tellwe.com'da bakılan fallar!

slm eni üye oldum size bir sorum olcaktı doğa dan a bende baktırdım bana bunlar da olmazsa ben işi bırakıp gideyim dedi çok emin yani söyledikleri size çıkmıştı dimi birde zümra yı tavsiye ediyormusunuz

fal sepeti buğra mı? nasıldı?

fal sepeti buğra mı? nasıldı?
Evet fal sepeti buğra bir kez yolladım sıfır bilgiyle baktı çok hızlı konuşmasından dolayı bazı yerlerde ne demek istediğini anlayamadım ama sıfır bilgiye rağmen bildiği şeyler oldu gelecek daha beklemede ayrılık yaşadığım x kişinin tekrar hayatıma girmeye çalışacağını söylemiş bu çok zor bekleyip görücez kişiyi fiziksel olarak doğru tarif etmiş ve burda falı çıktı denilince insan ister istemez umuda kaptiriyor kendini

benimde baya baya tarif etmiş adamı:)) tekrar gelecek dedi bana da

benimde baya baya tarif etmiş adamı:)) tekrar gelecek dedi bana da
Telwede 2018 başından beri aklıma gelen falcılar medyumzangos havin gazel onlar yule bedrunisa medyum çetin beş TL olanlardan daha ismini hatırlayamadığım bir çok falcı hep geri dönüş gördü ama tarihler çok geçti iletişim olmadı çıkmadı falları

bugraya fal atiyim mi ne diyosunuz ?
bugra ozenli bakiyor bence biraz karisik usluplu cok uzun bakiyor . ama bana verdigi vade tutmadi :/ yani vadelere de takilmiyorum artik ama dediklerini daha yasamadim genellikle gelecek odakli bakiyor suani cok analiz etmiyor bana boyleydi en azndan. ama kotu diyemem ama bir kez dhaa baktirmam suan icin .

Kizlar sonunda ben de bu bataga dustum kurtulamiyorum resmen bu son bu son diye diye... yarisi olumlu yarisi olumsuz yorum yapiyor kime inanacagimi sasirdim valla biktim hepsinden baktirmadigim kaldi mi bilmiyorum artik... en yakin vadeler 27si ve 4 eylul... tek tek baktirdikca yazmadim ciktikca cikmadikca ekliycem... ama bugun sagolsun eylem turan darmaduman etti beni olmiycak arasa bile en fazla sukadar gun surer dedi... yoluna bak dedi... sonra burayi okuyunca gecmisi aslinda soledi diyen arkadaslar vardi ben de bi baktim soledigi gun kadar surmus iliski gercekten... gecmisi gelecek diye soyluyorsa sonuc diye soledigi ne oluyor yani? Olumsuz olacak barismiycaksiniz demesine inanmali mi inanmamali mi anlayamadimm

Ben attim bugraya ne kotu ne iyi
Bende de nokta atisli bir sey yoktu ayrica sonradan herkese ayni seyleri soylemis diye yazilmisti burada. Falsepetindeki yorumlari okudum hakkinda herkes nokta atisindan bahsetmis herhalde benle enerjisi tam uyusmadi. Bir de bana Agustos ayi icinde olacak seylerden bahsetmisti olmadi gerci daha 3-4 var ama olmayacak gibi duruyor su anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…