir sey kalmadi ? Tek merak ettigim herkese mi olumlu konusuyor acaba ? Ben hevingazeli de fena bulmamistim kisilik analizinde ama fali hic cikmadi
Hevin tamamen pembeci hatta bu topikte bunu ortaya çıkarmıştık
dediklerini pek onemsememek lazim :)

Ben tekrar dinledim. Olumlu konuşmuş ama beklemeyi sabretmeyi bilirsen demis. Su an olan bir durumu da vermis. Cok karişik konuşuyor evet. O zaman anlamamistim ama. Sürecin evrilmesi olumsuzluklarin zamanla aydinliga dönmesi gibi şeyler :)

evet bana da kendini biraz geri çek anca o zaman olabilir demiş ama sorduğum soruda gaz vermemiş istediğimi değil aslında olması gerekeni söylemiş. hayırlısı olsun yaşayıp görecez :)

capella79 hesabımı şikayet edip kapattıemışsın ama üyelik için sms doğrulaması istendi. ikinci hesap olmaığım bu şekilde doğrulandı.

Ben size şu şikayet etti diye isim vermedim. Bu sebeple cümlenizi doğru kurunuz lütfen ...

propofol123 nooo bayaa ayrıntı bilmiş valla...yani soyle soyle bi adamla tanıscaksın demis harf falan da vermis bu adam senden hoslancak evlilik dusuncek falan demis ki dogru, sen de isticeksin demis ki bu tamamen falso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…