- 19 Haziran 2018
- 219
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.181
bahsettiklerimin dışında bu yıl kimseye baktırmadım canım.Bir yolu vardaki gizli hisler beni baya sinirlendirmisti. Çıkmamasına çok sevindim. Bir de fal sepetindeki firuzen nasil baktirdin mi acaba
hehehehehe ya o tellwede özellikle çok değişik kafalar oluyo:)kızlar keşke tek sorunumuz bu olsa miss gibi kafa
hehehehehe ya o tellwede özellikle çok değişik kafalar oluyo:)
geçen sene de biri vardı sürekli kendini aşağılayan sanırım sevmeyen birine olacak mı beni seviyor dimi diyerek soru soran biri vardı ama her falcıda aynı cumleleri kopyalıyordu sanki.
kimse alınmasın bu arada bizde öyle saçmalıklar yaptık elbet ama onun takıntısı bir başkaydı hatırlayan olursa :)
Ayevi durumunda hayat haritasi net tarihler verir demis.
Hayat haritasi baktigi fallarda sinastri mi oluyor yildizname mi?
Ve en iyi baktigi fal hangisi sizce
evet bana da kendini biraz geri çek anca o zaman olabilir demiş ama sorduğum soruda gaz vermemiş istediğimi değil aslında olması gerekeni söylemiş. hayırlısı olsun yaşayıp görecez :)
Evet bu kişi bir takım şeylerin farkına varacak baskın olacak demiş size de mi aynısını dedi ?peki kendini geri çek dedikten sonra bubikişi mucadele etcek dedimi çabalayan taraf erkek olucak dedimi
hangi falcı bu???Evet bu kişi bir takım şeylerin farkına varacak baskın olacak demiş size de mi aynısını dedi ?
Buğra size de mi böyle dedi ?hangi falcı bu???
Tabi olur, şöyle diğer arkadaş ile karşılaştırdık .Ve aynı cümleler mevcut ne yazık ki ben şimdi size özelden gönderiyorum.Bilmiyorum diğer attığım fallara göre ben içerik olarak beğenemedim belki de benim beklentim farklı şimdi atıyorum size karşılaştırıp dinlersek daha iyi olur.
İsterseniz ben de gönderebilirim falımı?Banada atarmısın falını
Yani iyimser yaklasmaya calisiyorum acaba kaliplastirdigi yazilar mi var yani durumu gorup kendi dusuncesini ekleyip(birkac cumle ozel fala baktiran kisiye gore) sonraaraya mi onlari sikistiriyor cunku mesela benim kayit 9 dakikaydi . Ve 3 kisi vardi onumde okadaar hizli geldi ki fal cok sasirmistim, Ve ben cok genel bir soru sordum basta benim ozelliklerimden bahsetti iste gelecekte soyle olcak boyle olcak dedi, mesela gecmisle ilgili biriyle ilgli bisey soyledi. İsteyen olursa falimi da atabilirim. Sorularima da cok uzunca(bayaaa uzunca) cevap verdi, ozen gosterdigini dusundum. Hani falin cikmasini gectim artik falcinin ozenli olup olmadigina bakiyorum . Cunku tellweeden hic memnun degildim,bu fala da bayildim soylenemezdi cunku dogrudurust nokta atisi yoktu ama ilgi gosterip duzgunce bakti sanmistim. Ciddensuan hayal kirikligina ugradim ...
Buğra size de mi böyle dedi ?
ahhahah ya bana da benzer seyler soyledi bak simdi BUgra kalbimi kirar boyle iyi falan demistik :))peki kendini geri çek dedikten sonra bubikişi mucadele etcek dedimi çabalayan taraf erkek olucak dedimi
İsterseniz ben de gönderebilirim falımı?
Ben o yuzden fal krizimde uygun fiyatli tellwe falcilarina atiyorum mesela gece fun Medyum Cetin'e attim tekrar gizel bamis katina istersen dene fiyati da uygun ama favorim Elfin ve Fatima bu ikisinden zaten sasmiyorum ama surekli onlara atamayacagim icin fal krizimde digerlerine baktiriyorum cok da bir sey beklemeden acikcasi.valla bayıldım diyordum çünkü vazgecmiştim bitirmiştim onu söylemişti kendini izole etmişsin diye meger baskalarına da söylemiş ustelik bu geri çekilişimi sürdürürsem o çabalıycakmış r buda denilmiş bende tamamen bitirsemmi diye düşünüyordum diye sevinmiştim bildi diye şuan sadece parama acıyorum zaten falı bitirmiştim ama bugun cok kotuydun atıyım dedim cezamı buldum atmazsam adama kotu kotu msjlar atıcaktım Çünkü ah kafam ahh rahatlamam yarım saat sürdü online fal cidden vasat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?