- 19 Haziran 2018
- 219
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.121
kız kafam karıştı. geysu gizem hatun.ama sana tanışcan olmucak falan demiş olmamış. şuam gizem hatunun falının çıkmasıma ihtiyacım var. tükürdüğümü yalayamamgizem hatun ve geysu aynı kişi, o yüzden direkt geysu ismi altında anlattım ama iki şekilde de fal attım
oturup son 6 aydır baktırdığım falları okudum, bolca geysu&gizem hatun falı var, ona ek olarak lydian, mert reiki, alex, seruven, shamantomris, medyumderin, evremdamla, bergüzar, banu yılmaz, ellynore, yulee, abelz, meryem’e baktırmışım. ki bu isimlerin çoğuna 4-5 ay gitmişim. üzerinden yeterince zaman geçen fallar.
geysunun söylediği ufak tefek şeyleri yaşamışım. ben sormadan geleceğimde bir şey görüp söylemiş vadesiyle beraber çıkmış ki aklımda olmayan bir meseleydi.
birini sormuştum olumsuz konuşmuş, olumsuz oldu.
bir konuda danışmıştım yaşayacağım zorlukları söylemişti onlar gerçekleşti, bir de bir falda etkileneceğim birini tarif etmiş. aynı söylediği gibi biriyle tanışıp bayağı etkilendim (ki falı okuyunca ciddiye bile almamıştım, bahsettiği tip etkilenebileceğim bi tip değildi) ama ilerisi hiç geysunun bahsettiği gibi gitmedi maalesef, tanıştım ve bitti. gerçi mutlu son görmemişti ama en azından işler biraz ilerliyordu
onun haricinde zaten aylaaardır her falda sormasam bile 3-5 güne eski sevgilimi geri döndürüyor ona hiç girmiyorum bile. 6 aydır baktırdığım tüm falları bu konuda patlak ki bu da fallarının %90 gibi bi kısmı ediyor
bu bildiği ufak tefek detayların yanı sıra bazı aşk harici sorularımda da patladı, ısrarla olumlu konuştuğu bir durum tamamen olumsuz gerçekleşti. bir tane falımda yaşama ihtimalimin neredeyse 0 olduğu birkaç olay söylemiş ki yaşamadım da zaten
peki geysunun karşı tarafın hisleriyle ilgili söyledikleri filan? onları teyit etme şansın oldu mu?
kısa özetlersem geysu aşk harici bazı detaylar bilmiş tutturmuş ama aşkı hiç ama hiç tutmuyor, ki dediğim gibi bu da bendeki fallarının %90ından fazlası patladı demek oluyor
onun haricinde banu yılmaz eski sevgilim için “bir tatil planı varmış ama onu değiştirmiş” demiş, doğruymuş
başka diğer fallarımda tutan hiiiiiiiçbir şeycik yok zaten çoğu “bilmem ne vadesinde eski sevgilin dönecek” demiş, hani o tutmadı ama şöyle bi öngörüsü oldu orası tuttu diyebileceğim hiçbir kısım yok
eminiz... 3ü de aynı kişi. bakım tarzlarından noktalama işaretlerine kadar aynı. artık sanırım noktalamaya daha çok dikkar ediyor ama eskiden arada hiç fark yoktu. bir de ben 1,5 senedir çok baktırdığım için elimde bir sürü falı var. istersen atabiliriö, incelerizGizem Hatun Geysu ayni emin miyiz? Bana Geysu bilemiyor Gizem Hatun biliyor... NUrbanu Gizem Hatun ayni olabilir onlar zaten hafif paralel konusmuslardi ama benim icin Geysu'nun bu hesaplardan biri oldugu biraz soru isareti, degil gibi geliyor.
sorun olmazsa senin icin atabilir misin ? Nurbanu'ya 2-3 defa ve geysuya bir kere atmistim gizem hatuna 4-5 defa attim cogunlugunda bildi Gizem Nurmanu da bir falinda bildi diger iki fali cok olmamisti Geysu tek attigim falda hic bir sey bilememisti, hepsinin kibar guzel bir yazimi oldugunu hatirliyorum ama cok da dikkatimi cekmemisti benzerlikleri.eminiz... 3ü de aynı kişi. bakım tarzlarından noktalama işaretlerine kadar aynı. artık sanırım noktalamaya daha çok dikkar ediyor ama eskiden arada hiç fark yoktu. bir de ben 1,5 senedir çok baktırdığım için elimde bir sürü falı var. istersen atabiliriö, inceleriz
atarım ama bilgisayarı açmam lazım onun için. şimdi evde değilim. akşam geç saatlerde yollarımsorun olmazsa senin icin atabilir misin ? Nurbanu'ya 2-3 defa ve geysuya bir kere atmistim gizem hatuna 4-5 defa attim cogunlugunda bildi Gizem Nurmanu da bir falinda bildi diger iki fali cok olmamisti Geysu tek attigim falda hic bir sey bilememisti, hepsinin kibar guzel bir yazimi oldugunu hatirliyorum ama cok da dikkatimi cekmemisti benzerlikleri.
