- 15 Mayıs 2018
- 143
- 177
- 33
- 32
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.161
bana zeus genelgecer seyler soylemisti baktirdigimda ben de begenmemistimFalsepeti yorumcu zeus a baktırmıştım.Beğenmiştim ama bir yakınım için söylediği şeyin tam tersi oldu.Zeus olumlu konuşmuştu sonuç olumsuz oldu.
Peki baristiniz mi?Haa birde Ayevi 18-20 mayıs iletişim daha sonra barışma demişti. Bugün benim sığır aradı cidden
Cikti mi ne baktirdiniz axabaAYEVİ= bugün aldığım habere göre sorduğum bir konuyla ilgili dediği çıktı umarım 2. konu da çıkar
slm eni üye oldum size bir sorum olcaktı doğa dan a bende baktırdım bana bunlar da olmazsa ben işi bırakıp gideyim dedi çok emin yani söyledikleri size çıkmıştı dimi birde zümra yı tavsiye ediyormusunuzEvet @MissCherryBlossom gerçi ben 2 falını yazılı aldım artık telefonda bakıyor. Bu arada ne hikmetse ben seni rüyamda gördüm kızmisschery olarak gördüm rüyamda ne alaka bilemedim kk de sohbet muhabbet gördüm evlendiğini göremedim
aşk konusu çıkmadı hatta dediğinin tam tersi oldu başka bir konu çıktı amaCikti mi ne baktirdiniz axaba
fal sepeti buğra mı? nasıldı?2016 yılından beri süre gelen fal maceramdan gelecek odakli sadece iletişim var diyen birkaç falcı bildi o da 2017 de attığım fallarda son fallarimda tutan hiç bir şey yok son üç aydır da hiç fal yollamiyorum enson paralı buğra ya attım henüz yaşadığım bir şey yok birde hediye kredilerle binnazda bir iki yorumcu çok falım var ama ne gidişat ne sonuç çıkan falım yok
Evet fal sepeti buğra bir kez yolladım sıfır bilgiyle baktı çok hızlı konuşmasından dolayı bazı yerlerde ne demek istediğini anlayamadım ama sıfır bilgiye rağmen bildiği şeyler oldu gelecek daha beklemede ayrılık yaşadığım x kişinin tekrar hayatıma girmeye çalışacağını söylemiş bu çok zor bekleyip görücez kişiyi fiziksel olarak doğru tarif etmiş ve burda falı çıktı denilince insan ister istemez umuda kaptiriyor kendinifal sepeti buğra mı? nasıldı?
benimde baya baya tarif etmiş adamı:)) tekrar gelecek dedi bana daEvet fal sepeti buğra bir kez yolladım sıfır bilgiyle baktı çok hızlı konuşmasından dolayı bazı yerlerde ne demek istediğini anlayamadım ama sıfır bilgiye rağmen bildiği şeyler oldu gelecek daha beklemede ayrılık yaşadığım x kişinin tekrar hayatıma girmeye çalışacağını söylemiş bu çok zor bekleyip görücez kişiyi fiziksel olarak doğru tarif etmiş ve burda falı çıktı denilince insan ister istemez umuda kaptiriyor kendini
Telwede 2018 başından beri aklıma gelen falcılar medyumzangos havin gazel onlar yule bedrunisa medyum çetin beş TL olanlardan daha ismini hatırlayamadığım bir çok falcı hep geri dönüş gördü ama tarihler çok geçti iletişim olmadı çıkmadı fallarıbenimde baya baya tarif etmiş adamı:)) tekrar gelecek dedi bana da
anlik analizleri nasil ve vadeleri tutuyor mu cok ovmusler atayim dedimBen attim bugraya ne kotu ne iyi
bugra ozenli bakiyor bence biraz karisik usluplu cok uzun bakiyor . ama bana verdigi vade tutmadi :/ yani vadelere de takilmiyorum artik ama dediklerini daha yasamadim genellikle gelecek odakli bakiyor suani cok analiz etmiyor bana boyleydi en azndan. ama kotu diyemem ama bir kez dhaa baktirmam suan icin .bugraya fal atiyim mi ne diyosunuz ?
bugra ozenli bakiyor bence biraz karisik usluplu cok uzun bakiyor . ama bana verdigi vade tutmadi :/ yani vadelere de takilmiyorum artik ama dediklerini daha yasamadim genellikle gelecek odakli bakiyor suani cok analiz etmiyor bana boyleydi en azndan. ama kotu diyemem ama bir kez dhaa baktirmam suan icin .
cıksa keske ama ne biliyim ..ortalama bi fal geldi banaanlik analizleri nasil ve vadeleri tutuyor mu cok ovmusler atayim dedim
Bende de nokta atisli bir sey yoktu ayrica sonradan herkese ayni seyleri soylemis diye yazilmisti burada. Falsepetindeki yorumlari okudum hakkinda herkes nokta atisindan bahsetmis herhalde benle enerjisi tam uyusmadi. Bir de bana Agustos ayi icinde olacak seylerden bahsetmisti olmadi gerci daha 3-4 var ama olmayacak gibi duruyor su anda.Ben attim bugraya ne kotu ne iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?