- 2 Temmuz 2017
- 185
- 176
- 23
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.541
banuyılmaz dısında kehriban bende bazen tutuyor daha kısa onun falı ama banuyılmaz cok cok daha fazla tutturuyorbanu yilmaz disinda kimleri oneriyorsun varmi tellweede ii diyebilcegin birileri??
kehribanda cok pembe tablo cizmisti bana vadesi de patladibanuyılmaz dısında kehriban bende bazen tutuyor daha kısa onun falı ama banuyılmaz cok cok daha fazla tutturuyor
ya ondna söylüyorum işte fal beklenti meselesi mesela benim beklentim geleceğin tutuması ve anın güzel yorulanmaıs geleceği en cok tutan banuyılmaz kadın yani bildiğin piskolojime kadar anlatyor üstelik sormadığım halde iş teklifi alacagımı bilmiş bu cok spesifik bişi şaşırarak okuyorum yorumlarını tellwe dısındaki sitelerden binnaza baktırmıstm ordada sedef gediz diye bir kadının falı tutmustu ama o kadar para vermek istemiyorum banuyılmaz her türlü iyi bencevalla su aralar tellwee uygulamasindan kurtulmaya calisiyorum. tellweede tutturdu diyebilcegim birileri de yok esasen. birinden yorum bekliyorum suan solemiyim yerin kulagi var okuyolar burayi o bi donsun paylascam onunla ilgli dusuncelerimi
ben en cok bir yolun var nurbanu, falsepeti senanur ve falalem gizemhatunu begendim ki gizemhatun= nurbanuymus. ama daha vadeleri var. zaten kac yildir fal baktiriyorum gelecek hic bir zaman cikmadi. bu dediklerim de ani genelde dogru bildiler. diyebilirim. falsepeti bugra da fena degil ama acayip oneriyorum diyemem.
ilginc bir sekilde onun vadesi tam tutuyorkehribanda cok pembe tablo cizmisti bana vadesi de patladi
aslında bunu söylememek lazım bir sürü fal artısı oluyor benim falım yorumlanmıyor sonrabi de banuyılmazın yorumlarını okuyorum mesela herkes yazmış yine tuttmus falan hani ne zaman görsem kadının bir sürü adı oluyor bi de bu isimler yorumlardan tanıdığım isimler oluyor genelde hani bazıları bilerek fake acıyor ya demekki ana seveni var diye düşünüyorm ne zaman görsem hep fallar sırada
Sedef gediz binnazda miya ondna söylüyorum işte fal beklenti meselesi mesela benim beklentim geleceğin tutuması ve anın güzel yorulanmaıs geleceği en cok tutan banuyılmaz kadın yani bildiğin piskolojime kadar anlatyor üstelik sormadığım halde iş teklifi alacagımı bilmiş bu cok spesifik bişi şaşırarak okuyorum yorumlarını tellwe dısındaki sitelerden binnaza baktırmıstm ordada sedef gediz diye bir kadının falı tutmustu ama o kadar para vermek istemiyorum banuyılmaz her türlü iyi bence
Bende aynısını yazacaktım sen yazmışsınSizin baktirdiginiz tellweeyle benim baktirdigin tellwee farkli sanirimne mutlu size enerjiniz baya tuttmus demekki
Aylar önce baktırdım analiz güzel ama sonuç çıkmamış her fal gibikizlarr perseis'e baktirdim. bence tellwedeki en azindan ozenli bakan sayili falcilardan. fena degildi hatta uzun zamandir ilk defa 5 yildiz verdim sifirci diye cikti adim bari bu izlenimi kirayim dedimvadeye 2 ay verdi hani keske olsa ama olcagina cok ihtimal de vermiorm. cunku mesela diyorki bilmem senden ozur dileyecek iste senin aklini celcek, caba sarfetcek guvenme. ki konusmak istemeyen bu kisi hani okadar imkansz geri donmesi. ama iste insan bi umutlaniyor olsa keske falan diyor perseisin vadesi cikan varmi? cidden hic ummuyodum ama dedigi birsey oldu diyen?
canım karıştırmışım sedef çelik ona baktırmıştım. sedef gediz tellwede aklım ona gitmişSedef gediz binnazda mi
kizlarr perseis'e baktirdim. bence tellwedeki en azindan ozenli bakan sayili falcilardan. fena degildi hatta uzun zamandir ilk defa 5 yildiz verdim sifirci diye cikti adim bari bu izlenimi kirayim dedimvadeye 2 ay verdi hani keske olsa ama olcagina cok ihtimal de vermiorm. cunku mesela diyorki bilmem senden ozur dileyecek iste senin aklini celcek, caba sarfetcek guvenme. ki konusmak istemeyen bu kisi hani okadar imkansz geri donmesi. ama iste insan bi umutlaniyor olsa keske falan diyor perseisin vadesi cikan varmi? cidden hic ummuyodum ama dedigi birsey oldu diyen?
Aylar önce baktırdım analiz güzel ama sonuç çıkmamış her fal gibi
Evet ben de şaşırdım da ondan sordum. Baska tutturan var mi sana telwe de. Banu dışındacanım karıştırmışım sedef çelik ona baktırmıştım. sedef gediz tellwede aklım ona gitmiş
malefizi dene yeni baktırdım ama yine favorım banuyılmaz :) cünkü tuttu malefiz baya uzun ve dpğru seyler söylemiş herkese uyan bir fal değil emekle bakmıs uzun sürede bakıyo zaten ama banuyyılmaz gibi kesinlkle değilşöyle bir baktımda bir sürü yeni falcı gelmiş:))) deneyenler oldumu kızlarrr? malefiz77yle falcibirceyi merak ettim
İnsallah olur benim de hosuma gitmisti fali keske olsaa ...Fal alem gizem hatuna baktırdım bende gayet güzeldi beğendim analizi olayları yorumlayışı sonuç nasıl olur bakalım artık
Malefizi ben begenmedim hic bir nokta atisi yoktu srekli gelecek odakli genel gecer cumlelerşöyle bir baktımda bir sürü yeni falcı gelmiş:))) deneyenler oldumu kızlarrr? malefiz77yle falcibirceyi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?