- 19 Haziran 2018
- 219
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.161
valla ben genelse moralim bozukken atıyodum işte kaderabla yeteratarlı ruhhanım hepsi aynı şeyleri söylüyodu pembe tabloda demek istemiyorum ama umut doluyodum. iş konusumd söyledikleri oldu bak kaderablanın. sonra faekettim cümle farklı ama vadeler aynı. başkasına attım. onlarda çalıştığım işe kadar bildiler. forumda gördüm işte grup mrup dediler. heralde desim aumı kişiler.ayminaaysun vardı galiba ona attım benzer şeyşer söylendi ama vadeler hep üç ay bekle iki ay bekle böyle olmuş eretelenmiş vs dendi. beni en çok şaşırtan hayatınyolunda ve ruhani oldu son attığım fallarsa söylediklerinin tam tersini söylediler. üstelik vefk yaptırmışken. çok etkili değil bu vefkler dedi ee o zaman ndn yapıyorum deyip üstümde taşıttın. evet bu kadar okumuşluğa çalışmışlığa rağmen üstümde taşıdım onu büyü var dedi inandım da ilk önce takii mesyumzagnos ile aynı kişi denilinceye kadar. sonra ben nasıl fal bakıyosam çebreme o şekilde kafamı boşaltıp attım en boş kafa bade ve gizem hatun birde naktada idi. durumları aynen bildiler. iş görüşmesi yapmamda buna dahil hani binanın şeklini görüştüğüm kadını tarif etmiş. o yüzden kafamı olumlu oşumsuz her düşünceden arıtarak attım. şimdi belki ruhaniye ve hayatınyolundaya atsam vade kısalacak bile olabilir :))Evet fatimada bana demisti.
Birsoru sormustum,evet oyle gorunuyor telvende ama belkide sen kafanda oyle dusundgun icindir diye.
Ama ozaman butun fallar bos olmuyormu kafamizdaki telveye yansiyorsa.
Falci bana sordgumu degilde kafamdakini soyleyecekse....
Okumaya mevkiye bakmiyor bu fal olayi.bende cok para doktum.valla ben genelse moralim bozukken atıyodum işte kaderabla yeteratarlı ruhhanım hepsi aynı şeyleri söylüyodu pembe tabloda demek istemiyorum ama umut doluyodum. iş konusumd söyledikleri oldu bak kaderablanın. sonra faekettim cümle farklı ama vadeler aynı. başkasına attım. onlarda çalıştığım işe kadar bildiler. forumda gördüm işte grup mrup dediler. heralde desim aumı kişiler.ayminaaysun vardı galiba ona attım benzer şeyşer söylendi ama vadeler hep üç ay bekle iki ay bekle böyle olmuş eretelenmiş vs dendi. beni en çok şaşırtan hayatınyolunda ve ruhani oldu son attığım fallarsa söylediklerinin tam tersini söylediler. üstelik vefk yaptırmışken. çok etkili değil bu vefkler dedi ee o zaman ndn yapıyorum deyip üstümde taşıttın. evet bu kadar okumuşluğa çalışmışlığa rağmen üstümde taşıdım onu büyü var dedi inandım da ilk önce takii mesyumzagnos ile aynı kişi denilinceye kadar. sonra ben nasıl fal bakıyosam çebreme o şekilde kafamı boşaltıp attım en boş kafa bade ve gizem hatun birde naktada idi. durumları aynen bildiler. iş görüşmesi yapmamda buna dahil hani binanın şeklini görüştüğüm kadını tarif etmiş. o yüzden kafamı olumlu oşumsuz her düşünceden arıtarak attım. şimdi belki ruhaniye ve hayatınyolundaya atsam vade kısalacak bile olabilir :))
yok yok yapma öyle işte. bi dök falcıları nasiplenelim :))Okumaya mevkiye bakmiyor bu fal olayi.bende cok para doktum.
Bir ara vakit buluraam falcilari degerlendirecegim buraya eskiye donerek.
Ama su bir gercek he rivulene para doktum,umut ettim,zaman tukettim falan en sonda koca bir hic...
Melankolik donemimdeyim valla.
