tellwe.com'da bakılan fallar!

Off uzun zamandır böyle bişey yazmayı umuyordum...
Çıkan fal haberi;
Fal Sepeti Buğra:
Kelimesi kelimesine verdiği zamanla çıktı.
İnşallah olumlu şeyler çıkmıştır bu haberi görünce sevindim bugraya bende yollamıştım ve iki gündür tekrar atsam mı diye kararsız kalıyordum çıkan falım olmayınca uzaklaş mistim fallardan

Off uzun zamandır böyle bişey yazmayı umuyordum...
Çıkan fal haberi;
Fal Sepeti Buğra:
Kelimesi kelimesine verdiği zamanla çıktı.
ilski konusunda mi sormustunuz?spesifik bir konu muydu? yani bana mesela haftalik zaman dilimi vermisti. insallah sizi mutlu eden bisey olmustur darisi hepimizin basina

aaa siz ücretli fal baktırıyorsunuz? ben ücretsiz baktırıyorum daha 2 gün oldu sesli yanıt veriyorlar vs. fala göre 12 eylülde bi süprizim olacakmış en çok onu merak ediyorum

selam arkadaslar. uzun zamandir fal baktirmiyordum ama isle ilgili belirsizlikler yuzunden cok fal baktirasim var. dun gece duru01 e gonderdim bugun ise profilinde uzakta yaziyor sanirim baya bekletecek. isle ilgili size cikan ya da son zamanlarda iyi bilen bir falci var mi tellwede ?

Katinayı beğendim sadece falın çıktığı söyledim. Davranışları ruh hali karakteri herşeyi doğru söyledi ay inşallah enerjim hep böyle devam eder ya tek bi kişiye baktırırım

Bana çıkmamıştı duru. Tabi seninle enerjisi tutabilir bilemiyorum

Ben de siteye ilk girdiği zamanlarda göndermiştim Duru'ya, hatta benim de sorum o zamanlar işle ilgiliydi ve hiç dediği gibi olmadı hiçbirşey. Hiç çıkmadı yani. Tekrar baktırır mıyım? Kesinlikle hayır. Senin tercihine kalmış tabii...

Kızlar yule ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim lütfen.
Siteye ilk geldiğinde baktirmistim kave falı ayrıntı vermemistim anlık durum analizleri iyiydi birde çok yakında bir haber alacaksın demişti gelecek olarak tutan sadece bu oldu üç hafta geçtikten sonra dediği haberi aldım iki üç ay sonra sonuç falı attım bu sefer durum ile ilgili ayrıntı verdim karşı taraf ile ilgili söylediği şeyleri teyit etme şansım yoktu gelecek ile söylediği hiç bir şey de gerceklesmedi olumlu falı verdiği tarihler yakındı gerceklesmedi kave falına nazaran çöp faldi sonuç falı yedi sekiz ay olacak falı atalı

2016 yılından beri süre gelen fal maceramdan gelecek odakli sadece iletişim var diyen birkaç falcı bildi o da 2017 de attığım fallarda son fallarimda tutan hiç bir şey yok son üç aydır da hiç fal yollamiyorum enson paralı buğra ya attım henüz yaşadığım bir şey yok birde hediye kredilerle binnazda bir iki yorumcu çok falım var ama ne gidişat ne sonuç çıkan falım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…