tellwe.com'da bakılan fallar!

kesinlikle haklısın sadece tahmin ediyorlar kader zaten değişken bir şey biz doğduğumuzda evlenceğimiz insan ve ölceğimiz gün belliymiş ALLAH bizim hangi seçeneği seçeceğimizi bildiği içinmiş yine her şey bizim seçeneklerimize bağlı sonuçta... öyle bir ayet vardı denk gelmiştim kimse geleceği bilemez diye shakespear in de bir eseri vardı Macbeth ordada 3 cadının kehanetini yanlış anlayan hırslı macbeth karakterini anlatıyor meraklısı varsa okuyabilir :) artık eğlence gözüyle bakıyorum kimsenin de her dediği cıkmıyor zaten bir de fal olayını sevmemi şuna bağlayarak kendimi rahatlatıyorum hayal kurmayı seven bir kişiliğim var her falda farklı bir hikaye olarak :)

Bir kişiyle ilgili nakta aşırı olumsuzzzzz gizem hatun ve zeus aşırı olumlu bahsetti hangisini dikkate alayım a dostlar :/

Bir kişiyle ilgili nakta aşırı olumsuzzzzz gizem hatun ve zeus aşırı olumlu bahsetti hangisini dikkate alayım a dostlar :/
Naktanın bana fala çıkmamamıştı.Hatta bi tarihte dündü:)Söylediği tarihlerlerde onun dediği hiçbirşeyi yaşamadım düşünmedim de.İleri tarihlerde dediği çıkarmı bilemiyorum kasım da var verdiği tarihler.Eskisi için demişti sana artık yazmaz.Ama ben yazdım adam mesajda evlenelim demiştiGerçi belki şuan o düşüncededir.Hoş adam dengesiz ama zaten ben eskileri de kapattım.Bu arada falı baktıra 1.5 ay olucak.Nakta o kişinin ağzından birşeyler söylemişti.Ama o kişi hiç o şekilde bana konuşma yapmadı.Ama bilmiyorum belki de öyle düşünüyordur hoş önemi yok zaten artık.Bazıları o konuşmayı burada yaptığını belirtmiş.Ama naktanın falı bende hiç tutmadı.Kahve göndermiştim ama o çok beklettiğini için beni, yakın gelecek ve aşk kartlarını da bakmıştı.Bana zaten chitra ve perseist’te çıkmamıştı olumsuz oldukları halde diğer konuları da hiç çıkmadı.Genelde hiç çıkmıyor zaten:)

Gizem hatun tellwedeki Geysu geçen yıl baktırırdım pembecidir biraz ama detay bilir tutturdukları olurdu.

Enerjimiz tam tersiymiş bana da Nakta hep bilir Chitra'da sorduğum iki konuda çok net bilmişti :) Ben bana hiç bilemeyenleri söyleyim sana kesin bilir

Ben Geysuya da baktırmıştım ama oda bana tam bilemedi sanırım yani bende bilmiyorum açıkçası geysuya en son aralıkta baktırmıştım:)hahah yani artık baktırmıyorum aslın da yani konum kalmadı şayet çok baktırmak istersem ucuz diye Banu Yılmaz’ı deneyebilirim.Onu da daha önce denemiş ve beğenmiştim.Ama bana gerçekten Nakta hiç bilemedi yani dediği şeyleri tarihinde hiç yaşamadım.Sen tam tarihinde mi yaşamıştın ?Ve karşıda ki kişinin dediklerini mi demişti sana aslında bunu merak ediyorum ben teyit edemedim bilemiyorum da.Chitrada da öyle ne yeni birisi ne başka söyledikleri hiç çıkmadı hiçbir falcının dedikleri bu zamana kadar çıkmadı.Ben bi garibim sanırım

Bende 2017 ekimden önce bi sürü kişi denedim sonra Kasım gibi Chitraya attım bu yılda ara ara Naktaya attım (geçen yıl her ay atardım) geçen yıl uğruna fal baktırdığım kişi ile 1.5 yılın ardından Ocak gibi tekrar bir araya geldik. Chitra Şubata kadar demişti. Geysu da geçen yıl hep olacak derdi. En son 1 yıl önce atmışımdır. Ama Nakta çok net tarihler verirdi hatta bi keresinde 2 tarih verdi ilk tarihte beni engellediği yerleri açtı, ikinci tarihte mesajı gelmişti. Ki bu tarihleri aynı falda verdi arasında 1.buçuk aylık zaman dilimi vardı 2 tarih arası. Ve bildiği diğer detaylardan dolayı beni hep etkilemiştir Nakta.
Karşı taraf için söylediklerini de hep teyit ettim. Aynı şeyleri birebir duyduğumda oldu, barıştıktan sonra merak edip sorup öğrendiğimde oldu.

