- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.820
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.881
Yalnız o da çok detaylı bakmıyor ama banu’dan biraz daha ozenli bakıyor.kaç günde bakıyor
medyum Çetin nasıl?Yalnız o da çok detaylı bakmıyor ama banu’dan biraz daha ozenli bakıyor.
Çok karışık bir falda olaxak diyor diğerinde tamamen bitmiş diyor. Tamamen bitmiş dediği kişiyle hala gorusuyoruz. Karman çorman ama hiç kahve atmadım belki de kahvesi iyidir.medyum Çetin nasıl?
teyze mi?Arkadaşlar bu ne yaa...İnsanın yaşıyla niye dalga geçiyorlar,aslında bizde suç
Gözükmüyor sanırım herkese açık paylaşmıyorsunuzyani öyle arkadaşlar.Devam ediyor polemik.Takip edebilirsiniz.
Bana çıkmadı. Gerçi henüz cok yeni 11 ekime kadar demişti. Ama herhangi bir gelisme olmadıFal mabedinde Kaan ın vadesi çıkan var mı?
herkese açık demiştim ama ''cahidesonku''rumuz... aşağıya bakın ilk sayfada aşagıdaGözükmüyor sanırım herkese açık paylaşmıyorsunuz
Herkese açık yazsanız da herkes görse aslında, neyin ne olduğunu görürler belki
Bazı falcıların üslubu çok kötü ben de karşılaşmıştım kendilerini ne sanıyorlar acaba
"Teyze" lafını nıyee söyledıgını anlamamak için süzme salak olmak gerek:) Saygıdanmış,hadi ordan. Ama sen de sağlam oturtmuşsun:) Bır de nedense ben Banu Yılmaz'ın 25 yasında olduguna aala ınanmıyorum, o yasta o kadar falcı kımlıgını bunyede toplamak bence mumkun degıl. Fama,uyumsuz,sema,aylın,beyaz melek,herra,falcı alım vs.....Banu Yılmaz iade etmiş.Pes etti herhalde.Sert taşa çarptı.
Hadi ya bunların hepsi aynı kişiler mi diyorsun?Suç bizde bizde bizde...."Teyze" lafını nıyee söyledıgını anlamamak için süzme salak olmak gerek:) Saygıdanmış,hadi ordan. Ama sen de sağlam oturtmuşsun:) Bır de nedense ben Banu Yılmaz'ın 25 yasında olduguna aala ınanmıyorum, o yasta o kadar falcı kımlıgını bunyede toplamak bence mumkun degıl. Fama,uyumsuz,sema,aylın,beyaz melek,herra,falcı alım vs.....
Sımdı hemen atlarlar,ispatla dıye, hadi ordan. Eskı sayfalarda kac kısının dıkkatını cektı o benzer yazı bıcımlerı,ispatlayacak durumda olsak salakmıyız kı sıze gelelım. Çoklu ısımler maalesef ınsanda "farklı" 1 falcı zannı olusturuyor....
ben herkese açık dedim ama
ANUYILMAZ
Yo kusura bakmıyorum ki ben ne çıkıyorsa onu ayzıyorum olmayan şeyleri sırf sizden puan almak için yazmam zaten beni bilen bilir gördüğümü yazdım olmayan şeyi de yazamam.Ve puan asla umurumda olmayan bir şey benim ve detay çıkmaması benle ilgili değil senin seçtiğin kartlar ile ilgili iyi günler teyze.
5 saat önce
cahidesonku
İyi günler nineciğim.Yaşınıza çok hürmet eder ellerinden öperim.Gençlik fotonuz çok güzel gerçekten.Ama 65 yaşta güzel üzülmeyin.
• Sil
56 dk önce
BANUYILMAZ
Kusura bakmayın ben 25 yaşındayım...Ve hürmetten dedim size teyze bozulmanıza gerek yok.
32 dk önce
BANUYILMAZ
Ama tabi sizin yaş takıntınız var belli:))))Keşke yaşınıza göre davransanız ama napacaksın normal bunamaya yakınsınız.
32 dk önce
cahidesonku
Hayır ninem sen bozulma..torun torba var mı?
