tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben senin düşük puan verdiğin için iade yaptığını ve hakkını helal etmediğini yazmış olduğu bir ekran görüntüsünü paylaştığını hatırlıyorum Nakta ile ilgili evet. Başka şeylerde mi yazdı sonra ? Şu şeylerimi salarım falan dediği birşey var mı elinde ?
Bunu söyleyen başkaları da oldu ama kimse kanıt niteliğinde birşey paylaşmadı.. Olanlar keşke paylaşsa. Çünkü ben çok merak ediyorum bu söylemin doğru olup olmadığını...
Çünkü kendisine sorduğumda kartlarla konuşarak vizyon aldığını bahsi geçen varlıklarla hiç bir bağlantısı olmadığını yazmıştı...

Sana özelden yazacağım ayrıntılı.Banlanırım burada yazarsam

Nakta mi beddua etti.bu arada birisi Nakta ya sormuş sosyal medyada cinlerle mi bakıyorsunuz diye o da duru görü demiş.daha bugün paylaşmış.banada dedikleri hiç çıkmadı

Nakta mi beddua etti.bu arada birisi Nakta ya sormuş sosyal medyada cinlerle mi bakıyorsunuz diye o da duru görü demiş.daha bugün paylaşmış.banada dedikleri hiç çıkmadı
Çoğu kişi farkına varmış demek ki.Nerede yazılmış yorum ya çok merak ettim

Rica ederim canım orada paso reklam peşinde.bir de beddua mı ediyor paramizla beddua yiyoruz bide.o paralarda ona beddua olarak döner ileride...yanlış yönlendirerek...
2 yıl önce oldu bu olay yeni değil . Zaten bir daha atmadım kendisine. Yine de seveni çok bir şey diyemem tabii ki. Herkesle enerjimiz uymuyor:)

2 yıl önce oldu bu olay yeni değil . Zaten bir daha atmadım kendisine. Yine de seveni çok bir şey diyemem tabii ki. Herkesle enerjimiz uymuyor:)
Ben altı ay önce baktirdim ve çıkmadı temmuz demişti patladı her dediği.yanlis yönlendirmiş demek.hem yaptığı davranış hiç hoş değil sonuçta danışanına bu tarz davranamaz.en iyisi reel hayatta birebir baktırmak.

Son düzenleme:
D didilika sizin beğendiğiniz hiç olmazsa anı tutturan bi falcı öneriniz varmı ? telwede falsepetinde binnazda kredim varda..
Canım 2013 de telwede baktırmaya başladım o dönem çok baktirdim.seruvene dört kere baktirdim sonuç dedikleri cikmadi pembeciydi evlendirmişti 2015de:))
Medyum selana ona tarot kelebek kahve ve su falı baktirdim dediklerini yasamadim ama begeneni çoktü.
MedyumFatima vardı o sıralar ona tarot ve kahve falı baktirdim begeneni çok ama olmadi dedikleri.
Falaniyethakkaniyet o sıra uygundu ona çok baktirmisim hiçbir şey bilmedi aşırı pembeci ve çoklu hesapti ikamet hesabıyla aynısı.
Sonra uygun falcilara çok baktirdim kredisi dusuk aklıma gelmiyor nickleri..
2015 e kadar baktirdim sonra iki yıl hiç baktirmisim ta ki geçen yıla kadar.
2017 de
Firuzze ile başladım duvarındaki yazılara bakıp attım önce yorumu iyi gibi geldi ama o zaman telwede cafe vardı sitesinde oradaki üyeyle karsilastirdikk tipkisini atmis ikimize birde iki fal baktı biri sesli biri yazılıydı.duvarinda yazdım herşeyi falimi paylaştım cevap verip sildi msjlari uzun sure bakmadı fallara çünkü yönetime şikayet ettik diğer üyeyle.
Zeynepana ya baktirdim birkaç bildiği şeyler oldu.
Meryemabla kesinlikle onermem sallamasyondu kahve falı attim50tl ye yedi satır yazmış.cikmadi.
Evremdamla kahve falı onu formdan okuyup almıştım çok popülerdi sesli baktı pembeciydi ama cikmadi.
Baniyilmaz bu kadın çok değişik ona dört kere attım anda inanılmaz bir şeyler bildi.yani öyle sıradan harf marf değil resmen o anki durumları okudu.kisa bakar ama nokta atisliydi.kahve almıştım hep beni hiç canlı fala davet etmedi.ama burda çoklu hesap olduğunu okuyunca ve bana yasini 37 demişti başka üyeye 25 demiş o andan itibaren hiç atmadim.guvenimi yikti.
Hevingazele attım kahve o da çok pembeci onermem.
Sardunya nurdan okuyup almıştım faldan ziyade oneriydi.

