tellwe.com'da bakılan fallar!

gizem hatun ve geysu aynı kişi, o yüzden direkt geysu ismi altında anlattım ama iki şekilde de fal attım
kız kafam karıştı. geysu gizem hatun.ama sana tanışcan olmucak falan demiş olmamış. şuam gizem hatunun falının çıkmasıma ihtiyacım var. tükürdüğümü yalayamam

peki geysunun karşı tarafın hisleriyle ilgili söyledikleri filan? onları teyit etme şansın oldu mu?

Gizem Hatun Geysu ayni emin miyiz? Bana Geysu bilemiyor Gizem Hatun biliyor... NUrbanu Gizem Hatun ayni olabilir onlar zaten hafif paralel konusmuslardi ama benim icin Geysu'nun bu hesaplardan biri oldugu biraz soru isareti, degil gibi geliyor.
eminiz... 3ü de aynı kişi. bakım tarzlarından noktalama işaretlerine kadar aynı. artık sanırım noktalamaya daha çok dikkar ediyor ama eskiden arada hiç fark yoktu. bir de ben 1,5 senedir çok baktırdığım için elimde bir sürü falı var. istersen atabiliriö, inceleriz

sorun olmazsa senin icin atabilir misin ? Nurbanu'ya 2-3 defa ve geysuya bir kere atmistim gizem hatuna 4-5 defa attim cogunlugunda bildi Gizem Nurmanu da bir falinda bildi diger iki fali cok olmamisti Geysu tek attigim falda hic bir sey bilememisti, hepsinin kibar guzel bir yazimi oldugunu hatirliyorum ama cok da dikkatimi cekmemisti benzerlikleri.

atarım ama bilgisayarı açmam lazım onun için. şimdi evde değilim. akşam geç saatlerde yollarım

peki geysunun karşı tarafın hisleriyle ilgili söyledikleri filan? onları teyit etme şansın oldu mu?
son 6 aydır söylediklerini teyit etme şansım hayır olmadı. ama eskiden baktırdığım fallar için de kimi zaman tutmuş kimi zaman tutmamış diyebilirim. çoğunlukla tutmuş. ama mesela hiç unutmadığım bir tane var, 1 sene önce falan. kavga edip ayrıldık ve ben 1-2 gün sonra geysuya fal attım. dedi ki “ayrılarak sana ders vermek istiyor, biraz burnu sürtsün mantığı. 1 haftaya barışmak isteyecek”

öyle olmadı. aylar sonra konuştuk çocukla. bana dedi ki “kavga etmekten artık o kadar yorulmuştum ki bi süre soğudum resmen senden. ayrıldıktan sonra bi süre kendimi huzurlu hissettim”

bu mesela geysu baya baya anda yanılmış demek oluyor. ama tutturduğu da çok oldu ya. hırs yaptığı konuları bildi falan ki aramızda cidden önemli bir şeydi. neden arada tutup arada tutmuyor bilmiyorum.

Telweeye 29 krediye kadar kime atabilirim onerilerinizi bekliyorum. Zaten kmse bakmiyor tellweede bana bu kadarda kredim var geri alabilsem kredilerimi almak istiyorum amaaa malsef

Telweeye 29 krediye kadar kime atabilirim onerilerinizi bekliyorum. Zaten kmse bakmiyor tellweede bana bu kadarda kredim var geri alabilsem kredilerimi almak istiyorum amaaa malsef
Medyum cetine hic baktirmadiysan ilk falina fena bilmiyor 10 kredi, katinada iyi bence. 30 krediye okaliptus var begenen cok yok ama bana iki falinda da tarihiyle bildi, ask gelecegi fali atmistim.

Canim V vaselin yakaladin mi Fatima'yi? Sarayli bana bilememisti 2 seneden daha evvel tellwedeykendi sanirim bakmisti gelecek soyledikleri cikmamisti yani ikisinden tercihim Fatima olur.
Tatlim yakayali uc gun oldu. Daha yeni bakti tarot. Guzel bilmis sureci yazili bakti olumsuzdan olumluya giden faldi. Begendim gercekten. Ama sarayli olumsuz olumlu ve olumsuzda bitirmis.. ikisinin de seveni var ben ikisine de ilk defa baktirdim ama ikisininde bildigi yer var karar veremedim o yuzden cnm

Arkadaşlar Fatima diğerleri gibi devrik cümlelerle mi fal bakıyor yani yazı dili kötü mü?

Sarayli’ya arkadasim da atmisti ona da bilemedi bilmiyorm ki ama Fatima sanki daha iyi

Antonie Abelz de çıkmadı mı sana? Merak ettim.

Antonie Abelz de çıkmadı mı sana? Merak ettim.
hayir cikmamis. yazdigim hicbir falci cikmamis :)
abelz'e eski sevgilimi ve yeni tanistigim birisini sormusum.
fala gore 4 ay once yeni kisi bana adim atacakti, ama ayni zamanda eski sevgilim de donecekti, ben de eski erkek arkadasimi sececektim.

4 ay gecti. eski sevgiliden tek bir haber almadim, o yeni kisiyle de olumune kankayiz, ask hayatini dinliyorum

Of ama ya :/
Denizde daha çok balık var, önemli olan Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın Amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…