tellwe.com'da bakılan fallar!

Yani hiç vadesinde çıkan yok mu yaaaa lütfen arkadaşlar...
Bana ilk falında vade vermemisti. Üç dört görüşme sonrası demisti. Aynen o sekilde de oldu. Süreç onun dediği gibi ilerledi. Ikinci falında bir iki hafta demişti ama o süre tutmadı. Ben yine de hislerine güveniyorum. Vadesi tutmasa bile ayrıntılı güzel yorumluyor ve karşı tarafi analiz etme de oldukça başarılı.

Analızleri iyi ama gene de beni öyle şoklara sokmadı.Kötü diyemem,gerçekçi,13-14 ay sonra evlilik gördü.

Siz beğendiniz mi analizlerini Geysu’nun, yani vade için birşey diyemiyoruz inanın söylediği zamanda çıkmadı daha sonralarda olmuştu bana söylediği,ama süreç onun dediği gibi olumsuz ilerledi
Analizleri iyiydi.1-2 ay içinde görüşme var dedi.Kasım ayını işaret etti.1 ay öncesinde aramaz dedi. İnşallah ben yanılırım daha önce arar dedi.BİLMİYORUM YA VADESİ TUTSUN NE OLUR ARKADAŞAR.....

Vadesi tutmasa bile benim anladigim enerjisi uyan kisiye sureci tutuyor geysunun. Surec onun gibi ilerledi demis burdakiler hep. Tabi cikmayana da cikmiyordur o ayri
Ve anladığım kadarıyla pembeci de değil sırf pembeci görünmemek için olumsuz konuşan tiplerden de değil. Gerçekten gerçekçi. Olumsuzsa olumsuz, olumluysa olumlu. Vadelere pek takılmamak gerek aslında. Ben hiç vadeyi tam tutturana rastlamadım en azından kendim için konuşayım.

Insallah. Allah gönlüne göre versin

Aynen hic bir falda vadeler tam olarak tutmuyor zaten. Zaten bu durum nasil ne durumda diye baktirdigimiz seyler. Ama olur mu olmaz mi bilemem geysu bana cok basarili bir sekilde bakti acikcasi. Ben hic birsey soylemedim hayatimi anlatti acikcasi :) hatta kendisi de dedi. Ben bu sekidle goruyorum ama gaybi tabiki Allah bilir . Su akar yolunu bulur misali bir sey dedi. Acikcasi cok mantikli :)

arkadaşalar ben çok bekledim.vadesi tutsun istiyorum.lütfennnn....

İnşallah...arkadaşlar 15 tl lik bir kredim var Telwe'de,Banu Yılmaz'da duruyor,ama çekeceğim.2 gündür bekliyor bakmadı.Kimi öneririrsiniz Medyum Hestia nasıl?Baktıran var mı?Veya başka biri...
Ben medyumçetin e baktırdım analiz iyiydi ama çıkar mu çıkmaz mı hiç bilmiyorum ‍

İnşallah...arkadaşlar 15 tl lik bir kredim var Telwe'de,Banu Yılmaz'da duruyor,ama çekeceğim.2 gündür bekliyor bakmadı.Kimi öneririrsiniz Medyum Hestia nasıl?Baktıran var mı?Veya başka biri...
Uyumsuzz iyi sanki bende bilmis hatta karsındaki kişi mesafe koyacak sonra yapamayacak geri gelecek yazmış aynı onu yasadım hem de beklemedigim bir an mesafe koydu yine geri geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…