- 13 Haziran 2017
- 333
- 404
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.121
zeliş can,buse yill,ayışıgın,betül demir,firuzenFalsepeti’nden kimlere baktırdınız ?
Bende çok kötüydü yeşilçengine demek ki seninle enerjisi tutmuş. :)
Merhaba iş yoğunluğundan siteye çok giremiyorum ve sonradan yazdıklarınıza cevap veremeyebilirim o yüzden çıkan fal haberlerini ayrıntılı yazacağım.Lütfen daha sonra şuna da baktırdın mı buna da baktırdın mı diye sormayın.Çünkü baktırdığım bütün falcıları yazacam.O falcının ismi yoksa demek ki baktırmamışımdır. :)
Öncelikle aklımda bir erkek vardı.Onunla sadece bakışıyorduk.İlişki olacak mı diye sormuştum.O kişiyle görüşme oldu fakat çok kısa sürdü. Çünkü tam bir pislikti. Yalancı, sapık, kadın düşkünü biriydi. Bunu bana söyleyen Yeşilçingeneydi.İlk falı çıkmamıştı.İkinci falında da yine abartıyor sanmıştım. Buradan da çok eleştirmiştim. Okuyorsa burayı ondan da çok özür dilerim.Önyargılı davrandım.
Falı tamamen çıkanlar ya da yaklaşanlar;
Yeşilçingene: Uzak dur bu adamdan üzülürsün demişti.Dinlemedim.Kişilik olarak tasviri mükemmel ötesiymiş.
Ecem23: Yine bu bayanı da eleştirmiştim. Aşktan gözüm kördü. O da haklı çıktı. Sen uğraşırsan anca olur dedi.Ben uğraştım oldu ve pişman olacaksın dedi. Köpek gibi pişmanım.Ayrıntılı olarak her şeyi bildi.
Serkan: Tarihi ile bildi ve kısa süreceğini söyledi.Aynen dediği gibi oldu. Bide 4 ay önceki falında eski erkek arkadaşın ile temmuz ayında tekrar deneyeceksin fakat yine olmayacak dedi. Dediğini birebir yaşadım.Soruları açık yazınca daha güzel baktığını fark ettim.Yalnız sık atmayın sapıtıyor :).(Bide seni sosyal medyadan takip ediyor, mesaj atmak istiyor çekiniyor demişti. Bu sözleri adamın kendi ağzından duydum.Anda Serkan mükemmel)
Asenat: O da birlikte olacaksınız ağustos ayında ve sen ayrılacaksın dedi.Tarihi ile bildi. Ayrıca eski erkek arkadaşından kötü bir haber alacaksın üzüleceksin dedi.Evet aldım. Başkası ile birlikteymiş.Onu sevmiyorum fakat benim için yapmadığı şeyleri bu bayan için yaptığını görünce üzüldüm.Çünkü en kötü anında ailesi yanında değilken ben vardım.Bu da tutmuş oldu.
Aylin: Zamanıyla tuttu. Sadece ilişki nereye kadar gider bilmiyorum. Katina uzun vade vermez dedi. Yine de dediği tarihte buluşma oldu.
Kemal devrim: Görüşme olacak dedi.Bunu bildi fakat acayip sallamış.Tamamen pembeci.Ona göre tam birbirimiz için yaratılmışız. Müthiş enerji hissetmiş. Adamla yanyana gelince kalbim atacakmış yayılan enerji sayesinde.Az kaldı adamı sinirden gebertecektim . Sanırım negatif enerji demek istedi:)))
Fallarkraliçesi: Tam zamanı ile bilen başka falcı. Kısa sürecek çünkü adam normal değil dedi.Dedikleri doğruydu.
Banu doğru: Bu bayanı tam hatırlamıyorum sadece geleceğinde bu adam yok dedi. Tuttu sayılabilir.
Patlayanlar;
Sema,fama,venceremos,sultanfalcı,ilkay gür.Başkada baktırdığım falcı olmadı.
P.S. : Yorumda eski erkek arkadaş olarak iki farklı kişiden bahsediyorum. İlişkisi olan adamla mı bir daha denedin diye yazanlar olabilir.Yanlış bir algı olmasın. İyi akşamlar...
Eğer kaderinizse o kişi mutlaka birlikte olursunuz ama bu baktırdığım falcılar ısrarla aynı şeyi hissettiler. Yeşilçingene ile ilk zamanlar olumsuz konuştuğu için kavga etmişliğim bile var falları hala saklıyorum burada da yazdım bir şey bilmiyor dedim.Sonradan kendisinden özür diledim. Ne reklam ne de başka amacım var zaten özellikle ondan bahsetmiyorum. Enerjinizin uyduğu herhangi bir falcının dedikleri geçte olsa çıkıyor.
