- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.021
Sen ne ara baktırmıstın....Ekmek kuyrugu sırası oldugunda mı yoksa ortalık sakınken mı? Desem.....bıleSenanur bana oyle birsey dememis ki ben de şunu merak ediyorum herkese olumlu mu konuşuyor. Evet ben biraz bilgi verdim durumla ilgili yalnız bana söyledikleri de tutarlı şeyler. Kısacası ben begendim öyle herkese uyacak gelecek odaklı bir fal da degildi.
Al bende de o kadar Topuklu.... Sen topıkte yazmadan önce zaten 1 arkadasım fal baktırmıs ona ve bana telefondan ulasamayınca whatssuptan ses meajı atarak sohbet esnasında "bak tesadufen ıyı bır falcı buldm" dıye bahsettgını duydugumda kahkayı patlatmıstm.... Gec kaldın dıye... Benım anlamadıgım falsepetınde falcı,gelen faldan goru alamadıysa bıle ıade edemıyormu acaba,ılle de bak mı denıyor yonetımce de el-mecbur böyle yapıyorlar...Hadi ıyı nıyetle dusuneyım desem aklıma bır tek bu gelıyor, o kadar...
dennis için bazısı iyi söylemiş bazısı kötü. o yüzden atmadım. atarsa arkadaşlar söylesinlerBir de firuzen ve denis hakkinda ne düşünüyorsunuz baktiran var mi
Bugün baktirdim. Enerji meselesi desem ben anlamiyorum ya dün fal sepetinde üç kisiye attım ikisi olumlu biri olumsuz konuştu.Sen ne ara baktırmıstın....Ekmek kuyrugu sırası oldugunda mı yoksa ortalık sakınken mı? Desem.....bıleTheMySky ekmek kuyruguna gırmemıstı dıye bılıyorum ve o nedenle bu hıpotez de curumus olacak....
Bugün baktirdim. Enerji meselesi desem ben anlamiyorum ya dün fal sepetinde üç kisiye attım ikisi olumlu biri olumsuz konuştu.
Evet yalniz bir ay kadar oldu. Ben beğendim hatta senanurla benzer seyler söyledi diyebilirim ikisinin de verdigi vade birbirine yakın hesaplarsam :)) tabi buğra biraz daha karışık konuşuyor anlamak için bir kac kere dinlemek gerekiyorbuğra'ya attınız mı? onun için ne düşünüyorsunuz?
Canım, gelecek öngörülerini beklemek gerek, umutlanıyor muyum?? İnkar edemem ümit ediyor insan.. Anla ilgili zaten tehit edemiyorum,durumu biliyorsunKızlar sıze bir sey soracagım Senanur'a fal baktıranlar....Sıze de baktıgı fallarda sordugunuz adam ıcın "onunla ılgılı bırsey duyabılırsınz,hayatnda bırının oldugunu dusunebılırsınız ama yok" gıbısınden bır cumle kurdu mu?...
Bu arada evet Senanur'un bana baktıgı 2 falı anda ve gecmıste soyledıgı seyler 0 bılgıye ragmen tuttugu ıcın begendım ve burada tavsıye ettm. Az onceTheMySky 'ın falını dınledım....Kız 2 cumle ıle de durumunu anlatmıs bana....Kızın durumu ile falında ona söyledıkleri..... bilmem..... Bır kere soru olarak falını atarken ne kadar bılgı verdı dıyecegm ama benım sorum ınanılmaz lakayıttı. O nedenle cok bılgı verılmedı de an ile ılgılı "ayryım ne olacak" dıyen herkese uyacak, yuzde seksen gelecek odaklı ve pembe 1 fal dınledım ben TheMySky 'ın falında. Sımdı kızlar haklı olarak dıyeceksınız kı sen
TheMySky 'ı ne kadar tanıyorsun da falının anla ılgılı bırsey olmadıgını bılıyorsun?.....Olsa "su su dedıgı dogru muydu, haklı mıydı"..dıye sorulabılecek cumleler olurdu. YOKTU. O falı o durumdakı herkese soyleyebılırm ben....Kımse de dogru veya yanlıs dıyemez o kadar muallak....
Bu arada Senanur'un sayfasına baktım dun sadece 1 tane 1 yıldızı vardı onu da sanırım @mermaid-a vermiş.... @nailpolish tatlım sen kaç verdın? Hak etmıyorsa, hıc uymadysa tabı kı 1 vereceksınız....
YOK arkadas yok...Bır falcıya en az 3 fal atıp 3'unde de begenırsen onereceksın dıyecegım ama sagolsun falcı Nurselı'ye tam 3 fal atıp onermıstım....Onu da gorduk....Bu nedır arkadas....
Parasında degılım ınsanların umudu,beklentısı soz konusu ya....Bır falcı falda olumsuz gorup de soylemıyorsa veya bırsey gormeyıp laf olsun dıye fal bakıyorsa yazık ya....Ha para demısken demeden edemeyecegm tellwe Lydıan yenı geldıgınde ılk baktıgı fallar bana gunuyle cıktı demıstm ve gayet de ozenlıydı daha sıtede yuz tane bıle fal bakmamısken. Gecenlerde 40 tl olan falını secıp gonderdım,fıyat yuksek olursa daha ozenlı olur dıye.....7 lıralık baktıgı fallar ondan bın kat ıyıydı. Ben bu kadar sallapatı,umursamaz bır tavır gormedım. Toplamda fal adına 3 cumleye 40 tl verdım....Afıyet olsun bana....
Ben baktırdığımda sıra yoktu canımSen ne ara baktırmıstın....Ekmek kuyrugu sırası oldugunda mı yoksa ortalık sakınken mı? Desem.....bıleTheMySky ekmek kuyruguna gırmemıstı dıye bılıyorum ve o nedenle bu hıpotez de curumus olacak....
