tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar fatimaya baktıranlar çıktı ya da çıkmadı diye yorum yazsanıza baktırmak istiyorum ama kararsız kaldım
Bana cikti 3 sene onceki fali hatta online falda bana bilen nadir falcilardan. Haziran sonu ask icin katina attim su an ayni dedigi sekilde ilerliyor ve anda nokta atisli bildigi seyler var, karsimdaki kisinin karakter ve dusuncelerini birebir saymis. Gelecek icin dedigi bir sey var o da olursa yazmayi bekliyorun burda net tatih vermedi.
 
Fatima nerde bakiyor
 
fatima benim acimdan kotu degildi fakat belirsiz ve yuvarlak konustu. gelecekle ilgili soyledigi cok az sey vardi cikti diyemiyorum henuz. yani oyle abartildigi gibi degildi benim icin ben sanirim au fali tarzi birsey attim onuda belirteyim. belki diger fallarda daha iyidir ama bir falci hangi kategoride fal alimi yapiyorsa onlarda iyi olmali ki alimi acsin bence.
 
Acikcasi Fatima'nin tarzi benim de hosuma gitmez cok aciklayici degildir sorulara net cevap vermez, ama ilk fali var 2015 te ne dediyse yasamisim orada daha netti cunku ask ile ilgili degil hayatimla ilgili yasayacaklarimi soylemisti. Bu falinda benim de kafami karistiran, kesin seylerden cok ihtimallerden bahsetmis. Gelecek icin soyledigi bir sey var ve zaman vermemis sonunda boyle olacak demis ama ne zaman sonunda? Sordugumda da gelsin kahveler ciksin fallar mutlu olacagina inaniyorum demis :)) ama anda oyle bildi ki karsi tarafi mumkun degil baska bir falci boyle aciklamamistir ve eminim dogrulugundan. Ayrica baktirdigim donem oyle degildi ama falindan sonra 1 hafta icinde tam da soyledigi gibi davranmaya basladi karsi taraf, su anda o soyledigi ve bir muddet boyle olacak dedigi sureci yasiyorum. Az ve oz biliyor bana yani ama keske bakim tarzini biraz daha detaylandirsa, zaten cok online olmuyor ayda yilda bir giriyor.
 
Arkadaslar sizlerle bir haberi paylasmak istiyorum. 20 gun sonra eski swvgilim bana mesaj atti yani 4 Eylul'de. Simdi bunu bilenleri de asagida siraliyorum. Insallah Fama ve nefertitinin dedigi gibi cikmaz 1 kere iletisim gerisi olmiycak diye. Suana kadar 1 kere iletisim oldu baska yok :)
-Nefertiti 4lu tarihte haber gelecek ama birlesme yok
-Kaan 16-19 gun sonra pismanlik sureci-eylul 4 e dikkat (noktaatisi tarih)
-Zeren 10 gun sonra mesaj
-Bilge ayri sehirlerde oldugumuzu bildi 3 vade mesajlasma olcak
-Efsun eylul ayi ortasina kadar mesaj iletisim
-zumra 2 vade iletisim yokliycak seni
-Yesilcingene 5 vakit iletisim kuracak
-lydian-27sinden sonra eylulde iletisim
-Fama 1 kere iletisim kurcak bi daha olmiycak
 
-Nefertiti ve Kaan kim, nerede bakiyorlar?
Fama bana bilememisti bazi seyleri tutuyor ama tutturamadiklari da cok fazla.
 
Lydian bende baya attı herhalde babası üzerinde baskı kuruyo bişeyler bişeyler dedi cocugun babası yok zaten. Mayıs ayında iletişime geciceksiniz dedi dedigi gibi hiçbirsey olmadı
 
Cok tesekkurler :) ama umarim drdikleri gibi 1 kereyle kalmaz... nefertiti ve kaan falmabedinde sonrasi yesilcingeneye kadar binnazda
 
Tellwede bana perseis ve zeynepana cıktı. Chitra ana koni çıkmadı bazı dedikleri cıktı. Hepsine bir kere baktırdım.Perseis tekrar baktırmak istiyorum ama izin zamandır girmedi.
 
