tellwe.com'da bakılan fallar!

olmasi imkansiz gorunen birsey oldugu oldumu acaba naktanin baktigi fallarda?
bana dediyseniz oldu hatta ben ikinci falını beğenmemiştim jsjsjs çok saçma bulmuştum. çünkü ağzından konuşması, duygularını söylemesi ne biliyim benim sevdiğimle örtüşmüyor gibi geliyordu. hatta dedim ki geçen sefer söylediğinizden farklı bir şey söylüyorsunuz ndn böyle oldu dedim. falınızdan aldığım enerji bu dedi ama ben ilk falından memnundum (bu arada aramız kötüyken atmıştım) ama söylediği şeyler oldu. şubatta ayrıldık martta barıştık nisanda ben kopmak istedim (ki o zaman ki aklımda imkansızdı) mayıs başında ise tekrar barışma öngörmüş ve söyleyeceklerini söylemişti. mayısa kadar ki falıda böylece tutmuş oldu. arada sadece düşüncesini öğrenmek amacıyla fal aytım tarih istemedim çöZüm falıydı galiba. en son falım yorumladığı 3 hafta önce. artık nakta için imkansız görmüyorum kafamda ki tarihler yüzübden mi hayatım öyle yönleniyor bilemiyorum ama söyledikleri tam tarihinde veya +10/-10 gün olarak çıkıyor.

Peki canım onlineda senin favori falcın kim?

smdlik dedikleri baya imkansiz e tabi teyit etme durumumda yok ama ikna edici degisik bi sekilde. valla bizim icin guzel olanlar ciksin kotuler cikmasin insallah:) baktiririm arada bir ona artik

Kızlar merhaba perseise fal baktırmak istiyorum ama emin olamadım. bana acilen anlıkta iyi olan bir falcı lazım 30 krediye kadar verebilirim. perseisi cok merak ediyorum ama sırada 10 kişi var maşallah

Bu arada geçmiş fallara bir göz attım çıkan çıkmayanları teyit etmek için. pek fazla falcıya da baktırmadım 1 senedir. bir ara o kadar çok kişiye baktırmıştım ki sonrasında 1-2 güzel bakan buldummu hep onlara baktırmaya devam ettim.
nakta; anlık söyledikleri doğru hepsini teyit edemedim karşı tarafla iletişimim olmadığından dolayı ama teyit ettiğim doğrultuda söyledikleri doğru çıktı. gelecek kısmen patladı kısmen tuttu .
ellynore : anlık söyledikleri doğruydu analizleri vs . verdiği tarihler bir kısmı tuttu bir kısmı tutmadı. tutanlarda tam tarihinde değilde ya daha erken ya daha geç tuttu.
chitra: ben chitraya 1.5 sene kadar önce fal atmıştım o zamandan beri atmıyorum ama o dönem attığım fala baktığımda bana 1-2 öneride bulunmuş eğer o önerileri uygulasaymışım sonuçta dediği gibi olurmuş şimdi şimdi farkediyorum. ama ben yine burnumun dikine gittiğimden falı kendi kendime patlatmışım

Kızlar merhaba perseise fal baktırmak istiyorum ama emin olamadım. bana acilen anlıkta iyi olan bir falcı lazım 30 krediye kadar verebilirim. perseisi cok merak ediyorum ama sırada 10 kişi var maşallah
Ben de anda en iyi geysuydu ya. Cok güzel noktalara değinmiş. Süreç de dediği gibi ilerledi. Fal sepeti samira da ayni detayları çok güzeldi. Nakta o an yaşadığımız birseyi sanki karşı tarafın düşüncesiymiş gibi söylemişti. Yani yaşanmasını istiyor ama yaşanmıyor gibi. Onunki tabiki olumsuzdu

canım nasılsın? geysuya attım valla pes diyorum sadece kisinin doğum tarihini ve ismini verdim neler döktürmüş ya anda olanları ve kisilik analiizini o kadar cok seviyorum ki iyi ki seni dinleyip yine atmısım

canım nasılsın? geysuya attım valla pes diyorum sadece kisinin doğum tarihini ve ismini verdim neler döktürmüş ya anda olanları ve kisilik analiizini o kadar cok seviyorum ki iyi ki seni dinleyip yine atmısım
Mutlu oldum :)) insallah çıkar söyledikleri de. Ben iyiyim sagol sen nasılsın. Beklemedeyim hala :)

bu sitede favorim meraluk ve geysu,ikisi de ne dediyse bir bir yasiyorum anlikta cok iyiler vadeleri de 2-3 gun once veya gec cikiyor hep
meraluk yeni bi falcı ne söyledi de bir bir yaşadın ? ayrıca meralukla ilgili sevgili TheMySky görsel paylaşmıştı yanlış hayırlamıyorsam...

meraluk yeni bi falcı ne söyledi de bir bir yaşadın ? ayrıca meralukla ilgili sevgili TheMySky görsel paylaşmıştı yanlış hayırlamıyorsam...
10 gun once attigim falda cafede tesadufen biriyle tanisacaksin dedi dun biriyle tanistim numaralarimizi falan aldik suan konusuyoruz,dun tekrar fal yolladim bu kisiyle 2 ay iletisimde olup iliskiye baslayacaksin dedi,bu da tutarsa meraluk favorim

bilmiyorum görselde bi fal baktıranın falcıymış gibi yazmasını gördüğüm için söylediğiniz şey bana güven vermedi.

10 gun once attigim falda cafede tesadufen biriyle tanisacaksin dedi dun biriyle tanistim numaralarimizi falan aldik suan konusuyoruz,dun tekrar fal yolladim bu kisiyle 2 ay iletisimde olup iliskiye baslayacaksin dedi,bu da tutarsa meraluk favorim

bu sitede favorim meraluk ve geysu,ikisi de ne dediyse bir bir yasiyorum anlikta cok iyiler vadeleri de 2-3 gun once veya gec cikiyor hep
Meraluk a ben de attım. Kartlarım çok olumsuz olmasına rağmen güzel şeyler söylemiş. Kısa bir faldı. Ama digerlerine benzer şeyler söylemişti bakalim Ins çıkar

geysunun duvarındaki fal baktıranların faldan sonraki yorumlarına baktım bir kaç kişi alakasız olduğunu söylemiş yoksa atıcaktım ben de ona. burdakiler beğenmiş tellwedekiler beğenmemiş normalde olsa atar denerdim de perseisle onun arasında kaldığımdan hangisine atacağımı bilemedim

Meraluk a ben de attım. Kartlarım çok olumsuz olmasına rağmen güzel şeyler söylemiş. Kısa bir faldı. Ama digerlerine benzer şeyler söylemişti bakalim Ins çıkar
Meraluk bence falcı felan değil,geçen gün can sıkıntısından bir de düşük kredili diye atayım dedim,bana kısacık bir fal gonderdi ve falin icetigine baktığımda sadece sorduğum sorulara cevap verdiğini gördum.Yani ona dair hiçbir yorum ve hiçbir detay yoktu.Atmayin arkadaşlar atmayın böyle kisilere yazık günah ya,parasında da değilim ama insan cidden enayi gibi hissediyor.

geysuylada perseislede enerjim tutuyor benim:) ikiside bana çıktı ama perseis anda daha iyi bence

bende merak ettim duvarındaki yorumlarını okudum sorudan ilerliyor gerçekten genel soranlara bişey bilememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…