- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.941
Lizya baya bir falin birikmistir durumunu bilmiyorum ama hic gelisme yok.mu kuzum?Kizlar su Banu Dogru bende cok negatifti, falalemdeki baktirip cikmayan var mi? Yani anda zaten bildigi bir sey olmadi ama icimi sikti sesi de cok dusuk enerjisini dusuruyor insanin.
Ister istemez insanin morali bozuluyor anda bende de nokta atisli bir yer yoktu ama tekrar dinleince bir negatiflik verdi bana yorumu, olumsuz benim icin de tamamen negatif bir yorumdu.İki sene önce baktırmıştım çok da pembe bir faldı ama ne dediyse tersini yaşadım.
Yanii benim hep belirsiz bir durum son zamanlarda ayni kisi icin baktiriyorum bizim tanismamiz arkadascaydi arkadastik ayni sonra bir hoslanti oldu Ocaka yindan beri bir yakinlasma var ama net degil ne oldugu belli degil, benim duygularimd da net degil aslinda :) Tutturan falcilar var ama gidisati cok, Fatima, Elfin, Zumra, Doga ve Tellw Perseis ile Okaliptus49 dediklerini yasiyorum ve yasadim. Gelecek hic biri cok net degil bakalim zamana biraktim, fal atmaya devam cunku seviyorum egleniyorum genelde.Lizya baya bir falin birikmistir durumunu bilmiyorum ama hic gelisme yok.mu kuzum?
Ayni ortamda misinizYanii benim hep belirsiz bir durum son zamanlarda ayni kisi icin baktiriyorum bizim tanismamiz arkadascaydi arkadastik ayni sonra bir hoslanti oldu Ocaka yindan beri bir yakinlasma var ama net degil ne oldugu belli degil, benim duygularimd da net degil aslinda :) Tutturan falcilar var ama gidisati cok, Fatima, Elfin, Zumra, Doga ve Tellw Perseis ile Okaliptus49 dediklerini yasiyorum ve yasadim. Gelecek hic biri cok net degil bakalim zamana biraktim, fal atmaya devam cunku seviyorum egleniyorum genelde.
Ayni sehirdeyiz ama ortamlarimiz farkliAyni ortamda misiniz
Anladim canim bol şans o zamanAyni sehirdeyiz ama ortamlarimiz farkli
Boyle durumlara üzülüyorum.. devamli kendimizi harciyoruz icten ice olmayan iliskiyi yurutuyoruz erkek tarafi tabiri caizse ati alip uskudari geciyor olaylarin etkisi onlarda kalmiyor yeni hayatlarina yeni duzenlerine alisiyorlar biz hala eskide takili kalan plak misali ayni yerde sayiyoruz.Kızlar fal kapanışını Senanur ile yapayım diyorum, yorumu değermi sizce,fikir verirseniz sevinirim.. Artık fal yorumları alıp,o yorumları ayrı ayrı değerlendirip analiz etmek beni çok yordu..
Benim karşı tarafla hiç iletişimim yok,ondan haber alamıyorum,sadece Instagram profiline yazdığı ve face duvarında herkese açık paylaşım resimlerini görebiliyorum,fazla detay veremiyorum sebebi biliyorsunuz.. Karşı taraf Mecburi bir şey için başka şehire gitti diyelim.. ve Giderken hellallik aldı,gidiş o gidiş.. İki defa aradım,tlf telesekretere bağlı idi,dönüş alamayınca bir süre sonra normal sms attım,tllfnu açarsa görür dedim.Ama mesaj gittimi bilmiyorum,telimde iletildi raporu ayarını yapamadığım için bilemedim hiçbirzaman,okuyup okumadığını.. ınstagramda eski mesajını silmediğim için online olup olmadığını görebiliyorum.. İki aya kadar bulunduğu il zor şartlarda olduğundan öyle giremiyordu ama artık öyle değil.. Hep fal yorumları onun içinde bulunduğu durumdan dolayı,psikolojisi üstünden yapılan ve sabret iletişim olacak tarzı idi..
Benim pskolojimin alt üst olduğundan haberi bile yok.. Yani az çok içinde bulunduğum durumu anlatmaya çalıştım sizlere... Yani senannur değer mi derken, 15 TL için değil kızlar, artık gelen fal yorumlarından dolayı beklentiye girip,yorumlardaki en ufak ayrıntıyı analiz etmeye çalışmak beni çok yıpratıyor.. Sizden ricam durumumu göz önüne alırsanız baktırayım mı ona,fikirleriniz benim için değerli..