Falsepetinde ise alex çıktı. En son buğra ve senanura baktirdim anda ikisi de bildi sonuç için beklemedeyim.
 

bana soyledikleri anlik durumla ilgili dogru muydu bilemiyorum ama karsi tarafa bakinca oyleyse bile durumlar degisti gibi gorunuyor. soyle soyleyeyim sana karsi birseyler net yerine oturmuyor dedigi kisiyle uzun zamandir ayriyim. sonunda evlenecegim kisinin teklif edecrgi ani tarif etmis kimle diye sorunca o degil baskasi dedi. diyorum ya cok anlamadim teyitte edemedm. bu kadar kisi begendiyse dogrudur belkide.
 
Kizlar baya falci eylul ayni vermisti simdi baktirdiklarimda kasim aralik...bu boyle gidiyor emin olun...aralikta baktirsam ocak derler.
Henuz vakti gecmemesine ragmen bazilariyla ilgili detaylari tekrar belirtmek isterim.
Tellwe yiramir ve chitra ilk baktiklarinda begenmistim ama hicbiri tutmadi.
Banu yilmaz;bir ayrintiya sene sonu demis vakit var ama fal kisa hic bir detay yok.sizde bana bir konuya olacak olmayacak diyebilirsinz bu fal degil tabi ki.
Geysu analizleri dogruydu.olmayacak dedigi sey olmamis.olacak dedigininde vadesi gecmis.vadeye takilmam ama olmadi.
Tekrar baktirmam sanirim.
Destinaefil.faldada sorumdada sorularimin disinda ve yaridan baslamis fala.yani ya otomatige bagladi kaptirip gitti yada baskasinin fali falan begenmedim cikmadida...
Hevingazel dedikleri cikmamis.
Eflin4 bazi dedikleri dogruydu ama pek detay yok.karsima birnin cikacagini ozelliklerini soylemis misal tarihi gecmis takilmam ben ama olmaz gibi...olursa da buradan duzeltmemi yaparim.
Ayevi oncedende demistim soyadi istemesinden suphelendim analizleri tam sisyal medyadan anlayacagi gibiydi ama gunahini alamam dogru dedikleri vardi oradan anlayamayacagi.ileri vade verdi daha var.cikarsa tekrar baktirabilirim tabi burda patlamadiysa daha...
Ellynore analizleri dogru.ileri tarih vermis.cikarsa tekrar baktirabilirim.beklemede.
Nakta ilk baktirdigimda baya bilmis.sonraki baktirdigimda verdigi tarihler henuz gelmedi.tuhaf bir sekilde guveniyorum dediklerine.ayda 1 baktirabilirim gidisata gore.
Fal sepeti senanur tan tekrar baktirmam sanirim.
Bugra cok ortaci konusuyor.zaten o konusma tarzi basimi donduruyor.dedikleri belki cikarsa baktirabilirim ileride ama 2.falinda detay da vermemis pek hosuma gitmedi.
Falalem rezzan abla tatli dilli ama dedikleri cikmiyor
Medyumfatima verdigi 1,2 detay dogruydu ama misal asil meseleden baska misal tartisma gorunuyor gibi.
Biriyle tanisacaksind emis dogru olabilir ama sure vermemis yakinz aman demis :)
Bir yolun var ilkay gur senelerdir senede 2,3 kez baktirmisimdir.analizleri hep digru cikti.olmayacak dedikleri olmadi cidden.sonbahar dedi enson oyuzden dedigi sey olursa tekrar baktiririm.karsi taraf analizlerini seviyorum.
Netice itibariyle suan kafam karissa acil falim gelse ilkaya veya naktaya atarim.
Digerlerinin cikmasini bekleyip olumlu dusunebilirim.
Uzun senelerdir fal baktiran biri olarakta kandirildigimizin paralar doktugumuzun umut edip bazen rezil oldugumuzun vs farkindayim.
Zaafimiz var oyuzden fal isinden kopmuyorum ama artik hayatimi yonlendirmesine izin vermiyorum ve skntidaysam falci falci kosturup para sacmiyorum.
Tavsiye ederim...
Cunku fal fali getiriyor netice degismiyor hatta olumsuz bile degisebiliyor...
Sevgiler.
 