Senanurun vadesini merak ediyorsunCanım, gelecek öngörülerini beklemek gerek, umutlanıyor muyum?? İnkar edemem ümit ediyor insan.. Anla ilgili zaten tehit edemiyorum,durumu biliyorsunvadesi yakın olan kişiler lütfen eğer gelişme olursa burada paylaşın lütfen, hatta üye değilseniz bile iki dakikanızı verip üye olunki bizde boşuna ümit etmeyelim.. tek temmenimiz iyi olan durumların çıkması..
Kafam çok karıştı... Şu an ..
Evet canım,mesela en fazla 1 ay ya da ne bileyim, 2-3 haftada birşeyler ile ilgili vadesi olanlar,oldu yada olmadı diye paylaşırlarsa,bizde az çok fikir yürütebilir iz..Senanurun vadesini merak ediyorsun
Tamam benimki yakın söylerim insEvet canım,mesela en fazla 1 ay ya da ne bileyim, 2-3 haftada birşeyler ile ilgili vadesi olanlar,oldu yada olmadı diye paylaşırlarsa,bizde az çok fikir yürütebilir iz..
canım ben online olunca haber ver kısmjnı seçili tutuyorum bir de falalem sayfasını telefonumdan aklıma geldikçe refresh yapıyorum.Fatima haftasonları ve genellikle hafta içi gelirse sabah 9-11 arası online oluyor.fatimayı nasıl buluyorsun sürekli offline lizzya ? dün tam yakaladım sdiye seviniyodum. offline oldu
Dennis deymez bence ona göre buğra daha iyidennis için bazısı iyi söylemiş bazısı kötü. o yüzden atmadım. atarsa arkadaşlar söylesinlergünlerdir melis durkan bekliyorum kadın 5 yıldız harici bi yıldız almış. herkes baya beğenmiş ama bekledim bekledim ı ıhhh
Chitra ve Sardunya'ya da baktrmstn sanırım onların dedıklerı cıktı mı?Kızlar bayadır fal atmıyorum o yuzden yazmayı unuttum. Vadeleri geçen ve çıkmayan falları yazim dedim. Akrepgöz tamamen patladı hıcbır dediği çıkmadı. Peraline hazıranda yoklama olacak dedi kendısınden bıse gelmedı ama en yakın arkadası aradı agzımı aradı falan ılerde falı cıkarmı bılmıyorum. Doğa Dan patladı bana göre hazıran ılk hafta gorusme demıstı bız cok uzak sehırlerdeyız sacma gelmıstı zaten. Ve cok karmasıktı falı bı ıyı bı kötü dedı. Meryemabla ve betulunkehanetleri temmuzun ılk haftası demıstı bı gelısme yok suan olacak gıbıde değil. Bugra burda konusulmadan once baktırmıstım ben 5ay oldu en az hıcbır dedıgı cıkmadı. Ayevı taraca uyumsuz banuyılmaz eylul ekım cıvarı dedı bı onlar kaldı patlamayan
buğra'nın falı nasıldı peki ? olumlu dediği şeyler mi çıkmadı. Taraca uyumsuz ve banuyılmaz'ın bana dediği vadeler bende çıkmadıKızlar bayadır fal atmıyorum o yuzden yazmayı unuttum. Vadeleri geçen ve çıkmayan falları yazim dedim. Akrepgöz tamamen patladı hıcbır dediği çıkmadı. Peraline hazıranda yoklama olacak dedi kendısınden bıse gelmedı ama en yakın arkadası aradı agzımı aradı falan ılerde falı cıkarmı bılmıyorum. Doğa Dan patladı bana göre hazıran ılk hafta gorusme demıstı bız cok uzak sehırlerdeyız sacma gelmıstı zaten. Ve cok karmasıktı falı bı ıyı bı kötü dedı. Meryemabla ve betulunkehanetleri temmuzun ılk haftası demıstı bı gelısme yok suan olacak gıbıde değil. Bugra burda konusulmadan once baktırmıstım ben 5ay oldu en az hıcbır dedıgı cıkmadı. Ayevı taraca uyumsuz banuyılmaz eylul ekım cıvarı dedı bı onlar kaldı patlamayan
online oldu hemen çıktı anlamadım ya başlıcam artıkcanım ben online olunca haber ver kısmjnı seçili tutuyorum bir de falalem sayfasını telefonumdan aklıma geldikçe refresh yapıyorum.Fatima haftasonları ve genellikle hafta içi gelirse sabah 9-11 arası online oluyor.
Yani bunkadın yoktu zaten en son kasım 2017 bir ara girdi şimdi geri döndü o yüzden buralardayken azmet baktır derim kayboluyor ortadan uzun süre. Ben yeni atmış olmasam yine atarım ama katina en az 1 ay geçmesi gerekiyor, bana bir öngörüsü oldu o olunca yine bakalım durumlara dedi o olmadan atamam zaten.online oldu hemen çıktı anlamadım ya başlıcam artık
Yani bunkadın yoktu zaten en son kasım 2017 bir ara girdi şimdi geri döndü o yüzden buralardayken azmet baktır derim kayboluyor ortadan uzun süre. Ben yeni atmış olmasam yine atarım ama katina en az 1 ay geçmesi gerekiyor, bana bir öngörüsü oldu o olunca yine bakalım durumlara dedi o olmadan atamam zaten.
Evet bir ara çok popülerdi bende anda da gelecekte de hiç bir şey bilememişti.kaç gündür bekliyodum söyledin diye. online oldu meşgule aldı ben sayfayı açana kadar, sonra baktım çevrim dışı. şansım mıdır nedir bilmiyorum. bide nesibe tekbaşer mi ne var. ona hiç baktırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?