- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.141
Lydian ne dedi hiç mi bildiği bir şey olmadı anlık durumda vs olsun. Bana sürekli aynı şeyleri diyor kendisine en az beş fal attım farklı hesaplardan da hepsinde tutarlı buldum neredeyse aynı şeyleri söyledi hep merak ediyorum ya da herkese aynı şeyi söylüyoroturup son 6 aydır baktırdığım falları okudum, bolca geysu&gizem hatun falı var, ona ek olarak lydian, mert reiki, alex, seruven, shamantomris, medyumderin, evremdamla, bergüzar, banu yılmaz, ellynore, yulee, abelz, meryem’e baktırmışım. ki bu isimlerin çoğuna 4-5 ay gitmişim. üzerinden yeterince zaman geçen fallar.
geysunun söylediği ufak tefek şeyleri yaşamışım. ben sormadan geleceğimde bir şey görüp söylemiş vadesiyle beraber çıkmış ki aklımda olmayan bir meseleydi.
birini sormuştum olumsuz konuşmuş, olumsuz oldu.
bir konuda danışmıştım yaşayacağım zorlukları söylemişti onlar gerçekleşti, bir de bir falda etkileneceğim birini tarif etmiş. aynı söylediği gibi biriyle tanışıp bayağı etkilendim (ki falı okuyunca ciddiye bile almamıştım, bahsettiği tip etkilenebileceğim bi tip değildi) ama ilerisi hiç geysunun bahsettiği gibi gitmedi maalesef, tanıştım ve bitti. gerçi mutlu son görmemişti ama en azından işler biraz ilerliyordu
onun haricinde zaten aylaaardır her falda sormasam bile 3-5 güne eski sevgilimi geri döndürüyor ona hiç girmiyorum bile. 6 aydır baktırdığım tüm falları bu konuda patlak ki bu da fallarının %90 gibi bi kısmı ediyor
bu bildiği ufak tefek detayların yanı sıra bazı aşk harici sorularımda da patladı, ısrarla olumlu konuştuğu bir durum tamamen olumsuz gerçekleşti. bir tane falımda yaşama ihtimalimin neredeyse 0 olduğu birkaç olay söylemiş ki yaşamadım da zaten
kısa özetlersem geysu aşk harici bazı detaylar bilmiş tutturmuş ama aşkı hiç ama hiç tutmuyor, ki dediğim gibi bu da bendeki fallarının %90ından fazlası patladı demek oluyor
onun haricinde banu yılmaz eski sevgilim için “bir tatil planı varmış ama onu değiştirmiş” demiş, doğruymuş
başka diğer fallarımda tutan hiiiiiiiçbir şeycik yok zaten çoğu “bilmem ne vadesinde eski sevgilin dönecek” demiş, hani o tutmadı ama şöyle bi öngörüsü oldu orası tuttu diyebileceğim hiçbir kısım yok
Bana yanlış hatırlamıyorsam 25 Mart ve Nisan başı haber alırsın dedi, ve temmuzdayız.. daha detay için yıldıznameye gel dedi..Lydian ne dedi hiç mi bildiği bir şey olmadı anlık durumda vs olsun. Bana sürekli aynı şeyleri diyor kendisine en az beş fal attım farklı hesaplardan da hepsinde tutarlı buldum neredeyse aynı şeyleri söyledi hep merak ediyorum ya da herkese aynı şeyi söylüyor
Bana da iletişim için dediği tarihler tutmadı ama kişinin içinde bulunduğu sorunları ondan başka söyleyen de olmadı. Dediği şeyler doğru yani o yüzden merak ediyorum ben. Ayrıca iyi bakılınca Yıldızname cidden daha güvenilir ama lydian çok özensiz fal bakıyor bence en son20₺ e acıdım. İyi bir Yıldızname bakacağını düşünmüyorum malesefB
Bana yanlış hatırlamıyorsam 25 Mart ve Nisan başı haber alırsın dedi, ve temmuzdayız.. daha detay için yıldıznameye gel dedi..
