- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.081
canım fiyati düşuk denenebilur ama fal enerji meselesi mesala anda medyum çetini daha çok beğendim ama vadesi çıkmadı buda vade verdi ama ileriye dönükfal isteğimi köreltsin diye bi yorum almak istiyorum öyle çok bi beklentim yok açıkçası soracak sorumda yok :) yani beni idare eder bi yorumcumu sizce?
@Jesuisetudiant çok teşekkür ederim :) ..
Duvar fali baktiriyorum. Ne oldugunu ya da neyle baktigini bilmiyorum ne alaka yani duvar. Ama biliyor kadin ya anlamis degilim.Sen ne baktiriyorsun ona canim
Duvar falimi ?kime?Duvar fali baktiriyorum. Ne oldugunu ya da neyle baktigini bilmiyorum ne alaka yani duvar. Ama biliyor kadin ya anlamis degilim.
Bu arada az daha cetine fal aticaktim iyi ki girmisim sagolun kizlar
şartlı fal bence iyi değil soru yok yorum yok iade yok ne söylerse o uysun uymasin bu fal 5 tl değil sonuçta kaldı ki bende baktirdim ileriye dönükBence şartlı bakimi bilemedikleri icin yapiyorlar
Ben bugün attım. Beğendim açıkçası. Durumumuzu cok güzel ve net anlatmış. Yalnız kasım ayını söyledi bakalım sonuç ne olacakEveline fallarını nasıll buldunuz baktıranlar yazabilirler mi
Ben su falı attım ama umarım dediği gibi olur. Zaten tüm falları o sekilde desteklediğini söylemiş amaDuvar fali baktiriyorum. Ne oldugunu ya da neyle baktigini bilmiyorum ne alaka yani duvar. Ama biliyor kadin ya anlamis degilim.
Bu arada az daha cetine fal aticaktim iyi ki girmisim sagolun kizlar
Zümra’yı ben önermiştim sana galiba değil mi? Zümra iyidir hisleri çok kuvvetli bir de deraylı yorum yapar. sana bir zaman vermiş miydi?Tamam tessekurler banu yilmazi iptal ettim :) 20 kredim var kime onerir sin tellwede ? Kiz zumra lal bana cok iyi gibi geldi onunki cikarsa burda yazarim insallah
Ozelden gelebilirmisin :)Zümra’yı ben önermiştim sana galiba değil mi? Zümra iyidir hisleri çok kuvvetli bir de deraylı yorum yapar. sana bir zaman vermiş miydi?
canım fiyati düşuk denenebilur ama fal enerji meselesi mesala anda medyum çetini daha çok beğendim ama vadesi çıkmadı buda vade verdi ama ileriye dönük
Banada yakın bir vade verdi yorumu olumluydu bakalım çıkar mıBen bugün attım. Beğendim açıkçası. Durumumuzu cok güzel ve net anlatmış. Yalnız kasım ayını söyledi bakalım sonuç ne olacak
Insallah çıkar yaBanada yakın bir vade verdi yorumu olumluydu bakalım çıkar mı
Aynı kırıklığı bende Nakta da yaşamıştım.karsi tarafın düşüncesini merak etmiştim.zerre bilmedi.yani bu fal nasıl bir enerji isiyse.hic uymuyor.Kızlar size bir şey anlatacağım
2 hafta önce geysuya bir fal atmıştım, bana bir erkek tarif etmişti nerde tanışacağımızdan tutun dış görünüş huyu yaşı burcuna kadar.
Bunun için de 3-4 hafta vermişti bu kişiyle tanıştıktan sonra asıl soru sorduğum kişinin bana geri döneceğini söylemişti, ama benim yeni kişiyle yani tarif ettiği kişiyle olacağımı söylemişti
Tarif ettiği kişiyi tanıyordum fakat tanışma taraftarı değildim. Birebir geysunun tarif ettiği insan oydu her şey eksiksiz tutuyordu. Faldan sonra görüşme tanışma kararı aldım, fakat çocuktan zerre elektrik alamadım ve sonrasında sohbetimiz de ilerlemedi zaten ve o insan şehir değiştirmek zorunda kaldı yani artık hiçbi şekilde imkanı yok ki olsaydı bile ben hiçbi şekilde istemiyorum
Asıl soru sorduğum kişinin döneceğini söyledi demiştim ya, o kişi ile de asla yeniden olamayacağımızı anladığım olaylar yaşadım
Yani falım patlamış mı oluyor?
Oysa ilk falı okuduğumda ağzım açık şok olmuştum benim psikolojik rahatsızlığıma kadar bir çok şeyi bilmişti hayatımla alakalı, analizleri de çok iyiydi
Burda da hep güzel yorumlar okudum.
Böyle olması inanılmaz üzdü, hayal kırıklığı yaşadım
Kızlar size bir şey anlatacağım
2 hafta önce geysuya bir fal atmıştım, bana bir erkek tarif etmişti nerde tanışacağımızdan tutun dış görünüş huyu yaşı burcuna kadar.
Bunun için de 3-4 hafta vermişti bu kişiyle tanıştıktan sonra asıl soru sorduğum kişinin bana geri döneceğini söylemişti, ama benim yeni kişiyle yani tarif ettiği kişiyle olacağımı söylemişti
Tarif ettiği kişiyi tanıyordum fakat tanışma taraftarı değildim. Birebir geysunun tarif ettiği insan oydu her şey eksiksiz tutuyordu. Faldan sonra görüşme tanışma kararı aldım, fakat çocuktan zerre elektrik alamadım ve sonrasında sohbetimiz de ilerlemedi zaten ve o insan şehir değiştirmek zorunda kaldı yani artık hiçbi şekilde imkanı yok ki olsaydı bile ben hiçbi şekilde istemiyorum
Asıl soru sorduğum kişinin döneceğini söyledi demiştim ya, o kişi ile de asla yeniden olamayacağımızı anladığım olaylar yaşadım
Yani falım patlamış mı oluyor?
Oysa ilk falı okuduğumda ağzım açık şok olmuştum benim psikolojik rahatsızlığıma kadar bir çok şeyi bilmişti hayatımla alakalı, analizleri de çok iyiydi
Burda da hep güzel yorumlar okudum.
Böyle olması inanılmaz üzdü, hayal kırıklığı yaşadım
Nakta da ben gidişat yönünde hayal kırıklığı yaşamıştım. Karşı tarafın düşüncelerini bire-bir söylemişti ama uzun bir ilişki olacağını söylemişti 1 hafta sonrasında ayrıldıkAynı kırıklığı bende Nakta da yaşamıştım.karsi tarafın düşüncesini merak etmiştim.zerre bilmedi.yani bu fal nasıl bir enerji isiyse.hic uymuyor.
Evet çok haklısın benim de tüm fallarım patladı ki sayısız fal baktırdım belirli aralıklarla hiçbiri de çıkmadı. Fakat tarife tam uyan bir insanın olması beni umutlandırmıştı.. nasip artık ne diyelim:)hayal kırıklığı ve üzüntü yaşama lütfen geysu anda evet iyi fakat gelecek için çıktığına pek denk gelmedim açıkçası bendede geleceği hiç tutmadı ama anda iyiydi birde bizim yaşamımız bizim tercihlerimizle değişkenlik gösteriyor bence benim yüzlerce falım patladı hemde öyle böyle değil ne patlama :)) sadece sağlık olsun dedim..
Evet çok haklısın benim de tüm fallarım patladı ki sayısız fal baktırdım belirli aralıklarla hiçbiri de çıkmadı. Fakat tarife tam uyan bir insanın olması beni umutlandırmıştı.. nasip artık ne diyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?