- 19 Haziran 2018
- 219
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.041
o zaman atmıyorum ya. zeus a attım. bakıcam bi nasılmış. kalan krediyi de melike ye kullancam. en son nakta ve kapanış. yoksa tüm maaşı oraya yatırcam gibi duruyoEvet bir ara çok popülerdi bende anda da gelecekte de hiç bir şey bilememişti.
Anlatmamama ragmen olucak :)Yok yaa nesibeyi ve dennis i sallayin. Fatima ya baktirdim anlatmama ragmen guzel bilmis insallah cikar. Gerci biliolar da noluyo cikan falci lazim bize
Ben artık hic birine inanmıyorum ya. Anda bile kimi öyle diyor kimi böyle diyor boş yere benceYok yaa nesibeyi ve dennis i sallayin. Fatima ya baktirdim anlatmama ragmen guzel bilmis insallah cikar. Gerci biliolar da noluyo cikan falci lazim bize
fatimayı yakalayamıyorum kiiiiiiAnlatmamama ragmen olucak :)
Sürekli yazıyorum Banu nun artık iyi bakmadığını...Kızlar Banu yılmaz’a fal baktırdım tek kelimeyle çok kötü bi faldı, üstelik en fazla 5 tl edebilecek faldan 30 tl istemesi de cabası. Kesinlikle uzak durun derim çok çok kötüydü
Evet onları unutmuşum. Chitranın dedikleri çıkmadı. Sardunya farklı bıse soylemıstı onu teyıt etme sansım olmadı ama onuda patladı sayıyorumChitra ve Sardunya'ya da baktrmstn sanırım onların dedıklerı cıktı mı?
Buğranın anlık analızı de doğru değildi zaten bende beğenmemiştim falını. Burda konuşulunca tekrar dinledim falı olumsuzdu ama dedıklerı olmadıbuğra'nın falı nasıldı peki ? olumlu dediği şeyler mi çıkmadı. Taraca uyumsuz ve banuyılmaz'ın bana dediği vadeler bende çıkmadı
buğra bende de neredeyse hiç nokta atışlu anlık analiz yapmamıştı söylediği şey bir çok kişiye uyabilecek bir laftı zaten falları karşılaştırdığımız üyeye de aynısı söylemişBuğranın anlık analızı de doğru değildi zaten bende beğenmemiştim falını. Burda konuşulunca tekrar dinledim falı olumsuzdu ama dedıklerı olmadı
Evet Aynen bastaki fallari cikiyordu son 3 fali alakasizdi kendini tekrar etmisti artik atmiyorumSürekli yazıyorum Banu nun artık iyi bakmadığını...Lizyaa da en başta memnunken şu an değil. 10TL lik falı 30TL ye çıkarırsa olacağı bu, işi ticarete döktü tılsımı gitti :/
kehanettine kalsa ben evlenmiştimmedyumçetin'in dediği bir şey bugün itibariyle patladı. Ayrıca en spesifik bir şey bilenin kehanettin olduğunu düşündüğümden bugün başka hesaptan fal attım. bu sefer daha genel bir soru sordum bayaa bi sallamış herkese uyabilecek genel lafları yazmış tutarsa die ama her zaman tutmuyor işte :)
nasıl yani? aunı cünleyle mi fal bakmış. yaaa çok üzülürüm ilk falı çok doğruydu bendebuğra bende de neredeyse hiç nokta atışlu anlık analiz yapmamıştı söylediği şey bir çok kişiye uyabilecek bir laftı zaten falları karşılaştırdığımız üyeye de aynısı söylemişhep geleceğe yönelik konuşmuş daha çok ve kişi analizi yapmıştı
Sen de aynen benim hissiyatımı yasamıssın ama ben cesaret edemedım....Temmuz sonundan sonra yenıden vade veren olursa agzıma gelen kufuru edesım var cunku.....uzun zamandır fal baktırmıyordum. sonra bakıyorum buraya nadiren ve her defasında nakta övülüyor.. ki ben naktaya geçmişte baktıran biri olarak hiç hiç beğenmemiştim. sonra dedimki ''bu kadar övülüyor burada acaba bana kötü anına mı denk geldi..''bir daha denemek istedim naktayı ve bu kez beni şok etti hakkını yiyemem.. geysudan sonra beni şaşırtan isim oldu.. ancak nakta da karşı tarafı değil de bizim düşüncelerimizi okuyor olabilir mi? anlık söyleidği şeyleri karşı taraftan teyit eden var mı?
uzun zamandır fal baktırmıyordum. sonra bakıyorum buraya nadiren ve her defasında nakta övülüyor.. ki ben naktaya geçmişte baktıran biri olarak hiç hiç beğenmemiştim. sonra dedimki ''bu kadar övülüyor burada acaba bana kötü anına mı denk geldi..''bir daha denemek istedim naktayı ve bu kez beni şok etti hakkını yiyemem.. geysudan sonra beni şaşırtan isim oldu.. ancak nakta da karşı tarafı değil de bizim düşüncelerimizi okuyor olabilir mi? anlık söyleidği şeyleri karşı taraftan teyit eden var mı?
Aynen aynı kalıplar hep yüzeysel iletişim uzun vadeli planların bozulması vsn
nasıl yani? aunı cünleyle mi fal bakmış. yaaa çok üzülürüm ilk falı çok doğruydu bendeöf gene patlıcak fallarım galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?