- 19 Haziran 2018
- 219
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.081
fatima girip anında çıkıyor mu çünkü mail geliyor üstüne tıklıyorum bakıyorum offline.Medyum Fatima, falalem sitesinde bakiyor. Tarot veya katinasi iyi ama ara ara giriyor ve 6 aydir yoktu yeniden online olmaya basladi bu ara sanirim hafta sonu online oluyor ya da hafta ici sabah saatlerinde, ben o zaman yakalamistim. Okaliptus cok begeneni yok ben de oylesine atmistim ama beni sasirtti anlik olarak bildigi cok sey oldu ve dediklerini yasadim. Gecen soyledigi seyin de gerceklesme olasiligi yukseldi mesela, ilginc bir sekilde enerjisi tuttu benimle.
gizem hatuna attım ^°^ bekliyoGizem Hatun da bilmisti bana. Geysu hic bilemedi bende anda da hic bilemedi gelecek dedigi de hic bir sey olmamisti zaten gelecegi cikmiyor demislerdi Geysu icin ama bazilari icin anda iyimis benle enerjisi olmadi sanirim.
Evet ben defalarca teyit ettim o yüzden çok begenirim kendisini. Hatta söylediği seylerin bir kısmını da yaşadım. Hepsi tuttu diyemem ama karşı tarafın yapacağı şeyleri de söylediği olmuşturuzun zamandır fal baktırmıyordum. sonra bakıyorum buraya nadiren ve her defasında nakta övülüyor.. ki ben naktaya geçmişte baktıran biri olarak hiç hiç beğenmemiştim. sonra dedimki ''bu kadar övülüyor burada acaba bana kötü anına mı denk geldi..''bir daha denemek istedim naktayı ve bu kez beni şok etti hakkını yiyemem.. geysudan sonra beni şaşırtan isim oldu.. ancak nakta da karşı tarafı değil de bizim düşüncelerimizi okuyor olabilir mi? anlık söyleidği şeyleri karşı taraftan teyit eden var mı?
ay onu kullanma o yazınca da sen yazıncada paran gidiyor. fal alımını kapamış o. çok falı var galiba.kizlar peki nakta? birde canli fal karakter basina fal diye bir sey acik bitek o ne oluyor:/ ucretlendirme nasil yani
geysuya uzun zamandir baktiriyorum, gecenlerde gercekten eski fallariyla kiyaslayinca daha ozensiz duran ve cikma ihtimali 1/1000 olan bir fal aldim... demek enerjisini kotu hissediyormus, beni de iade edivereydi keske :/ hayrina olmus bence. denemek istiyorsan daha sonra tekrar atarsin ama su ara hemen atmagizem hatunada baktirmistm ama hatirlayamadm falini geneldede disardan baktiriyorum kaydetmedengeysu bu ara enerjisinin dusuk oldugunu soylemis maalesef yoksa cok merak etmistim.
Olabilir ben mailden yakalamamıştım. Falalem sayfasına giriş yapıp sürekli fatimanın sayfasını refresh yapmıştım öyle yakaladım. İlk falı çıktığı için zaten yönetime yazıyordum arada ne zaman online olacak diye sonra buradan biri yazdı geri gelmiş diye sonra sürekli takip ettim yakalayana kadar :))fatima girip anında çıkıyor mu çünkü mail geliyor üstüne tıklıyorum bakıyorum offline.Lizyaa
yönetime sordum bende bekliyorum. gizem hatun'dan falım geldi. ayrıntı vermek istemiyorum dedim. vermessen verme diyip yardırmış jsjsjs nasıl bu kadar bilebiliyor. farklı bi yerde falcı falan değil dimiOlabilir ben mailden yakalamamıştım. Falalem sayfasına giriş yapıp sürekli fatimanın sayfasını refresh yapmıştım öyle yakaladım. İlk falı çıktığı için zaten yönetime yazıyordum arada ne zaman online olacak diye sonra buradan biri yazdı geri gelmiş diye sonra sürekli takip ettim yakalayana kadar :))
Enerjin tutmuştur onunn falı da bana fatima gibi birebir çıkmıştı, hatta okudum sonra ne dediyse yaşamışım dedim aşk konularında baktığı da çıktı sayılır ona da bir kere atabilirim tekrardanyönetime sordum bende bekliyorum. gizem hatun'dan falım geldi. ayrıntı vermek istemiyorum dedim. vermessen verme diyip yardırmış jsjsjs nasıl bu kadar bilebiliyor. farklı bi yerde falcı falan değil dimi
Bu arada Gizem Hatun aynı zamanda Byv nurbanu ve geysu aynı kişi diyorlar ama Geysu bana hiç bilemiuor Nurbanu ile o aynı kişi olabilir ama gizem hatun bende daha iyi biliyor. Ayrıca nurbanuya daha sonra atmıştım o da iyiydi ama gizem e sıfırdan atmıştım ben de hiç bilgi vermeden durumları ve geleceği çok iyi bilmiştiyönetime sordum bende bekliyorum. gizem hatun'dan falım geldi. ayrıntı vermek istemiyorum dedim. vermessen verme diyip yardırmış jsjsjs nasıl bu kadar bilebiliyor. farklı bi yerde falcı falan değil dimi
bende öyle yaptım. inşallah tutar. çünkü sağlıkla işgili bişi sordum. ya bişi sorucam özel mesaja bakar mısımBu arada Gizem Hatun aynı zamanda Byv nurbanu ve geysu aynı kişi diyorlar ama Geysu bana hiç bilemiuor Nurbanu ile o aynı kişi olabilir ama gizem hatun bende daha iyi biliyor. Ayrıca nurbanuya daha sonra atmıştım o da iyiydi ama gizem e sıfırdan atmıştım ben de hiç bilgi vermeden durumları ve geleceği çok iyi bilmişti
atıldıKizlar fatima online su an bekleyen varsa.
