- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.820
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.661
ben ilk sirada attigimda en az 50 dakika surmustu yorumlamasi falda gozuktugunde yani ortalama 1 saatte bakiyor.Perseisde ne cok sira var. Ne zaman bakar ki?
bence ne görüyorsa söylüyor zaman konusunda yanılsada sonuc değişmiyor dedği hep oldu bana baskasıyla görüşüyor bile dedi yanılmadı da simdi erkek arkadasmla bir aydır konusmuyoruz hakkında söyledği coğu sey kulağıma geliyor 4 seferdir yanılmadı bu seferde yanılmazsa yine yaziarm yani sen giderken ben dönüyordum kelimesini de pek anlamadım aslnda cünkü benimde az falım yok istersen hepsini tek tek yollayıp tutan yerlerin altını cizeyim 3 sey tutsa bile baska geleceği tutan yok ki :d o yüzden banuyılmaz tavırları konusunda herkes eleştirmş ama bana hep canım dşye hitap ediyor ben her falda kendimi zaten tekrar hatırlatyorm soru cevapları ben aslında ppek önemsemşyorm sonucta gördüğünü zaten yazıyorlarOyle bir uslupla karsilasmadigina senin adina sevindim. Yalniz beni ve yazilarimi hatirlamadin sanirim. Sen giderken ben dönüyordum diye bir deyim var. Burada Banu dan ilk soz eden bendim ve o siralar oldukca memnundum kendisinden ve de bir yil dan daha uzun suredir baktiriyorum ama hem son zamanlarda salliyor, hem bir faldan digerine ayni konu hakkinda ongoruleri birbirini curutuyor. Puan icin asiri kasiyor ve puan vermeyi unutursan veya tam puan almazsa fena atar yapiyor. Ayrica sorunda daha detayli cevap alabilmek icin az biraz bilgi veriyorsan bu bilgiyi bir sonraki falda kullaniyor. Ben de senin sasirmana sasirdim gelecegi sadece Yuce Yaradan bilir ama mevcut durumumuzu iyi biliriz e bu konular da tutmuyorsa.... Bir de son farkettigim bir durum daha var ki kara tablocu. Ben mesela birçok kaliteli zaman geçiriyorum, çeşitli atraksiyonlar oluyor yaşamımda bunlardan hiç söz edilmiyor nedense. Hiç mi görmüyor... Ama olumsuz ne varsa sıralanıyor. Hani hiç mi güzel bir gün yok olmayacak hayatımda. Neyse ki o dedikleri de çıkmıyor. Enerjisi gerçekten itmeye başladı.
Uzun lafın kısası kendisinden memnunken yazıyordum da durum değişince neden yazmayayım. Neyse o.
Bu bahsettiğiniz banu mubence ne görüyorsa söylüyor zaman konusunda yanılsada sonuc değişmiyor dedği hep oldu bana baskasıyla görüşüyor bile dedi yanılmadı da simdi erkek arkadasmla bir aydır konusmuyoruz hakkında söyledği coğu sey kulağıma geliyor 4 seferdir yanılmadı bu seferde yanılmazsa yine yaziarm yani sen giderken ben dönüyordum kelimesini de pek anlamadım aslnda cünkü benimde az falım yok istersen hepsini tek tek yollayıp tutan yerlerin altını cizeyim 3 sey tutsa bile baska geleceği tutan yok ki :d o yüzden banuyılmaz tavırları konusunda herkes eleştirmş ama bana hep canım dşye hitap ediyor ben her falda kendimi zaten tekrar hatırlatyorm soru cevapları ben aslında ppek önemsemşyorm sonucta gördüğünü zaten yazıyorlar
evet banuyılmazBu bahsettiğiniz banu mu
Banu bana da yakın gelecek bilirdi aon zamanlarda çok kısa bakıyor ayrıca zaman olarak net değil bana ya bi hafta ya bi ay demiş ama tutar mı bilmiyorum söylediği.evet banuyılmaz
Banuyu ben de begeniyorum. Biraz daha ayrıntı verse süper olacak. Yakin vade dedikleri de çıkmıştır asıl meseleyi bekliyorumevet banuyılmaz
asıl mesele diyorum ya hep cıktı hatta bazen cok kızdım dönücek ama özür dilemeyecek sen yine affedecksin demişti kabulleneceksin inanmamıstm dedeğini yaşayınca hiç hosuma gitmesede doğru yaniBanuyu ben de begeniyorum. Biraz daha ayrıntı verse süper olacak. Yakin vade dedikleri de çıkmıştır asıl meseleyi bekliyorum
Inşallah bana da çıkar ne diyim :))asıl mesele diyorum ya hep cıktı hatta bazen cok kızdım dönücek ama özür dilemeyecek sen yine affedecksin demişti kabulleneceksin inanmamıstm dedeğini yaşayınca hiç hosuma gitmesede doğru yani
