- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.101
Serseri seni:) Demek aramızdaki gizli falcı sendin ha...Ben bile uyanmamıstım ne uyandıryorsun milleti:)Yaaaa kızlar tellwe ye "Niluferfal" diye biri gelmiş! O da Nilüfer değil Nilufer bi de :O Forumdaki yazılarımı çok mu okumuş acabeysa @@
Takipçim olması yeterliydi aslındataklitlerimden sakınınız.
Tam da seni geciriyordum aklımdan,forumu açtım sen çıktın:) Bugün büyük bir delalete duserek Tellwe ye fal attım:)Yaaaa kızlar tellwe ye "Niluferfal" diye biri gelmiş! O da Nilüfer değil Nilufer bi de :O Forumdaki yazılarımı çok mu okumuş acabeysa @@
Takipçim olması yeterliydi aslındataklitlerimden sakınınız.
Nakta’nın ilk falı bana olmamıştı hiç, bir iki şey dışında ve geleceğe yönelik şeyleri de olmamıştı. ama yine attım bu defa sanki biraz daha iyiydi hatta bir şey söyledi o kelime karşı tarafın hep kullandığı değişik bir kelime, imza kelimesi gibi bir şey ve ona çok şaşırdım mesela. Ama nakta’da fal kısmında söylediği şeylerle sorulara verdiği cevap biraz çelişiyor, o falın enerjisinden çıktığı için belki, o yüzden ben cevap kısmında söylediklerini pek dikkate almadım. Tekrar dinleyebilirsem bakıcam ama gelecekle ilgili de çok konuşmamıştı hatırladığım kadarıyla anlık da tam emin olamadığım şeyler söylemişti yani genel anlamda değişik şeyler biliyor ama tam da güvenemiyorum ona yani %40 civarı biliyor diyebilirim.Serseri seni:) Demek aramızdaki gizli falcı sendin ha...Ben bile uyanmamıstım ne uyandıryorsun milleti:)
Bu aradasanemcee zaten aklıma düşen karpuz kabugunu suyun üzerıne cıkardı bugun,ben de aklımda kalacagına dedım....Ben Nakta'ya ılk ve tek olarak eylulde baktrmıstm,anda da cok tutan yer yoktu ama son cumlesı yuh dedırtsede yenıden fal baktırma ıstegı olusturmadı ve olan falı da sıldm.
Ben Nakta'ya tellwede sıra belemek ıstemedıgm ıcın Yıldızname'de Eylem Turan olan profılıne fal gonderdm. Hem oradan kredı paketı alınca fıyatı 45 tlye gelıyor hemde 1o kredıde hedıye sanırm,hos dıkkatımı ceken olmadı dıgerleerıden ya neyse....Gelelım Naktaya....Hanı fallarda agladım vs. dıyorlar ya...Nakta'ya ne dusunuyor dıye sordm....Nakta'nın soyledıgı hersey ondan da duydugum veya duyma potansıyelımın oldugu seyler....Teyıt edemeyecegm seyler degıl...Ve yıne Nakta ben gıbı konusmus....yok artık dedım....2. falda bende de oldukça basarılıydı...Helal olsun dedım....
Gizem hatun nerdegizem hatuna attım ^°^ bekliyo
FalalemGizem hatun nerde
yıldıznme eylem turan nakta mı? :s siz o hesaplar kime ait nasıl biliyosunuz ya.Serseri seni:) Demek aramızdaki gizli falcı sendin ha...Ben bile uyanmamıstım ne uyandıryorsun milleti:)
Bu aradasanemcee zaten aklıma düşen karpuz kabugunu suyun üzerıne cıkardı bugun,ben de aklımda kalacagına dedım....Ben Nakta'ya ılk ve tek olarak eylulde baktrmıstm,anda da cok tutan yer yoktu ama son cumlesı yuh dedırtsede yenıden fal baktırma ıstegı olusturmadı ve olan falı da sıldm.
Ben Nakta'ya tellwede sıra belemek ıstemedıgm ıcın Yıldızname'de Eylem Turan olan profılıne fal gonderdm. Hem oradan kredı paketı alınca fıyatı 45 tlye gelıyor hemde 1o kredıde hedıye sanırm,hos dıkkatımı ceken olmadı dıgerleerıden ya neyse....Gelelım Naktaya....Hanı fallarda agladım vs. dıyorlar ya...Nakta'ya ne dusunuyor dıye sordm....Nakta'nın soyledıgı hersey ondan da duydugum veya duyma potansıyelımın oldugu seyler....Teyıt edemeyecegm seyler degıl...Ve yıne Nakta ben gıbı konusmus....yok artık dedım....2. falda bende de oldukça basarılıydı...Helal olsun dedım....
