- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.820
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.801
Once falci onlineken kredin yoksa bile fal baktira tikliyorsun baktiracagin kisiye sonra aliyrsun once alirsan paketler var onlardan almak zorunda kaliyorsun.Fal sepetinde en Az 50 tl mi yükleniyor.buğra 30 lira Mesela.30 lira yükleyemez miyim?
Bana da aileyle ilgili bir problem yaşayacaksın ama cabuk duzelecek demişti. Onu yaşadım. Digeri icin vade var@propofol123 nooo bayaa ayrıntı bilmiş valla...yani soyle soyle bi adamla tanıscaksın demis harf falan da vermis bu adam senden hoslancak evlilik dusuncek falan demis ki dogru, sen de isticeksin demis ki bu tamamen falso
Asmara’ya fal baktıran var mı, nasıldı acaba?
Ayevi yoğun bakımdaymış. Eşi telwe destege msj atmıs bıldırmıs,onlar da duvarına yazmıslar.O yazıyı destek ekıbının yazmasıyla bekleyen falların da,yenı gelecek falların da bu durumdan haberdar olmasını sağlamak için yapıldıgını düşünüyorum.
Buyuk geçmiş olsun tum fallarını kapatmış ama kelebek falını açıp önce 5 tl yaptı sonra 50..Yoğun bakımda toparladıkça fal bakabılecek sanırım....
Bir de tellweye yeni 1 falcı gelmiş 2 gün önce fark ettm. Daha o zamandan dediklerinin çıktıgı yazılmıstı duvarında ve ekran gorntusunu de o zaman aldm. Ama yenı 1 falcı ve burada deneyen yoktur dıye paylasmadım. Deneyen var mı,falı çıkan var mı ??,ona göre ben de atmak istıyorm........Eki Görüntüle 2164499
baktırmayım mı onun bildirimini açmıştımBuğradan hiçbir şey anlamadım. Anladığım anlamlandırabildiğim tek bir cümlesi yok. Hızlı konuşuyor gereksiz şekilde Aynı kelimeleri en az 50 kez kullanmış falda. Çıkıp çıkmayacağını kestiremen neyi bekleyeceğimi anlamadım. Üzgünüm ama fal atmaya değmez.
Capella'cim bana tövbeyi bozduracaksin:)ben de baktım duvarina bir çok kişi çıktı felan yazmis ama doğru mu acaba?Ayevi yoğun bakımdaymış. Eşi telwe destege msj atmıs bıldırmıs,onlar da duvarına yazmıslar.O yazıyı destek ekıbının yazmasıyla bekleyen falların da,yenı gelecek falların da bu durumdan haberdar olmasını sağlamak için yapıldıgını düşünüyorum.
Buyuk geçmiş olsun tum fallarını kapatmış ama kelebek falını açıp önce 5 tl yaptı sonra 50..Yoğun bakımda toparladıkça fal bakabılecek sanırım....
Bir de tellweye yeni 1 falcı gelmiş 2 gün önce fark ettm. Daha o zamandan dediklerinin çıktıgı yazılmıstı duvarında ve ekran gorntusunu de o zaman aldm. Ama yenı 1 falcı ve burada deneyen yoktur dıye paylasmadım. Deneyen var mı,falı çıkan var mı ??,ona göre ben de atmak istıyorm........Eki Görüntüle 2164499
Kız seni öldürürümCapella'cim bana tövbeyi bozduracaksin:)ben de baktım duvarina bir çok kişi çıktı felan yazmis ama doğru mu acaba?
kesinlikle katılıyorum falcılar kendi hesap açıp duvarına yorum yazabilirler ayreten o çıktı falın diyen hesapların fal gönderen yorum kısmında yorumları bile yok :) ben inanmadım şahsenKız seni öldürürüm2 GÜNE çıkan fal olur mu??? Tellwe falcılarının klasık numarasıdır bu....Falcının duvarına yazanlar nıye fal gonderenlerın yorum kısmında yazmamıs ve ARIYETEN.....1 ınsan 1 hafta ıcınde nısanının oldugunu nasıl bılmez??? Elımde kalacaksın Borellus Ne güzel yumusak yumusak gıydırmıstm...yıne sıvrı dılımı cıkarttın pıyasaya
Ben bir-iki ay once ay baktrmıstm. Çok uzun degldı,fena da degıldı.Çıktı dıyebılecgm 1 sey yok henuz ama Bugra'nın falında söyledıgı 1 seyı aynen bu kız da söylemıstı. Çıkarsa paylasrm.parlakzel e baktıran var mi
Ay aman offf yaa:))Onlara dikkat etmedim ki ben,sazan gibi atladim işte safligima ver,kız sen olmazsan buranın tadı çıkmaz,yirim sivri dilini:)))Kız seni öldürürüm2 GÜNE çıkan fal olur mu??? Tellwe falcılarının klasık numarasıdır bu....Falcının duvarına yazanlar nıye fal gonderenlerın yorum kısmında yazmamıs ve ARIYETEN.....1 ınsan 1 hafta ıcınde nısanının oldugunu nasıl bılmez??? Elımde kalacaksın Borellus Ne güzel yumusak yumusak gıydırmıstm...yıne sıvrı dılımı cıkarttın pıyasaya
Ben de baktırdığımı yazmıştım yorumlardaparlakzel e baktıran var mi
Sedanurla ilgili de yorum yazmıştımAyevi yoğun bakımdaymış. Eşi telwe destege msj atmıs bıldırmıs,onlar da duvarına yazmıslar.O yazıyı destek ekıbının yazmasıyla bekleyen falların da,yenı gelecek falların da bu durumdan haberdar olmasını sağlamak için yapıldıgını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?