Ayevi kahve falı beni mayısta evlendirmişti.oyle kötü bir faldiki çok az yazmıştı o paraya gördüğümü yazıyorum dedi.bende 1puan verdim.iaede istemedim
Medyumserkan tarot kişilik analizi yapmıştı.
MedyumVedat tarot atmistim 35 kredisi o zaman dört satır yazmış bir puan verdim iade etmiş hemen.coklu hesap olduğunu düşünüyorum.
Medyumdeniz vardı eskiden fena değildi girmiyor.
Karanlıklar prensesi pembeci.
Shevisreal buna da çok baktirmisim tavsiye gibiydi anı bilmedi.
Yiramir o kadar uzun bir faldiki sırf o yüzden beş puan verdim.yani burç yorumları gibiydi.
Melisa fal duruma gore yorum yaptı kahve atmistim.sonra onun betulunkehanetleri ile aynı kişi olduğunu düşünüyorum.cunku ona attığımız falda isim söyledi bana.bir verdim ona iade etmiş hemen.
O kadar çok baktirdim ki o süreçte yasanacak olan yaşanıyor.hatirlayamadigim çok yorumcu var.

Son düzenleme:
Rica ederim canım orada paso reklam peşinde.bir de beddua mı ediyor paramizla beddua yiyoruz bide.o paralarda ona beddua olarak döner ileride...yanlış yönlendirerek...
Ya Allahaşkına yazmayayım diyorum da olmuyor...
Kendini gelipde savunma açıklama imkanı olmayan bir platformda sağdan soldan şuradan buradan duyduğunuz sözlerle çıkarım yaparak vurdukça vurmuşsunuz hemde tek taraflı...
1. Yorumunu beğenmediğiniz birini sosyal medyada neden takip ediyorsunuz?
Ben etmem.. yorumunu beğenmediğim dakikada çizer üzerini unuturum. Sorana da bana çıkmadı derim..
2. Bu topikte değilde kendi sosyal medya hesabında herkes reklamını yapabilir. Bu yorumculuğunu burada değerlendirmek için kriter değildir ki.. en basiti şu topiğe girince bile sağlı sollu reklam dolu site.. kadınlar kulübüne girmeyelim mi reklam alıyor diye...
3. Kadın beddua etmemiş sadece hakkımı helal etmiyorum bir daha size fal bakmam bende size 1 yıldız verdim demiş. Baktım eski yorumlarından buldum donot arkafaşımızın. Ekran görüntüsü ekte... beddua edilmiş gibi aldınız yürüdünüz.. gördünüz duydunuz şahit oldunuz mu ? El insaf yahu..
4. Düşük puan verip iade aldığı falcıya niye gider ki insan defaaten ? Falcı olsam bende bakmam şahsen yalan yok..
üstüne uzmanların kitap üzerine kitap yazdıkları etkiye tepki meselesidir.. en basit denklem..
Beğenmeyen bir daha gitmez.
Beğenmeyene bir daha bakılmaz.
5. Fal yorumu ve falcı tavsiyesi ile hayatına yön veren insanlara falcı ne yapsın, karma ne yapsın, hayat ne yapsın ?

Varlık konusuna girmiyorum bile..
Yıl olmuş 2018.. şeytan insandan kaçıyor.,
İnsan olmuş hin cin zıp zıp.. hala inanan varsa da ne diyeyim ki... varlığı olanda gitsin loto oynasın fal bakıpda topiklere trend olmasın

Varsa sizi tehdit ettiğine hakaret ettiğine, saygısızlık yaptığına veya ne bileyim dolandırdığına dair bir bilgi belgeniz paylaşın herkes bilsin. Afaki duyumlarla hakka girmeyin..
Falcı da babamın kızı değil, sizde değilsiniz...
Dün de başka biri geysu ya yürüdü utanmadan öbür topikte..
İspatı var mı dedik.. cevap yok... at çamuru geç git. Sonrada oturup hayattan iyilik bekle..,
anladık ruh haliniz duygusal durumlarınız karşık vs.. öyle olmasak zaten bu topikte falcı şu bu ile işimiz ne... eyvallah da.., 3 kuruş verdik diye de bu kadar abanılmaz.. neticede karşıdaki de bir insan....

Eklentiler

• CCCCAC00-1B8E-482F-8FD7-217CF842F91B.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 86
  • 36F02391-3A76-4DD1-A1BB-2F26924BCF92.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 92
Bundan bahsetmiyorum ben yalnız. Bu faldan sonra herkes övünce bir daha baktırdım yazmışım okuduysan. Hatta yazınca buraya banlandım. Ayrıca özelden bir arkadaşımız yazdı demin onu tehdit etmiş. Kim olduğunu yazmam doğru değil . İsterse kendisi yazar

Merhaba bana dedikleri olmadı Naktanin hem ben ona bir değil beş puan verdim ondort dk sesli bakmışti diye.z aten ben bir daha baktirmayacagimi dedim.yani baktığı bütün fallara çıkıyor mu saniyorsunuz.cikmadigini dedim.diğer bayana üzerine salarim demiş.bu cümle hoş mu sonuçta ücret karşılığında baktiriyoruz fallari.zaten sıkıntımız olmasa baktirmayiz.

Ayrıca bunu yazan benim alıntın yanlış olmuş ve yazdığımın arkasındayım.

Ya neyse arkadaşlar
O onu demiş bu hunu demiş faslını geçelimde...
Varsa ispat ve kanıtı koyalım buraya..
ne demiş ? Kime demiş ? Ne zaman demiş ? Nasıl demiş ? Yazılı da olur sesli de...
aksi takdirde kimin ne dediğinin pek bir önemi olmuyor... su-i zan ile insanlar yargılanabilseydi hapishaneler yetmezdi dünyaya...
Gözümle görmediğim hiç birşeyle kimseyi vicdanımda mahkum etmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…