Evet yıldıznamede daha detay çıkabilir ama bende birşey bilemedi, 1 aya kadar ferahlama olacak, şanslı dönemin sorularına bu dönem yanıt alacaksın dedi, 8 aydır fal atıyorum, spesifik soruda detay vermeden bilen yok bana doğru düzgün.. Artık anlıyorum ki ,ayrılık için bakılan fallarda, iki yorum çeşidi var, karşı sıkıntıda sen adım at. Yada hayatındaki öylesine biri var ,bekle sana dönecek.. bu cümleleri süsleyip fal diye yolluyorlar.. iyi fal bakan hisli falcı çok zor bulunuyor..Bana da iletişim için dediği tarihler tutmadı ama kişinin içinde bulunduğu sorunları ondan başka söyleyen de olmadı. Dediği şeyler doğru yani o yüzden merak ediyorum ben. Ayrıca iyi bakılınca Yıldızname cidden daha güvenilir ama lydian çok özensiz fal bakıyor bence en son20₺ e acıdım. İyi bir Yıldızname bakacağını düşünmüyorum malesef
lydian benim falimda kayda deger bir sey pek soylememis acikcasi. ilk ciktigi aman 7 krediyken atmistim. ona da abelz'e sordugum gibi yeni tanistigim kisiyle eski sevgilimi sormusum. yenisiyle bir sey olmayacak, eskisiyle nisan gibi iletisim en gec haziran gibi de barisma gormus. bunun haricinde tutarli diyebilecegim pek bir sey yok zira anlik durumla ilgili bir seyler yok falda. ses kaydini sana atmaya calistim ama yukleyemedimLydian ne dedi hiç mi bildiği bir şey olmadı anlık durumda vs olsun. Bana sürekli aynı şeyleri diyor kendisine en az beş fal attım farklı hesaplardan da hepsinde tutarlı buldum neredeyse aynı şeyleri söyledi hep merak ediyorum ya da herkese aynı şeyi söylüyor
En son falında bana da bunları dedi hahahaEvet yıldıznamede daha detay çıkabilir ama bende birşey bilemedi, 1 aya kadar ferahlama olacak, şanslı dönemin sorularına bu dönem yanıt alacaksın dedi, 8 aydır fal atıyorum, spesifik soruda detay vermeden bilen yok bana doğru düzgün.. Artık anlıyorum ki ,ayrılık için bakılan fallarda, iki yorum çeşidi var, karşı sıkıntıda sen adım at. Yada hayatındaki öylesine biri bekle sana dönecek.. bu cümleleri süsleyip fal diye yolluyorlar.. iyi fal bakan hisli falcı çok zor bulunuyor..
Evet tellwede sesli fallarda yollama olmuyor sanırım hatta ben sildiğim sesli falı maile göndermeyi seçtim açılmadı orada fal sepetindeki gibi olsa keşke tellwede de işte bana da sorunları var ama bunlardan arınmaya başlamış diyor nisandan beri bu cümleyi kuruyorlydian benim falimda kayda deger bir sey pek soylememis acikcasi. ilk ciktigi aman 7 krediyken atmistim. ona da abelz'e sordugum gibi yeni tanistigim kisiyle eski sevgilimi sormusum. yenisiyle bir sey olmayacak, eskisiyle nisan gibi iletisim en gec haziran gibi de barisma gormus. bunun haricinde tutarli diyebilecegim pek bir sey yok zira anlik durumla ilgili bir seyler yok falda. ses kaydini sana atmaya calistim ama yukleyemedim
Lydian bana bir tarih söyledi o gün iletisim olacak diye kandildi galiba adam toplu mesaj atıyordu galiba oyle bir mesaj geldi :)) devami da gelmedi cikmadi yaniLydian ne dedi hiç mi bildiği bir şey olmadı anlık durumda vs olsun. Bana sürekli aynı şeyleri diyor kendisine en az beş fal attım farklı hesaplardan da hepsinde tutarlı buldum neredeyse aynı şeyleri söyledi hep merak ediyorum ya da herkese aynı şeyi söylüyor
Yakınlarda hiç çıkan falınız oldu mu?Lydian bana bir tarih söyledi o gün iletisim olacak diye kandildi galiba adam toplu mesaj atıyordu galiba oyle bir mesaj geldi :)) devami da gelmedi cikmadi yani
Bende chitra bilemedi.Her attığımda vadeyi ilerletti sonuç olarak 7 ay oldu.Çıkan bir şey yok. Nakta daha çok bildi.Falı yüzde yüz çıktı diyemem.Ama süreç onun dediği gibi ilerliyor.Bu arada chitra mi nakta mi diye sorucam? Ikisine de ikiser defa baktirmisim. Zamanlari en yakin bilen chitra olmus. Naktanin kisiye ozel yorumu iyiymis. Ama ikiside karsitarafi fln gayet iyi bilmis. Siz ne diyorsunuz?