sardunyaya yolladığım falda iade aldı kafayı yicem :))) falında gayet olumlu durumlar var fakat benim açımdan uygun zorumlama zamanı olmadığından yardımcı olamıyorum deyip iade etmiş ((( ayevi,medyumcetin,banuyılmaz,geysu dısında yokmu kızlar 1 haftadır iade eden edene
 
Duzeltme yapiyim dedim patlamamis 4 eylulde mesaj aldim iletisim oldu aramizda... umarim devami da tutar :)
 
kızlar yaklasık 2 ay once perseis sisteme girdiğiinde ona fal atmıstım. hala ortalarda yok sanırım artık dayanamıcam, falımı baskasına atıcam, kime atayım telwede nakta geysu hariç
Bu arada perseis 5 ay once bana fal bakmıs eylülde bir ilişkin olucak yaz aylarına doğru tanısacaksın biriyle demişti, falı cıktı yine.

Konuyla cok alakasız olucak ama uzun süredir kafamı kurcalayan bir sey var kızlar, eski unutamadığım bir sevgilimle ilgili suana kadar defalarca fal baktırdım, ilk basta nakta (suan kafamda zerre güvenilirliği olmayan biri) sevgilinizde büyü olabilirmi diye baktım cunku bilincaltı mutsuz olmasına rağmen kendini mutlu hissediyor adam ama yok cıkmadı faat suphelendim demişti. Daha sonradan fal baktırdığım bergüzar(eski adı) büyü gibi bir sey olabilir cunku adam cıkmazda eli kolu bağlı dedi iyice iskillendim, arkadaslarımın yardımıyla bir hoca buldum kendisi de böyle bir sey var dedi. (ki ben buyuye inanıyorum ama birinin bağlama buyusu yapacak kadar bu islerde usta olmasına işin bu kısmına inanmıyorum)
benden bozmak icin 700 tl civarı bir meblag istedi ancak dolandırıcı cok oldugundan itibar etmedim, fakat bu durum kafamı cok kurcalıyor.
Eski sevgilimin sevgilisi yas olarak kücük 23 yasında böyle seylere aklı ermez diye dusunuyorum ve de 3 senedir beraberler adamla genelde bu tarz seyler evlilik,bağlanmak icin yapılıyor yapsa coktan evlenmezlermiydi? Siz olsanız napardınız böyle bir durumda lütfen yorumlarınızı bekliyorum
 
Herkesin dediğini bir kenara bırak.. Kendi iç sesin ne diyor ..? Onu dinle.. Bazen kabullenemeyiz; başkası ile olmasını ve kesin bunda bir iş var deriz.. Çevreden de böyle cümleler duyunca,aklımızdaki kesinleşir sanki.. " evet böyle bir şey olabilir diye düşünürüz" Kendimden örnek vereyim: karşımdaki insanın hareketleri çok tuhaf geliyordu.. ( gel git olayları ve sanki ne istediğini bilmiyor gibiydi ) banada bir falcı bu yorumu yaptı.. Bende acaba olabilir mi dedim..? Epey bir süre düşündüm sonra dedim ki.. Rabbim istemese yaprak kımıldamaz.. Öyle bişi olsa bile inan,Allah'ın ol demesi yeterli.. Kalbini ferah tut derim.. Evet böyle kötülükler yapan var ama inan bir noktada patlak verir ilişki.. Nereye kadar iradesine hükmetmeye çalışıp zorla gönül bağı kurulabilir ki..?
 

ben ihtimal vermiyorum ama adamın davranısları ve yanındaki sahıslar yuzunden bi düsünmedim değil. ama birine bu tarz seyleri yapmaya senin benim gibi insanların gücü yetmez anca işi cok bilen biri lazım böyle kisiler de ortalıkta yok zaten , allah korusun hepimizi böyle insanlardan.. Sen de sonra böyle bir seyin olamayacagını mı dusunmustun
 
Canım inanma derim çok yüksek para istemiş büyü bozanlar ya para almaz ya ustlerine bir şey kalmasın diye galiba sembolik bir ücret alırşar. Allah rızası için yaparlar genelde. Boyle birini bulmalısın bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…