Bende bildi bu durumları. Zaten en net gören yeşilçingene ve ecem23 olmuştu.Kızın isminden harfler vermişlerdi.Ecem önceden içimi karartsa da gelecek çıkıyor.Özellikle olumsuz falları.
yeşil çingene baktı mı size?genel olarak neden iade ediyor ya canım sıkılmadı değilEski mesajlarımı üşenmeden buldum. Ben de yeşilçingeneden özür dileyenler arasındaydım.Sırf olumsuz konuştuğu için onu ve ecem'i beğenmemiştim. Herkese öyle olacak diye bir kaide yok tabii ki ama olumsuz konuştuğu için reklam yapıyor demek doğru değil bence.
Evet baktı.İlk falda kendisine iade edin hiçbir şey bilmiyorsunuz yazdım. Sonra iade etti ve engelledi beni. Başka hesap açtım ve özür diledim kendisinden. Şu an hiç geri çevirmedi. Baktığım zaman enerji alamıyorsam iade ediyorum demişti bana. Fal baktıranın parası boşa gitmesin diye.yeşil çingene baktı mı size?genel olarak neden iade ediyor ya canım sıkılmadı değil
Serkan ile Aylin Binnaz’da mı?Eski mesajlarımı üşenmeden buldum. Ben de yeşilçingeneden özür dileyenler arasındaydım.Sırf olumsuz konuştuğu için onu ve ecem'i beğenmemiştim. Herkese öyle olacak diye bir kaide yok tabii ki ama olumsuz konuştuğu için reklam yapıyor demek doğru değil bence.
Walla bır reklamcı da burada var:) Ekmek carpsın kendımı sorguladım cıngeneden sonra, adam ıyı dedı suç oldu-pembecı çıkmadı dedım,burada söylendım,senelerce baktırmadım,baktıranlara şaştım.....Eski mesajlarımı üşenmeden buldum. Ben de yeşilçingeneden özür dileyenler arasındaydım.Sırf olumsuz konuştuğu için onu ve ecem'i beğenmemiştim. Herkese öyle olacak diye bir kaide yok tabii ki ama olumsuz konuştuğu için reklam yapıyor demek doğru değil bence.
Bir yolun var'daydılar sanırım tam hatırlamıyorum. Sonradan anı bile bilemediler diye bir daha hiç gitmedim.Serkan ile Aylin Binnaz’da mı?
Ben de senin gibiydim adam kötü konuşunca ağzıma geleni saydım valla. Dediğin gibi ilişki yaşadığımız insanlar iyiyse neden baktıralım ki? Biz kendimize itiraf edemiyoruz. Aslında kendi hislerimizi dinlesek bile yeter. İç sesimiz bütün fallardan daha çok doğruyu söyler.Walla bır reklamcı da burada var:) Ekmek carpsın kendımı sorguladım cıngeneden sonra, adam ıyı dedı suç oldu-pembecı çıkmadı dedım,burada söylendım,senelerce baktırmadım,baktıranlara şaştım.....
Yıllar sonra cesaretımı topladım fal attım bu kez de olumsuz dedı, şımdı ben bunu ne yapsamda yamultsam dedımYetmedı bır de burada yerden yere vurdum akıllıyım,her haltı bılırım,karşımdakı adam o kadar mukemmel ve ben ondan emınım kı.....ama bır dakıka nıye fal bktırmak zorunda kalıyorum kı bu adam ıcın, mukemmel adam rahatlıgı battıgı ıcın sanırım:)
Su an daha da garıp bır duruma dustum senın gıbı T takeiteasy1907 :) Iyı de dedım, kotu de dedım çıngeneye. Sımdı ben neyım?...
Kızlar 1 falcı sıze uyar veya uymaz-begenır veya begenmezsınız....Ama Allah askına o falcılar hakkında yorum yapan herkesi reklamcı dıye yaftalamak...Isım vermemıs olsanız da bu konuda yazan herkesı okka altına gonderdınız.....Bu durumda kımse artık burada bır falcı hakkında ıyı veya kotu demesın, otomatık olarak reklamcısınız....
bana tellwe de falımı iade eden başka falcılar da oldu ancak öyle çok merak ettiğim şeyler olmadığı için kafama takmadım.zaten hep az kredili baktırdım bi tek yeşilçingene ve medyumçetini merak ediyordum onlar da iade etti.Evet baktı.İlk falda kendisine iade edin hiçbir şey bilmiyorsunuz yazdım. Sonra iade etti ve engelledi beni. Başka hesap açtım ve özür diledim kendisinden. Şu an hiç geri çevirmedi. Baktığım zaman enerji alamıyorsam iade ediyorum demişti bana. Fal baktıranın parası boşa gitmesin diye.