Geysu süreci birsey dışında oldugu gibi anlatmış ama sonuç nasıl olacak bilmiyorum vade var. Bedrunnisa sonradan olacak birseyi o an oluyormus gibi anlatmis. Yine vade var. Poyraz15 'ın aileyle ilgili söylediği birseyi yaşadım vadeler hep temmuz ağustos oldugu için. Onun dışında buğranin dediğinin bir kısmı oldu. Begendigim fallar var daha ama aklıma gelenler bunlar son iki aydır o kadar cok attim ki.Yakınlarda hiç çıkan falınız oldu mu?
chitra sanırım baktırmıştım. bilemedim. ben naktaya atmıştım nakta bana mesela 5 temmuza kadar 12 temmuza kadar vs desi. dün tekrar dinledim tutmuş. ama tam tutup tutmadığını bilebilmem için aralığa kadar beklemem lazım. ilk falı +10/-10 gün şeklinde çıkmıştı ama falın süresi bitti yani dediği tarihler o zamana kadar baktırmamışım ben. şimdi tekrar baktırdım işte vakit bitince; 4 tarihi ve öngörüsü tuttu 26 temmuz 5 ağustos kasım ve aralık kaldı.Bu arada chitra mi nakta mi diye sorucam? Ikisine de ikiser defa baktirmisim. Zamanlari en yakin bilen chitra olmus. Naktanin kisiye ozel yorumu iyiymis. Ama ikiside karsitarafi fln gayet iyi bilmis. Siz ne diyorsunuz?
Yakınlarda hiç çıkan falınız oldu mu?
Sey gbi iste falaaddin gbi. Ama bana iki kere cikmisti. Faladdin de tutuyo cogu zaman..
Madamnadyayi denedin mi. Ben begendim. Bir de gulhadiyazade mi neydi onu cok begendim vadesi var daha gerci ama durum analizi iyiydi.
Evet fatimada bana demisti.keşke bende kurtulsam ya. B Bones and Stones
nakta için biri şey yazmıştı onu seven tam seviyo sevmeyen hiç sevmiyo ortası yok. nasıl tutuyor nasıl tutmuyor anlamadım.
ben de fala falan aşırı meraklıyım, kartta almıştım zamanında bakıyodum deneme olarak ikizime kankime ya da rica ederlerse arkadaşlarıma hiç öyle kız senden enerji alamadım demiyodum. hani mesela iter insan onu anlarımda enerji alamadım garip bi tabir. napiyim şimdi enerji alamıyosan. artı olarak falın bizle beraber şekil değiştirdiğini düşünüyorum. yani kararlarımıza göre şekilleniyor
E peki sana hic cikan tutan olmadi mi baska falcilardan?Nakta' ya aylar önce baktırdım. Adam sana bir jest yapacak, sakın kabul etme demiş. İyi ki onu dinlememişim. Şimdi mis gibi arabaya biniyorum. Bir de deniz kenarı bir şehre yerleşmeyi düşünüyor demiş. Adam burdan ofis aldı. Zaten çocuğunu bırakıp başka şehire, deniz kenarı bile olsa gitmez. Adam dediğim de eski kocam, çocuğumun babası. Ben artık onu istemiyorum ayrıca. Haa " aşık olacaksın, seni çok mutlu edecek" dedikleri adam da hiç karşıma çıkmadı. Yani diyeceğim o ki; Nakta bana uymadı, zaten hiç ayrıntı vermedi, genel konuştu, şu olmuş, bu zamanda arayacak, şu tarihte şu olacak demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?