tellwe.com'da bakılan fallar!

yine cok guzel yazmissiniz. aman bana peralina demeyin en son kavga ettim kendi salakligimdan fal zaafimdan yine fal atmaya calistim bilmem ne bana haksizlik yaptiniz size bakamam, iste ben uzaktayken atmissiniz cart curt aslindaa oyle degildi mevzu , zaten bile isteye atmistim ben 'uzakta'yken ama sonra kendisi gunici aktif yapti durumunu ve ben 1. siraya geldigimde yine uzakta yapti. bu terbiyesizlik degildir de nedir sonra vay efendim bana terbiyesiz saygisiz dedin ahh canimm alindin mi ama okadar yoruldum ki tellweedekilere kendimi anlatmaktan, hic bisey demeden peralina konusunu kapattim bence kesinliklee sure sinirlamasi getirilmeli. ve eger cevrimiciysen de fala zamaninda bakacaksin. hem biz paramizla zarara ugruyoruz hem bi de afra tafralarina maruz kaliyoruz. ben anlamadim ve hic bir sitedeki falcilar da tellwee kadar degil... tabi ben hep dogrulari soyledigim icin suan tellweede hic bir falci bana bakmiyor olsun ben yine de konusmaya devam edicem

ha sunu da not olarak ekliyim. tum fallarini iade etmis ve ucretini arttirmis oyle fal kabul ettmeye basladi ne kadar da hisse enerjiye onem veren bir falci 3 kisiye enerjisi yoktu ne hikmetse ucreti arttirinca enerji geldi

Kizlar sallayin bence su Peralina'yi zaten bu olaylar olmadan once soran olmustu Peralina'ya attin mi diye hic cekmedi beni, bio kisminda sacma sapan atarli konusmus ugrasamam diye eh artik az cok falcilari ve karsilasacagimiz tavirlar ogrendik fal baktira baktira. Bu isi yapiyorsa ve para kazaniyorsa bundan kuralina uygun yapacak yoksa yapmasin, zaten atla deve de bildigini sanmiyorum. Oyle bir tavirdalar ki bazi falcilar sanki her soyledikleri cikan, dunyanin sayili medyumlarindan falanlar ve lutfediyorlar fal yorumlayarak. Sonra kendi bekler biri gelse de fal atsa diye. Su dunyada en sevmedigim insanlar isine saygisi olmayanlar ve kibirli insanlar zaten bu falcilarda her ikisi de mevcut.

Sorun degil benim için merak ettim söyler misin :)
rangrok. tavsiye etmiyorum. tavsiye niteliğinde değil. benim mevcut durumu ve ileriye dönük düşüncelerim okey doğru. bugünsen itibaren 23 marta kadar tarih verdi. bugün içinde sıkıntıların getirdiği negatiflikleri üzerinden atıyosun dedi. bugün kendimi iyi hissediyorum doğru bugün içinde. ama 23e iş ile alakalı bi haber alacağımı söylemiş o yüzden bekle güncelleyim öyle at. tatliş bi kadın. ve ilgili. sürem bitiyo soru yoluyla cevap yazarsan devam edicem fala dedi. cevap yazdım aynı uzunlukta bir kez daha yazdı.

Ben attım zaten kendisine canim baya da oldu. Sorduğum kişiyi degil de eski kocamı anlatmış gibiydi. Ben de bunu söyledim kendisine cevap da vermedi zaten. Inş sana tutar

Ayni cumleyi bana d akurmus benim icin hayal kirikligi oldu
en eski taktik bu olduğu için herkese bunu yazıyor o zaman gerçekten iyi bakan falcı online yok hep genel geçer laflar
ben kendisine fal attım zaten ekstra bildiği hiç bir şey olmadı o profilindeki iddianın altı boş geldi bana medyumçetin tarzında biraz onun daha naif kibar versiyonu gibi geldi

Arkadaşlarım merhaba, aktif olarak yazdıklarınızı hep takip ediyorum. Sizin önerdiklerinize göre hep bakım yaptırıyorum.
Bu forumlarda ikinci yorum yazışım sanırım. Yaşadığım kötü bir olay üzerine binnaz abla sayfasından paylaşım da bulunmuştum bir kez 3 ay önce. Doğa dan, Asenat ve Arnisa ile ilgili. Ancak maalesef ki onların söylediklerini yaşamadım belki de ben kaderimi etkileyecek aksiyonlar aldım bilmiyorum, ama üslubunu sevdiğim insanlardır hepsi.

