tellwe.com'da bakılan fallar!

Kimler buradaymis:))) kizlar kim var yeni iyi bakan, birilerini onerin ozelden. Capella, yasiyor musun yavru kus:)

Kimler buradaymis:))) kizlar kim var yeni iyi bakan, birilerini onerin ozelden. Capella, yasiyor musun yavru kus:)
Asıl sen nerelerdesin Kiwi? -Yeni Zelandalı anlamında :)
Benden yana hiç yok olsa keşke...
Capella analitik yazılarıyla başladı yine yeşillendirmeye sağolsun :) Kendisine sormak lazım en son denediklerinden varsa?

Asıl sen nerelerdesin Kiwi? -Yeni Zelandalı anlamında :)
Benden yana hiç yok olsa keşke...
Capella analitik yazılarıyla başladı yine yeşillendirmeye sağolsun :) Kendisine sormak lazım en son denediklerinden varsa?

Kactim azicik, cok baktirmiyorum eskisi gibi, zaten ben de ara ara olan bir sey bu fal meraki:) birileri bana guzel seyler soylesin iste, yoksa ozel bir sey de yok baktirdigim aslinda...

Fal gönderip de burada paylaşmaadıgım varsa ellerim kırılsın:) Kıme atsam anında buraya yetıstırıyorum,kesin burayı okuyan falcılar bıle anlıyordur "aa bu dün falına baktıgım cadaloz değil miydi?" diye.....

Karışan topik İstanbul'daki falcılar topiği...Kendi kavgalarımız bitti,bir de sagdaki soldaki kavgalara bakıyorum. Hani mahalle karıları gibi,çekirdek elinde.....
"Kızzzz Fatma,çekil bakayım önümden...göremiyorum.Hatce Nuran'a mı vurdu şimdi?.....Kör olmayası........Ne dedi...Ne dedi....."nin.....
moderen hali bu olsa gerek:)

Bu tellwede falcinin bir (1) soruya cevap vermesi cok mu zordu da 5 kredi yapmislar?
Noldu yani nasilsa kisi 1 den fazla rahatsiz edemiyor falciyi,ne yani?
Onceden 5 soru hakki vardi,1 e indirdiler,simdi de ucret.

Ellynoreye fal baktirmistim.
Soyledikleri icin vade oldugundan iyi kotu demem fakat sorularimin disinda hicbirsey cevaplamadigindan tatmin olmadim ve her ne kadar kendime kizsam da burada ovulen kisiye hemen fal atma gibi bir huyum var ve korkarim devam edip kendime hep kizacagim,kisir dongu iste

Bana zamanında dediği bir konu vadesinde çıktı gibi olduğundan birkaç ay önce tekrar atmıştım. Belki de tesaduftu, 1 ay icinde iletisim demisti ve zayif ihtimalken olmustu ilkinde. Herneyse son falda iki farklı kişiyi sormuştum. Bende ağır basan kişiyi eleyip diğerini övmüştü. Soru kısmında ben ama işte o değil de bu daha iyi sanki dediğimde aslında sen kimi seçersen gibi tamamen mantığa bağlamıştı. Dahası hiçbirinin en ufak bir karakter ya da fiziksel özelliğinden ne bileyim kişiliğinden veya olur ya isminin için de şu şu harf olan gibi HICBIR tahmin HICBIR şey söylemedi. Sonuç mu? Sorduğum kişilerin hiçbiriyle şu an görüşmüyoruz. Karşılıklı olarak iletişim koptu diyelim. Kimse kimsenin üstüne düşmedi gibi bi durum oldu kısaca. Tabii ki böyle bi şeyden de HIC söz etmedi. Fiyaskoydu tamamiyle bu son falı

Ben ellynore a bir hafta arayla iki fal attım başka hesaplardan ilk falı tamamen patladı tek kelimesi tutmadı onda genel durum sormuştum. İkinci falda karşımdaki kişinin düşünceleri nedir die sormuşum karşımdaki kişiyi kötülemiş hep bana başka birisini görmüş ama sonradan öğrendim o dönem adam hastanelerden çıkamıyormuş hiç sorunları var bile dememiş falda ellynore yok bencil yok bilmem ne yok çok yara almış falan filan yazmış da yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…