öncelikle maşallah demek istiyorum 12 günde 750 tl i görünce kalakaldım. ben sadece buğraya gönderdim bahsettiklerinizden size gönderdiği falı da merak ettim keşke dinlemesi işkence gibi bir ses kaydı olmasaydı da karşılaştırabilseydik çünkü herkese uyan genel şeyler mi söylüyor da tutuyor die hala şüphelerim var onunla ilgiliçok fal attım 750 tl bayılmışım 12 gün içinde.
binnaz esin karaca durumı çalıştığım işin yapısını erkek arkadaşımın durumunu bilmiş. ağustos başına vade vermiş ciddiyet içinde bu yıl sonu demiş.
binnaz aysun kırdeniz e atmışım benim belirli aralıklaela kurum teftişi yaptığımı ve ş.dışıma çıktığımı söylemiş. sevgilimle sorunumu dile getirmiş. sonbahar devlet kapısı demiş onu anlamadım.
falsepeti buğra geçmişimi ve o anları doğru bilmiş vadesini bekliyorum
falsepeti senanur tan durumu bilmiş vadesi var
falsepet zeus durumu bildi ama vadesi var
falsepeti samira günal durumu bildi vadesi var
falsepeti bade beni en çok şaşırtan fal sepetindeki ikinci isim. vadesini bekliyorum herşeyi fazla fazla bildi ama gelecek için vadesi var
bu arada vadeler genelde eylül aralık
**FALSEPETİNDE DETAY VERMİYORUM SORUM AŞK VE İŞ İÇİN YORUM ALABİLİR MİYİM*
tellwe nakta vadeleri bikaç gün ön olmak koşuluyla tutuyor. durumda omun söylediği gibi ilerliyor. naktaya ilk baktırdığımda da işim ve aşk konusuyla yorum alabilir miyimdi
tellwe ayevii eylül dedi aşk için, diğer tarihler tutmuştu. aşkı bekliyorum.
tellwe gülhadiyezade evettt ilk falı attığımda herşeyi bilmişti su falı dolayısıyla. çok şaşkındım gelecek ile öngörüsü de tutmuştu. yalnız dün şeytan dürttü farklı hesaptan bilgilerim olmadan kahve falı attım. söylediği tarihlerde işi bir ay öteledi aşk aralık dedim. sanırım denilen gibi bi grup var bilgilerimiz ordan oraya savruluyor. bizee oha nasıl bildi deyip habire fal atıyoruz.
falalem gizem hatun detay vermicem bakar msn dedim.sorun değil deyip a4 kağıdı doldurmuş.yaşanışam şeylerik hepsi doğru sevgilimin ailesine kadar. tarihleri beklicem.
falalem fatima detay verdim iğne ipliğe bile girdim çünkü net cevaplar istiyodum burda baya memnunlardı. iş için 8 ay verdi. 8 ayda ben tayin olamam çünkü sene sonunda tayinim çıkarsa çıkar.yoksa bir sene daha beklerim. aşk içinde senin çektiğinde bu sene ilişkin ciddiye binicek ama benim çektiğim kartlarda bu sene ciddiyet yok dedi. kaldım öyle bugda
şuan tarih bakımından ve gidişat bakımından verim aldığım kişiler nakta ve ayevii idi. yakın tarih görüleri ikisininde tuttu. ileri vadeyi naktanın 1 sene önceki falından tuttuğunu söyleyebilirim. bu arada nakta kişinin beynini okuyor. nasıl yapıyor bilmiyorum; ama olumsuz bi durumda veya mükemmel bi durumda fal atmayın genel olarak durum stabilken atın. mutsuzken karşı taraf, negatif fal gelebilir. sonradan durum normale döndüğünde falı tutmadı diye düşünebilirsiniz.
Fal bizle şekil değiştiriyorsa niye fal baktıralım ki? O zaman fal, karşı tarafla da şekil değiştirir.Anlamı yok. Yaklaşık 3 yıldır,2 farklı hesapla bu forumdayım. İnan falım çıktı diyeni görmedim. Zaten eskiler yok artık. Hepsi inancını kaybedip yoluna bakıyorkeşke bende kurtulsam ya. B Bones and Stones
nakta için biri şey yazmıştı onu seven tam seviyo sevmeyen hiç sevmiyo ortası yok. nasıl tutuyor nasıl tutmuyor anlamadım.
ben de fala falan aşırı meraklıyım, kartta almıştım zamanında bakıyodum deneme olarak ikizime kankime ya da rica ederlerse arkadaşlarıma hiç öyle kız senden enerji alamadım demiyodum. hani mesela iter insan onu anlarımda enerji alamadım garip bi tabir. napiyim şimdi enerji alamıyosan. artı olarak falın bizle beraber şekil değiştirdiğini düşünüyorum. yani kararlarımıza göre şekilleniyor
Yani eski kocadan haYır gelmez diyenler oldu arada. Onlar da yeni bir aşk gördüler. Ama yeni aşk falan yok. Ben boşanalı 3 yıl oldu. Falların yalAn olduğunu anladım da kendimi tatilllere verdim :)E
E peki sana hic cikan tutan olmadi mi baska falcilardan?