Anladım teşekkür ederim.Ama ben hiçbir tarihi yaşamadım onun dediği gibi de düşünmedim yani ilerleyen dönemlerde söylediği şeyleri de yaşıcağımı düşünmüyorum.Zaten genel de baktırdıklarım tutmuyor:)Herkese her kişi tutmaya biliyor İşte :)Bende falı tamamen kapattım tutmayınca ki böylesi daha çok iyi:)

ben geysuya hiç baktırmadım onu çok merak ediyorum naktayla canlı falda konuşmuştum onun dedikleri bana çıkmamıştı banu yılmaz bana dediğin gibi uyuyor düşük kredi olduğu için onu tercih ediyorum sanırım seninşe enerjimiz uymuş gibi chitrada o an fallarını hep beğendim ama geri dönüp baktığımda tutmamış özellikle işle ilgili yorumları hiç çıkmamış başka kimi önerirsin

Aslında geysuya baktırabilirsin.Ben beğenmiştim evet sonucu pembeye bağlıyabiliyor ama anlık olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim.Geysuda biri 8-9 ay sonra çıktığını söylemişti forumda okuduğumda.Bana da Hava Grubu biriyle tanışıcağımı belirtmişti aralık ayında evet birkaç gün önce tanıştım ama henüz buluşmadım buluşucam büyük ihtimalle ve o eskisinin de o zaman döneceğini belirtmişti sonuç pembe mi olur onun dediği gibi bilmiyorum misal şuan.Ve sana yulee’yi tavsiye edebilirim eğer ikimizin uyuştuğunu düşünüyorsan.Uzun süredir girmiyordu oda.Dün girmişti sağlık problemleri varmış istersen takip edebilirsin.Yorumu sesli ben an olarak beğenmiştim.Açıkçası başka pek memnun kaldığım yok çok kişiye baktırdım ama tutmadı.

yulee yi denedim dediği gibi gelişti anda da cok iyidi sadece verdiği zaman tutmadı ki zaten bunu ben tutmamış olarak düşünmüyorum tutmuş kabul ediyorum

yulee yi denedim dediği gibi gelişti anda da cok iyidi sadece verdiği zaman tutmadı ki zaten bunu ben tutmamış olarak düşünmüyorum tutmuş kabul ediyorum
Anladım.Yani maalesef önerebileciğim kimse yok zaten naktanın fal fiyatı ile fala baya bi doydum.:)Artık hiç baktırmıyorum umursamıyorum düşünmüyorum anı yaşamak daha güzel geliyor bana artık:)

Aslında faldan uzaklaşman için iyi olmuş. Yaşayıp görmek en güzeli :)

Aslında faldan uzaklaşman için iyi olmuş. Yaşayıp görmek en güzeli :)
Aynen mesela naktaya eskisinin evlilik mesajını dediğim de oda belki bir tık ötesini görmüş olabileceğini söylemişti.Ve benim fal baktırmamam gerektiğini belirtmişti.Bu arada yanlış anlaşılmayı istemem biliyorum ki yorumcularımız da burayı okuyor.:)Sonuçta bu bir fal.Bizlerde ya çıkar ya çıkmaz bilinciyle yorum istiyoruz.Bunun bilincinde olarak.Bazılarına karşı uyumumuz açık bazılarına ise kapalı.Ve böyle durumda da bildi ve bilemedi oluyor.Bunları da bir dipnot olarak eklemek istedim yanlış anlaşılmayı istemediğimden:)Yani herhangi bir yorumcuya anti değilim.

Kizlarrr nazar degmesinden cok korkuyorum ama benim eski esas oglanla ilgili gelismeler var Naktanin ve Yasilcingenenin vadesiyle dedigi gibi ilerliyor. Sadece onlar degil vadeleri sarkan ama olumlu sonuc soyleyen nerdeyse tum falcilarin fali tutacak gibi. Nakta 2.falimda eylulde gorusme olacak demisti. Yesilcingenede mart ayinda ilk baktiginda 6 ay sonra ancak iletisim olur, ozamanda hangi kosullar altinda olabilecegini soylemisti. Dedigi gibi vadesi tamda agustos-eylul arasi doneme denk geliyor. Sanirim dedikleri gibi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…