tellwe.com'da bakılan fallar!

Bir yolu vardaki gizli hisler beni baya sinirlendirmisti. Çıkmamasına çok sevindim. Bir de fal sepetindeki firuzen nasil baktirdin mi acaba
bahsettiklerimin dışında bu yıl kimseye baktırmadım canım.
hatta bahsettiklerimi de eylülde çok net anlatabilirim.
hepsi ağustosu verdiği için :)

kızlar keşke tek sorunumuz bu olsa miss gibi kafa
hehehehehe ya o tellwede özellikle çok değişik kafalar oluyo:)
geçen sene de biri vardı sürekli kendini aşağılayan sanırım sevmeyen birine olacak mı beni seviyor dimi diyerek soru soran biri vardı ama her falcıda aynı cumleleri kopyalıyordu sanki.
kimse alınmasın bu arada bizde öyle saçmalıklar yaptık elbet ama onun takıntısı bir başkaydı hatırlayan olursa :)

ya ama çok tatliş miss gb kafa.

Ayevi durumunda hayat haritasi net tarihler verir demis.
Hayat haritasi baktigi fallarda sinastri mi oluyor yildizname mi?
Ve en iyi baktigi fal hangisi sizce

online da cok tecrubem yok olanlarida kaydetmedigim icin hatirlayamiyorum maillerimde bulursam yazarim ama aklimda kalanlari soyliyim sizlere
selena: uc yil once baktirdim haftalarca beklemistim. sevgilimle ayriydik o zaman icin barisacagimizi ama buyuk kavgalar gordugunu soylemis oylede oldu. hayirli mi diye sormustum degil demis bu anlamda bilmis evet tamamen ayrildik sonrasinda. yalniz anlattigi olaylar olacak degil olmus olan seylerdi gecmisi bilmis gelecek olarak.
seruven: kitap fali baktirmistim oda bir takim seyleri bilmis yakin gelecekte olacak dedikleri uzak gelecekte olmus yorumlari daha cok kisilik analizi. oyle ahim sahim bir fal degilmis.

BYV aylin: bazen oyle detaylar biliyorki ona cok kez attim. sonuc hep gelecek donecek e baglanmis o donemde cikmisti ama sonradan cikmadi maalesef. bir kez cok kotu bakmisti uzakta oldugunu kartlarinin yaninda olmadigini soyledi onun disinda anlik biliyordu bana. olmus olan seyleri olacak gibi gordugude cok oldu acikcasi ama yinede bos bir kadin degil begenirim kendisini.

mert reiki: en sasirdigim kisi burda cok populer degil ama iki kez attim ona fal. biri uc yil once ki beni cok sasirtmisti dedikleri cikti. digeri gecen yil orda da online da mutlu son cizmeyen tek kisiydi sasirtici detaylar bilmisti bence hic fena degildi.

elfin demet: onunla ilgili yazmistim aslinda cok cok zor yakaladim ustelik fiyatida ucmus. anlik olarak kesinlikle bilmisti hic aklimda yokken iletisim gordu mumkun degil demistim ve oldu. bunun bekledigim gibi degil arkadasca olacagini soylemisti gercektende oyleydi hemde kanli bicakliyken. o zaman hayatinda olmayip gorustugu kizla ilgili sordugumda olmayacagini soylemisti evet bir sure gorusmedi fakat suanda onunla beraber. olumlu konusmustu belkide o zaman olumluydu bilemiyorum ama donus olmadi tabiki hatta hic bu kadar bitmemisti.anlik sasirtmisti yinede beni hakkini yiyemem.

haleh cetiner: onada en az iki yil once atmisim anormal mutluluk dolu bir faldi yorumlamaya gerek gormuyorum.

gizem hatuna baktirdigimi hatirliyorum ama neler dedigini hatirlayamadim.

rezzan: nokta atisi seyler yoktu tavsiye gibi biseydi fali olumsuzdu onu bilmis.

simdi tellwe de kredi
oldugu ve geysu iade ettigi icin birine aticam birde yakalarsam medyum fatima ya oda meraktan. bu ise fazla bulasmadan siyrilmam gerek cunku artik. cogumuz bir umut bekliyoruz fallara inaniyoruz ama durum bambaska seyrediyor buda bize zarar veriyor hepimiz bunun farkinda olsakta kendimizi meraktan alikoyamiyoruz sanirim. kimse gelecegi bilemez en iyisi bile ana bakip tahmin yurutmekten baska birsey yapmiyor aslinda. uzun oldu kusura bakmayin.

kapalı şuanda o falı yoğun enerji gerektirdiğini söylemiş yeni hastalıktan çıkmış ya bakamıyor
Ayevi durumunda hayat haritasi net tarihler verir demis.
Hayat haritasi baktigi fallarda sinastri mi oluyor yildizname mi?
Ve en iyi baktigi fal hangisi sizce

evet bana da kendini biraz geri çek anca o zaman olabilir demiş ama sorduğum soruda gaz vermemiş istediğimi değil aslında olması gerekeni söylemiş. hayırlısı olsun yaşayıp görecez :)

peki kendini geri çek dedikten sonra bubikişi mucadele etcek dedimi çabalayan taraf erkek olucak dedimi

Banada atarmısın falını

atarmısın banada falını cnm

valla bayıldım diyordum çünkü vazgecmiştim bitirmiştim onu söylemişti kendini izole etmişsin diye meger baskalarına da söylemiş ustelik bu geri çekilişimi sürdürürsem o çabalıycakmış r buda denilmiş bende tamamen bitirsemmi diye düşünüyordum diye sevinmiştim bildi diye şuan sadece parama acıyorum zaten falı bitirmiştim ama bugun cok kotuydun atıyım dedim cezamı buldum atmazsam adama kotu kotu msjlar atıcaktım Çünkü ah kafam ahh rahatlamam yarım saat sürdü online fal cidden vasat

Ben o yuzden fal krizimde uygun fiyatli tellwe falcilarina atiyorum mesela gece fun Medyum Cetin'e attim tekrar gizel bamis katina istersen dene fiyati da uygun ama favorim Elfin ve Fatima bu ikisinden zaten sasmiyorum ama surekli onlara atamayacagim icin fal krizimde digerlerine baktiriyorum cok da bir sey beklemeden acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…