Sürekli neden bana cvp yazma gereği duyuyorsun? Ben yazdıklarımı sana özel yazmıyorum. Ve sana çıktıysa çıkıyorsa senin için harika bunu daha önce de söyledim ama bu benim durumumu etkilemiyor. En başından beri asıl fal konusu bana çıkmıyor. Bana hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilsin. Senin fallarını okusam da okumasam da bana asıl önemli konuların çıkmamış olması gerçeği değişmeyecek ve de artık ağız değiştirmeye başlaması bir faldan diğerine zıt şeyler söylemiş olması gerçeği de değişmeyecek. Gecen mesajımda demek istediğim ben bir yıldan çok daha uzun süredir baktırıyorum.bence ne görüyorsa söylüyor zaman konusunda yanılsada sonuc değişmiyor dedği hep oldu bana baskasıyla görüşüyor bile dedi yanılmadı da simdi erkek arkadasmla bir aydır konusmuyoruz hakkında söyledği coğu sey kulağıma geliyor 4 seferdir yanılmadı bu seferde yanılmazsa yine yaziarm yani sen giderken ben dönüyordum kelimesini de pek anlamadım aslnda cünkü benimde az falım yok istersen hepsini tek tek yollayıp tutan yerlerin altını cizeyim 3 sey tutsa bile baska geleceği tutan yok ki :d o yüzden banuyılmaz tavırları konusunda herkes eleştirmş ama bana hep canım dşye hitap ediyor ben her falda kendimi zaten tekrar hatırlatyorm soru cevapları ben aslında ppek önemsemşyorm sonucta gördüğünü zaten yazıyorlar
ay ben sırf egomdan dolayı istiyordum geri dönmesini hayatta işim olmaz 6 ay sonra kimseyi bulamayınca kürkcü dükkanına dönmeye calısan türk erkeği işte, ama yemezler :)Senin adına çok sevindim canım. Istiyor musun bilmiyorum ama istemesen bile pisman olup dönmesi iyi birsey değerini anlamıştır
ben burda yazdıklarımı kimseye özel yazmıyorum ama sen ben yazdığıma sen giderken ben dönüyordum diyorsun sence bu kişisel bir sey değil mi? ikincisi de fal bu tutar tutmaz herkes kendi deneyimlerini anlatıyor canım istiyor yazıyorum böyle bir sey için bana saldırmanı cidden anlamıyorumSürekli neden bana cvp yazma gereği duyuyorsun? Ben yazdıklarımı sana özel yazmıyorum. Ve sana çıktıysa çıkıyorsa senin için harika bunu daha önce de söyledim ama bu benim durumumu etkilemiyor. En başından beri asıl fal konusu bana çıkmıyor. Bana hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilsin. Senin fallarını okusam da okumasam da bana asıl önemli konuların çıkmamış olması gerçeği değişmeyecek ve de artık ağız değiştirmeye başlaması bir faldan diğerine zıt şeyler söylemiş olması gerçeği de değişmeyecek. Gecen mesajımda demek istediğim ben bir yıldan çok daha uzun süredir baktırıyorum.Lizyaa nın dediği gibi zmn konuları da net değildi ve sürekli uzuyordu derken derken şimdi tamamen ağız değiştirdi. Eski fallarını kendi patlattı. Ayrıca çoklu üyelikleri de sürekli konuşulur oldu burada. Bunlardan 2 si bana da denk geldi. Tüm bu deneyimlerimden sonra asla bir daha fal atmam o kişiye. Bu benim kişisel tercihim. Hiç kimseye olumlu/olumsuz tavsiye niteliği taşımıyor. Hiç kimseyle tartışma/benchmark yapma niteliği de taşımıyor. Capisci?
ayrıca bana kanıtlamak zorunda değilsin diyorsun buna da gülüyorrum tamamen iyi niyetimden söyledğim bir sey kendinde olarak mı söylüyorsun bunu bilmiyorum sen benimle aynı düşünsen ne olucak düşünmesen ne olucak herkesin kendi sahsi fikrini acık bir sekilde paylaştığı bir yerdeyiz bu kadar öfkeni cidden anlayamadım...ben burda yazdıklarımı kimseye özel yazmıyorum ama sen ben yazdığıma sen giderken ben dönüyordum diyorsun sence bu kişisel bir sey değil mi? ikincisi de fal bu tutar tutmaz herkes kendi deneyimlerini anlatıyor canım istiyor yazıyorum böyle bir sey için bana saldırmanı cidden anlamıyorum
Kızlar fal sepetinde fallar yorumcunun keyfine göremi bakılıyor?Dün gece fal gonderdim Oylum Genç diye bir yorumcuya, yönetimden fincan resimlerimin olmadığı konusunda mesaj geldi sonra tekrar gönderdim mail ile fincan resimlerini.Resimleriniz yorumcuya iletildi diye mesaj geldi sabah ama bu saate kadar fal yorumum gelmedi.Yorumcu ise şu anda meşgul gozukugör.
Teşekkür ederim canım,peki Oylum hanım doğru bir seçim mi sence?ne zaman bakmak isterlerse o zaman bakıyorlar.. belirli bi bekleme zamanı yok. ama oylum hanım o kadar bekletmez. iletişime geç istersen falsa bi problem mi var falım hala yorumlanmadı. falcıya sorarsanız ona göre işlem yapayım diyr
Bana hemen bakmıştı. Gerçi fal sepetinde bir samirayi fazla bekledim o da iki üç saat kadar.Kızlar fal sepetinde fallar yorumcunun keyfine göremi bakılıyor?Dün gece fal gonderdim Oylum Genç diye bir yorumcuya, yönetimden fincan resimlerimin olmadığı konusunda mesaj geldi sonra tekrar gönderdim mail ile fincan resimlerini.Resimleriniz yorumcuya iletildi diye mesaj geldi sabah ama bu saate kadar fal yorumum gelmedi.Yorumcu ise şu anda meşgul gozukugör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?