• Sil
30 dk önce
cahidesonku
Canım sen başlattın bu polemiği şimdi de millete hakaret ediyorsun.Asıl sen bence erken yaşta bunamaya başlamışsın.Üzüldüm.Doğal beslen,bol bol bulmaca çöz,yüz,spor yap,fazla kilolarından kurtul...ne bileyim
• Sil
27 dk önce
BANUYILMAZ
Ben hakaret etmiyorum,sizi çirkinleşiyorsunuz.Saygımdan size teyze dedim ki bu bir gerçek teyzem yaşımdasınız vallahi her şey ortada ama sizin küçüklere saygınız yok bu da sizin karkterinizden bu şekilde ..Yani kendini bana anlatmana gerek yok..Ben ne olduğum belli ama sizin adınıza üzüldüm umarım tez zaman da içinde bulunmuş olduğunuz durumdan çıkarsınız ve burada bunu zaten okuyanlar kimin ne olduğunu bilir.Allah yardımcın olsun....
23 dk önce
cahidesonku
O saygı olmadığını bilecek kadar bilecek kadar zekiyim.Bir markete gittiğinde bile 17 yaşındaki kasiyerler bile hanımefendi,beyefendi diye hitep ederler.Bunun adı medeniyettir.Tanımadığı insanlara karşı böyledir.Ama senin gibi cahil cühelalar bunu bilemez.Tez zamanda medeniyet denen mertebeye ulaşman dileğiyle.Benim 30 yaşında yeğenlerim var.Sadece onlar bana bu hitabı kullanabilir.
• Sil
17 dk önce
3 gün önce
mirmir9899
Mesaj gizlidir.
3 gün önce
Tubasarici
Mesaj gizlidir.
Bana 4-14 Ekim dedi aramadı yarında arıcağını sanmıyorum yani patladı zaten beğenmediğimi söylemiştimFal mabedinde Kaan ın vadesi çıkan var mı?
Terbiyesiz, düşünün ki yaşımızla dalga geçen kimbilir sıkıntılarımızla ne dalgalar geçiyordur. Gel de böyle birinin hislerine güven, samimiyetine inan..ben herkese açık dedim ama
ANUYILMAZ
Yo kusura bakmıyorum ki ben ne çıkıyorsa onu ayzıyorum olmayan şeyleri sırf sizden puan almak için yazmam zaten beni bilen bilir gördüğümü yazdım olmayan şeyi de yazamam.Ve puan asla umurumda olmayan bir şey benim ve detay çıkmaması benle ilgili değil senin seçtiğin kartlar ile ilgili iyi günler teyze.
5 saat önce
cahidesonku
İyi günler nineciğim.Yaşınıza çok hürmet eder ellerinden öperim.Gençlik fotonuz çok güzel gerçekten.Ama 65 yaşta güzel üzülmeyin.
• Sil
56 dk önce
BANUYILMAZ
Kusura bakmayın ben 25 yaşındayım...Ve hürmetten dedim size teyze bozulmanıza gerek yok.
32 dk önce
BANUYILMAZ
Ama tabi sizin yaş takıntınız var belli:))))Keşke yaşınıza göre davransanız ama napacaksın normal bunamaya yakınsınız.
32 dk önce
cahidesonku
Hayır ninem sen bozulma..torun torba var mı?
• Sil
30 dk önce
cahidesonku
Canım sen başlattın bu polemiği şimdi de millete hakaret ediyorsun.Asıl sen bence erken yaşta bunamaya başlamışsın.Üzüldüm.Doğal beslen,bol bol bulmaca çöz,yüz,spor yap,fazla kilolarından kurtul...ne bileyim
• Sil
27 dk önce
BANUYILMAZ
Ben hakaret etmiyorum,sizi çirkinleşiyorsunuz.Saygımdan size teyze dedim ki bu bir gerçek teyzem yaşımdasınız vallahi her şey ortada ama sizin küçüklere saygınız yok bu da sizin karkterinizden bu şekilde ..Yani kendini bana anlatmana gerek yok..Ben ne olduğum belli ama sizin adınıza üzüldüm umarım tez zaman da içinde bulunmuş olduğunuz durumdan çıkarsınız ve burada bunu zaten okuyanlar kimin ne olduğunu bilir.Allah yardımcın olsun....
23 dk önce
cahidesonku
O saygı olmadığını bilecek kadar bilecek kadar zekiyim.Bir markete gittiğinde bile 17 yaşındaki kasiyerler bile hanımefendi,beyefendi diye hitep ederler.Bunun adı medeniyettir.Tanımadığı insanlara karşı böyledir.Ama senin gibi cahil cühelalar bunu bilemez.Tez zamanda medeniyet denen mertebeye ulaşman dileğiyle.Benim 30 yaşında yeğenlerim var.Sadece onlar bana bu hitabı kullanabilir.
• Sil
17 dk önce
3 gün önce
mirmir9899
Mesaj gizlidir.
3 gün önce
Tubasarici
Mesaj gizlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?