Haklısın ama ilk aylarda şöyle böyle derken bir kılıf buldum,işte zor şartlarda beni üzmek istemedi, böyke derken üç ay geçti.. sonra gelen fal yorumlarından ki vade ilede aylar geçti.. artık inan son noktadayım..Boyle durumlara üzülüyorum.. devamli kendimizi harciyoruz icten ice olmayan iliskiyi yurutuyoruz erkek tarafi tabiri caizse ati alip uskudari geciyor olaylarin etkisi onlarda kalmiyor yeni hayatlarina yeni duzenlerine alisiyorlar biz hala eskide takili kalan plak misali ayni yerde sayiyoruz.
Hemen birini bul filan drmeyecegim ama bozulan psikolojilerimizle en cok kendimizi affedemedik kendinize kizginligimizi bitiremedik ne yasandi ise yasandi bizim de nefes almaya mutlu olmaya ihtiyacimiz yok mu ?
Bence fali bir kenara birakip kendine yönel.neyi seviyorsan onu yap ne guzel tatile de cikmissin rahat rahat arkadas ortaminla beraber gezmelere çik alişveris yap yeni insanlarla taniş bir şekilde de olsa tanişmaya çališHaklısın ama ilk aylarda şöyle böyle derken bir kılıf buldum,işte zor şartlarda beni üzmek istemedi, böyke derken üç ay geçti.. sonra gelen fal yorumlarından ki vade ilede aylar geçti.. artık inan son noktadayım..
Hatta bir itiraf da bulunayım; önceleri topluluk içine girdiğimde hiçbişeyim yok gibi yalandan bir tebbessüm normal bir ifadem vardı.. artık onuda yapamıyorum.. Yani üniv bitti, şu anda anda çalışıp,hemde yüksek lisans yapıyorum.. şimdi tatildeyim inan evde aileme yüzüm gülmüyor neredeyse..
böyle bir şey için at atma diyemem kendi adıma birçok kişi pozitif olmasına rağmen negatifi de var. ben şuursuz gibi pembiş tablo okudum mu beklentiye giriyorum hemen ne konuda olursa olsun. aslında en iyisi az beklenti sonsuz mutluluk.Kızlar fal kapanışını Senanur ile yapayım diyorum, yorumu değermi sizce,fikir verirseniz sevinirim.. Artık fal yorumları alıp,o yorumları ayrı ayrı değerlendirip analiz etmek beni çok yordu..
Benim karşı tarafla hiç iletişimim yok,ondan haber alamıyorum,sadece Instagram profiline yazdığı ve face duvarında herkese açık paylaşım resimlerini görebiliyorum,fazla detay veremiyorum sebebi biliyorsunuz.. Karşı taraf Mecburi bir şey için başka şehire gitti diyelim.. ve Giderken hellallik aldı,gidiş o gidiş.. İki defa aradım,tlf telesekretere bağlı idi,dönüş alamayınca bir süre sonra normal sms attım,tllfnu açarsa görür dedim.Ama mesaj gittimi bilmiyorum,telimde iletildi raporu ayarını yapamadığım için bilemedim hiçbirzaman,okuyup okumadığını.. ınstagramda eski mesajını silmediğim için online olup olmadığını görebiliyorum.. İki aya kadar bulunduğu il zor şartlarda olduğundan öyle giremiyordu ama artık öyle değil.. Hep fal yorumları onun içinde bulunduğu durumdan dolayı,psikolojisi üstünden yapılan ve sabret iletişim olacak tarzı idi..
Benim pskolojimin alt üst olduğundan haberi bile yok.. Yani az çok içinde bulunduğum durumu anlatmaya çalıştım sizlere... Yani senannur değer mi derken, 15 TL için değil kızlar, artık gelen fal yorumlarından dolayı beklentiye girip,yorumlardaki en ufak ayrıntıyı analiz etmeye çalışmak beni çok yıpratıyor.. Sizden ricam durumumu göz önüne alırsanız baktırayım mı ona,fikirleriniz benim için değerli..
