- 12 Haziran 2016
- 136
- 174
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.641
aynen canım nakta banada bir fal baktı hala bazen oturup düşünüyorum doğrumu diye üstünden o kadar zaman geçmesine rağmen etkisi kaldı. bana zaten şu ana kadar attığım hiçbir falı olumlu konuşmadı ama anlıklarını beğeniyorum diye atıyorum. nakta sana çıktımı peki anlık gelecek olarak flanperseisle geysu arasında kaldıysan ilk kafandan geçen isim hangisiyse ona at perseis gercekleri konusur ama negatifliği naktanın uslubuyla söylemez tatlı tatlı anlatır cok üzülmezsin naktanın falı yuzunden ben 3 gün ağlamıstım hiç unutmuyorum. Bana da geysunun anlık söyledikleri perseisin yakın geleceği hep cıktı
hicbiri cıkmadı patladıaynen canım nakta banada bir fal baktı hala bazen oturup düşünüyorum doğrumu diye üstünden o kadar zaman geçmesine rağmen etkisi kaldı. bana zaten şu ana kadar attığım hiçbir falı olumlu konuşmadı ama anlıklarını beğeniyorum diye atıyorum. nakta sana çıktımı peki anlık gelecek olarak flan
iyi olmuş bana da tam tersi olumlu konuştuğu şeyler hep tuttu olumsuzlar patladı . sanki zorlama bi şekilde pembeci olmamak için olumsuz konuşuyor gibihicbiri cıkmadı patladı
Bana Perseis olumlu konusmutsu vadesi Agustos ortasi veya sonu iki falinda da da ayni tarihi verdim ben de fazla olumlu buldum hatta olmaz diye dusunuyorum olsun isterim tabi :) Perseis bence tatli bir falci ben sevdim uslubunu ve anlatis tarzi da cok hos.geçmiş sayfalara arattım da perseis herkese olumsuz konuşmuş ya bilerek yapıyor galiba. zaten içim çok karanlık daha da karartmak istemiyorumsana da olumsuz konuştumu. hatta biri naktadan daha olumsuz demiş. naktadan daha olumsuzuna kalbim dayanmaz benim galiba
bence meraluk'a haksizlik ediyorsunuz o yorumu baska bir falci bilerek insanlar boyle dusunsun diye de yapmis olabilir
fal konusunda da bana bu sitede dedigi cikan geysudan sonra ilk kisi meraluk oldu ben iyi bir falci oldugunu dusunuyorum yada 2.falimda dediklerinin cikmasi icin de boyle diyor olabilirim ama hakkini veriyor tellwede olmanin yine de
geysunun duvarındaki fal baktıranların faldan sonraki yorumlarına baktım bir kaç kişi alakasız olduğunu söylemiş yoksa atıcaktım ben de ona. burdakiler beğenmiş tellwedekiler beğenmemiş normalde olsa atar denerdim de perseisle onun arasında kaldığımdan hangisine atacağımı bilemedim
perseis'e 1 sene önce baktırmışım, açıp okudum da tamamen olmasa da çıkmış biraz. olumlu konuşmuştu, olumlu da oldu. o zaman 7 krediymiş, tekrar atayım desem şimdi 20 kredi olması beni düşündürdü. çünkü falı 7 liraya göre gaaaayet iyi ama şimdi 20 liraya atıp o tarz bir fal alsam memnun kalmam sanırım. benim beğenme eşiğim biraz yüksek de
uzun lafı kısası, şimdi fallara uzun mu bakıyor kısa mı? son aylarda baktıran birinin falını okuyabilir miyim acaba? ben de bendeki 1 senelik falı atarım
Bana da perseis tutmamıştı ya bu işin enerji işi oldugunu su an çok daha iyi anladım.Ben az once yorumladigi fali gonderdim size. Gayet uzundu. Ilkkez baktirdim ve yasadiklarimizi ayrilik sebebini falan takir takir yanimizdaymis gibi anlatmis. Ben bayildim.
Peki Perseis'in gelecek ongorusu sana olumlu mu? Olacak gibi gozukuyor mu? Ben anlik soyledigi bazi durumlari teyit edemiyorum ama gelecek cok uzun vade vermemis olsa da (Austos ortasi veya sonu) su an gidisat daha olumsuz duruyor gibi.Ben az once yorumladigi fali gonderdim size. Gayet uzundu. Ilkkez baktirdim ve yasadiklarimizi ayrilik sebebini falan takir takir yanimizdaymis gibi anlatmis. Ben bayildim.
Peki Perseis'in gelecek ongorusu sana olumlu mu? Olacak gibi gozukuyor mu? Ben anlik soyledigi bazi durumlari teyit edemiyorum ama gelecek cok uzun vade vermemis olsa da (Austos ortasi veya sonu) su an gidisat daha olumsuz duruyor gibi.
geysu ruhani okaliptus taraca meraluk bu 5i de eski sevgilin seni hala seviyor ozlemi var seninle iletisime gececek dedi
yesilcingene
perseis
flcı
zanfira
akrepgoz
bu 5inden de ikisine baktirmak istiyorum en iyi ikisi sizce hangileri
perseis'e 1 sene önce baktırmışım, açıp okudum da tamamen olmasa da çıkmış biraz. olumlu konuşmuştu, olumlu da oldu. o zaman 7 krediymiş, tekrar atayım desem şimdi 20 kredi olması beni düşündürdü. çünkü falı 7 liraya göre gaaaayet iyi ama şimdi 20 liraya atıp o tarz bir fal alsam memnun kalmam sanırım. benim beğenme eşiğim biraz yüksek de
uzun lafı kısası, şimdi fallara uzun mu bakıyor kısa mı? son aylarda baktıran birinin falını okuyabilir miyim acaba? ben de bendeki 1 senelik falı atarım
evet gerçektenBen az once yorumladigi fali gonderdim size. Gayet uzundu. Ilkkez baktirdim ve yasadiklarimizi ayrilik sebebini falan takir takir yanimizdaymis gibi anlatmis. Ben bayildim.
yesil cingeneyi geç diyorum bana söylediği bütün fallar patladı hem de ne patlama bu adam sana gelmez diyip destan yazmıştı adamın özel hayatı söyle böyle diye adam köpek gibi döndü hem de ne dönüşgeysu ruhani okaliptus taraca meraluk bu 5i de eski sevgilin seni hala seviyor ozlemi var seninle iletisime gececek dedi
yesilcingene
perseis
flcı
zanfira
akrepgoz
bu 5inden de ikisine baktirmak istiyorum en iyi ikisi sizce hangileri
Senin adına çok sevindim canım. Istiyor musun bilmiyorum ama istemesen bile pisman olup dönmesi iyi birsey değerini anlamıştırsoktayım geysu dün bana yakın zamanda eskilerde bıraktığın biri sana dönüş yapacak bi iletisim olacak kumral uzun iri fizikli biri demişti az önce eski sevgilim mesaj attı ne d
yesil cingeneyi geç diyorum bana söylediği bütün fallar patladı hem de ne patlama bu adam sana gelmez diyip destan yazmıştı adamın özel hayatı söyle böyle diye adam köpek gibi döndü hem de ne dönüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?