Bu son bir ay içinde de sizin yazdıklarınızı takip ederek Senanur, Buğra ve Yeşilçingeneye fal attım. 3 ü de aynı şeyleri söyledi açıkçası. Güzeldi de söyledikleri.
Bir kaç gündür Buğra ile ilgili yazılanları görünce paylaşmak istedim. Buğra gerçekten aşırı devrik cümleler kuran bir falcı ben sesli yorum almıştım takip etmekte epey zorlandım. Ancak burada yazılanlara benzer cümleler yok benim falımda hatta bayaga nokta atışı şeyler var bilmesi mümkün olmayan.

Mesajımı yanlış anlamayın lütfen, bu yorumu paylaşma amacım; benim gibi Buğra nın falının çıkmasını canı gönülden isteyen arkadaşlarım var ise umutlarını yitirmemeleri adına benim de böyle bir deneyim yaşadığımı paylaşmak.

Sevgiler,

bana da öyle değildi , hatta ben rica etmiştim yavaş konuşmasını. ama burda bir çok kişi aynı cümleyi kurduğunu söylüyor ve ben çok üzüldüm. 3ündde 5inde değilim. çünkü çok fazla para yatırdım ve devam da ediyorum. ama aynı cümleler ile konuşursa doğal olarak beklentim sıfırlanır.. ya ztn beklentimi sıfırladım da gene de şuan başımdaki dertlerden bi yüzüm gülsün istiyodum.

Burada bir arkadaşımız yazmıştı acaba bunlar onun cümle kalıpları mı diye? Öyle bir şey mi acaba? Ben az çok tarot kartlarının anlamlarını bilirim ama bütünü yorumlayamıyorum. Kartlarımı görünce kendimce aşk senaryosu yazmıştım kafamda. Hatta merak ettim bakalım o da aynı yorumları mı yapacak diye. Ama benim yorumumdan çok farklı bir yorum yaptı. Olumsuz başlayıp olumluya gitti. Hakkatten dediği gibi şuanki durum, geleceği bilmiyorum tabi. Ama söylediği bir şeyi de soruşturdum doğruymuş onun dediği gibi yani.

Tamamen kendi fikrimi söyleyerek yorum yapıyorum. Rangrok’a ben de baktırdım. Kahve falı atmıştım, bana yorum yapmak yerine sadece dua vermiş. Bunu oku bak sana nasıl bağlanıyor demiş. Açıkçası okumaya da korkarım. Bi şey hayırlıysa zaten olur, fal yorumu olarak dua göndermesi de hoş değildi.

herkese aynisini soylemis. Ben de bu yorumculari anlamiyorum madem senaryo yaziyorsun biraz konusu farkli olsun boyle yakalanma ihtimali yuksek :))
kesinlikle ya hele kadınlar kulübünden haberleri yok galiba ama bizde de var hata iyi denen herkese atmak istiyoruz

Ben onun kalıplaşmış cümleleri olduğunu düşünüyorum yani bana kendini geri çek vs dedi ama benim karşımdaki insan için en doğrusu bu. Kehanettine ikinciye fal attım resmen cümlesi cümlesine aynı şeyleri yazmış buğrada öyle bir şey yok ki. Aynı ses kaydını göndermiş olsa tamam diyelim öyle bir şey olduğu da ortaya çıkmadı. Bilemiyorum özel değilse fallarımızı karşılaştırabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…