- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.561
Banu yılmaz bana baktığı ilk falda dediki cevrende olan tanıdığın biri olcak dedi aynı seninki gibi bu sene sonuna kadar olur dedi ayrıca tarif ettiği kişi gibi biri de yok cevremde hiç yani dün baktığı falda baya sacmaladi hoşlandığın kişinin kiz arkadaşı var hayatında biri var demiş ki yok eminim bende sevgilisi yok yazdım bana dediği cevaba bakın sevgilisi demedim zaten kız arkadaşı dedim sevgili değiller işte kız arkadaşı var biseyler yasiyolaar ediyolar falan yazmış bide okul durumumu sordum kahve falı gelecegi göstermez zaten falan yazmış suanki durum iyi okul için falan yazmış hiç bir şey anlamadım kız arkadaş ve sevgili arasındaki fark ne hayatında biri var yazmış sonra bana sevgilisi değil zaten kız arkadaşı demiş normal arkadaşıyla biseyler yaşarsa zaten o sevgili olur kafam karıştı baya yani !?Kizlar selam.
Burada sık kinusulmaya baslayinca tekrar dinledim bugrayi ve banu yilmazi okudum.
Bugra 1 ay once gibi bakti.herkesin dedigi gibi karmasik.o anlatirken daliyorum ben.
Ve okadar basit seyleri karmasik hale getiriyor ki aslolan 1 cumle aslinda.
Ama soyle 1 durum var.
Benim işim skntili degil dertte etmem fali onun icinde baktirmadim.ama 10 dakikalik falin 9 dakikasini işe ve bu konudaki bilinc altima ayirmis.
Hosuma gitmedi tabi merak ettgim askken 1 dakikaya sigdirmasi.ama ongorusunu sunmus eylul vaktini vermis.
Demem o ki burada bir ara herkese ayni cumleleri kuruyor denmisti yanlis anlamadiysam,sanmam...
Onemsemedigim halde işi anlattgina gire bana uzun uzun...
Hee ciktimi henuz degil...kimseyi yaniltmayayim.
Geleyim banu yilmaza.
Kendisine 4 ay once baktirmisim.kisa bir yorum ve su an okuyunca sorularim uzerinden yorum yaptigini ayrinti ve tarih vermedigini farkettim.
He şu da var.
O an biri vardi aklimi karistirir gibi olacak mi demisim hayir demis evet olmadi...ve o da cikacak birini tarif etmis ama tanidigin biri demis.
Buyuk komusmayayim ama insan kendini cevresini bilir hani.hic oyle biri olacagini sanmam
Neticede bana beridigi tek tarih yil sonuna digru karsina tanidigin biri cikacak ...
Size net kinusmak icin eylulu bekliyorum inanin :)
Ayy gereksiz bi isim ya.Banu yılmaz bana baktığı ilk falda dediki cevrende olan tanıdığın biri olcak dedi aynı seninki gibi bu sene sonuna kadar olur dedi ayrıca tarif ettiği kişi gibi biri de yok cevremde hiç yani dün baktığı falda baya sacmaladi hoşlandığın kişinin kiz arkadaşı var hayatında biri var demiş ki yok eminim bende sevgilisi yok yazdım bana dediği cevaba bakın sevgilisi demedim zaten kız arkadaşı dedim sevgili değiller işte kız arkadaşı var biseyler yasiyolaar ediyolar falan yazmış bide okul durumumu sordum kahve falı gelecegi göstermez zaten falan yazmış suanki durum iyi okul için falan yazmış hiç bir şey anlamadım kız arkadaş ve sevgili arasındaki fark ne hayatında biri var yazmış sonra bana sevgilisi değil zaten kız arkadaşı demiş normal arkadaşıyla biseyler yaşarsa zaten o sevgili olur kafam karıştı baya yani !?
Haklisin.V vaselin veasena87 dusuncelerinize okadar cok katiliyorum ki yorum yapmaktan kendimi alamadim. Bide boylee acayip israrla ayni falciyi ovuyorlar nasil irite oluyorum anlatamam ben de bu zamana kadar tonlarca fal baktirdim hic biri cikmadi sadece fal atma ihtiyaci gelince en azindan ozenli bakan daha saygili olan, usluplu isimler var sadece o fal ihtiyacini gidermek amaciyla onlara atilabilir diye begendigim isimleri soyluyorum ama cok da manipule etmeye calismamak adinaa ‘bana gore’ ‘bence’ diyorum. Bir falciya bir kisinin super mukeemmel demesi o falciyi super yapmiyor malesef . Belkide kac kullanici o falciyi begenmis onu da hep gozonunde bulundurmaliyiz. Gecen de demistim bir falcinin ii olmasi icin cidden falciya beni neler bekliyor dediginde bile bir nokta atisi yapmasi spesifik birsey soylemesi gerekli ki hisli bulalim, cogu da sadece para kazanmak icin yapiyor bunu internet uzerinden ohh mis evinden rahatca ozelliklee tellwee bana uzak allaha yakin olsun kredilerimi bitirdim parami carcur ettim bi daha oraya fal atacak gaflete dusmem insallah...
bu kim?Haklisin.
Bana cikan fal yok ama gecen birisi sorularimin disinda yakin zamanda kayip yasadigimi soylemis.ve bu bence bilinmesi gereken bir detya.
Ayni kisi laf tasiyan bir arkadasimi ve ismindeki harfleri soylemisti ve asiri dogruydu bilinecek biseyde degildi.spesifikti.
Dedikleri cikarmi bilmem ama bir iki boyle detaylarda bilmeli.
Yani gunah konusuna hic girmek bile istemiyorum zaafimiz iste.
Soylemistim ya canim fatimaydi.bu kim?
o falci hala sitede miAy simdi geriye donuk fallarimi okumaya devam ediyorum. FLCI diye birine tamamen tesadufu kahve fali atmisim ve hicbir bilgi vermeden genel bakim istemisim. Kadin esas oglanin tipine ve karakterine kadar tarif etmis ve bu siralar baya yogun demis. Evet esaa oglanla 2 gun once yazistigimizda cok buyuk bir yogunluk atlattik demisti. Meger cikmis. Isimle ilgili icinde bulundugum durumuda bilmis. Demek arada boyle adi sani duyulmadan fcilari da denemek gerekiyor.
meraluk'a geçen ilk çiktigi zamanlarda kahve fali atmistim buraya yazmistim durumu iyi biliyor gelecegi bakip gorucez demistim,bana kahve falinda biriyle tanisacaksin esmer uzun boylu kalipli biri olacak ve bir cafede tesadufen tanisacaksiniz demisti bugun dedigi oldu cafede otururken yan masadaki biri telefonunuzu kullanabilir miyim dedi verdim konustu geri verdi tesekkur ederim bir kahve ismarlayabilir miyim dedi kabul ettim numaralari aldik cok hosuma gitti kibarligi ve yakisikliligi,bugun de su fali yolladim meraluk'a 2 ay icinde ciddi iliskiye baslayacaksin bu kisiyle dedi umarim bu da cikar.Denedigim falcilar icinde vadesi tutan tek kisi meraluk oldu
Evet simdi yeniden aticam. Siz daha once baktirmismiydiniz?o falci hala sitede mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?