buğra evet işkence gibi yalan söyleyemem. ama nasış bişi ilk falı geçmişte veya aynı hafta içinde e uaşadıysam onu gelecek gb anlatmıştı. ikinci falı atarken yavaş konuşmasını rica etmiştim :)yavaş konuşmışöncelikle maşallah demek istiyorum 12 günde 750 tl i görünce kalakaldım. ben sadece buğraya gönderdim bahsettiklerinizden size gönderdiği falı da merak ettim keşke dinlemesi işkence gibi bir ses kaydı olmasaydı da karşılaştırabilseydik çünkü herkese uyan genel şeyler mi söylüyor da tutuyor die hala şüphelerim var onunla ilgiliben en son peralina'ya fal attım. ona fal baktırdınız mı hiç peki?
Sembol fal diye bir uygulama var arkadasm cok memnun bende yükledim ERDOGAN diye bi falcinin yorumlari cok dikkatimi cekti yolladm hem puani yuksekti hemde 56 liraydi son bir riske gircm dedim yolladim. Sonuc : hayal kirikligi. O kadar berbattiki uyumsuzu bile gecti valla. Her seferinde param bosa gitti diyorm bende artk bu fal konusunda kendime dur diyorum ! Hem paramiz bosa gidiyo hemde umutlarimiz.. darlanduumm
maaşesef değiştiriyor şekil. şöyle düşün onlar sizin bi ilişkiye devam etme ve bitirme inancınızla alakalı. mesela ben bi öfkeyle nişanlandım devam edebilirdim nişana evliliğede götürebilirdim ailemde de seviliyodu jsjsjs çocuğun şiddet eğilimi vardı benden gizledi mi benim yüzümden mi oldu çok net emin değilim ama herkes bana onunla evlilik görüyordu. o sırada fal baktırdım birine yüzyüze ama (o zaman tellwe hobim yoktu.) dedi ki bu çocuğu seviyo musun ,hayır. eğer devam edersen ilişkin evliliğe gidecek. ama devam etmezsen eskiye dönüş var. eski erkek arkadaşın sana gelicek pişman olarak dedim ki yoo gelmez. çünkü gelmezdi biliyorum. bi gün böyle deli gb şiddet eğilimi olduğu vakit ailesini aradım ben devam edemicem yüzüğü kargoluyorum dedim ayrıldım o süreç sancılıydı özlediğimden sevdiğimden değil beni hakkaten psikolojik olarak hırpaladı. o dönmez dediğim adm döndü. fal iki şekilde yorumlanır aslında bu şekilde debam edersen böyle olacak fakat farklı yol seçim hakkın var buda sana bunu getirir olarak. biz mecburi istkamette alacağımız fal yorumlarına odaklanıyoruz. mesela benim işim gibi torpil kullansam hop istediğim yerdeyim ama iş ahlakım gereği onların talepte bulunmasını istiyorum. sevgilim bazı problemleri göze alabilirse evleniriz alamazsa alacağı zamana kdr bekleriz veya ayrılırız gibi gibi.Fal bizle şekil değiştiriyorsa niye fal baktıralım ki? O zaman fal, karşı tarafla da şekil değiştirir.Anlamı yok. Yaklaşık 3 yıldır,2 farklı hesapla bu forumdayım. İnan falım çıktı diyeni görmedim. Zaten eskiler yok artık. Hepsi inancını kaybedip yoluna bakıyor
durdurup durdurup kağıda yazarak dinle jbhbvhBuğranın falını bir daha dinleyeyim de anlamaya çalışayım dedim ama dinleyemiyorum. Drive mrive bir şeyler olmuyor.
Falı açamıyorum. Drive falan diyor anlayamadım.durdurup durdurup kağıda yazarak dinle jbhbvh
Fal sepeti yönetim olarak daha iyi bir siteye benziyor. Mail atın ilgilenirler die düşünüyorumFalı açamıyorum. Drive falan diyor anlayamadım.
Anda nasıldı geysu ve nakta teyit edebildiniz mi acaba?nakta da geysu da çıkmadı üstünden bir yıl geçti benim... binnazda da nil ve efsun çıkmadı...
anda daha iyiler ama uzun süreçte çıkmadı yaniAnda nasıldı geysu ve nakta teyit edebildiniz mi acaba?
