tellwe.com'da bakılan fallar!

Banu yılmaza baktirdim da hoşlandığım biri var onun sevgilisi var demiş içime kurt dusurdu ya ben yok diye biliyorum

Kizlar selam.
Burada sık kinusulmaya baslayinca tekrar dinledim bugrayi ve banu yilmazi okudum.
Bugra 1 ay once gibi bakti.herkesin dedigi gibi karmasik.o anlatirken daliyorum ben.
Ve okadar basit seyleri karmasik hale getiriyor ki aslolan 1 cumle aslinda.
Ama soyle 1 durum var.
Benim işim skntili degil dertte etmem fali onun icinde baktirmadim.ama 10 dakikalik falin 9 dakikasini işe ve bu konudaki bilinc altima ayirmis.
Hosuma gitmedi tabi merak ettgim askken 1 dakikaya sigdirmasi.ama ongorusunu sunmus eylul vaktini vermis.
Demem o ki burada bir ara herkese ayni cumleleri kuruyor denmisti yanlis anlamadiysam,sanmam...
Onemsemedigim halde işi anlattgina gire bana uzun uzun...
Hee ciktimi henuz degil...kimseyi yaniltmayayim.

Geleyim banu yilmaza.
Kendisine 4 ay once baktirmisim.kisa bir yorum ve su an okuyunca sorularim uzerinden yorum yaptigini ayrinti ve tarih vermedigini farkettim.
He şu da var.
O an biri vardi aklimi karistirir gibi olacak mi demisim hayir demis evet olmadi...ve o da cikacak birini tarif etmis ama tanidigin biri demis.
Buyuk komusmayayim ama insan kendini cevresini bilir hani.hic oyle biri olacagini sanmam
Neticede bana beridigi tek tarih yil sonuna digru karsina tanidigin biri cikacak ...
Size net kinusmak icin eylulu bekliyorum inanin :)

Banu yilmaz sorudan yurudu bana hep. On gordugu seyler o kadar genel ki her tarafa cekilecek yapidalar. Mesela beni ariycak mi diyorum. Siniri gecince arayada bilir aramayada bilir iyi gunler demis..hadi ya? Ben bilmiyodum sanki!! Zaten yuzde elli elli ihtimal var. Bunlarin boyle kibirli olmasini biz sagladik yuz vere vere paralari bayila bayila. Yuzyuzeyken bole bi cvp verebilir mi bi falci? Veremez cunku aninda tepki gelir karsidan.

Vergi yok dukkan parasi yok birsuru para veriyoruz neden? Karsiliginda gercekci yorumlar ön göru altinci his ve umut satin alalim die. Dalga gecilcekse kibir ve tavir yapcaksa yapmasin kardesim bu isi. Zorla mi falci yaptilar seni. Hicbir falcinin da durumunun cok iyi oldugunu dusunmuyorum kelin ilaci olsa basina surer.

Yillardir fal baktiririm 600 liraligindan tutunda 5 liraligina kadar telefonda,online , yuzyuze yok su fali remil fali karti tarotu iskambili baklasi birsuru deneyimim oldu. Milyonlar bayilmisimdir. Haliyle bu bilgi birikimiyle birisine iyi veya kotu deyince bu tecrubelere dayanarak soyluyorum. Ama hayatinda uc bes fal baktirmis bazi arkadaslar gelip su iyi bu kotu diyebiliyor. Haliyle kimsenin bilgi birikimini vizyonunu bilemedigimiz icin gidip baktiriyoruz fosss.. lutfen biraz onerirken bazi kistaslariniz olsun. Onlari bilmis olsun. Ani bilsin zamani ciksin gelecegi tuttursun. Para bu sokaktan toplanmiyor malesef.

