tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet canım kesinlikle,zamanla tecrübe sahibi oluyorsun:)
Yelizfal a baktırmış mıydın bu arada? Çok sordum biliyorum n'olur kusura bakma cnm ama sen gerçekten birçok falcı denemiştin özellikle yenilerden. Bir de Kahinci 01 ve Yelizfal'ın fotoğrafları çok benziyor ve dün ve bugün sürekli aynı anda yanyana çevrimiçiler. Eğer ona da baktırdıysan ve bu ikisinden kime önce baktırdıysan daha sonra baktırdığın öncekinden kopya çekmiş mi? Biraz karışık anlattım ama ne demek istediğimi anlayabileceğini düşünüyorum...

1000 kredi olanlarda var ama baya yükseltmisler ya 200 kreddiyede var ama begenmiyorum o falcıları. en övülenler zümra lal,merve katre,biray demir,banu bahram,elif hanzade,natali derinsu,haleh çetiner baya iyi ama krediler cok yüksek

Senin favorin kimdi baktırdığın zamanlarda? Bu arada gerçekten küçük bir servet ödemen gerek gerçekten de, reelde baktırmak bile daha hesaplı gelebiliyor cafélerde filan en azından...

Senin favorin kimdi baktırdığın zamanlarda? Bu arada gerçekten küçük bir servet ödemen gerek gerçekten de, reelde baktırmak bile daha hesaplı gelebiliyor cafélerde filan en azından...
aynen daha baktırmadım binnazda ama arastırdıklarım bunlar valla suan binnaza bütce ayıramam tellwede yesilcingeneyi övmüsler hm baya uygun fiyatı yolladım daha 6. sıradayım .falsepetinde bugraya yolladım 1 saat oldu bekliyorum. binnazda baya güzel yorumlar var onun icin baya para lazım.birde bi ara fal alemde yollucam medyum fatimayı baya övmüsler senin favori falcı ve uygulamaların hangisi

Ben 1.5 yildir fal baktiriyorum ara ara daha yogun baktirdigim zamanlar da oldu ara verdigim zamanlar da oldu bu sure zarfinda ve sunu soyleyebilirim ki hic kimsenin fali tam olarak cikmadi bana. En fazla 40% civari diyebilirim rahatlikla. Burada forumda cok yazilip cizildi kopyala yapistir cok oluyor online fal isinde. O nedenle o 40% a bile ben raziyim :) Bir ara tellwede black pearl u begenirdim. Son baktigi fallar hic tutmadi ama ve fiyati su an yuksek bence. Banu Yilmaz 10 TL ye bakarken cok yolladim ama kahvesi 30 TL su anda ve ilk bir kac falindan sonra konuyu bildiginden ezbere konusup salliyordu bende. En son MedyumCetin i begeniyordum ama ayni kisiye sık göndermemek gerek bence; son falı bir önceki falıyla çelişiyordu ve iyi enerji alamadım. Bunların dışında baktırdığumda etkilendiğim ama sonuç tamamen hüsran birçok falcı oldu.

Canım Kahinci diye birine baktirmistim ama Bahsettiğin kişi olup olmadığı konusunda emin değilim,kumral genç bir bayandi benim baktirdigim ve hiç begenmemistim falini,burç yorumu felan yapmıs yahu ne yapayım ben burç yorumunu pek inanmam zaten öyle seylere,Yeliz'e geçen gün baktirdim bıraktım bu arada online falı biliyorsun:)Hediye kredi vardı öylesine attım ona,fena değildi ama çok dolu bir fal da degildi.

Valla o saydiklarinizin hepsine ve daha fazlasına düşük ucretliyken baktirdim dediklerinin tek biri bile olmadı anda bile bilemediler herkese uyacak şeyler onlara kalsa çoktan evlenmiş işini kurmuş mutlu mesut yaşıyordum. Su anki durumun fal baktirdigim 'dan daha kötü ama baktirmiyorum tutuyorum kendimi eskileri açıp okuyorum o zaman aklım başıma geliyor hala daha kredi k borcu ödüyorum fal yüzünden bana kalan kart borcu ama tabi siz bilirsiniz. Karar sizin

Nilu istediğin kadar sor kuzum,bildiğim yerlerden gelirse bıkmadan usanmadan cevapların,lafı bile olmaz

Canım çok tşk ederim. Tellwede hediye kredi olduğunu bilmiyordum. Bana hiç kredi verilmedi.
Melima1 diye bir falcı gördüm bugün, yorumlarda Rusça filan yazmışlar merak ettim. Sen ona baktır mış mıydın? Ben de samimiyetine güvenip sürekli sorar oldum :) Canım tekrar teşekkür ederim samimi düşünce ve yorumların için...