Aynen üzülen biz oluyoruz.. Ruhumdaki kalan hasarlar zamanla belki geçmicek biliyorum sadece alışacağım.. Ama tek temmennim benim gibi olanların yani bizlerin sesini rabbimin duyması.. Ve inanıyorum bir gün hepimiz mutlu olacağız..Bence fali bir kenara birakip kendine yönel.neyi seviyorsan onu yap ne guzel tatile de cikmissin rahat rahat arkadas ortaminla beraber gezmelere çik alişveris yap yeni insanlarla taniş bir şekilde de olsa tanişmaya çališ
Neden bir erkek icin kendi hayatimizdan vazgeçelim ki? Onunla beraberken eminim sana gül bahçesinde yaşar gibi mutluluklar vermemiştir.. sorunlu adamlar sorunlu ilişkiler getiriyor biz de sorunlariyla adamlari kabul edip onlara bağlaniyoruz saniyoruzki bir gun guzel olacak ama hayir olmuyor bizi de ortada birakip cekiliyorlar ve o hastalikli sorunlarini baskalarina naklediyorlar... ustelik bizde onlardan kalan agir hasarlar icinden kendimizi toplamaya çalisiyoruz
1 yillik halimi yazdim sana özetle.. verdigin paralara aciyacaksin ... umarim en kisa surede bu ruh halin gecer ztn gectigi an faldan uzaklasmis oluyosun
Beni evlendirdiler,nişan taktılar,adam senin aramanı bekliyor dediler,sen onu kırmışsın diyen bile oldu.. ama tek istediğim iletişim olacak mı,ortalama süre o kadar.. Sonuç hüsran oldu.. umarım artık hayırlı haberler alırız hepimiz..böyle bir şey için at atma diyemem kendi adıma birçok kişi pozitif olmasına rağmen negatifi de var. ben şuursuz gibi pembiş tablo okudum mu beklentiye giriyorum hemen ne konuda olursa olsun. aslında en iyisi az beklenti sonsuz mutluluk.
Canım benim,sen o kadar iyi yürekli bir kızsin ki;ben bunu çok iyi bir şekilde hissedebiliyorum.Bak göreceksin ki bir gün bu yaşamış olduğum tüm olumsuzluklari unutturacak biri çıkacak karşına ve şu an yaşamış oldugun herşeyin boşuna olduğunu anliyacaksin.Daha fazla üzme kendini,gez,dolaş gençliğinin tadını çıkar:)Aynen üzülen biz oluyoruz.. Ruhumdaki kalan hasarlar zamanla belki geçmicek biliyorum sadece alışacağım.. Ama tek temmennim benim gibi olanların yani bizlerin sesini rabbimin duyması.. Ve inanıyorum bir gün hepimiz mutlu olacağız..
Bana da hic uymadi fali, simdiki durumumla ilgili anlattigi seyler dogru degil. Sanirim bircok kisiye uyabilecegi icin bazi seyleri sallamis resmen ama bana gercekten uymadi... Begenmedim ben :/ben de burada herkes atınca senanura fal attım ve meraklandım.
sesli fala göre kısaydı içinde çok anlattığı birsey yoktu.
özellilkle şöylesin böylesin dediği seyler hiç tutmadı.
maddi durumum,iş durumum ve aşk durumum onun dediği gibi değil.
üzüldüm,Allahtan fazla pahalı değildide kaybım olmadı pek.
Senanur'a atma cnm. Bende hic nokta atisi olmadigi gibi simdiki durumu da bana uymadi hic. Sana da uymazsa hem parana yazik hem simdiki durumunu bilmese bile gelecege yonelik bosuna beklenti olusmasin. Ara ver az biraz.Kızlar fal kapanışını Senanur ile yapayım diyorum, yorumu değermi sizce,fikir verirseniz sevinirim.. Artık fal yorumları alıp,o yorumları ayrı ayrı değerlendirip analiz etmek beni çok yordu..
Canim onceki yazismalarimizdan konuyu biliyorum. Sevindim :) Kim adim atti peki? Sen mi yoksa o kisi mi?Kizlar bu arada Eflin4'un soylemis olduğu birşeyi dün bizzat yaşadım.Uzun zamandır küs olduğum biri vardı,çoğu kişi barismiyacaksiniz demisti,Eflin4 kısa bir süre sonra barisacaksinin dedi ve dün itibariyle barıştık.
Cnm benim Allah gonlundeki gibi versin. Herseyden onemlisi cliché olacak belki ama gercekten en onemlisi saglik olsun ve de herseyin hayirlisini iste Allah tan... Kendini uzme daha fazla bunu yaparken de mutlulugunu erteleme, illa da o cocuktan mesaj alinca mutlu olacaksin diye bir sey yok, mutlak mutluluk bu mudur yani? Bugunu yasa canim bu cok onemli. Milyar dolarin olsa gecmisi geri satin alamazsin.Borellus80 Nilufer_4U Yorumlarınız ve görüşleriniz gerçekten hepinize kalpten teşekkür ederim. Bana gerek özelden yazıp,gerek buradan cevap yazan herkese en derin sevgilerimi ve dualarımı gönderiyorum.. Durumla ilgili gelişme olursa mutlaka bilgi vereceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?