- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.141
İnşallah olumlu şeyler çıkmıştır bu haberi görünce sevindim bugraya bende yollamıştım ve iki gündür tekrar atsam mı diye kararsız kalıyordum çıkan falım olmayınca uzaklaş mistim fallardanOff uzun zamandır böyle bişey yazmayı umuyordum...
Çıkan fal haberi;
Fal Sepeti Buğra: Kelimesi kelimesine verdiği zamanla çıktı.
Neyi daha iyi bakiyo axaba ben de gondereyim simdiİnşallah olumlu şeyler çıkmıştır bu haberi görünce sevindim bugraya bende yollamıştım ve iki gündür tekrar atsam mı diye kararsız kalıyordum çıkan falım olmayınca uzaklaş mistim fallardan
ilski konusunda mi sormustunuz?spesifik bir konu muydu? yani bana mesela haftalik zaman dilimi vermisti. insallah sizi mutlu eden bisey olmustur darisi hepimizin basinaOff uzun zamandır böyle bişey yazmayı umuyordum...
Çıkan fal haberi;
Fal Sepeti Buğra: Kelimesi kelimesine verdiği zamanla çıktı.
Ben kahve atmıştım o sitede birtek bugradan yorum aldım hiç ayrıntı vermemistim bilgi vermemistim olumlu olumsuz nokta atışları olmuştu verdiği zaman bende daha dolmadı henüz yaşamadım dedikleriniNeyi daha iyi bakiyo axaba ben de gondereyim simdi
Gonderdim bekliyorum vallaBen kahve atmıştım o sitede birtek bugradan yorum aldım hiç ayrıntı vermemistim bilgi vermemistim olumlu olumsuz nokta atışları olmuştu verdiği zaman bende daha dolmadı henüz yaşamadım dediklerini
Hayırlısı olsun böyle çıkan fal haberi duyunca biraz olsun umut ediyoruzGonderdim bekliyorum valla
Ben de kahve attim bekliyorum 4 kisi var. Katina nasil bakinca yazar misinKahve atmıştım 9 gün demişti 9. Gün oldu. Konu aşktı bu arada. Akşamda katina atıyım çıkmışken dedim katinayı şimdi dinliycem
Bana çıkmamıştı duru. Tabi seninle enerjisi tutabilir bilemiyorumselam arkadaslar. uzun zamandir fal baktirmiyordum ama isle ilgili belirsizlikler yuzunden cok fal baktirasim var. dun gece duru01 e gonderdim bugun ise profilinde uzakta yaziyor sanirim baya bekletecek. isle ilgili size cikan ya da son zamanlarda iyi bilen bir falci var mi tellwede ?
Ben de siteye ilk girdiği zamanlarda göndermiştim Duru'ya, hatta benim de sorum o zamanlar işle ilgiliydi ve hiç dediği gibi olmadı hiçbirşey. Hiç çıkmadı yani. Tekrar baktırır mıyım? Kesinlikle hayır. Senin tercihine kalmış tabii...selam arkadaslar. uzun zamandir fal baktirmiyordum ama isle ilgili belirsizlikler yuzunden cok fal baktirasim var. dun gece duru01 e gonderdim bugun ise profilinde uzakta yaziyor sanirim baya bekletecek. isle ilgili size cikan ya da son zamanlarda iyi bilen bir falci var mi tellwede ?
durunun bakacagi da yoktu galiba..chitraya gonderdim. umarim hayal kirikligina ugramam
Siteye ilk geldiğinde baktirmistim kave falı ayrıntı vermemistim anlık durum analizleri iyiydi birde çok yakında bir haber alacaksın demişti gelecek olarak tutan sadece bu oldu üç hafta geçtikten sonra dediği haberi aldım iki üç ay sonra sonuç falı attım bu sefer durum ile ilgili ayrıntı verdim karşı taraf ile ilgili söylediği şeyleri teyit etme şansım yoktu gelecek ile söylediği hiç bir şey de gerceklesmedi olumlu falı verdiği tarihler yakındı gerceklesmedi kave falına nazaran çöp faldi sonuç falı yedi sekiz ay olacak falı atalıKızlar yule ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?