Banu yılmaz bana baktığı ilk falda dediki cevrende olan tanıdığın biri olcak dedi aynı seninki gibi bu sene sonuna kadar olur dedi ayrıca tarif ettiği kişi gibi biri de yok cevremde hiç yani dün baktığı falda baya sacmaladi hoşlandığın kişinin kiz arkadaşı var hayatında biri var demiş ki yok eminim bende sevgilisi yok yazdım bana dediği cevaba bakın sevgilisi demedim zaten kız arkadaşı dedim sevgili değiller işte kız arkadaşı var biseyler yasiyolaar ediyolar falan yazmış bide okul durumumu sordum kahve falı gelecegi göstermez zaten falan yazmış suanki durum iyi okul için falan yazmış hiç bir şey anlamadım kız arkadaş ve sevgili arasındaki fark ne hayatında biri var yazmış sonra bana sevgilisi değil zaten kız arkadaşı demiş normal arkadaşıyla biseyler yaşarsa zaten o sevgili olur kafam karıştı baya yani !?

Ayy gereksiz bi isim ya.
Bizde saf,hayaller kuruyoruz falan..

V vaselin haklisin,8 senedir baktiririm fal burada kimseye daha suna baktirin diyemedim gonul rahatligiyla...
Ya kimseye kizmiyorum da bazilarinin bazi detaylari turuyor falan ama banu tatcak bir tarih bile vermiyor ki...
Bizde bir umutla burada adi yazilana baktiriyoruz hemen.
Buraya hergun yazmam ben ama biriileri az ovunce bende baktiriyorum hemen...benim gibi kac kisi var...
Ya hep ayni seyleri diyoruzda canim iste gidip baktiriyoruz hemen...
Ama kendi adima diyebilriim suana kadar net cikan bir fal yok.hele eskilerden hic yokta son 2,3 aylarinkide vadeleri hep agustos eylul...
Bu denilenler agustosta olur,hic hesapta yokken vay bee nasil bildiler derim ozaman yazacagim buraya hemen baktir diye :) :)

V vaselin ve asena87 dusuncelerinize okadar cok katiliyorum ki yorum yapmaktan kendimi alamadim. Bide boylee acayip israrla ayni falciyi ovuyorlar nasil irite oluyorum anlatamam ben de bu zamana kadar tonlarca fal baktirdim hic biri cikmadi sadece fal atma ihtiyaci gelince en azindan ozenli bakan daha saygili olan, usluplu isimler var sadece o fal ihtiyacini gidermek amaciyla onlara atilabilir diye begendigim isimleri soyluyorum ama cok da manipule etmeye calismamak adinaa ‘bana gore’ ‘bence’ diyorum. Bir falciya bir kisinin super mukeemmel demesi o falciyi super yapmiyor malesef . Belkide kac kullanici o falciyi begenmis onu da hep gozonunde bulundurmaliyiz. Gecen de demistim bir falcinin ii olmasi icin cidden falciya beni neler bekliyor dediginde bile bir nokta atisi yapmasi spesifik birsey soylemesi gerekli ki hisli bulalim, cogu da sadece para kazanmak icin yapiyor bunu internet uzerinden ohh mis evinden rahatca ozelliklee tellwee bana uzak allaha yakin olsun kredilerimi bitirdim parami carcur ettim bi daha oraya fal atacak gaflete dusmem insallah...

Haklisin.
Bana cikan fal yok ama gecen birisi sorularimin disinda yakin zamanda kayip yasadigimi soylemis.ve bu bence bilinmesi gereken bir detya.
Ayni kisi laf tasiyan bir arkadasimi ve ismindeki harfleri soylemisti ve asiri dogruydu bilinecek biseyde degildi.spesifikti.
Dedikleri cikarmi bilmem ama bir iki boyle detaylarda bilmeli.
Yani gunah konusuna hic girmek bile istemiyorum zaafimiz iste.

banu yılmazla sanırım enerjisi tutan az. şu zaman kdr tellwe ve online fal sitelerinden edindiğim bilgi 5 tl harici para vermemek. hoş zaten vadeler ileri tarihli. ama artık biri için güzel yorum yaptı demek istemiyorum aşırı soğudum fal olayından. vadesi çıksın güncellerim oldu olmadı diye. ama gidişattan anladığım kadarıyla naktayla aynı yoldan gisiyoruz. bu arada nakta ile aynısını tellweden bi falcıda söyledi ama erkek. öngördüğü iki şey gerçekleşti. hfta sonu öngördüğüde gerçekleşir ise güncellerim. belki de durumu biliyodur bilmiyorum. artık güvenim kalmadı tellwe ye. aynı anda online olunca kafam da sporu işareti beliriyo.

bu kim?

