- 10 Mart 2010
- 2.396
- 3.102
- 723
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.901
kizlar konu disi ama bir sey sorucam bilgisi olan yardimci olabilir mi?
istihare uykusuna yattim 1 yildir ayri oldugum eski sevgilim hayrli mi degil mi diye.Ruyamda barisiyorduk ikimiz de mutluyduk bana beni hala sevdigini soyluyordu ama renkleri hatirlamiyorum.Sizce bu neye isaret
Ne oldu peki karşı taraf mi aradı?Gecen perseis icin, senin onu araman gerek diye bana boyle bir yorum yaptigini soylemistim..hatta uzulup size sormustum hatirlarsaniz.. evet dedigi gbi olmadi. Fatima bildi dogadan bildi. Zaten fazla baktirmamistim
Perseise bende baktirdim. Ilk baktirisimdi ama biraz garip geldi yorumu pek bana uyan bi yorum gibi değildi.Yeni kişiyi çok seviyomusum tarzında yorumlamıştı . Ama bende öyle bi durum yoktu. Inşallah güzel haberler gelmiştir sanaGecen perseis icin, senin onu araman gerek diye bana boyle bir yorum yaptigini soylemistim..hatta uzulup size sormustum hatirlarsaniz.. evet dedigi gbi olmadi. Fatima bildi dogadan bildi. Zaten fazla baktirmamistim
bana da bir tarih vermisti patladi yani o paraya degmez benceEVremdamla ile ilgili beni aydınlatan olursa sevinirim.
İstihare rüyasından kesin sonuç almak için 7 gece yatılır. Bazı kişiler rüya göremez ve aldatıcı rüyalar görebilir. İstiharede asıl önemli husus kalpteki histir bu yüzden 7 gün tekrar edilir. Rüyaya yattıktan sonra gün için o konuyla alakalı kalbindeki his ya huzursuzdur geri çekilir yada olumludur ve o konuya yönelir. Konu dışı olmakla birlikte fal bir geleceği görme arzusundan doğduğu için rüyada geleceği görmek adına 3 yıldır okuduğum duayı paylaşabilirim. Bilenler biliyordur 7 kez sağ tarafa doğru yatıp kimseyle konuşmadan uyuyun. Mulk suresi 14. Ayetsanirim oyle 3.gunumde bu ruyayi gordum
Evet cnm karsi taraf aradiNe oldu peki karşı taraf mi aradı?
Perseis e geçen yaz da baktırmıştım yorumu biraz fazla pembe gelmişti ve öyle de cıktı gidişat hiç çıkmadı sadece iletişim oldu ama başka birşey yaşanmadı. Bu yıl da geçen hafta dayanamayarak tekrar attım. Şimdiki zaman için etrafımda hiç olmayan birinden bahsetmiş ve ailedenmis. Hayatta da yok o tanıma uyan biri. Bilemiyorum hisli ama yorumlarini yerli yerine oturtamıyor sanki.
Medyum Fatıma 'yı nasıl bilirsiniz.Çok beğenen var...Falalemdeki...Gecen perseis icin, senin onu araman gerek diye bana boyle bir yorum yaptigini soylemistim..hatta uzulup size sormustum hatirlarsaniz.. evet dedigi gbi olmadi. Fatima bildi dogadan bildi. Zaten fazla baktirmamistim
Ben ilk defa baktirdim ve guzel sonuclar aldim. Ama cok gelecek icin dediklerine birsey diyemiyorum bakalim gorucezMedyum Fatıma 'yı nasıl bilirsiniz.Çok beğenen var...Falalemdeki...
Sonuç alabiliyor musun pekiİstihare rüyasından kesin sonuç almak için 7 gece yatılır. Bazı kişiler rüya göremez ve aldatıcı rüyalar görebilir. İstiharede asıl önemli husus kalpteki histir bu yüzden 7 gün tekrar edilir. Rüyaya yattıktan sonra gün için o konuyla alakalı kalbindeki his ya huzursuzdur geri çekilir yada olumludur ve o konuya yönelir. Konu dışı olmakla birlikte fal bir geleceği görme arzusundan doğduğu için rüyada geleceği görmek adına 3 yıldır okuduğum duayı paylaşabilirim. Bilenler biliyordur 7 kez sağ tarafa doğru yatıp kimseyle konuşmadan uyuyun. Mulk suresi 14. Ayet
Evet yıllardır yapıyorumSonuç alabiliyor musun peki
naber ? serüven i severim cogu yeni falcıdan iyidir dene2 yıl sonra yeşilçingene'ye attım falı iade etti. hiçbir şey görememiş faldatellwe'de kimi önerirsiniz anda iyi olan -geysu hariç- ? 25 kredim var
SEruven mi iyi? Bana bir kelimesi cikmamisti 3 sene kafdar once ilk attigim fallardandir Tellwe'de.naber ? serüven i severim cogu yeni falcıdan iyidir dene
istersen
Perseise bende baktirdim. Ilk baktirisimdi ama biraz garip geldi yorumu pek bana uyan bi yorum gibi değildi.Yeni kişiyi çok seviyomusum tarzında yorumlamıştı . Ama bende öyle bi durum yoktu. Inşallah güzel haberler gelmiştir sana
Aynen ben de 2 yıl önce atmıştım. Bomboş 0 ötesi... ve benim de en çömez olarak ilk attığım fallardandı :)SEruven mi iyi? Bana bir kelimesi cikmamisti 3 sene kafdar once ilk attigim fallardandir Tellwe'de.
Yeni mi baktırdın? Ben yakalayamadım onu bir türlü olmadı...B
Ben ilk defa baktirdim ve guzel sonuclar aldim. Ama cok gelecek icin dediklerine birsey diyemiyorum bakalim gorucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?