- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.861
Allah Allah benim basım kel mi,bana niye kimse öyle bir sey yazan özel mesaj atmadı? Ay catladım meraktan bırı özelden anlatsın......Kım bu eskı uye...Kımmıs bedava fal bakan....Nıye benı es gecmısler? Çok pıs kalbım kırıldı yahu....
Bana da bişey gelmemiş. İstemiyorum da zaten, özellikle son yaşadığım saldırıdan sonra :/ Durumu anlatıyorum böyleyken böyle diye ardından çıkmış biri diyor ki bana hiç böyle bir üslupla davranmadı, her dediği tek tek çıktı, hiç sekmedi. Hani anti-tez üretir gibi beni yalancı çıkarmaya çalışıyor. Ben en başta beğeniyordum zaten bu kadının yorumlarını ama o eski özeninden eser kalmayınca üstüne durumu daha iyi anlamak için soru sorduğumda çirkinleşince burada güncel yorumumu yazma sorumluluğu hissettim kendimde. Aylardır ortalarda görünmeyen kişi konu çok sevgili falcısını eleştirmek olunca birdenbire ortaya çıkıp turnaklarını çıkarıverdi neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne sevgi, bu ne sadakatmış! Hani gözlerim yaşardı. Arkadaşlarda bile yok artık böyle bir kayırma... Daha da yorum yapmıyorum. Durum ortada.
Aynen bana da tabsiye verin telweden yakin zamanli bilen var mi kizlarrr kime atayimmKimler buradaymis:))) kizlar kim var yeni iyi bakan, birilerini onerin ozelden. Capella, yasiyor musun yavru kus:)
Asıl sen nerelerdesin Kiwi? -Yeni Zelandalı anlamında :)Kimler buradaymis:))) kizlar kim var yeni iyi bakan, birilerini onerin ozelden. Capella, yasiyor musun yavru kus:)
Asıl sen nerelerdesin Kiwi? -Yeni Zelandalı anlamında :)
Benden yana hiç yokolsa keşke...
Capella analitik yazılarıyla başladı yine yeşillendirmeye sağolsun :) Kendisine sormak lazım en son denediklerinden varsa?
Parapsikolog denedin mi. Ya da medyum urasAynen bana da tabsiye verin telweden yakin zamanli bilen var mi kizlarrr kime atayimm
Ben iki kere attım ikisinde de uzun süre falda göründü sonda da çevrimdışı oldu ben de geri çekmiştimkahinci1 nasildir? bugun fal yolladim cok uzun ve ayrintili yorum yapti ama 10-15 dakikada cevapladi
Bu tellwede falcinin bir (1) soruya cevap vermesi cok mu zordu da 5 kredi yapmislar?
Noldu yani nasilsa kisi 1 den fazla rahatsiz edemiyor falciyi,ne yani?
Onceden 5 soru hakki vardi,1 e indirdiler,simdi de ucret.
Ben iki defa katina attım. Ama ara vermiş yine duvarınaa Ağustosun ikinci haftasına kadar yokum yazmış.kızlar perseis'e hangi falı atıyorsunuz? tarotta mı kahvede mi daha iyi?
aa görmemişim.Ben iki defa katina attım. Ama ara vermiş yine duvarınaa Ağustosun ikinci haftasına kadar yokum yazmış.
Hiç memnun kalmadım dediği hiç bir şey çıkmadı kendi adıma önermiyorumHüsonun gezegenine baktırıp memnun kalan var mı? Yorumlarda hep şöyle harikasın böyle süpersin demişler
Bana zamanında dediği bir konu vadesinde çıktı gibi olduğundan birkaç ay önce tekrar atmıştım. Belki de tesaduftu, 1 ay icinde iletisim demisti ve zayif ihtimalken olmustu ilkinde. Herneyse son falda iki farklı kişiyi sormuştum. Bende ağır basan kişiyi eleyip diğerini övmüştü. Soru kısmında ben ama işte o değil de bu daha iyi sanki dediğimde aslında sen kimi seçersen gibi tamamen mantığa bağlamıştı. Dahası hiçbirinin en ufak bir karakter ya da fiziksel özelliğinden ne bileyim kişiliğinden veya olur ya isminin için de şu şu harf olan gibi HICBIR tahmin HICBIR şey söylemedi. Sonuç mu? Sorduğum kişilerin hiçbiriyle şu an görüşmüyoruz. Karşılıklı olarak iletişim koptu diyelim. Kimse kimsenin üstüne düşmedi gibi bi durum oldu kısaca. Tabii ki böyle bi şeyden de HIC söz etmedi. Fiyaskoydu tamamiyle bu son falıEllynoreye fal baktirmistim.
Soyledikleri icin vade oldugundan iyi kotu demem fakat sorularimin disinda hicbirsey cevaplamadigindan tatmin olmadim ve her ne kadar kendime kizsam da burada ovulen kisiye hemen fal atma gibi bir huyum var ve korkarim devam edip kendime hep kizacagim,kisir dongu iste
Ben ellynore a bir hafta arayla iki fal attım başka hesaplardan ilk falı tamamen patladı tek kelimesi tutmadı onda genel durum sormuştum. İkinci falda karşımdaki kişinin düşünceleri nedir die sormuşum karşımdaki kişiyi kötülemiş hep bana başka birisini görmüş ama sonradan öğrendim o dönem adam hastanelerden çıkamıyormuş hiç sorunları var bile dememiş falda ellynore yok bencil yok bilmem ne yok çok yara almış falan filan yazmış da yazmışEllynoreye fal baktirmistim.
Soyledikleri icin vade oldugundan iyi kotu demem fakat sorularimin disinda hicbirsey cevaplamadigindan tatmin olmadim ve her ne kadar kendime kizsam da burada ovulen kisiye hemen fal atma gibi bir huyum var ve korkarim devam edip kendime hep kizacagim,kisir dongu iste
Bana cikmistiArkadaşlar Arnisa Bahadır'a baktırıpda çıkan var mı?Lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?