gizem hatunu ben beklentiyi sıfıra indirgeyerek attım. şuan zaten derdime derman hiç kimse olmadığından, söylediği şeyler tutarlı. hala fatima bekliyorumGizem hatun nerde
evet o. yorumlayış tarzı, ses, tonu, kullandığı kelimeler ile teyit edebiliyoruz.yıldıznme eylem turan nakta mı? :s siz o hesaplar kime ait nasıl biliyosunuz ya.
yıldıznamesi nasılevet o. yorumlayış tarzı, ses, tonu, kullandığı kelimeler ile teyit edebiliyoruz.
yıldıznme eylem turan nakta mı? :s siz o hesaplar kime ait nasıl biliyosunuz ya.
valla saraylı kim bilmiyom fatima baktı bana vadeleri biraz garip kötü değil ama iş için olması imkansız bişi dediBisey sorucam sarayli mi fatima mi? Ikisi farkli konustu ondan soruyorum ama ikisi de cok guzel bakti napcaz smdi
Benim naçizane fikrim; yaşadığın duruma en yakın yorum hangisi ise; onu değerlendir.. Çünkü durumunu en iyi bilen sensin.. Kendi hislerinede güven..Bisey sorucam sarayli mi fatima mi? Ikisi farkli konustu ondan soruyorum ama ikisi de cok guzel bakti napcaz smdi
oturup son 6 aydır baktırdığım falları okudum, bolca geysu&gizem hatun falı var, ona ek olarak lydian, mert reiki, alex, seruven, shamantomris, medyumderin, evremdamla, bergüzar, banu yılmaz, ellynore, yulee, abelz, meryem’e baktırmışım. ki bu isimlerin çoğuna 4-5 ay gitmişim. üzerinden yeterince zaman geçen fallar.
geysunun söylediği ufak tefek şeyleri yaşamışım. ben sormadan geleceğimde bir şey görüp söylemiş vadesiyle beraber çıkmış ki aklımda olmayan bir meseleydi.
birini sormuştum olumsuz konuşmuş, olumsuz oldu.
bir konuda danışmıştım yaşayacağım zorlukları söylemişti onlar gerçekleşti, bir de bir falda etkileneceğim birini tarif etmiş. aynı söylediği gibi biriyle tanışıp bayağı etkilendim (ki falı okuyunca ciddiye bile almamıştım, bahsettiği tip etkilenebileceğim bi tip değildi) ama ilerisi hiç geysunun bahsettiği gibi gitmedi maalesef, tanıştım ve bitti. gerçi mutlu son görmemişti ama en azından işler biraz ilerliyordu
onun haricinde zaten aylaaardır her falda sormasam bile 3-5 güne eski sevgilimi geri döndürüyor ona hiç girmiyorum bile. 6 aydır baktırdığım tüm falları bu konuda patlak ki bu da fallarının %90 gibi bi kısmı ediyor
bu bildiği ufak tefek detayların yanı sıra bazı aşk harici sorularımda da patladı, ısrarla olumlu konuştuğu bir durum tamamen olumsuz gerçekleşti. bir tane falımda yaşama ihtimalimin neredeyse 0 olduğu birkaç olay söylemiş ki yaşamadım da zaten
kısa özetlersem geysu aşk harici bazı detaylar bilmiş tutturmuş ama aşkı hiç ama hiç tutmuyor, ki dediğim gibi bu da bendeki fallarının %90ından fazlası patladı demek oluyor
onun haricinde banu yılmaz eski sevgilim için “bir tatil planı varmış ama onu değiştirmiş” demiş, doğruymuş
başka diğer fallarımda tutan hiiiiiiiçbir şeycik yok zaten çoğu “bilmem ne vadesinde eski sevgilin dönecek” demiş, hani o tutmadı ama şöyle bi öngörüsü oldu orası tuttu diyebileceğim hiçbir kısım yok
gizem hatun ve geysu aynı kişi, o yüzden direkt geysu ismi altında anlattım ama iki şekilde de fal attımgizem hatun?
Canim V vaselin yakaladin mi Fatima'yi? Sarayli bana bilememisti 2 seneden daha evvel tellwedeykendi sanirim bakmisti gelecek soyledikleri cikmamisti yani ikisinden tercihim Fatima olur.Bisey sorucam sarayli mi fatima mi? Ikisi farkli konustu ondan soruyorum ama ikisi de cok guzel bakti napcaz smdi
Gizem Hatun Geysu ayni emin miyiz? Bana Geysu bilemiyor Gizem Hatun biliyor... NUrbanu Gizem Hatun ayni olabilir onlar zaten hafif paralel konusmuslardi ama benim icin Geysu'nun bu hesaplardan biri oldugu biraz soru isareti, degil gibi geliyor.gizem hatun ve geysu aynı kişi, o yüzden direkt geysu ismi altında anlattım ama iki şekilde de fal attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?