Bir yolu vardaki gizli hisler beni baya sinirlendirmisti. Çıkmamasına çok sevindim. Bir de fal sepetindeki firuzen nasil baktirdin mi acabaHenuz cikmamis fallar ama yorum yapmak istedim.Baktirdigim falcilar burada ovuldugu zamanlardir.
Hayatimda kimse yok ve isimle ilgili merak ettiklerim.
Bu iki bilgi benim ki.
Falsepetinde;
Melih gun; 3yil evvel baktirmisim cikmamis.
Senanur tan: bu iki bilgiden yola cikarak ikisini bagdastirip yorum yapmis kendince ve maddiyatimla isimle ilgili tahminleri dogru degildi.burada bu kadar ovuldugune ama bana boyle cikmasina sasirmistim.
Bugra:karisik bakiyor ama soyledigi seyler tahlilleri dogruydu.agustos tarihini verdi beklemede...
Bir kisi var aklimda o kisimidir dedim olabilir dedi muallak yani.
Falalem;
Fatima;tahlilleri ve yakin zamanda kayip yasadgimizi ve bir arkadasimin harf vererek yaptigini soylemis ki dogru.
Onada bu kisi aklimdaki kisimi dedim olabilir dedi muallak.oda yakin tarihi verdi.
Rezzan abla;cok fazla sorularimdan yola cikarak yorum yapmis.oncedende baktirmistim dedikleri cikmamis.analizleri sevecen ama cikmiyor.
Bir yolun var;
gizli hisler,falci aylin,bahar,sema,sevilay,serkan,eliza onceki yillarda cikmayanlar.
Ilkay gur;fali 10 gun kadar bekletiyor o telve bir ise yarar mi artik diyorsun gina geliyor ama analizleri cok dogru.
Her dedigi cikmiyor ama 1 kisi icin 50 kezde baktirsan olmayacak diyorsa olmuyor cok test ettim ve kisiyle ilgili analizleri asiri dogru oldugu icin sadece birini merak ediyorsam atiyorum ona tabi beklemeye sabredebilirseniz.
Tellwe;
Eflin;sorularimi cevaplamis cok detaya inmemis.verdigi tarihler agustos.dogruda cikabilir ama ihtimal vermiyorum.
Hevingazel;agustosu verdi herkes gibi.
Sorularimdna anladigi tarzda yorum yapmis biraz tahmini ama dedikleri cikabilir baya detay var agustosta.
Destinaefil:agustos yine...birsuru detay vermis ama beklemek lazim...
Geysu;bayaa detay vermis.
Bazi durumlarida bilmis ilerisi icin dedikleri biraz ütopik geldi ama agustos vermis.
Yiramire bir iki kez atmisim fal.basta istedikleirmi dedigi icin hosuma gitmis ama son falinda tamamen fal degilde kisisel konusma gibi terapi gibi...dedigide olmadi.biraktim.
Chitra dedigi cikmadi.
Encokempati;mantikli bulmadigim icin iade istedim.
Banuyilmaz;birsey olacakmi demistim hayir olmayacak dedi bildi ama yuzde 50 zaten baska detay yoktu.bir sorumuda soruya gore cevaplamisti.
Taraca,yesil cingene,akrepgoz,selena,seruven vs onceki senelerde baktirdigim cikmayan isimler...
Bir arkadas yazmisti bugun onceden fal abktiranlar simdi buraya yazmiyorlar o fallarda hic cikmadi diye.hakli...
3 sene once baktirdgim fallara bakiyorum hic biri cikmamis.
Yeni tarih verdigini soyledigim kisileri son 3 ayda baktirdim.
Burada bukadar unlu olmalarina sasiriyorum cunku agzim acik kalmadi kimsede.
Misal hayatinizda cok onemli birsey yasarsinizda onu hemen soylerler ya(falci boyle olmali bence)
Oyle birsey goremiyorum.
Misal ölüm,bosanma,iş bence sormasakta gorulmeli.
Bunu sadece medyum fatimada gordum.
Bana butun falcilar bir konu icin agustos ayini verdi.
Temmuz veya eylul degil.
Bir iki sey bilmis deyip sevindigim fatimaydi.
Agustoscular beklemede...
Agustosta dedikleri olsa bile olma bicimine gore tekrar bu falcilari yorumlayacagim imkan olursa...
Cokta beklemede degilim hani.cunku 3 sene once dadandigimda yine fala simdi bakiyorum hicbiri cikmamis ve umutlanarak bazi gidisatlari degistirmisiz guvenip.
He cikarsada dedikleri size soylemek icin beklerim
Uzun yazdim kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?