tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar Banu Yılmaz'ın bana yazdığı mesaja bakın lütfen
Yo kusura bakmıyorum ki ben ne çıkıyorsa onu yazıyorum olmayan şeyleri sırf sizden puan almak için yazmam zaten beni bilen bilir gördüğümü yazdım olmayan şeyi de yazamam.Ve puan asla umurumda olmayan bir şey benim ve detay çıkmaması benle ilgili değil senin seçtiğin kartlar ile ilgili iyi günler teyze.
Bu ne terbiyesizlik ya...bende karşı cevap yazdım bakabilirsiniz Telwe sayfasından

yani öyle arkadaşlar.Devam ediyor polemik.Takip edebilirsiniz.
Gözükmüyor sanırım herkese açık paylaşmıyorsunuz
Herkese açık yazsanız da herkes görse aslında, neyin ne olduğunu görürler belki
Bazı falcıların üslubu çok kötü ben de karşılaşmıştım kendilerini ne sanıyorlar acaba

herkese açık demiştim ama ''cahidesonku''rumuz... aşağıya bakın ilk sayfada aşagıda

ben herkese açık dedim ama
ANUYILMAZ

Yo kusura bakmıyorum ki ben ne çıkıyorsa onu ayzıyorum olmayan şeyleri sırf sizden puan almak için yazmam zaten beni bilen bilir gördüğümü yazdım olmayan şeyi de yazamam.Ve puan asla umurumda olmayan bir şey benim ve detay çıkmaması benle ilgili değil senin seçtiğin kartlar ile ilgili iyi günler teyze.

5 saat önce

cahidesonku

İyi günler nineciğim.Yaşınıza çok hürmet eder ellerinden öperim.Gençlik fotonuz çok güzel gerçekten.Ama 65 yaşta güzel üzülmeyin.

• Sil

56 dk önce

BANUYILMAZ

Kusura bakmayın ben 25 yaşındayım...Ve hürmetten dedim size teyze bozulmanıza gerek yok.

32 dk önce

BANUYILMAZ

Ama tabi sizin yaş takıntınız var belli:))))Keşke yaşınıza göre davransanız ama napacaksın normal bunamaya yakınsınız.

32 dk önce

cahidesonku

Hayır ninem sen bozulma..torun torba var mı?

• Sil

30 dk önce

cahidesonku

Canım sen başlattın bu polemiği şimdi de millete hakaret ediyorsun.Asıl sen bence erken yaşta bunamaya başlamışsın.Üzüldüm.Doğal beslen,bol bol bulmaca çöz,yüz,spor yap,fazla kilolarından kurtul...ne bileyim

• Sil

27 dk önce

BANUYILMAZ

Ben hakaret etmiyorum,sizi çirkinleşiyorsunuz.Saygımdan size teyze dedim ki bu bir gerçek teyzem yaşımdasınız vallahi her şey ortada ama sizin küçüklere saygınız yok bu da sizin karkterinizden bu şekilde ..Yani kendini bana anlatmana gerek yok..Ben ne olduğum belli ama sizin adınıza üzüldüm umarım tez zaman da içinde bulunmuş olduğunuz durumdan çıkarsınız ve burada bunu zaten okuyanlar kimin ne olduğunu bilir.Allah yardımcın olsun....

23 dk önce

cahidesonku

O saygı olmadığını bilecek kadar bilecek kadar zekiyim.Bir markete gittiğinde bile 17 yaşındaki kasiyerler bile hanımefendi,beyefendi diye hitep ederler.Bunun adı medeniyettir.Tanımadığı insanlara karşı böyledir.Ama senin gibi cahil cühelalar bunu bilemez.Tez zamanda medeniyet denen mertebeye ulaşman dileğiyle.Benim 30 yaşında yeğenlerim var.Sadece onlar bana bu hitabı kullanabilir.

• Sil

17 dk önce

3 gün önce

mirmir9899

Mesaj gizlidir.

3 gün önce

Tubasarici

Mesaj gizlidir.

Banu Yılmaz iade etmiş.Pes etti herhalde.Sert taşa çarptı.
"Teyze" lafını nıyee söyledıgını anlamamak için süzme salak olmak gerek:) Saygıdanmış,hadi ordan. Ama sen de sağlam oturtmuşsun:) Bır de nedense ben Banu Yılmaz'ın 25 yasında olduguna aala ınanmıyorum, o yasta o kadar falcı kımlıgını bunyede toplamak bence mumkun degıl. Fama,uyumsuz,sema,aylın,beyaz melek,herra,falcı alım vs.....

Sımdı hemen atlarlar,ispatla dıye, hadi ordan. Eskı sayfalarda kac kısının dıkkatını cektı o benzer yazı bıcımlerı,ispatlayacak durumda olsak salakmıyız kı sıze gelelım. Çoklu ısımler maalesef ınsanda "farklı" 1 falcı zannı olusturuyor....

Hadi ya bunların hepsi aynı kişiler mi diyorsun?Suç bizde bizde bizde....

Banu yilmazi burda reklamini yapan cok kisi vardi. Bende yolladim, her seferinde canli fala cagirdi. Bu kadina zerre güvenmiyorum.....

Banu’ya en az üç, dört defa baktırmışımdır. Burada onu savunmak için yazmıyorum kesinlikle yanlış anlamayın. Fal enerji meselesi gerçekten. Sema, Uyumsuzz, Falcıalim hesaplarını bilemem ama Banu’nun bana dediği çoğu şeyi yaşadım. İlk falında bana sonbahar dedi daha sonra benim ve karşı tarafın iş durumlarıyla ilgili çok şey bilmiştir. Bunu yancılıl yapmak için yazmadım sadece enerji olduğunu belirtmek istedim

Terbiyesiz, düşünün ki yaşımızla dalga geçen kimbilir sıkıntılarımızla ne dalgalar geçiyordur. Gel de böyle birinin hislerine güven, samimiyetine inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…