Soylemistim ya canim fatimaydi.
Yani dedikleri cikarmi bilmem ilerisi icin.ama o iki detay gibi bilmelerini istyorum az da olsa guvenmek icin.
Bu arada yine demistim ama ayevinin verdigi cok cok cok ilginc ve dogru bilgiler vardi karsi tarafla ve benle ilgili.
Ama hayat haritasinda soyad memleket is falan verdigimiz icin facebooktan mi bakti diye korkuyorum.eger bakmadan bildiyse harika.
Hatta sen mid emistin bizim faceimiz yok ama bilmis diye????
Az kaldi eylule kadar bekleyelim bakalim.

Kizlar cikan fal haberi vereyim size. Nakta bana esas oglan icin temmuzda bir iletisiminiz olacak demis, temmuza kadarda 2 kez bir iletisim dueumunuz olabilir demis. Ayrica 6 temmuzda bir erkekle tartisma olacak ve 10 temmuz civari capkin bir erkek size yeniden yazacak bence uzakd durun demis. Simdi okudum yazdiklarini. Ve geri donuk wp.yazismalarimi kontrol ettim. Ben o an ses kaydini dinlerken sadece sonuca odaklanmisim ayrintilari unutmustum. Ben dedigi gibi 6 temmuzda wp.da bir erkekle tartistim. 10 temmuz degil ama 13 temmuzda oldukca capkin ve karaktersiz bir cocuk benle olmak istedigini yazdi ve cevap vermedim. Ayrica temmuz ayina gelene kadar 2 farkli zamanda esas oglana mesaj atmisim karsiligi gelmemis. Ilkkez 2 gun omce karsilikli yazistik. Yeniden fal yolladim bakakim bukez ne diyecek. Ben sanirim cok dusundugumde ve gun saydigimda olacagi varsa da saptiriyorum. Unutmak dusunmemek en iyisi.

Ayni zamanda lutfen bilenler varsa soyleyebilir mi? Bu efsunine - gizemliefsun ve esrarengizler ayni kisi mi? 3 de kahve falimi arka arkaya iade etti.

meraluk'a geçen ilk çiktigi zamanlarda kahve fali atmistim buraya yazmistim durumu iyi biliyor gelecegi bakip gorucez demistim,bana kahve falinda biriyle tanisacaksin esmer uzun boylu kalipli biri olacak ve bir cafede tesadufen tanisacaksiniz demisti bugun dedigi oldu cafede otururken yan masadaki biri telefonunuzu kullanabilir miyim dedi verdim konustu geri verdi tesekkur ederim bir kahve ismarlayabilir miyim dedi kabul ettim numaralari aldik cok hosuma gitti kibarligi ve yakisikliligi,bugun de su fali yolladim meraluk'a 2 ay icinde ciddi iliskiye baslayacaksin bu kisiyle dedi umarim bu da cikar.Denedigim falcilar icinde vadesi tutan tek kisi meraluk oldu

Ay simdi geriye donuk fallarimi okumaya devam ediyorum. FLCI diye birine tamamen tesadufu kahve fali atmisim ve hicbir bilgi vermeden genel bakim istemisim. Kadin esas oglanin tipine ve karakterine kadar tarif etmis ve bu siralar baya yogun demis. Evet esaa oglanla 2 gun once yazistigimizda cok buyuk bir yogunluk atlattik demisti. Meger cikmis. Isimle ilgili icinde bulundugum durumuda bilmis. Demek arada boyle adi sani duyulmadan fcilari da denemek gerekiyor.

o falci hala sitede mi

Meraluk bana promosyon kahve bakmis. Sanirim ucretsiz diye cok kisaydi. 2 ay icinde yeni biriyle taniscaksin demis ve tipini tarif etmis. Genel durumumda ilgili pek birsey bilememis. Belki dedigim gibi promosyon diye ozenmemis olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…