son 6 aydır söylediklerini teyit etme şansım hayır olmadı. ama eskiden baktırdığım fallar için de kimi zaman tutmuş kimi zaman tutmamış diyebilirim. çoğunlukla tutmuş. ama mesela hiç unutmadığım bir tane var, 1 sene önce falan. kavga edip ayrıldık ve ben 1-2 gün sonra geysuya fal attım. dedi ki “ayrılarak sana ders vermek istiyor, biraz burnu sürtsün mantığı. 1 haftaya barışmak isteyecek”peki geysunun karşı tarafın hisleriyle ilgili söyledikleri filan? onları teyit etme şansın oldu mu?
Medyum cetine hic baktirmadiysan ilk falina fena bilmiyor 10 kredi, katinada iyi bence. 30 krediye okaliptus var begenen cok yok ama bana iki falinda da tarihiyle bildi, ask gelecegi fali atmistim.Telweeye 29 krediye kadar kime atabilirim onerilerinizi bekliyorum. Zaten kmse bakmiyor tellweede bana bu kadarda kredim var geri alabilsem kredilerimi almak istiyorum amaaa malsef
Siz peralinaya hic fal attiniz mi? Nasil buldunuz?Medyum cetine hic baktirmadiysan ilk falina fena bilmiyor 10 kredi, katinada iyi bence. 30 krediye okaliptus var begenen cok yok ama bana iki falinda da tarihiyle bildi, ask gelecegi fali atmistim.
Ona hic atmadim profilinde yazdiklari cok atarli geldi o yuzden itti beni enerjisi. Beeneni var saniyorum. Ben Perseis vardi onu cok begenmistim uzakta simdi, geldigi gibi ona trkrar atmayi dusunuyorum.Siz peralinaya hic fal attiniz mi? Nasil buldunuz?
Tatlim yakayali uc gun oldu. Daha yeni bakti tarot. Guzel bilmis sureci yazili bakti olumsuzdan olumluya giden faldi. Begendim gercekten. Ama sarayli olumsuz olumlu ve olumsuzda bitirmis.. ikisinin de seveni var ben ikisine de ilk defa baktirdim ama ikisininde bildigi yer var karar veremedim o yuzden cnm
Arkadaşlar Fatima diğerleri gibi devrik cümlelerle mi fal bakıyor yani yazı dili kötü mü?Tatlim yakayali uc gun oldu. Daha yeni bakti tarot. Guzel bilmis sureci yazili bakti olumsuzdan olumluya giden faldi. Begendim gercekten. Ama sarayli olumsuz olumlu ve olumsuzda bitirmis.. ikisinin de seveni var ben ikisine de ilk defa baktirdim ama ikisininde bildigi yer var karar veremedim o yuzden cnm
Yok canim bana duzgun yazmisArkadaşlar Fatima diğerleri gibi devrik cümlelerle mi fal bakıyor yani yazı dili kötü mü?
Sarayli’ya arkadasim da atmisti ona da bilemedi bilmiyorm ki ama Fatima sanki daha iyiTatlim yakayali uc gun oldu. Daha yeni bakti tarot. Guzel bilmis sureci yazili bakti olumsuzdan olumluya giden faldi. Begendim gercekten. Ama sarayli olumsuz olumlu ve olumsuzda bitirmis.. ikisinin de seveni var ben ikisine de ilk defa baktirdim ama ikisininde bildigi yer var karar veremedim o yuzden cnm
Yazim dili duzgunArkadaşlar Fatima diğerleri gibi devrik cümlelerle mi fal bakıyor yani yazı dili kötü mü?
Antonie Abelz de çıkmadı mı sana? Merak ettim.eminiz... 3ü de aynı kişi. bakım tarzlarından noktalama işaretlerine kadar aynı. artık sanırım noktalamaya daha çok dikkar ediyor ama eskiden arada hiç fark yoktu. bir de ben 1,5 senedir çok baktırdığım için elimde bir sürü falı var. istersen atabiliriö, inceleriz
hayir cikmamis. yazdigim hicbir falci cikmamis :)Antonie Abelz de çıkmadı mı sana? Merak ettim.
Of ama ya :/hayir cikmamis. yazdigim hicbir falci cikmamis :)
abelz'e eski sevgilimi ve yeni tanistigim birisini sormusum.
fala gore 4 ay once yeni kisi bana adim atacakti, ama ayni zamanda eski sevgilim de donecekti, ben de eski erkek arkadasimi sececektim.
4 ay gecti. eski sevgiliden tek bir haber almadim, o yeni kisiyle de olumune kankayiz, ask hayatini dinliyorum
Of ama ya :/
Denizde daha çok balık var, önemli olan Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın Amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?