Fiyatları bilmiyorum ama geysu,ecem,perseis iyiydi bende. Eğer iade etmese aralarına yeşilçingene'yi de koyardım. (Olumsuz yoruma da açığım yazın belki bakar. Buradan nickini hatırlamadığım biri öyle yapmıştı.Baktığını yazmıştı bu şekilde)bana tellwe de falımı iade eden başka falcılar da oldu ancak öyle çok merak ettiğim şeyler olmadığı için kafama takmadım.zaten hep az kredili baktırdım bi tek yeşilçingene ve medyumçetini merak ediyordum onlar da iade etti.
15 kredim var. kime baktırabilirim?5 kredi de olur 10 kredi de. yeterki bitireyim.daha baktırmam :) alışkanlığa dönmesinden tırsıyorum
Medyumçetin bşraz şaibeli sanırım. Çoklu hesabı var dediler:)) belki de diğer hesaplarından birine baktırmış bile olabilirsiniz...bana tellwe de falımı iade eden başka falcılar da oldu ancak öyle çok merak ettiğim şeyler olmadığı için kafama takmadım.zaten hep az kredili baktırdım bi tek yeşilçingene ve medyumçetini merak ediyordum onlar da iade etti.
15 kredim var. kime baktırabilirim?5 kredi de olur 10 kredi de. yeterki bitireyim.daha baktırmam :) alışkanlığa dönmesinden tırsıyorum
Eveline fallarını nasıll buldunuz baktıranlar yazabilirler mi
Bende evelineye dün baktırdım uzun ve detaylı bir bakım yaptı. Ayrıca kendim ve esas kişi hakkında bilgi vermememe rağmen bi kaç nokta atışı olmuş ki çok şaşırdım.Falı olumluydu umarım dediği gibi olurEveline fallarını nasıll buldunuz baktıranlar yazabilirler mi
geysu ve ecemin kredilerine baktım.şimdilik baktıramam kredim yetersiz. perseis de sanırım en son 3ay önce girmiş.Fiyatları bilmiyorum ama geysu,ecem,perseis iyiydi bende. Eğer iade etmese aralarına yeşilçingene'yi de koyardım. (Olumsuz yoruma da açığım yazın belki bakar. Buradan nickini hatırlamadığım biri öyle yapmıştı.Baktığını yazmıştı bu şekilde)
ona merak etmiştim attım ama bir daha baktırmam zaten iade ederkenki uslubundan hiç ama hiç hoşlanmadım.Medyumçetin bşraz şaibeli sanırım. Çoklu hesabı var dediler:)) belki de diğer hesaplarından birine baktırmış bile olabilirsiniz...
eveline yeni biri miBende evelineye dün baktırdım uzun ve detaylı bir bakım yaptı. Ayrıca kendim ve esas kişi hakkında bilgi vermememe rağmen bi kaç nokta atışı olmuş ki çok şaşırdım.Falı olumluydu umarım dediği gibi olur
Bana da 1 ay içerisinde demiş öneri havası olmuş benimkideBen dün gece atmıştım bu gün geldi falım. Bana da yukardaki üye gibi kasım ayı demiş; flörtümle alakalı problemlerim vardı ne yapsam filan diye soruyordum. Kendini beklemeye al demiş. genel çerçevede öneri havasında geçmiş
2 senedir yokmuş yeni gelmiş burda bi kaç kişi tavsiye ettiği için denemek istedim.Durum analizleri güzeldi gerçekten.sonucu da bekleyip göreceğizeveline yeni biri mi
aklımda bulunsun takibe alırım baktırınca2 senedir yokmuş yeni gelmiş burda bi kaç kişi tavsiye ettiği için denemek istedim.Durum analizleri güzeldi gerçekten.sonucu da bekleyip göreceğiz
Zaten iade ederken gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Arkadaşlar naktayı beğenmişlerdi ben de yolladım. Baktığı falın benimle alakası bile yoktu.Enerjim tutmadı ve beğenmediğimi yazdım sadece iade de talep etmedim. Beddua bile etti bana. Bana bilgi alışverişi yaptığı varlıkları yollayacakmış.Öyle demiştiona merak etmiştim attım ama bir daha baktırmam zaten iade ederkenki uslubundan hiç ama hiç hoşlanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?