tellwe.com'da bakılan fallar!

Yani tabi insan biraz detay istiyor ne bileyim süreçle ilgili birseyler söylesin istiyor. Düşük kredili olunca üstünde durmadım ben de.

kızlar bu gizemliefsuna baktıran varmı???profiline çok iddialı şeyler yazmış
Ben atmıştım canim çok uzun degil cok kısa da degil ortalama bir faldı. O anlık söylediği seyler dogruydu gelecek öngörüsü ise çıkmadı. Soruma da cevap vermemisti.

Bu ne ki ben anlamadim
Canım,kızından kene çıkmış,doktor bişey yok demiş.. Ama falcıya sormuş.. Ya falcı doktor mu Allah aşkına... İçine sinmediyse başka doktora götür.. Tmm bizde atıyoruz ama; seviyormu,döncek mi,iş gücüm ne olacak?? Sağlık bu ve bekletilmeye gelmeyecek bir durum..

Ayni zamanda lutfen bilenler varsa soyleyebilir mi? Bu efsunine - gizemliefsun ve esrarengizler ayni kisi mi? 3 de kahve falimi arka arkaya iade etti.
Yok degiller. En azından esrarengizler ve efsunnine aynı degil. Çünkü ikisi bana cok çok farklı yorum yapti

Yok canım onu anladım olayın meralukla ilgisini anlamadım

Attın mi sonuç geldiyse begendin mi

Valla gayet iyiydi memnun kaldim. Hatta birkac nokta atisi oldu ve bir onceki genel bakimi ile de benzer olabilecek yorum yapti. Adi neden fazla duyulmamis anlamadim. Acaba benle elektrigi mi tuttu? Birde 4 sene once bende fali birebir tutan Zanfira varmis. Baya eskilere gidip ulastim yorumuna ve ona da yeniden attim. Oda yine gayet basariliydi. Hatta simdiye kadar Nakta da dahil hickimsenin soylemedigi bir gercegi soyledi kahve falinda. Hatta soylerken de sacmalamista olabilirim ama ben boyle gordum dedi bende hayir sacmalamadiniz aynen oyle dedim. Oda denenebilir.

bence meraluk'a haksizlik ediyorsunuz o yorumu baska bir falci bilerek insanlar boyle dusunsun diye de yapmis olabilir

fal konusunda da bana bu sitede dedigi cikan geysudan sonra ilk kisi meraluk oldu ben iyi bir falci oldugunu dusunuyorum yada 2.falimda dediklerinin cikmasi icin de boyle diyor olabilirim ama hakkini veriyor tellwede olmanin yine de

geysuylada perseislede enerjim tutuyor benim:) ikiside bana çıktı ama perseis anda daha iyi bence

bende merak ettim duvarındaki yorumlarını okudum sorudan ilerliyor gerçekten genel soranlara bişey bilememiş
geçmiş sayfalara arattım da perseis herkese olumsuz konuşmuş ya bilerek yapıyor galiba. zaten içim çok karanlık daha da karartmak istemiyorum sana da olumsuz konuştumu. hatta biri naktadan daha olumsuz demiş. naktadan daha olumsuzuna kalbim dayanmaz benim galiba

Perseis bence Tellwe de ki en iyi falcilardan biri,bana olumsuz gördüğü bir olayı o kadar guzel anlattı ki hiç içimi karartmadi aksine daha bir ferahlamis hissettim kendimi onun falindan sonra:)

perseis'e 1 sene önce baktırmışım, açıp okudum da tamamen olmasa da çıkmış biraz. olumlu konuşmuştu, olumlu da oldu. o zaman 7 krediymiş, tekrar atayım desem şimdi 20 kredi olması beni düşündürdü. çünkü falı 7 liraya göre gaaaayet iyi ama şimdi 20 liraya atıp o tarz bir fal alsam memnun kalmam sanırım. benim beğenme eşiğim biraz yüksek de

uzun lafı kısası, şimdi fallara uzun mu bakıyor kısa mı? son aylarda baktıran birinin falını okuyabilir miyim acaba? ben de bendeki 1 senelik falı atarım

Yok canım bana gayet olumlu konuşmuştu eski eşimle ilgili hatta üçüncü bir çocuğumuz olacaktı. Sonuç boşandık. Yine de sen bilirsin baktır ya da baktirma diyemem belki benle enerjisi tutmadı

perseisle geysu arasında kaldıysan ilk kafandan geçen isim hangisiyse ona at perseis gercekleri konusur ama negatifliği naktanın uslubuyla söylemez tatlı tatlı anlatır cok üzülmezsin naktanın falı yuzunden ben 3 gün ağlamıstım hiç unutmuyorum. Bana da geysunun anlık söyledikleri perseisin yakın geleceği hep cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…