tellwe.com'da bakılan fallar!

aynen canım nakta banada bir fal baktı hala bazen oturup düşünüyorum doğrumu diye üstünden o kadar zaman geçmesine rağmen etkisi kaldı. bana zaten şu ana kadar attığım hiçbir falı olumlu konuşmadı ama anlıklarını beğeniyorum diye atıyorum. nakta sana çıktımı peki anlık gelecek olarak flan

Perseisin daha önceki falı çıkmamış bana. Tekrar attım. Vade falan vermiş bakalım. Olumlu bu Arada. Naktanın iade ettiği fal ile baktırdım. Fatima ve gizem hatun istiyorum ama Online olmuyorlar.

ben hemen fal yorumu istiyorum ya geysuya atsam 26 sına kadar mı ne bakamıycakmış , perseise atsam 11 kişi var sırada bilemedim

hicbiri cıkmadı patladı

Bana Perseis olumlu konusmutsu vadesi Agustos ortasi veya sonu iki falinda da da ayni tarihi verdim ben de fazla olumlu buldum hatta olmaz diye dusunuyorum olsun isterim tabi :) Perseis bence tatli bir falci ben sevdim uslubunu ve anlatis tarzi da cok hos.

arkadaşım başka falcı inat uğruna yazdıysa profilden kaldırabilirdi. kaldırmamış duruyo yazı orada. meraluk a baktırıp memnun olmayan insanlar yok mu burada var? neyin haksızlığını yapıcaz anlamadım sana çıkmışsa ne güzel ama ikide bir meraluk dersen ben altında art niyet ararım. arıyorum da şuan..

Bende perseis daha iyiydi. Geysuyla sanirim enerjimiz uymadi ben memnun kalmayip dusuk puan verdigim icin birde azarini isitmistim.

Ben az once yorumladigi fali gonderdim size. Gayet uzundu. Ilkkez baktirdim ve yasadiklarimizi ayrilik sebebini falan takir takir yanimizdaymis gibi anlatmis. Ben bayildim.

Ben az once yorumladigi fali gonderdim size. Gayet uzundu. Ilkkez baktirdim ve yasadiklarimizi ayrilik sebebini falan takir takir yanimizdaymis gibi anlatmis. Ben bayildim.
Bana da perseis tutmamıştı ya bu işin enerji işi oldugunu su an çok daha iyi anladım.

Peki Perseis'in gelecek ongorusu sana olumlu mu? Olacak gibi gozukuyor mu? Ben anlik soyledigi bazi durumlari teyit edemiyorum ama gelecek cok uzun vade vermemis olsa da (Austos ortasi veya sonu) su an gidisat daha olumsuz duruyor gibi.

geysu ruhani okaliptus taraca meraluk bu 5i de eski sevgilin seni hala seviyor ozlemi var seninle iletisime gececek dedi

yesilcingene
perseis
flcı
zanfira
akrepgoz

bu 5inden de ikisine baktirmak istiyorum en iyi ikisi sizce hangileri

Peki Perseis'in gelecek ongorusu sana olumlu mu? Olacak gibi gozukuyor mu? Ben anlik soyledigi bazi durumlari teyit edemiyorum ama gelecek cok uzun vade vermemis olsa da (Austos ortasi veya sonu) su an gidisat daha olumsuz duruyor gibi.

Olumlu konustu ama ben butun online fal sitelerinde kime baktirdiysam hepsi olumlu konustu. Esas oglanla ilgili nerdeyse yuzyuze telefonda ve online fal baktirdigim yaklasik 70 falci olmustur 2 aydir ve iclerinde sadece 2 vrya 3 tanesi olumsuz konustu digerleri hep olumlu.

geysu ruhani okaliptus taraca meraluk bu 5i de eski sevgilin seni hala seviyor ozlemi var seninle iletisime gececek dedi

yesilcingene
perseis
flcı
zanfira
akrepgoz

Bu fal isi enerji meselesi canim ama ben akrepgoz disinda 4 falcidan da memnun kaldim gecmis ve anda. Gecmis fallarimi gozonune alirsam yesilcingene ve zalfira bana onceden fallari tutan kisiler. Flci vr perseis ise gecmis ve anda cok iyiydi. Vadeleri birbirlerine cok yakin beklemedeyim

evet gerçekten DegisikRuhHali ın falı benimkinin 2 katı uzunlukta. krediyi artırınca fal uzunluğunu da arttırmış uzunluğu gayet iyi bence, bu yüzden ilerde tekrar atabilirim diye düşünüyorum

soktayım geysu dün bana yakın zamanda eskilerde bıraktığın biri sana dönüş yapacak bi iletisim olacak kumral uzun iri fizikli biri demişti az önce eski sevgilim mesaj attı ne d

yesilcingene
perseis
flcı
zanfira
akrepgoz

yesil cingeneyi geç diyorum bana söylediği bütün fallar patladı hem de ne patlama bu adam sana gelmez diyip destan yazmıştı adamın özel hayatı söyle böyle diye adam köpek gibi döndü hem de ne dönüş

Senin adına çok sevindim canım. Istiyor musun bilmiyorum ama istemesen bile pisman olup dönmesi iyi birsey değerini anlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…