- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.861
Anı bildi mi yani nasıldı analizleri falanAyy kızlar yapmayın yaaaaa falı geldi.En fazla 2 ay dedi.Bilmiyorum.Zaten 1 yıldır bekliyorum.
Bana ilk falında vade vermemisti. Üç dört görüşme sonrası demisti. Aynen o sekilde de oldu. Süreç onun dediği gibi ilerledi. Ikinci falında bir iki hafta demişti ama o süre tutmadı. Ben yine de hislerine güveniyorum. Vadesi tutmasa bile ayrıntılı güzel yorumluyor ve karşı tarafi analiz etme de oldukça başarılı.Yani hiç vadesinde çıkan yok mu yaaaa lütfen arkadaşlar...
Analizleri iyiydi.1-2 ay içinde görüşme var dedi.Kasım ayını işaret etti.1 ay öncesinde aramaz dedi. İnşallah ben yanılırım daha önce arar dedi.BİLMİYORUM YA VADESİ TUTSUN NE OLUR ARKADAŞAR.....Siz beğendiniz mi analizlerini Geysu’nun, yani vade için birşey diyemiyoruz inanın söylediği zamanda çıkmadı daha sonralarda olmuştu bana söylediği,ama süreç onun dediği gibi olumsuz ilerledi
Ve anladığım kadarıyla pembeci de değil sırf pembeci görünmemek için olumsuz konuşan tiplerden de değil. Gerçekten gerçekçi. Olumsuzsa olumsuz, olumluysa olumlu. Vadelere pek takılmamak gerek aslında. Ben hiç vadeyi tam tutturana rastlamadım en azından kendim için konuşayım.Vadesi tutmasa bile benim anladigim enerjisi uyan kisiye sureci tutuyor geysunun. Surec onun gibi ilerledi demis burdakiler hep. Tabi cikmayana da cikmiyordur o ayri
Insallah. Allah gönlüne göre versinAnalizleri iyiydi.1-2 ay içinde görüşme var dedi.Kasım ayını işaret etti.1 ay öncesinde aramaz dedi. İnşallah ben yanılırım daha önce arar dedi.BİLMİYORUM YA VADESİ TUTSUN NE OLUR ARKADAŞAR.....
Ve anladığım kadarıyla pembeci de değil sırf pembeci görünmemek için olumsuz konuşan tiplerden de değil. Gerçekten gerçekçi. Olumsuzsa olumsuz, olumluysa olumlu. Vadelere pek takılmamak gerek aslında. Ben hiç vadeyi tam tutturana rastlamadım en azından kendim için konuşayım.
arkadaşalar ben çok bekledim.vadesi tutsun istiyorum.lütfennnn....Ve anladığım kadarıyla pembeci de değil sırf pembeci görünmemek için olumsuz konuşan tiplerden de değil. Gerçekten gerçekçi. Olumsuzsa olumsuz, olumluysa olumlu. Vadelere pek takılmamak gerek aslında. Ben hiç vadeyi tam tutturana rastlamadım en azından kendim için konuşayım.
İnşallah tutar vadesiarkadaşalar ben çok bekledim.vadesi tutsun istiyorum.lütfennnn....
İnşallah...arkadaşlar 15 tl lik bir kredim var Telwe'de,Banu Yılmaz'da duruyor,ama çekeceğim.2 gündür bekliyor bakmadı.Kimi öneririrsiniz Medyum Hestia nasıl?Baktıran var mı?Veya başka biri...İnşallah tutar vadesi
Ben medyumçetin e baktırdım analiz iyiydi ama çıkar mu çıkmaz mı hiç bilmiyorum İnşallah...arkadaşlar 15 tl lik bir kredim var Telwe'de,Banu Yılmaz'da duruyor,ama çekeceğim.2 gündür bekliyor bakmadı.Kimi öneririrsiniz Medyum Hestia nasıl?Baktıran var mı?Veya başka biri...
Uyumsuzz iyi sanki bende bilmis hatta karsındaki kişi mesafe koyacak sonra yapamayacak geri gelecek yazmış aynı onu yasadım hem de beklemedigim bir an mesafe koydu yine geri geldi.İnşallah...arkadaşlar 15 tl lik bir kredim var Telwe'de,Banu Yılmaz'da duruyor,ama çekeceğim.2 gündür bekliyor bakmadı.Kimi öneririrsiniz Medyum Hestia nasıl?Baktıran var mı?Veya başka biri...
Banu bana başta çok iyi biliyordu sınraki falları hep tekrar ve çok ozensizdi atmıyorum artık.Banu Yılmaz'dan falım geldi,Hiç beğenmedim.Berbat.5 aylık bir süre verdi.
kaç günde bakıyorUyumsuzz iyi sanki bende bilmis hatta karsındaki kişi mesafe koyacak sonra yapamayacak geri gelecek yazmış aynı onu yasadım hem de beklemedigim bir an mesafe koydu yine geri geldi.
Ben 5-6 ay once atmıstım gun icinde bakmıstıkaç günde bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?