Rica ederim canım,Melima1'e ilk çıktığı zaman baktirmistim.Siradan bir fal,pembe tablo diyebilirim.Tellwe hediye kredi vermiyor aslında,eski sürüm vardı bende onu silmiştim,tekrar yukledigimde beş kredi hediye kodu gönderdi site o kodu girince hesaba yüklendi.O şekilde oldu yani:)Bu arada bayramda baktirdigim falciyi onerebilirim sana ilgilenirsen,telefondan da bakiyormus öyle demişti bana ama senle bizim enerjiler uyusmuyordu galiba

hediye krediyi ilk defa duydum nasıl oluyor o veya nasıl anlıyoruz hediye krediyi tellwe de :)
Yok aslında hediye kredi vermiyor Tellwe,bende eski sürüm vardı ve onu silmiştim.Tekrar yukleyeyim dedim ama bu sefer yeni sürümü yüklendi.Hediye beş krediniz var hesabınıza yüklenmesi için kod gönderiyoruz diye mesaj geldi ve o kodu girince hediye beş kredi yüklendi hesabıma.

Hanımlar telwede kız kardşm yeşil çingeneye yolladı tarot enerjisi tutmamış ve iade etmiş krediye fala bakmadan böyle bişey başına gelen var mı

maalesef çıkan falını güncelleyeceğim. nakta ailemden birinin benden bir şey isteyeceğini bu istek için o an sessiz kalmamı yoksa üzüleceğim bir şey olacağını söylemişti. dün sahiden istendi ve sessiz kalamadım. fal atıp atmamak konusunda çok kararsızım çünkü şuan için kötü bir şey daha duymaya tahammülüm kalmadı.

Hanımlar telwede kız kardşm yeşil çingeneye yolladı tarot enerjisi tutmamış ve iade etmiş krediye fala bakmadan böyle bişey başına gelen var mı
ben varım defnesene 3 kez gönderdim önce kahbe falını tarot at diye iade etmişti. tarot attım katina at dedi. tamam dedim katina attım maalesef enerji alamıyorum birdaha yollama dedi. çok bozulmuştum. trafosunuz galiba enerji alamıyorum diyecekseniz ilk önce söyleseydiniz dedim. büyük ihtimal engellemiştir. birdaha göndermedim.

s
Ruhaniye iki defa fal baktirdim ilkinde bir kisim tutmustu ama ikinci falda iki vadeside gerceklesmedi dediginin aksini yasadm woman diye bi falci var ücreti hep 50kredi baktiran var mi
sevindim çıkmamasına çünkü son falı çopk feci derecede tersti. woman hiç baktırmadım. baktıran varsa söylesin değer mi değmez mi bilmiyorum çünkü

Bence yesilcingenenin ilsiki hakkindaki ve karsiyi tarif etmek uzerine olan yorumlari dogru cikiyor. Fakat zamanlar ve soru sordugunda verdigi cevaplari sallamasyon.
Binnaza dogmamis colugumu cocugumun parasini gomdum yillaaarca komple cikan hic olmadigi gibi bi de en pahali site. Ne gerek var?

Eskiden byv cok baktirirdim ilkay sema cem fama fln ehh biraz tutturduklari oluyodu. Hic yoktan iyiydiler. Smdi hic baktirmiyorum.
Gizem hatun rezzan abla banu yilmaz bissuru var hepsine baktirmisim.. cikmadilar hic...

Tellwede seruvene ve selenaya cok baktirmistim. Onlar da eskidi zaten..Selena da bi fali bi falini tutmuyo bi gecmisi aynen gorup gelecek gbi anlatiyo bi gelecegi soyluyo umutlaniosun bosu bosuna.

Fatima ile sarayli kaldi denemedigim aklima gelen.. baktiriyim yorum yazcam.

Yani sole adam gibi bakan baktiginin hakkini veren parasiyla ederi ayni olan haala ariyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…