- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.621
Yani tabi insan biraz detay istiyor ne bileyim süreçle ilgili birseyler söylesin istiyor. Düşük kredili olunca üstünde durmadım ben de.Meraluk bence falcı felan değil,geçen gün can sıkıntısından bir de düşük kredili diye atayım dedim,bana kısacık bir fal gonderdi ve falin icetigine baktığımda sadece sorduğum sorulara cevap verdiğini gördum.Yani ona dair hiçbir yorum ve hiçbir detay yoktu.Atmayin arkadaşlar atmayın böyle kisilere yazık günah ya,parasında da değilim ama insan cidden enayi gibi hissediyor.
Bu ne ki ben anlamadimKızlar evet merak ediyoruz ,beklentiye giriyoruz; bu yüzdende(bende dahil) fal atıyoruz.. Ama binnazda görünce paylaşmak istedim.. Ekteki resme bakın ve fal sorusuna.. Yorum sizin..
Ayy Allah'ım bu kelimeyi kullanmayı hiç sevmem ama gerizekalı işte:)Kızlar evet merak ediyoruz ,beklentiye giriyoruz; bu yüzdende(bende dahil) fal atıyoruz.. Ama binnazda görünce paylaşmak istedim.. Ekteki resme bakın ve fal sorusuna.. Yorum sizin..
Ben atmıştım canim çok uzun degil cok kısa da degil ortalama bir faldı. O anlık söylediği seyler dogruydu gelecek öngörüsü ise çıkmadı. Soruma da cevap vermemisti.kızlar bu gizemliefsuna baktıran varmı???profiline çok iddialı şeyler yazmış
Canım,kızından kene çıkmış,doktor bişey yok demiş.. Ama falcıya sormuş.. Ya falcı doktor mu Allah aşkına... İçine sinmediyse başka doktora götür.. Tmm bizde atıyoruz ama; seviyormu,döncek mi,iş gücüm ne olacak?? Sağlık bu ve bekletilmeye gelmeyecek bir durum..Bu ne ki ben anlamadim
Yok degiller. En azından esrarengizler ve efsunnine aynı degil. Çünkü ikisi bana cok çok farklı yorum yaptiAyni zamanda lutfen bilenler varsa soyleyebilir mi? Bu efsunine - gizemliefsun ve esrarengizler ayni kisi mi? 3 de kahve falimi arka arkaya iade etti.
Yok canım onu anladım olayın meralukla ilgisini anlamadımCanım,kızından kene çıkmış,doktor bişey yok demiş.. Ama falcıya sormuş.. Ya falcı doktor mu Allah aşkına... İçine sinmediyse başka doktora götür.. Tmm bizde atıyoruz ama; seviyormu,döncek mi,iş gücüm ne olacak?? Sağlık bu ve bekletilmeye gelmeyecek bir durum..
Attın mi sonuç geldiyse begendin miEvet simdi yeniden aticam. Siz daha once baktirmismiydiniz?
Meraluka ile ilgisi yok canım , görünce anlık paylaştım.. Dikkatimi çekti birden,fal yorumları okurken..Yok canım onu anladım olayın meralukla ilgisini anlamadım
Attın mi sonuç geldiyse begendin mi
ben baktırdım istersen paylaşabilirim ama çok pembe yazmış... hani pembede olabilir ama şuan ben moral olarak down olduğum için bana iyi gelmedikızlar bu gizemliefsuna baktıran varmı???profiline çok iddialı şeyler yazmış
elif yaaa :))Bu ne ki ben anlamadim
geçmiş sayfalara arattım da perseis herkese olumsuz konuşmuş ya bilerek yapıyor galiba. zaten içim çok karanlık daha da karartmak istemiyorumgeysuylada perseislede enerjim tutuyor benim:) ikiside bana çıktı ama perseis anda daha iyi bence
bende merak ettim duvarındaki yorumlarını okudum sorudan ilerliyor gerçekten genel soranlara bişey bilememiş
Perseis bence Tellwe de ki en iyi falcilardan biri,bana olumsuz gördüğü bir olayı o kadar guzel anlattı ki hiç içimi karartmadi aksine daha bir ferahlamis hissettim kendimi onun falindan sonra:)geçmiş sayfalara arattım da perseis herkese olumsuz konuşmuş ya bilerek yapıyor galiba. zaten içim çok karanlık daha da karartmak istemiyorumsana da olumsuz konuştumu. hatta biri naktadan daha olumsuz demiş. naktadan daha olumsuzuna kalbim dayanmaz benim galiba
Yok canım bana gayet olumlu konuşmuştu eski eşimle ilgili hatta üçüncü bir çocuğumuz olacaktı. Sonuç boşandık. Yine de sen bilirsin baktır ya da baktirma diyemem belki benle enerjisi tutmadıgeçmiş sayfalara arattım da perseis herkese olumsuz konuşmuş ya bilerek yapıyor galiba. zaten içim çok karanlık daha da karartmak istemiyorumsana da olumsuz konuştumu. hatta biri naktadan daha olumsuz demiş. naktadan daha olumsuzuna kalbim dayanmaz benim galiba
perseisle geysu arasında kaldıysan ilk kafandan geçen isim hangisiyse ona at perseis gercekleri konusur ama negatifliği naktanın uslubuyla söylemez tatlı tatlı anlatır cok üzülmezsin naktanın falı yuzunden ben 3 gün ağlamıstım hiç unutmuyorum. Bana da geysunun anlık söyledikleri perseisin yakın geleceği hep cıktıgeçmiş sayfalara arattım da perseis herkese olumsuz konuşmuş ya bilerek yapıyor galiba. zaten içim çok karanlık daha da karartmak istemiyorumsana da olumsuz konuştumu. hatta biri naktadan daha olumsuz demiş. naktadan daha olumsuzuna kalbim dayanmaz benim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?