ben baktırdım ama tavsiye mavsiye etmem. benim ki güzeldi. bikaç kişi beğeniyo bikaç kişi beğenmiyo parama yazık diyo üzülüyorum.ben lizyaayı kim bilmişse ona baktırıyorum. aynı kişilerden verim alıyoruz. attım güzeldi. vade verdi 3-4 ay beklerim diyosan patladı patlamadı diyim ona göre baktırfal sepetinde ki yorumcu zeus a baktıranınız oldu mu? baktıran varsa tavsiye eder mi acaba merak ettim
Bana çıkmıştı Peralina, galiba S Springgg85 ede çıktı. Hatta çıktığı için 2 ay önce yine atmıştım bakmadı bende diğer çıkan falcım Nakta'ya atmıştım. Ben 5 vermiştim peralinaya ama bana da yoğunum diye 1 hafta sonra iade etti. bi kaç arkadaşıma da iş sebebiyle giremiyorum gibi bir şey demişti çok az bakıyor veya istemediğine bakmıyor tipik tellwe falcılarıKizlar herkese meraba size yasadigim olayi anlatmak istiyorum. 2 aydir peralinaya fal atmaya calisiyorum belki onceden de burada sikayetlerimi okuyaniniz olmustur. İlk ve 2. İadesinin ekran goruntusunu size paylasiyorum. Sonra tekrar attim 3.siradaydim gunici aktifti hep, ben 1. Siraya ciktigimda yine uzakta yapmis. (İlk iade zamaninda da buna benzer bisey yapmisti) cidden bu nedir arkadas? Bu afra tafra ne??nasil bir saygisizlik ee bahaneye siginma sana bakmak istemiyorum de. Muhtemelen benim falcilardan puanin dusuk o nedenlee boyle yapti. Neyse ben de falimi cektim artik ve bir daha tabiki atmicam kendisine ici rahatlayabilir. Bu tellweedeki falcilarin tavrini uslubunu cidden anlayamiyorum bakin baska sitelerdede baktiriyoruz hic birinde bu muamele yok. Yani zaten bir fal 3 haftaaa bekletilip sonra da cok gecmis diye iade ediliyor nasil bir mantiktir? Hem falinizi cekmeyin diye cekenlere tribe girer, cekmeyincede cok zaman gecmis der. Gunici aktif olur, fali vardir , fali atan kisiye karsi bir saygisi bile olmadigindan direk uzakta yapaaar, bari iade ett oyle cek git... cidden sinirlendim
Bir hafta degil ki 2 aydir ugrasiyorum resmen , bu biraz artik baska bi seviye istedigi kadar ciksin ziyade olsun.Bana çıkmıştı Peralina, galiba S Springgg85 ede çıktı. Hatta çıktığı için 2 ay önce yine atmıştım bakmadı bende diğer çıkan falcım Nakta'ya atmıştım. Ben 5 vermiştim peralinaya ama bana da yoğunum diye 1 hafta sonra iade etti. bi kaç arkadaşıma da iş sebebiyle giremiyorum gibi bir şey demişti çok az bakıyor veya istemediğine bakmıyor tipik tellwe falcıları
Haklısınız zaten bunca zamandan uğraştan sonra tercih edilmez.Bir hafta degil ki 2 aydir ugrasiyorum resmen , bu biraz artik baska bi seviye istedigi kadar ciksin ziyade olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?